» Tack till alla!!

Måste säga at jag hade en jätte rolig kväll igår. Och det är tack vare er som kom. <3

Sen kunde ju jag klantat mig mindre:P

puss


» sista praktik dagen

ja idag var sista dagen på praktiken. Varit en helt ok vecka om man jämför med förra. Jag och nettan hade med massa kakor och bjöd på trodde nästa jag skulle spy ett tag med det var gott. Så fick vi en bukett var med en chocklad ask:).

Kom precis från stallet. Jag och Johanna tog oss en sväng i ridhuset, fick lärt mig massa tricks. Fick även ridit hennes häst.. han var hur skön som hälst. Nu låter kanske detta sådär men det e en häst jag pratar om. Lydde jätte bra och hade jätte skön galopp. Medans jag red honom läxa hon upp Finny lite så jag skulle få lättare sen. Kul och få massa bra tips:).

Nu ska jag dega framför tv:n. Imorgon.. blir det städning hos grannen först sen kommer nettan och då ska det färgas och lockas hår, fullt upp inför kvällen. Ska bli riktigt snygga vi. Jag har bestämta att temat i morgon e party, någon som fråga mig det så jag hitta på nått snabbt:P hehe Så i morgon blir det partyoutfiten;). Ska bli såå skoj, LÄNGTAR!!!!

SABINAS OCH CAROLINES 18ÅRS FEST I MORGON!!!!!!!!!!!! Kommer bli grymt, så kommer ni inte missar ni verkligen något:P hehe

Pusspuss <3

            

» tisdag

Ja, det var praktik idag igen. Lite segare idag. På lunchen var vi och handlade jag köpte lösnaglar, lösögonfransar och brun utan sol:P Till fredag:P så jag inte går runt som ett lik.  Hjälpte nettan att leta klänning som hon ska ha på fredag, hittade en jätte fin :). Efter praktiken blev det torp och där fick jag köpt ett par örhängen:). Så nu ska jag in i duschen och påbörja min bränna:P hehe

Sabina:)

» fullt upp..

Ja idag var fösrsta dagen på praktiken i uddevalla, helt ok. Satt och prata med nettan medans vi gjorde dörrkransar;). Innan var vi på sportlife å tränade. På rasten bar det av till banken först fixade kort med dosa, sedan cactus köpte sallad och karlheden hämta skolfoto. Vi råkade ha lite lång rast kanske men var ju tvugna att äta med:P. I morgon blir det kicks, ska kolla grejer inför fredagen + hårfärg till nettan;). Ska fixa hennes hår på fredag:).

Kom precis hem från frissan med, blev väll bra:P Så nu ska jag dega framför tv:n.

Stort Grattis till Carro som blir 18 idag:D <3

pusspuss



Ps. GG Onsdag kl. 21.00 :D Välkomna!

» 1990-11-23

Ja det blev en sväng till torp. Hittade såklart massa klänningar att testa, riktikt jobbigt var det. Blev helt svett. slutade att jag hade två som jag tyckte om och skulle välja bland. Var svårt å välja men jag tror det blir bra:P

Sen var det hem och bort till hästen å ta en sväng. Skönt, men mycket kallt. Skulle ju städa hos grannen med men när jag kom bort undrade han om jag kunde ta det en annan dag för han var bakfull:P Jag tyckte bara det var skönt å slippa:P hehe

I morgon ska jag och Nettan träna på sportlife innan praktiken, hårdträning innan fredag för mig. Så inte klänningen spricker:P Sedan praktik ska bli kul å vara med nettan.. längtat efter praktiken denna veckan:) Sedan ska jag till frissan å fixa håret så jag ser någolunda ut på fredag;).

       

Undra vilken det blir:P    


» 18 ÅR!!! :D

Idag är det äntligen min 18 årsdag. Den har man ju fått vänta på ett tag, men nu är den här:).  Så i morse vaknade jag av att familjen kom insjungandes med paket. Fick trisslotter (vann 50 kr), en spa behandling spå solidensspa, halsband, en värme skydd spay när man plattarhåret, presentkort , trosor och ett kort som jag tydligen ska ha på väggen när jag får lägenhet.

Snart ska jag åka till torp, se om jag kan hitta en klänning tills på fredag. Hade ju tänkt att ha den jag beställt från style by stars. Men det e inte säkert den hinner komma. Har mejlat med do och dom skulle försöka fixa så att jag hinner få den. Men jag måste ju köpa en i reserv.:P. Så ska in och se vad jag hittar:P

Sen blir det mitt städjobb hos grannen, jobbigt:( Men men lite pengar e aldrig fel. Och så ska det nog ätas lite tårta som blev över från igår:D.

pussar Sabina

                           

Denna klänning har jag beställt, får se om den hinner komma.

» kalas

Ja nu har man haft släktkalas:) Fick pengar, mitt porslin, örhängen, glas, ljuslyckta och såå. Lilla Iza var med på sitt första kalas med;) En trevlig kväll:)


» sova

har inget bättre för mig på en fredag, så nu ska jag sova:P Bra att vara utvilad till kalaset i morrn, lr nått. God natt i alla fall;)

/ Sabina

» FREDAG :)

Yeeeessss!!! Äntligen fredag:) Fick "sagt upp mig" haha från min praktikplats idag. Trivdes inte alls. Så Nettan var så snäll och hjälpte min så jag fick komma till Uddevalla Blomstäraffär:) Snart stammis där typ men. Det är i alla fall ett bra ställe och det är huvudsaken. Ska bli kul att Nettan är där, så har man någon att prata men. För  i Henån lekte dom tysta leken lr nått med mig:(. Såå längtar.

I morgon bli det släktkalas :). Så har lovat mamma att börja städa lite så får väll sätta igång med det snart;).  Funderar på om man ska hitta på något på kvällen sen. Men jag vet inte, får väll se om det blir nått. Sen på söndag e jag 18, ÄNTLIGEN. Jag har fått vänta rätt länge faktiskt:P hehe. Längtar massor tills nästa fredag, hoppas på en jätte rolig kväll.

Snart kommer pappa och Henkeponken å då blir det mys, mamma jobbar ju:P. Nä får dra igång med städningen nu.

pussar <3


» rida :)

Ja, idag bestämde jag mig att jag inte ska vara i henån nästa vecka på praktik... mer om det sedan. För nu ska jag bort till hästen och rida:). Massa reflexer får det bli:P.

Puss hej


» GG bokat!

NU e festen fixad nästa vecka. Vi har bokat gg, så där börjar förfesten, och även fortsätter där. Hoppas på en riktigt grym 18 års fest. Blir singstar, snacks och tilltugg, drinkar, vin och cider egen bartender har vi med;) LÄNGTAR!!!



Kul att alla ville och kunde komma:) // Sabina och Carro

» :D

Vi har fått svar, tjoho!!!!!! ÄNTLIGEN :D



Kommer bli grymt!!! :P

» ennu en dag..

ja idag var det ennu en dag på praktiken. Segt, städade och gjorde dörrkransar... a det var väll min dag. Sen kom mamma och hämta mig senare en planerat då var jag sur, var ju tvungen att vara kvar längre då. Men det var tydligen en arbetskamrat till mamma som tagit livet av sig igår, som dom hade krismöte. Han hade även fyra barn som går på skolan. Så inte så konstigt att hon var sen kanske.

Sen åkte jag och mamma till torp, hon ville äta nått gott och mysa lite när vi kom hem. Så fick övningskört från torp , börjar bli grym på det nu... gjort det några gånger. Tfäffa grannen där med, han ville ha städning igen, så sa att jag kan på söndag, så kom jag på att jag fyller då. Skulle få present sa han, får väll se om han skämta lr inte:P hehe

Om nån vet nått man kan göra på lördag kväll så hör av er.

<<<<3

» Tjejkväll

På onsdag blir det tjejkväll på någon resturag. Ska fira mig, med mina tjejor som inte fyllt 18. Känner mig såå elak eftersom dom inte kan vara med nästa vecka:( Så fick hitta på nått. Såå på onsdag blir det middag och dom bestämmer vart;). Ska bli mysigt.

Sen ni som är 18 kan ju boka upp nästa fredag tror jag jag och carro betämt oss för, men resten är hemligt;) hehe Hoppas bara det blir som planerat, vi har inte riktigt turen på vår sida just nu:(. Men men allt löser sig;)



Puss å kram på er <3

» blää för praktik...

Orkar inte, tycker inte det är kul, vill helt enkelt inte vara på praktik. I alla fall inte i henån, alla e ju bara griniga och sura där:(. Vill vara på Prinsgatan igbg där trivdes jag jätte bra, hade massor och göra hela tiden. Men nu står man mest och kollar på. I morgon ska jag tydligen så i kassan men de e då ingen som visat mig hur den fungerar. Tur att jag åker med mamma på dagarna så jag slutar tidigare:D. Tur att det bara är två veckor, sen får jag komma till skolan igen, där trivs jag rätt bra med faktiskt:P

Idag e jag och carro sura, för att vi inte fått nått mejl. Hur svårt kan det vara att merjla liksom, tydligen väldigt svårt. Jaja nu ska jag sluta vara grinig;)

"Längtar till helgen"......:P


puss å kram S


» 1 vecka kvar :)

Idag är det bara en vecka kvar tills min 18 års dag :D. Ska bli kul, hehe:P. Sen har ju jag och carro stora planer med, som vi kommer får reda på i morgon hur det bli med dom:P hehe Hoppas hoppas:)

Idag är det söndag och jag gillar inte söndagar. Händer sällan nått på söndagar, men men. Slipper ju skolan i alla fall:D. I morgon ska jag åka till henån på praktik, får vi se hur kul det blir.

pussar <3


» trött..

Ja, idag skulle jag egentligen varit till gbg på mässa. Men gick inga bra bussar lr tåg så sket i det. Hade hästen idag så drog bort till stallet och tog mig en tur. När jag kom tillbaka kom johanna till stallet och undrade om jag ville rida med henne en sväng ut:P jag hade ju inte mycket annat för mig såå:P Bytte häst och tog en tripp med hon. Nu e jag helt slut. Jätte trött!!!!! Får lägga mig tidigt idag.

Ha det bäst!

» lilla Iza)



Hittade en söt blid på henke och Iza :)

» Grymma planer :D

Jag och carro har mycket grymma planer för våran 18 års dag. Hoppas den går som tänkt bara. Men det kommer att hållas hemlig för våra vänner:P hehe. Tyvärr måste alla vara 18 lr mer som ska komma på den. Så för er som inte är det ordnar jag en annan fest:P  Kommer bli grymt!!!



En bild på carro från i sommras :)

» Klar!



Idag blev brudbuketten klar :)

» låååång dag

Ja på morgonen var det ju nationellt prov i svenska B . Gick väll ganska bra endå, ett G ska jag väll ha lyckats med i alla fall. Sedan fortsatte jag med min brudbukett. Blev ganska nöjd tillslut, tycker den passar min brud bra:). Efter skolan var det ner till trafikskolan på min sista teorilektion, skönt. Sedan hem, bort till hästen mocka och ge mat. Var extra snäll idag så hon fick lite morötter. Och nu är entligen studentmössan beställd.  En hård dag:P hehe

I morgon blir det skola igen... men en sån dag då man kan göra vad vi vill i skolan. Kul. Sist vecka tog ju jag och nettan och lekte hoss frisörerna:P

pusspuss //sabina



» ...

Sitter och kollar på tv nu. Och är mycket glad för att pappa skaffat en box man kan spela in på för kan ju inte se på house och filmen "systrar i jeans" smtidigt. Så tur att det finns sådanna smarta grejer.

Kom nyss hem från uddevalla, haft körlektion. Gick väll ganska bra faktiskt. Sedan kom pappa och hämta mig. Så åkte vi och handla mat jag ska ha till provet i morgon. Blev baguette och räkröra till den, chocklad, drickyoughurt och nötter;) hehe tur att pappa var med och fick pröjsa:).

Så i morgon blir nog en lång dag, efter provet ska vi ju fortsätta med brudbuketten och min var inte den lättaste. Riktigt pillipill. Hoppas att slutresultatet blir bra.

Ha det bra!
// Sabina


En fin bukett...

» svenska

sitter och har svenska nu. 3h lektion bläää. Nyss haft muntliga i nationella B, gick väll sådär men nu e det färdigt i alla fall:). Skriftliga i morgon i 5h istället :(. Nu sitter jag och skriver debattartikel, kan verkligen inte skriva sånt där. Men men ett försk i alla fall. Så här har det blivit hitills:

"Föräldrar orsaken till barns fetma"

I dag en fetma ett stort problem bland barn, redan i en mycket tidig ålder. Men visst är det så att man blir myndig när man fyller 18. Innan dess vem tar han om oss och har ansvaret för oss då? Jo föräldrarna. Visst borde dom se till då så att barnen får rätt mat i sig. Även fast dom trycker i sig skräpmat ska väll inte barnen behöva äta det. När barnen sedan blir äldre och ska börja skolan, kanske mobbade av sin vikt. Vems är då felet? Att barnen sedan ska få träna flera år för att föräldrarna gett dom fel mat tycker jag är helt fel. Ge dom rätt mat från början så kan dom få avgöra när dom blir äldre om dom vill äta fel mat eller leva ett sunt liv.


Jag tycker det är hemskt när man är på t.ex. Mc Donalds och man ser föräldrar bara trycka i sina barn onyttig mat. Barnet är kanske 4-5 år och man ser redan nu att hon/han lider av fetma. Att inte föräldrarna fattar, vill dom att deras barn ska dö en tidig död på grund av något dom egentligen orsakat. Dom har valt själva att gå dit och äta, även jag. Men vi vet även följderna av att äta sådan mat. Det vet inte ett barn på 4 år.


Nu är maten oftast tillsatt med mycket socker och fetma är allt vanligare. Men det är fel att användas som orsak för att ens barn är överviktiga. Nyttig mat finns, det gäller bara att välja den före den onyttiga. Ge ditt barn en bra framtid och låt dom få leva länge.

Så får se om jag kan komma på nått mer nu:P hehe

Ha det!
// Sabina


» Ny vecka igen

Idag sov jag till 20 i 9 skönt :) senare kom morfar och körde mig in till stan skulle till badhuset och simma idag. Jobbigt var det skulle livrädda med kläder på men det gick;). Efter det fick jag och nettan skynda oss på bussen upp till skolan. Skulle pröva studentmössa, bättre sent än aldrig:P hehe. Sedan ner till agneberg 10 min innan köket stängde, i med maten bussen upp till skolan igen. Stressigt var det:P. Sedan var det dags att börja med våran brudbukett, som ska stå på skolan på lördag. Får väll se hur den blir... men men får göra ett försök. Nu e jag  hemma i alla fall:P Funderar på att gå ner och göra mig en macka med skgenröra :D.

 
Bruden jag ska göra buketten till...

                       

Tänkte ta lite ideer av denna... och andvända typ denna ros som jag fått...


» Klassen

Här e min goa klass ;)





» Fars dag!

Idag är det fars dag! Pappa fick sig massa kaffe i olika smaker med chocklad, Irich cream, smörkola och vanilj. Han fick även chocklad så han var allt nöjd. Snart blir det middag hos morfar och mormor lagar så himla god mat såå jag längtar:D. Var nyss på torp med mamma och Henke. Övningskörde dit å parkera och grejade, inte ett enda fel gjorde jag helt otroligt:P hehe så det var kul.

// Sabina


» Lördag

Gårdagen var grymt rolig. Bästa kvällen på länge. Träffa massa roligt folk, dansa och hade det så bra det kan bli;).  Ett stort + för den fredagskvällen:).

Idag har varit en sån där seg dag. Städat ohos grannen och fått betalt 500 för två gånger;) helt ok:D. Så i kväll blir nog en tv kväll hemma. Ska bli skönt. Måste plugga lite med, så slipper man tänka på det sedan. I morgon är det ju farsdag, fick inhandlat presenten i fredags. Blev massa olika kaffesorter och mörk chocklad så hoppas att det ska duga.

// Sabina



Förra GG, denna gång undvek jag kamerorna:P

» Fredag :D

Idag är det en bra dag, för det är FREDAG :D och det betyder helg.

Dagen började inte bra skulle ju varit ledig. Men med en paj data kan man inte göra mycket så fick ta bussen till skolan:(. Men det var rätt kul endå. Umgås med klasskompisarna. Fick ätit lite tacobuffe på agneberg med.

Nu e frågan den om man ska försöka sig på GG idag lr inte??? hmmm

puss hej

» Jävla data!!!!

Idag skulle jag få min nya data i skolan. Fick den precis innan jag skulle gå till bussen så han ju inte kolla den så mycket. Å nu när jag kom hem kan jag inte äns komma in på den. Så det blir att åka till skolan på sin lediga dag i morgon yippie (not). Kan jag inte bara få en fungerande dator snälla.

Idag när jag och nettan satt i affären kom det som vanligt inga kunder, så vi bestämde oss för att gå bort till frisörernas salar och leka lite. Vi började med att tvätta varandras hår, nettan var tydligen kittlig i huvudet lr nåt för hon skrattade så hon inte kunde sitta stilla:P hehe Sedan skulle jag börja styla henne, men då fick vi för oss att ta fram saxen å börja klippa så det gjorde jag;) klippte typ inge men. Plattade lite och tuperade, mycket fin blev hon:). Sedan lockade hon håret på mig. Blev jätte bra så ska nog ansälla henne till min 18 års dag ;) Kan ju inte locka håret på mig själv :(.

Blev utmanad av Emelie " bara emeliea.blogg.se". Att skriva 7 både vardagliga och knasiga saker om mig själv som kanske inte så många vet om.

1. Jag ska läsa till Frisör efter gymnasiet.
2. Kan inte dricka öl, för då spyr jag. Smackar så äckligt:P
3. Shoppingberoende.
4. Älskar hästar.
5. Gillar inte min kropp, så försöker träna mycket men lyckas inte riktigt på det.
6. Börjar tröttna på singellivet:P (fast ibland e det väldigt skönt)
7. Vill INTE vara florist.

Lyckades komma på lite i alla fall.  Har igen att utmana, emelie tog dom :P hehe.  Men känner nån sig sugen när dom
läser detta så gör den;)

Efter skolan var jag borta hos lilla Finny :D så hon fick lite mat och så då blev hon glad;) Ska lägga upp lite bilder på henne.


Här e Finny :)


:)


Johannas grymt söta mini shettisar. Detta är Filippa:) Hon når inte riktikt upp till kanten.


Emilia :)


Animona:) Tycker dom e såå söta.

» en ganska vanlig onsdag...

Blev en tidig morgon idag med. Det var körlektion som stog på schemat 7.15 ;) Gick riktigt bra idag. Blir lite lätt stressad bara i onödan tycker hon så får träna på att bli lugn. Sedan var det skola, första lektionen gjorde jag iprincip ingenting, kändes knappt som jag hade lektion. Sedan lunch och då bar det av till torp (fisk på agneberg :P ) emma köpte ett par stövlar och sedan blev det donkan. Inte bra, hård träning får det bli nu ;). På sista lektionen hade vi florestik, gjorde nivå bukett och planerade brudbuketten som ska ställas ut nästa vecka när vi har öppet hus. Har fått en bild på en brud som man ska göra en passande brudbukett till. Man har 20 roser att andvända sig av (snålt). Klart att jag skulle få fulaste bruden. Men har tänkt och göra en engelsk droppformad brudbukett med gammel rosa rosor och naturmatrial. Kan bli spännande. Läger upp bilder nere så ni fattar sen;) Så får ni säga vad ni tycker om min ide.

Efter skolan var det teorikurs, handlade om bilen. Så kom nyss hem från det.



Tänkte ha dena foremn (engelsk droppformad) men här har jag gjort en jul inspirerad.



Hade tänkt denna färg på roserna den ska ju vara klassisk och gammaldags. Tycker det stämmer överens med min brud. Tyvärr går det inte att ladda upp bild på henne.

ha det så bra <3

» Jävla hår...

Jag e dålig på att skriva här men men, nån gång i bland lyckas jag få skrivet i alla fall ;). Ja helgen i danmark var väl inte skit kul men fick inhandlat en del i tysklad så det var ju kul. Så nu ska det blandas rosa pantern, P2 och P3. Och såklart mycket annat som kan smaka gott ;). PÅ lördagen var jag på Cheers= ett ställe för ungefär 38+, kände att det inte var riktigt min grej:P men men jag kom in och det är alltid lika kul när man inte fyllt :P. Men men nu ska den stora dagen inväntas tills nästa krogrunda och den ska göras tillsamans med Caroline :D Har kommit på en plan till våran förfest med så får medela henne den.

Idag var det mässa för 9:orna som ska börja gymnasiet. Jag och Nettan stog hela morgonen och snackade om florist. Var en del folk som var intresserade endå :P hehe. Innan hade jag körlektion, gick riktigt bra. Förutom en grej... riktigt klantig var jag då. Så nu blir det till att träna på höger och vänster ;) haha.

På bussen hem satt jag och prata med Emie. Hon skulle kanske färga håret brunt idag. Jag e med sugen på det tycker det e riktigt fint. Men om jag gör det så kommer jag att vilja bli ljus snart igen för att jag tycker det e fint. Så jävla jobbigt!!! Så vi kom fram till att det borde finnas färg som bara försvinner när man tvättar det med shampo. Så kan man vara brunhårig när man vill och ljus när man vill. Tar ju hundra år annars att gå frånt brunt till ljus osv. Så det e nått jag tycker dom ska satsa på. Jag lovar att jag blir kund i alla fall.

Snart e det house å det ska jag titta på, är nog det enda pogrammet jag lyckats följa. råkar alltid missa dom andra.

I morgon e det upp vid 5 igen för körlektion, var inte så jobbigt som jag trodde det skulle bli. Så ska nog klara en sån till. Även teorikurs i morrn kväll. Dom kurserna e bra, lär mig i alla fall lite teori för det jag läser i boke stannar inte kvar i mitt huvud inte.

Nu ska jag kila, ha det bäst!
kram Sabina





Gamla bilder med mig i brunt hår :P