» Eva och Adam

Ligger och kollar på Eva och Adam. Haha riktigt bra!


» 30.06.11

Gött med en ledig dag. Hade ju tänkt mig en dag på stranden egentligen, men efter att ha sovit tills klockan nästan var 12 så blev det ju mer mulet ute. Var nästan lite glad faktiskt, för då slapp jag ha ångest över att missa solen när jag storstädade min lägenhet. Vilket var mycket behövligt. Har nog aldrig varit så stökigt!!! Disk i mängder, tvätt över hela vardagsrumsgolvet (han inte torka det i torkrummet), massa väskor som inte var uppackade mm. Och eftersom jag hatar när det är smutsigt runt omring mig, mår typ dåligt så var det stort behov att ta tag i det. Nu känns det mycket bättre :P. Var även på spinning förut och nu vilar jag mig. Måste hem till Maria och hämta min bil också.

Nattsudd i stan idag med, kanske man skulle gått bort och kikat lite?

» Sitter på jobbet. Känns sådär i detta fina...

Sitter på jobbet. Känns sådär i detta fina väder. Ikväll blir det i alla fall grillning och mys hemma hos Maria. Sen kanske lite utgång på det ;). Vi har varit på systemet och laddat upp ;). Man blir så sugen i detta väder :) hörs


» Solig kväll på bryggan i Grebbestad


Jag och min fina Nettan på MaCri i lördags.
Fler sånna kvällar ska det bli, med goa räkor, bästa drinken och en fest man sent kommer glömma ;)


» Jag tog mig hem levande ;) var lättare att...

Jag tog mig hem levande ;) var lättare att cykla hem, svalare och behagligare. Men min rumpa aj. Ändå hade jag silikon överdraget på. Hoppas jag kan gå i morgon. Nu är det slapp framför tv:n, sen blir det nog en film. Eller några avsnitt av Eva och Adam som jag helt plötsligt blev sugen på att se på ;)


» Idag hat jag hunnit med en del. Tvättat, l...

Idag hat jag hunnit med en del. Tvättat, legat på stranden med mamma, ätit glass och nu jobbar jag. Bestämde mig för att cykla till jobbet idag. Var kanske en aning lite för varmt ute. Var röd som en tomat när jag kom fram. Känns inte för lockande att cykla hem sen men. då kan jag ta det i min egen takt, inte stressa som jag gjorde hit. Sen ska jag ta mig ett välförtjänt bad när jag kommer hem ;). Har ni också njutit av solen idag? Älskar detta väder :D


» Haft en jätte bra helg i Grebbestad. Var d...

img_4450 (MMS)

Haft en jätte bra helg i Grebbestad. Var dock rätt så fullt ös hela tiden. Så han inte med nått inlägg här på bloggen. Och i går kan jag ju erkänna att jag var för bakis för att göra något överhuvudtaget. Har i alla fall jobbat idag. Nu ska det sovas, tvättid 07.00 i morgon :( . Glömde tyvärr kameran i helgen, så har inte många kort alls. Detta är väll det enda som finns på mig från midsommar :p hörs!


» Midsommar

Då var det midsommar. Ligger fortfarande i sängen, behövde verkligen få sova ut efter allt jobb och stress. Har ju åkt på magkatarr igen. Gör det vid typ varje högtid på jobbet, sån fruktansvärd dtress då. Men det kommer inte hindra mig denna helgen. Jag ska ha grymt kul! Nu ska jag duscha och packa. Fixa i ordning här i lägenheten, sedan åker jag till Saltis. Ska hämta klänning och midsommarkrans. Hälsa på familjen lite och så, sedan åker jag till Grebbestad till Nettan. Skriver kanske något senare :)

Så här tänkte jag se ut idag


» Ni är det inte lång tid kvar på jobbet. Så...

Ni är det inte lång tid kvar på jobbet. Så skönt att få komma hem. Ska fira Emma en sväng efter jobbet sen bara. Sen sova och vila. Har nog början på magkatarr med (all stress på jobbet senaste). Men bli massa medecin när jag kommer hem. Inget ska hindra mig i morgon! Hörs! Puss


» This will be a loooong day

God morgon.

Hade ingen lust att vakna i morse, så trött. Men nu är jag uppe i alla fall. har betalat alla räkningar och sånt. Nu ska jag åka till jobbet och handla lite. Kommer inte finnas någon tid eller plats till det sen. Kanske inga varor kvar heller. Så lika bra att göra det nu ;) Idag fyller Emma.R. år med. Ska fira henne lite efter jobbet :). Hörs senare!

» 22.06.11

Hej.
Ligger i sängen, har gjort det sen jag kom hem. Helt slut, men huvudvärken har äntligen försvunnit. I morgon är siat passet för denna vecka. Så jävla underbart det ska bli att vara ledig :D Var på systemet och handlade i dag, redan utplockat. Tur jag inte väntade tills i morrn som jag tänkte först. Ska dock handla mat i morgon med alla 70 miljarder andra. Får åka tidigare så jag har det gjort. Hörs i morgon nu ska jag sova och vila upp mig ;).

» Då kör vi, inte sugen alls...

img_8229 (MMS)

Då kör vi, inte sugen alls...


» I will regret this

Har bokat spinning kl. 8.00 i morgonbitti. Har tänkt så många gånger i dag att jag ska avboka. För jag vet hur fruktansvärt plågsamt det kommer vara i morgon, först att ta sig upp och för att inte tala om själva passet. Men om jag inte avbokar så blir jag tvungen att gå för det är försent att avboka när jag vaknar i morgon. Kanske lika bra det, blir jag liksom tvungen att pina mig själv :P haha. Kommer döda mig själv i morgon för att inte ha avbokat!


Kommer se ut såhär på cykeln i morgon ;)

» Midsommar 2010

Hemma från jobbet. Var seegt idag, jag skulle behöva energi. Är så trött!! 2 dagar kvar. Sen är det midsommar, jag är ledig . Kommer bli så JÄVLA bra :D. Haha . Det ska bli så underbart att få vara ledig verkligen. Kommer i alla fall att fira midsommar i grebbestad med massa goa tjejor. Vi ska grilla, tjöta, spela kubb, SUPA och bara ha det jäkligt bra. Blir lite utgång i G-town med :).

Bilder från förra året:


















» Testade även min nya babyliss iCurl. Så ma...

img_7100 (MMS)

Testade även min nya babyliss iCurl. Så man vet om man kan använda den på fredag. Så här blev resultatet när jag stressade igenom håret. Ganska okej endå :P


» Har bakat, lagat mat, städat och grejat nu...

img_5447 (MMS)

Har bakat, lagat mat, städat och grejat nu på morgonen. Nu blir det jobb fram till 21 ikväll.


» 20.06.11

Sitter och kollar på Johan falk, riktigt bra e den. I pauserna han jag även med ett avsnitt av Hellcats. Kanske hinner med ennu en film i kväll? Har ju i alla fall sovmorgon i morgon. Nu ska jag fortsätta med mitt filmmaraton, hörs i morgon.

» Åhh, var inne och kollade vädret som jag g...

Åhh, var inne och kollade vädret som jag gör typ varje dag flera gånger. Inget regn i Grebbestad på midsommar! Ändras dock hela tiden, men om jag får bestämma så får det gärna se ut som det gör nu :).


» Stått och gjort pannkakor nu på morgonen. ...

img_0832 (MMS)

Stått och gjort pannkakor nu på morgonen. Hade ingen matlåda till jobbet. Nu dusch och fixa sig. Sedan blir det jobb fram till 20 i kväll.


» Åhh, äntligen på väg hem efter en riktig s...

Åhh, äntligen på väg hem efter en riktig skit dag! Idag är en sån dag då jag inte ser något possessivt i något. Kunderna har man lust att be dom dra någonstans bara, allt krånglar och går emot än. Ska bara kliva av bussj...veln också!!! Sen så blir allt mycket bättre :). Förresten varför ska man åka buss när det är typ billigare och köra bil??? I morgon är jag en ny människa igen ;) vill ha lön med bankkontot ekar så tomt är det! Men har en grym midsommar helg i Grebbestad som väntar med sköna tjejer! Då blir det bra ;) det var dagens jätte possetiva inlägg !!!


» Hej på er! Igår hade Martina sin 20 års fe...

img_4943 (MMS)

Hej på er! Igår hade Martina sin 20 års fest! Så jag åkte dit direkt efter jobbet. Bjöds på jätte god mat och dricka. Efter övertalning fick dom med mig på att gå ut också. Så vi åkte ner och lämna min bil och sedan upp igen. Sedan tog vi taxi ner till stan och gick ut på Mårtens. Var inte där så länge då jag skulle jobba idag. Kul kväll var det ;) idag fick jag skjuts till jobbet av Anna och Björn. Slutar kl. 18, då blir det hem och dega i soffan. Hörs!


» Hejsvejs. Är hemma från jobbet och har lit...

Hejsvejs. Är hemma från jobbet och har lite fredasmys i soffan ;). Ska snart lägga mig så jag orkar med morgondagen. Var sjukt mycket folk på jobbet idag. Men tycker bara det är bra. Tiden går fort när man har att göra. Stackars Josefin fastnade i kassa-bandet idag. Jag vet hur sjukt ont det gör. Hela huden pressas liksom ner i den lilla springan medans bandet bara rullar på. Blodkärlen spricker och handen svullnar upp rätt bra. Usch lider verkligen med henne. I morgon är det som sagt Martinas 20 års fest! Kommer bli kul :D har köpt massa presenter till henne idag. Hörs.


» I dont have the moves...

Zumban var helt okej. Jag var sämst i världen på det, men jag försökte verkligen haha. Men ska ge det några gånger så förhoppningsvis blir jag lite bättre på det. Var mycket jobbigare än jag trodde med. Så om jag nu inte kan dansa snyggt får jag se det som ett gympapass ;) Så på tisdag kör vi igen ;). Nu tänkte jag kolla film på tv.n snart sen sova ;)


Inte en livstidsträning kommer kunna få mig att dansa såhär.

» Zumba

Om en liten stund ska jag ta cykeln till gymmet. Vill inte tänka på hur längesedan det var jag var där sist. Skämms Sabina!!!!!!!!! Ska i alla fall prova Zumba för första gången i mitt liv. Eller förhoppningsvis i alla fall, står fortfarande som reserv. Så blir det core med. Malin ska med också, men nu svarar inte hon??? Jag som inte ville gå på zumba själv första gången :(. Hoppas att hon kommer, så hon inte har fått jobb lr nått i vägen.

I morgon är det jobb, så även helgen. På lördag har Martina sin 20 års fest, så då blir det en sväng dit efter jobbet och fira henne lite :)Kommer bli kul det.


» En go kväll

Hej hej.

Idag har jag sovit läääänge. Skönt var det! Hade en super skön gårkväll. Började hemma oss Emma.C. Gjorde oss i ordning och så. SEdan kom Elin dit, vi drack lite cider, spelade Wii och tjötade. Sedan blev det Trädgån där Rebecka och Fiona spelade. Jag tyckte dom var jätte bra som dj. Grym dansmusik. Men det är ju inget man åker till globen för att kolla på . Men att spela på klubbar får dom gärna göra. Vi dansade i alla fall och hade riktigt kul. Synd bara att Trädårn nu förtiden typ endast består utav 92:or och 93:or. Det suger stort!!!! Så dom får gärna införa 20 års gräns nån dag i sommar. Jag hade med mig kameran men tog inte en enda bild, tyvärr. Tog nån dålig med telefonen bara. Men har lite filmklipp från igår. Men dom ligger på Facebook så lägger länken här nedanför ;).

Emma i bilen på väg till Trädgårn. Hon var på G i går kan man säga. Så jäkla skön ! <3
http://www.facebook.com/profile.php?id=726357956#!/video/video.php?v=10150204218197957&comments

Sedan blev vi filmade i baren utav en som brukar jobba som vakt på coop ibland.
http://www.facebook.com/profile.php?id=726357956#!/video/video.php?v=10150276411576368&comments

Vi gick hem vid halv 1 tiden, så var hemma tidigt, sovit som en stock och mår super idag. Sånt här vill jag ha mer utav ;) Hörs!

» Midsommarklänning?

Inte hittat något att ha på dig på midsommar? Kanske Nellys inspiration kan hjälpa :)
Själv har jag redan min klänning, men väntar med att visa atills nästa vecka ;)








» Så skönt med nytt täcke + nytvättad och ny...

img_3027 (MMS)

Så skönt med nytt täcke + nytvättad och nybäddad säng. Förhoppningsvis slipper jag svettas ihjäl i natt ;)


» New things


Nya skor och jeans.


» 14.06.11

Hej.

Idag har jag varit ledig. Hade sån tur att det fanns en ledig tid i tvättstugan mitt på dagen. Så jag har tvättat och städat. Efter det åkte jag till torp och möte upp mamma. Höll på att dö på vägen dit, en som pratade i mobiltelefon och varken kollade backspeglar eller nått när hansvängde ut där jag körde. Han var millimeter från min bil. Jag trodde verkligen jag skulle dö. Det var riktigt läskigt! Har nog aldrig varit så nära en riktig krock.

Fick köpt mig nya täcken till sängen, duntäcket är lite varmt. Sen blev det ett par jeans och ett par skor. Var även på sportlife och tog bort min bokningsspärr som jag fått igen! fattar faktiskt inte hur jag fått denna gången har verkligen varit noga. Jag vet att jag inte avbokade i lördags. Men försökte ringa två gånger och dom svarade ju inte. Så det var inte mitt fel egentligen. Nu måste jag ha stenkoll på vad jag bokar och så. Inga mer bokningsspärrar!!!


» Ribbåt


Från Annas Möhippa. Sjukt kul!!!


» Förkylning = Blääää

Hej hej.

Min förkylning sitter fortfarande i rätt bra. Så igår blev det en lugn dag. På kvällen kom Malin och Emma hit. Vi lagade mat (grillad kyckling, klyftpotatis, bearneisesås och sallad) och tårta till efterätt (maräng, vaniljvisp och svenska jordgubbar). Jätte gott! Så hyrde vi film och lite godis till det.

Idag kommer jag också bara ta det lugnt. Har hosta, snuvig och kan knappt prata. Så ingen idee att göra något större då :P. Ska nog ta mig lite rester från tårtan igår i alla fall. Den var så himla god. Har chocklad doppade jordgubbar med :). Hörs!


» Bilder från Henriks student







» Usch, mår inget vidare alls. Halsen gör on...

Usch, mår inget vidare alls. Halsen gör ont och jag är riktigt hängig. Åker hem från jobbet nu så får Maria ta över. Ska hem och kurera mig med glass och sömn. Hatat att vara sjuk! Hörs.


» Såhär såg jag ut idag. Lockade håret helt ...

img_1620 (MMS)

Såhär såg jag ut idag. Lockade håret helt i onödan kan man väll säga. Efter storm och regn var det inte mycket kvar Riktigt tråkigt student-väder. Mer bilder kommer när jag orkar ;)


» Då har lillebror tagit studenten han med. ...

img_8849 (MMS)

Då har lillebror tagit studenten han med. blåste verkligen storm ute i skärhamn. Jag som vaknade med ont i halsen, mår inte bättre i alla fall. Har bäddat ner mig i sängen och druckit te. Känner mig riktigt hängig. Hoppas jag mår bättre i morgon. Ska ju jobba 12-21. Får se om henke ska sova här inatt/ morgon med. Just nu är dom i GBG. Skulle ta bussen hem 05.50 lr nått. Så han är väll här lagom till min tvättid i så fall. Om nu jag är tillräckligt kry för att göra det i morgon. Hörs!


» När jag letade i garderoben för något att ...

img_3464 (MMS)

När jag letade i garderoben för något att ha på mig i morgon. Så hittade jag ju min studentklänning. Var ju liksom tvungen att prova mössan med. Bara för att få känna på en liten gnutta av det. Haha. Kan man få gå om gymnasiet igen eller? Fast utan matte, engelska, svenska och alla andra skit tråkiga grejer ;) Klänningen är helt platt efter att ha hängt i garderoben i 2 år :P.


» Idag kom mina nya levis shorts :) dock en ...

img_5771 (MMS)

Idag kom mina nya levis shorts :) dock en helt annan färg än dom andra. Men så är det med vintage. Nu ska jag strax börja fixa i ordning för morgon dagen. Bestämma vad jag ska ha på mig, måla naglar, raka benen, duscha mm.  I morgon tar lillebror studenten. Så då ska vi ut till tjön/ skärhamn och fira honom. Ska bli kul, förutom att jag kommer vara så avis. Vill ju också ta studenten igen!!!


» 08.06.11

Dags att åka till jobbet. Jobbar 9-16 idag. Kort och skön tid :) Hörs när jag är hemma igen, eftersom mobilbloggningen inte funkar :(.

Kram

» Knäsvag

Suri Dress SEK 499, Estradeur - NELLY.COM

Sååååååååååååååå sjukt snygg rygg. Men glittret, vad gör det där???


» 07.06.11


Åt lasange med aioli och sallad idag. Himla gott var det!
Hittade en fin tapet som jag vill ha. Vill nämligen göra om min garderob i sovrummet och då ska den tapeten vara där ;). Måste bara prata med hyresvärden om jag ens får lov att utföra mina planer.


» I love my hair <3


Nu har jag äntligen tjockare hår :) och lite längre blev det med.
Har uppsatt i tofs nu efter jag åt mat. Får visa utsläppt en annan dag ;).
Gjorde det på Salong Camilla i Munkedal. Camilla som har gjort det på både mig och Emma.
Jag är jätte nöjd och det känns bra. Ska se om jag inte kan fixa en bild på Emma för henne blev det mycket större skillnad på. Nu måste jag gå för ska med mamma och kolla tapet.


» Annas Möhippa 4/6 2011


Vi smyger hem till Anna för att kidnappa.

Vi överaskade henne bra ;)

Hon fick ta på sig den snygga dräkten.

Dags att börja.

Vi gick ner till stan.

Det blev champange frukost.

Det kom ett busslast med tyskar som blev mycket farsinerade över Anna. Alla ville ha kort.

Hon fick posa på kungsgatan.

Leta upp en fjortis.

Rasta hund.

Göra och sälja kebab.

Snyggaste killen på stan. (Min spinning instruktör, haha)

Ett pensionärspar.

Sjunga med gatumuskikant. (har video på det)

Köpa 1 lösgodis, utan påse på willys.

Hon träffa på en som hade svensexa.

Vi åkte ribbåt i 120 km/h, det var grymt!

Hade 5 kamp och middag ute på ön kråkan. Men här glömde jag ta kort efter.

Det var en sjukt rolig dag! Vädret var super och stämmningen på topp! Nu väntar vi bara på bröllopet 9 Juli där Anna ska få sin Björn. KOmmer bli ett så himla fint bröllop. Anna kommer vara vackraste bruden :).


» Hårförlägning


I morgon ska jag och Emma till frissan för att få lite längre hår. Eller jag ska dit för att få lite fylligare och tjockare ;) Här är i från sist jag gjorde.


» Ananas, banan, kokos


Har ni smakat den nya, super god!
Köpte med mig den hem idag efter att ha provsmakat i personalrummet. Jätte god att äta som den är eller med lite musli i :)


» 05.06.11

Hej hej.

Jobbat idag. Väldigt lite att göra så det var lite segt. Men tillslut fick man gå hem. Har gjort lite matlådor. Gjorde lasange, så blev det lite köttfärs över. Så jag kokade spagetti till det. Så nu finns det så det räcker ett tag. Har även röjt undan lite här hemma. Har bara kastat allt runt om kring mig dom senaste dagarna.

Idag är det BB final, måste kolla. Sen har jag några andra avsnitt som måste kollas.

Bilder från möhippan kommer... men får bli på tisdag eller nått när jag är ledig och har tid.


» 2 år sedan...



Och vad jag vill göra om det!


» Awsome

Har varit en grymt rolig dag!!! Perfekt väder så det kunde inte bli mycket bättre. Men efter att ha festat sen 8.30 i morse är jag som en zoombie. Kommer sova som en gud i natt ;). Så här har man inte festat sen studenten, faktiskt exakt 2 år sedan idag. Märks dock att jag är två år äldre, för nu ska jag sova.


» Möhippa

God morgon :)

Detta är ett tidsinställt inlägg. För just nu när jag sitter och skriver kan jag inte publicera det, för det är hemligt. Är ju som så att vi ska åka och kidnappa Anna vid 9 tiden idag. Dags för hennes möhippa nämligen ;). Ska bli så sjukt kul och vädret är verkligen på vår sida idag.

Såhär ser dagen ut:

- 9.00 Kidnappning
- 10.00 Champangefrukost i museparken
- 11.00 Uppdrag på stan. (Ni får se bilder från det sedan)
- 13.00 Ribbbåt från Udevalla till någon ö? 5-kamp, 3 rätters mm.
- 16.00 Tillbaka till Uddevalla
- Kvällen kommer vi göra oss i ordning, tacobuffe, snacka och kanske utgång.

Jag lovar att kameran ska gå varm idag, så jag kan bjuda på bilder sedan ;)

Nu ska jag sätta fart ;)

» Sitter på jobbet. Längtar efter att få kom...

img_0268 (MMS)

Sitter på jobbet. Längtar efter att få komma hem. Inte kul att vara inne i detta fina väder :( i morgon jobbar man ju 10-21 :( skjut mig! Det var detta deprimerande inlägg. Hörs!


» 03.06.11

Hej hej.

Inget utav inläggen jag skrev i går har kommit upp. Dåligt. Orkar inte skriva om dom heller. Idag är det super väder. Kul att man ska jobb då. Kommer vara blekast i sommar, kul! Nu måste jag sätta fart i alla fall. Hörs sen.

» Varit hos farmor och klippt gräset. Sen ti...

img_7252 (MMS)

Varit hos farmor och klippt gräset. Sen till mormor och lämna klänningarna. Nu har jag ätit grillat hemma hos mamma och pappa. Ska snart dra mig hemmåt. Handla lite mat med, kylskåpet ekar! Hörs!


» Varit hos farmor och klippt gräset. Sen ti...

img_4572 (MMS)

Varit hos farmor och klippt gräset. Sen till mormor och lämna klänningarna. Nu har jag ätit grillat hemma hos mamma och pappa. Ska snart dra mig hemmåt. Handla lite mat med, kylskåpet ekar! Hörs!


» Varit hos farmor och klippt gräset. Sen ti...

img_0537 (MMS)

Varit hos farmor och klippt gräset. Sen till mormor och lämna klänningarna. Nu har jag ätit grillat hemma hos mamma och pappa. Ska snart dra mig hemmåt. Handla lite mat med, kylskåpet ekar! Hörs!


» 1 Juni

Hej hej.

Inget intressant alls idag. Har varit en sån där riktigt tråk dag. Då det absolut inte finns något roligt alls på hela dagen. Hoppas att jag har bättre inställning i morgon :P.

Idag hade min lillebror bal, eftersom jag jobbade var jag inte där. Men mamma tog lite kort. Här är ett på Mamma och Henke.