» Virkade shorts

Fick äntligen tag i dessa söta shorts :)


» New jeans

Ett par nya jeans


» Usch och BLÄÄ

Jag äter ju speciell mat nu för min mage. Men har varit så himla godis sugen nu länge så ville ha nått gott nu till helgen. Åkte till affären för att kolla. Vanligt godis kan jag inte äta, så gick till glutenhyllan för att kolla lite. Fanns inte något utan e-ämnen i( vilket jag inte får äta heller just nu). Så bestämde mig för att prova lchf chokladbollar och en smulpaj. Aldrig någonsin smakat värre efterrätter! Usch, varför ens göra om recepten när dom ändå smakar BLÄÄ . Åhhh vad jag längtar efter vanligt godis och riktiga chokladbollar. Blir väll en banan i kväll för det smakar då bra mycket bättre än dom där efterrätterna.


» 29.03.12

Idag har jag varit hos Alexandra på salong Camilla och fått håret fixat. Efter det blev det en sväng till torp med Jessica. Nu ska jag snart se på biggest looser finalen.

Fick ett telefonsamtal här nyss. Det är en på tv som vi träffade i Thailand. Dom intervjuar henne. Det är en ball tant det ;)


» 28.03.12

Jobbat idag. Sen har jag bara tatt det lugnt. Sitter nu och kollar på extrema samlare. Sjukt program! Ska snart sova. I morgon ska jag till frisören, ska bli så skönt att få ordning på det slitna håret. Sen utväxten är råå för tillfället. Hörs i morgon!


» Underbart väder

Idag har det verkligen varit riktigt fint väder. 20 grader i Mars det är inte fel det ;). Var på ett möte på jobbet, sedan in till stan och åkte och kolla om dom hittat mitt paket från nelly som typ är borta lr nått. Dom hade inte fått det i alla fall. Så ska vänta några dagar till innan jag hör av mig till Nelly igen. Sedan blev det lite mat och vila. Blev väldigt trött efter mötet.

Nu blir det BB sedan sängen, jobb i morgon. Sedan tar jag helg, skönt att vila upp sig lite ;)


Grillkväll förra sommaren

» 26.03.12

Jobbat en sväng idag. Åkte sedan hem till lägenheten. Kom dock på när jag väl var där att jag glömt nycklarna i saltkällan hos mamma och pappa. Så bara att åka dit igen. Så nu är jag kvar här i natt igen. Får bli in till stan i morgon i stället. Med nyckel ;).

I morgon har jag bara ett möte jag ska försöka gå på mitt på dagen. Hörs!


» Våffeldagen

Ja idag har det varit våffeldagen. Så ätit våfflor har jag gjort. Sedan jobbat en liten sväng. Nu kollar jag på filmen 2012 med pappa. Ska snart sova.

Stort grattis till Anna och Björn som fick en liten pojke i morse :).


» 23.03.12

Hej.

Skrivit lite dåligt det senaste, men har varit dålig och inte känt mig så bra. Kommer bara jobba halva dagar ett tag framöver och ny medicin. Är väl inne i en ond cirkel just nu och ser inte så mycket positivt, vilket måste ändras.

Men nu jäklar ska jag BLI bra, annars jäklar. Är i stan nu och hämtar grejer, ska även hämta upp pappa. Han fyller år idag också. Massa grattis till världens bästa pappa :). Har varit väldigt fint väder med, suttit ute på balkongen med mamma.


» White dress

Lite tips på snygga klänningar till student, midsommar mm.
http://www.thestyledepartment.com/media/catalog/product/cache/3/small_image/125x/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/T/J/TJ_PorcelainEnamedBracelet_taupe1.jpghttp://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/620008-0001_5?$Product_img$http://www.foreverunique.co.uk/images/uploads/thumbs/thumb_charlize-ivory-SO30828.jpghttp://www.tumblr.com/photo/1280/everyb0dydies/17091279756/1/tumblr_lyhxcc7tcr1qcpa5xhttp://oasis.andotherbrands.com/pws/client/images/catalogue/products/5550040904/small/5550040904_2.jpghttp://paucaverba.com/wp-content/uploads/2011/08/White-New-Years-Eve-Dress.jpghttp://media.topshop.com/wcsstore/TopShopDE/images/catalog/62E10BCRM_large.jpghttp://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/396359-0001?$productOverview2$http://cachexl.net-a-porter.com/images/products/172422/172422_fr_xl.jpghttp://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/917097-0001?$productOverview2$http://www.ladieshobbies.com/upload/2012/01/17/20120117235147-1c2d2e0f.jpghttp://ak1.polyvoreimg.com/cgi/img-thing/size/l/tid/48397309.jpghttp://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/555147-0115?$productOverview2$http://nlyscandinavia.scene7.com/is/image/nlyscandinavia/475437-0001?$productOverview2$http://content.lipsy.co.uk/ImagesB/original/VP00069_002_b.jpghttp://www.jonesandjonesfashion.com/product_images/k/092/SALE_CHARLOTTE_DRESS%21__30577_thumb.jpg

» Black and White

Black and White

Black and White by sabinadahlberg featuring short boots


» Student 2012

Hittade en bra sida att göra kollage i, så har provat lite (tester).
Här är lite tips till er som tar student i år :)

Student 2012

Student 2012 by sabinadahlberg featuring peep toe pumps

Student2 2012

Student2 2012 by sabinadahlberg featuring solitaire engagement rings




» Hemskt

Var innne på kissies blogg, då jag såg att hon lagt upp detta. Stackars människa! Tänk att man kan bli så blind...

Ksenia Bubenko is a 20-year-old girl who wanted to lose weight, but after dropping some pounds,she became obsessed with being as thin as possible. Unfortunately, her extreme weight loss turned into anorexia..

20år gammal och väger 20kg


» Mot Gbg

På väg till Gbg nu, en aning trött :P men vaknar nog snart till liv. Ska bli kul att bli sminkad och få håret fixat. Uppdaterar senare!


» Spikes


Beställt :)


» gbg i morgon

Varit en lugn dag idag. Fixat nya bromsbelägg på bilen, varit hos Emma och nu degar jag här hemma. I morgon ska jag till Gbg och vara smink modell för Emma. Det är look-a-like så ska bli sminkad till Kate Huston. Ska bli väldigt kul i alla fall. Det enda minuset är att bussen går 06.30 typ ;) Får sova lite på bussen ner ;)

Så ska tvätta håret och sova tidigt idag.

» 17.03.12

Lånat ut lägenheten till lillebror och hans kompis ikväll. Får se hur det ser ut när jag ska hem i morgon?? Mitt barskåp hoppas jag inte dom rör, det ska ersättas med dubbelt i sånna fall ;). Idag har jag mått mycket bättre i alla fall. Hoppas det håller i sig. Nu sängen!

Min Zigge :)


» Rose

Tröjorna kom idag. Lite liten, men var one size så får gå. Nu ska jag åka till mamma och pappa igen.


» Paket

Äntligen kanske mina tröjor har kommit :). Hoppas!


» VD

Äntligen ett nytt avsnitt av Vampire Diaries :)


» 14.03.12

Inte lätt att sitta vid datorn när tjockis-katten tar upp hela tangentbordet.


» Tacosallad

Tacosallad gjorde jag idag, mumma!

Ingredienser:
- Sallad
- Gurka
- Tomat
- Fetaost (vitlöksmak använder jag)
- Tacoköttfrärs
- Pasta
- Rostad lök
( för er som inte är lika kräsna som jag kan man även ha)
- Majs
- Paprika
- Champinjoner m.m
- Valfri dressing


» Snygga jeans shorts

Ni som vill ha snygga jeans shorts till sommaren kolla in gina tricot. Jag har redan köpt 3 par men nu vill jag ha fler!!!


» 12.03.12

Är ny hemma hos mamma och pappa. Känner mig lite bättre idag. Har i alla fall kommit ur sängen, skönt! Kul med medicin som gör en så dålig, men tydligen ska man bli van med den tillslut. Jo man tackar ;).

Hoppas det är fint väder i morgon med, då ska jag försöka tvätta bilen. Kanske gå en promenad. Nu blir det tv. Har bb 24/7 nu med, så kan kika bär jag vill. Blev lite utråkad när jag var sjuk ;).


» The Notebook

Nu blir det The Notebook, världens bästa film! ♥


» Julia


Julia med sin ägare Liza, kul att det går bra för henne.


Så här såg stackarn ut när hon kom till mig, men tillslut fick jag upp henne i hull faktiskt. Vilket Liza har gjort ett super jobb med att hålla henne fin.

Såhär såg hon ut innan hon lämnade mig, ganska stolt måste jag endå säga. Muskelknutte var hon nästan ;)


» Vinnaren

Hon vann, rätt låt tyckte jag.


» Mello final

Bäddat ner mig i soffan. Kollar på finalen av melodifestivalen. Jag hejar på Loreen. Sen blir det sängen och förhoppningsvis lite sömn i natt. har fått sovit lite nu på dagen i alla fall.


» Sjuk

Hej.

Jag ligger hemma sjuk, känner mig riktigt dålig. Vet inte om det är nya medecinen eller virus som spökar. Har inte sovit på hela natten och nu spelar grannen musik, underbart! Denna dag tillbringas i sängen.


Längtar till sommaren

» Virkade shorts


Hade gärna haft dessa shorts från Zara, men dom är slut. Så fick bli ett par liknande.
Bild tagen härifrån.

Snyggt till vår/ sommaren :)


» Skyddsängel

Titta vilken fin skyddsängel jag fick i ett litet paket på posten idag, från mina underbara faddrar med familj :). Tusen tack! ♥


» Hospital

Hej.

Var faktiskt ett riktigt bra sjukhusbesök idag ;). Inga hemska sprutor eller undersökningar. Det enda jag behövde göra var att väga mig och sedan prata med min läkare. Har fått en jätte trevlig läkare som jag kommer ha nu framöver. Hon förklarade jätte bra och kunde svara på mina frågor. Så nu känns det mycket bättre :). Kommer alltid gå där med min mage nu, inte på nån vårdcentral där man endå inte får hjälp. Så nu har jag ny medecin igen också. Dyr va den så får hoppas det är nått att ha. Nästa återbesök är inte försen om ett halvår- 8 månader. Om jag inte blir väldigt dålig då.

Nu ska jag laga lite mat här snart, sedan hämta ett paket osv.


» Kony 2012

Värt att se och dela med sig av, sprid så kanske världen blir lite bättre ;)


» hate it

Inte sugen på att lägga mig och sova idag. För i morgon väntar sjukhusbesök på näl och jag vet mycket väl att det kommer bli hemska sprutor med blod och massa annat som jag inte gillar. Sen världens hemskaste undersökning som gör så förbannat ont att det går inte att beskriva. Inget man vill vankna till direkt. Samtidigt vill man ju bli bra också, men sprutor lockar mig verkligen inte. Måste åka helt själv i morgon också, så bäst för dom att dom är snälla mot mig. Annars kommer jag grina så mycket att dom inte kommer kunna göra något med mig ;).

Nu blir det BB, för att få tankarna på något annat :)


» Frukost

Tekaka med kalvkorv kan nog vara bland det godaste som finns + flingor med kräm :). Goooo frukost!


» metallic jeans


Fick hem mina silvriga jeans idag. Var tvungen att byta till en mindre storlek första gången så har tagit ett tag att skicka fram och tillbaka. (det negativa med att beställa från nätet). Men nu ska dom få komma till andvändning.


» Påkörd

Jobbat idag, men bara till 15.30. På väg hem från jobbet så körde en idiot på mig bakifrån. Det är ju en del trafik i stan vid den tiden, så det brukar ju bli lite kö vid willysrondellen. Så när vi står i den kön och rullar fram i ca. 5 km/h så kör idioten in i mig (utläning). Okej om jag hade tvärnitat lr nått.. men det gjorde jag verkligen inte. Han borde inte ha körkort. Jag har aldrig råkat ut för något sånt förut så visste inte vad jag skulle göra. Men tog reg nr ialla fall. Så ringde jag pappa och var väldigt arg. Men när jag väl fick parkerat så syns det inget på bilen som tur va. Liten reva, men det har min bil på andra ställen med så inget jag orkar bry mig om. Tur för han! Hoppas han fick en fet buckla på sin bil ;)

Nu har jag i alla fall lugnat ner mig lite. Har packat lite paket som jag ska posta iväg i morgon och fixat med lite annat. Nu ska jag ta lite mat och kolla BB :).


» Black shorts

Dom nya shortsen som kom igår. Jackan var dock för liten. Var tydligen liten i storleken, så får byta till en större.


» En solig lördag

Nu har jag röjt upp efter gårdagen här. Diskat och städat. Har en himla massa godis kvar, vi orkade inte så mycket efter räkorna. Tar med mig det hem till mamma och pappa i kväll. Hade gärna dratt ut på krogen i kväll, men känner mig inte tillräckligt bra för det just nu. Måste se till att få ordning på magen någorlunda först ;). Så blir familje mys i saltis i stället.

Är så sjukt ridsugen nu när det är så fint väder. Nån som har nån häst att låna mig? haha Saknar min lilla Jullebulle dagar som dessa lite extra mycket. Men hon och Liza tar nog vara på det ;).

Nu ska jag dra mig snart, hörs!



» Räkor och mys

Haft en jätte mysig kväll med tjejorna :).


» Mat och paket

Åker till torp för att handla mat till i kväll. Ska även hämta ut ett paket ;) hörs!


» 02.03.12

Igår sommnade jag vid 18.30 med dator och allt i sängen ;) Sen har jag sovit hela natten tills i morse vid halv 9 vaknade jag väll. skönt var det, men glömde ju bort min medecin i går. Det var ju mindre bra. Får börja med den i dag i stället.

Idag ska jag städa och så här hemma, för i kväll kommer Jessica x 2, Emma och Malin hit. Så ska det ätas räkor och mysas :). Hörs!


» Pyssel

Även fast jag inte sovit så ville jag inte somna när jag kom hem heller. Så pysslade med mina shorts.


» 1 mars

Kom in till akuten vid 21 igår. I morse 06.30 fick jag hjälp av läkaren. Helt sjukt att man ska behöva vänta så länge. Har inte sovit ett skit! Tack Malin som höll mig sällskap hela natten, ska bjuda igen dig på detta. Nu får jag äntligen åka hem, med lite medicin och en diagnos. Tyvärr måste jag hit nästa vecka igen. Är sååå trött på sjukvården...

Nu ska jag hem och sova! Underbart :)