» Nu har den anlänt

 
Fick min iPhone 6 idag. Nöjd medmobilen än så länge. Men dom har klantat sig med mitt simkort. Först fick jag fel, sen åkte jag till Trollhättan för att få rätt. När jag kommer hem har dom inte aktiverat det. Så förhoppningsvis får jag det i morgon. Så just nu kör jag med två mobiler ;)

» Hårförlängning

 
 
 
 
Tyvärr inte dom bästa bilderna på håret. Men dom får duga så länge. Färgen har Alexandra stått för, blir alltid nöjd hos henne. Sedan är det en elev som heter Isabell som satt i håret. Det blev jätte bra och jag är nöjd.

» Måndag 29/9

I morse var jag och fick hårförlängning. En tjej på Alexandras salong skulle bli diplomerad i det så hon fick öva på mig. Mer om det och bilder i kväll eller morgon. 

Nu är det jobb till sent i kväll. Mår inte så bra idag heller så längtar bara hem. Vill ha min mobil med, men slutar försent för att hämta ut den idag, så får bli i morgon. 

» Höst fix


I dag åkte höst och vinter  skor/jackor fram. Har även plockat in alla möbler från balkongen och tagit fram mitt extra element. Så nu är jag redo för hösten.

» Underbara lediga lördag


Startar denna lediga lördag med sovmorgon, god frukost och lite New York planering. Underbart medans det blåser storm ute :)
 
Igår efter jobbet blev det idol mys med Angelika. Vi åt räkor och började planera lite inför resan. Tiden går fort nu och gud vad vi längtar!!!

» Grattis min vän 💗

Grattis min fina vän på din födelsedag! Hela 24 år nu, hoppas du har det bra och blir firad uppe i Stockholm🎈🎈



» Jofama by Roxy

ÄNTLIGEN MIN!
 

Har länge velat köpa en jofama skinnjacka, har lutat länge åt kenza 3 tror jag den heter. Men känns som att alla har den jackan och många har gjort kopior på den. Så när jag såg att Caroline Roxy släppte denna kollektion med Jofama blev jag såld på denna svarta med mocka detaljerna. Så då var det bara att spara. Skulle egentligen väntat till efter New york resan men fick en så bra rabatt nu så passade på. Dyr var den endå vill jag lova men alla hundra lappar mindre är ju alltid något.
 ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 


» Lite uppdate

Idag har det varit en lugn dag, mycket välbehövligt!! Har inte känt mig så bra det senaste (mycket stress) vilket lett till sömnproblem och ledsen mage. Så dessa två dagar jag är ledig nu ska jag bara ta det lugnt. 

Är i saltis nu och tar hand om Zigge lite då mamma och pappa har tagit sig en tripp till Tyskland för lite alkohol shopping 😜. Så jag stannar här över natten för att hjälpa mormor i morgon. Vi ska åka till Näl och hälsa på morfar. Sen om kroppen orkar, kanske en sväng runt Maltes stig? Vi får se 😉

» iPhone 6

Inatt blir det till att sitta uppe och vänta på att få förhandsboka iPhone6. Lär väll bli så hög belastning på sidan så jag kommer väll inte äns komma fram. Men hoppas 😊👍 
 
 

» Nutellabollar

 
 
Ingredienser:
200 g Smör, rumsvarmt
2 dl Strösocker
1.5 dl Vispgrädde
2 tsk Vaniljsocker
2.5 msk Kakao
6 msk Oboýpulver
1 dl Nutella
1 nypa Salt
13-15 dl Havregryn - efter behov så klart
-
Pärlsocker/Kokos/Strössel
 
Gör såhär:
Vispa smör och socker fluffigt med elvisp.
Häll i grädden och vispa på hög hastighet tills du har en fluffig och ljus smet, ca 2 minuter.
Tillsätt vaniljsocker, kakao, obóypulver, salt och nutella. 
Vispa ihop till en jämn smet.
Tillsätt till sist havregryn och vispa på medelhög hastighet med elvispen.
Meningen är att havregrynet ska krossas med elvispens hjälp.
Ställ sedan smeten i kylskåpet i minst 30 minuter.
-
Rulla till bollar och rulla sedan i t.ex. pärlsocker.
-
Förvara dina Nutellabollar i en tätslutande burk i kylskåpet.
Går även utmärkt att frysa.
 

Receptet och bilder kommer härifrån:  BakaMedFrida
 
 

» 2 månader till New york


2 månader kvar idag! Hoppas tiden går fort nu!

» Odd molly tröja

En till tröja från odd molly, från tradera. Ett tips om man vill fynda till lite bättre pris! Dom flesta har inte ens använt det dom säljer 😊



» Ledig tisdag

Varit ledig idag, inte gjort mycket alls. Åkte hem till mamma och pappa på eftermiddagen. Mamma har blivit spinning instruktör nu så hängde med och provade hennes pass. Så nu är jag kvar hör i saltis över natten. Jobb väntar hela dagen i morgon. 

Längtar till helgen för då blir det förhoppningsvis lite "party" med vänner. Var riktigt längesedan jag och dessa tjejer var ute 😊



» Fredags mys

Igår kväll var jag och Angelika på Harrys och åt mat. Jätte gott! Efter det blev det invigning av den nya bion för oss båda. Bättre sent en aldrig 😜 Jötte fin bio och så mycket bättre än den förra! Nu ser man ju faktiskt filmen, får plats med fötterna och drickhållare på det 👍👌

Vi såg filmen let's be cops. Det var väldigt rolig, jag har nog aldrig skrattat så mycket på bio. Väldigt lättsam humor. Så den kan jag rekommendera 😊 






» Nya fransar

Då var fransarna gjorda. jag blev jätte nöjd, lite ovant i början bara. Lite svårt att ta bilder på sig själv hur det blev, men hoppas man ser någorlunda i alla fall ;). Hon som gjort dom heter Malin Olsson och arbetar hemma i Lane-Ryr med detta. Nytt sett 550kr, påfyllning 350kr. 

» Piffa till mig lite 😜

Idag blir det ögonfransförlägning. Ska prova en tjej som några vänner till mig gjort hos. Hon har väldigt bra pris just nu. Så blev lite sugen 😊 visar sedan!
Bild från Google.


» X-fit och räkor

God morgon! 
Igår var jag på x-fit med Angelika, efter det åt vi räkor och kollade på film. Har sovit så himla dåligt i natt, as trött nu. Jag som hade sovmorgon idag. Jaja, tur att det är en kortare dag på jobbet och ledig i morgon igen 😊 


Har inga bilder från igår så fick bli två gamla 😜

» Tips! Tupperingsborste/kam

Världens bästa tupperingsborste! Köpte den för någon vecka sen och den är värkligen grym. Hade läst på många bloggar om folk som tipsade om denna. Håret blir inte så där tovigt som det annars blir med vanlig kam. Jag är jätte nöjd, den passar mitt hår väldigt bra. Köpte den på bellbox för 179kr, från ghd.


"Slank, naturlig tupéringsborste med avsmalnat skaft för att enkelt kunna separera passéer. Perfekt för detaljerad styling, finishing och bakåtkamning, oavsett om du stylar håret uppåt eller neråt.
Borstens borst är uppbyggd så att du få en jämn touperingsgrund som håller. Borstet är dessutom gjort av svinborst som inte sliter lika mycket på ditt hår. Den får ordning på småhåret och ger en glansig yta. Går såklart lika bra att använda som vanlig utborstningsborste - till uppsättningar och finish. Perfekt att ha med sig, eftersom den är liten och smidig."


» Tips!

Idag har "to die for"- bikini ett väldigt bra erbjudande. Om man köper en av deras sequin modeller får man välja en av lace modell på köpet. Gå ihop två och dela, eller ta två själv. Riktigt snygga bikinis 😊 gäller endast till midnatt!






» Nytt pass!

Nu är pass fixat inför New York :D Varfr blir man alltid så konstig på passfoton? Jaja en utav dom bätte passen jag haft i alla fall ;) Mitt nya passfodral med :)
 
Mitt första pass, riktigt snygg ;)
 
 

» En till i samlingen

En ny odd molly tröja jag hittade på rean 😍💗💗 Är kär i dessa kläder just nu 😊 




» Oreo- Nutella Cheesecake

OREO – NUTELLA – CHEESECAKE
Botten:
12-15 Glutenfria alternativ till Oreokakor (chokladkex med vaniljcreme fyllning)
3 msk smält smör laktosfritt

Smet (ljusa):
500 g Philadelphia laktosfri
2,25 dl florsocker
1 dl nutella
1,5 dl vispgrädde laktosfri
1 gelatinblad

Smet (brunetten):
100 g mörk choklad
1 dl vispgrädde laktosfri

Börja med botten och mosa kakorna. Blanda dem med smält smör och tryck ut i en springform. Stoppa in formen in i kylen några timmar.

Till den ljusa smeten behöver du tre bunkar eller skålar – en liten värmetålig för gelatin, en skvättsäker för vispgrädde och en lite större för allt i hop. Börja med att smälta gelatinet (står på paketet hur man gör) över ett vattenbad i bunke nr 1, och vispa samtidigt grädden så hårt du kan ( inte smör) i bunke nr 2. Ta fram bunke nr 3 och vispa ihop Philadelphia och florsocker till en jämn smet, och blanda sedan i Nutella, vispad grädde och smält gelatin. Smeta ut smeten över kakbotten och ställ in i kylen igen.
*
När botten och den ljusa smeten har antagit någorlunda fast form är det dags att färdigställa mästerverket genom att pryda den med det övre chokladlagret. Smält choklad över ett vattenbad , hårdvispa grädden och blanda ihop det med valfritt verktyg. Smeta ut över kakan och toppa med något festligt – ex. Krossade oreos. Smaskens!




» 1 September

Nu är redan september här! Tiden går fort, vilket jag inte har något emot. Ju snabbare får jag åka till New York. Har varit lite mycket jobb. Men denna veckan är lugnare så det ska bli skönt 😊