» Sista Juli

Ligger hemma och softar. Faktiskt riktigt skönt. Igår kväll var vi bort bjudna till några grannar så det blev rätt sent. Könner att jag kan behöva lite sömn. I morgon är det jobb igen. Ledig måndag i alla fall :). Ska sätta på en film och mysa färdigt :P. Får ladda inför nästa helg jag ;) hehe

God natt<3

» Dags att blunda

GOD NATT!!! Och grattis alla er som slipper jobba i morgon :P

» Scary stuff

Ja då har man jobbat 1 dag då. Hade inte glömt koderna:p Dom sitter liksom intryckt i mitt huvud på nogot sätt. Lär nog bli svårt att bli av med dem. Kommer i håg när jag började på coop och man skulle lära sig alla koder. Tyckte det var jätte jobbigt, jag kunde inte fatta hur alla som jobbade där kunde komma i håg alla hundra PLU-nummren. Hur skulle man kunna få in alla dom i huvudet liksom. Jag drömde till och med mardrömmar om 4011 (bananer), 3355(jordgubbar), 4061(isbergssallad) och mm. Då är det liksom illa. Kunde vakna helt svettig på natten bara för jag drömde om jobbet och inte kom på koderna. Haha. Och nu sitter dom så intryckta i min lilla hjärna att jag inte äns kan bli av med dom liksom. Konstigt det där.

Nä ska upp och jobba i morgon med, så dags att sova snart. Kommer bli en lugn helg. jobbar långa och tidiga pass så blir ingen tid över till annat direkt. Kanske hälsa på Nettis en sväg :)

» Jobb dags

Efter en bra och helt ok utgång igår är det nu dags att börja jobba igen. Kunde varit piggare och mått lite bättre. Men det är inget som hindrar mig.:P. Dags att åka och köra varor då:P

» 28 JULI

Kom nyss hem från vårdcentralen, har fått antibiotika och salva. Får se hur det funkar. Ska ju till gbg 18 augusti till en hudspeciallist också. Hoppas på underverk :P Fårn dock inte ligga och pressa i solen pga. antibiotikan. Kan då få mycket allvarliga hudproblem. Jaja tur jag börjar jobba nu då. Tar jag igen det i Thailand sedan ;). Får inte dricka mjölk heller. Måste gå 3 h i mellan medecin och mjölk. Jag som älskar mjölk :(. Hoppas verkligen det funkar nu när jag måste göra såna uppofringar.

I kväll blir det nog utgång. Fira slutet av semestern (inget och fira egentligen), ha kul sista semesterdagen kan man säga i stället. Börjar kl. 12.00 i morgon. Har dock glömt massa PLU nummer så måste plugga in dom ;).

Nu ska jag se på Top Gun ;) Senare blir det stallet och så ...


Inte nytagen.

» Inget speciellt

Blev inte så fint väder som jag hade hoppats på idag. Försökte sola lite i blåsten. Sen har jag inte gjort så mycket annat idag. Pappa har hjälpt mig fixa fläkten i bilen, så nu fungerar den fin fint. Upptäckte då även att jag har A/C det var ju inte fel.

I morgon blir det vårdcentralen igen. Hoppas dom hjälper mig på riktigt denna gång. Tror jag hittat felet, sökte på internet. Tänk att jag ska behöva leta själv. Så i morgon ska jag kräva medecin och grejer ;).

» Det finns en mening med allt...

Nu ska jag se på film "Haciko", den Kenza tipsade om igår. Jag lär grina ihjäl mig. Men men. Så en jätte sorlig film igår med, "Allt för min syster". Jag gillar sorliga filmer tror jag. Men den måste endå ha en fin menig, det är därför dom är sorliga skulle jag tro :P.

Min semester tog ju slut igår, har första tiden på torsdag 12-21.15. Får se om jag är ledig tills dess eller om jag blir inringd. I morgon ska ju vara fint väder så hoppas på att få vara ledig då. Annars får dom ringa in mig till kvällen ;) :P. Jobbar i alla fall hela denna helgen, så det kommer bli väldigt lugnt. Dock vill dom ha in mig till fjorden en sväng. Så får se om jag åker in en stund.

» Litt nytt i rosernas tema!

Har gjort om på mitt rum. Var trött på det mörka och kände för lite mer ljust och blommigt ;). Även lite gulligt och romantiskt. Så här ser det ut nu, inte helt klart men nästan. Dåliga bilder dock!





Så det var lite hur det ser ut nu och en del utav det jag köpte på ikea och ullared som jag skulle visat för ett tag sedan :P.

» Julle <3

Först ett inlägg om Julle. Nu kan man se att hon lagt på sig :D




» 23 Juli

Har haft fullt upp dom senaste dagarna. Och för tillfället för trött för att få i hop ett vettigt inlägg. Så ska försöka fixa det i morgon;).

» sooo booooriiiing

Ensam hemma. Har riktigt tråkigt. Funderar stark på att gå och lägga mig. Kanske kan hitta nån film att se på, om jag har tur då vill säga. Får se om det kanske kan hända något kul i morgon??

Hoppas på världens bästa väder i morgon!!!

» piss tråkigt

Mamma och pappa har tatt husvagnen till melbystrand nu. Så jag är själv. Ingen aning om vad jag ska hitta på. Hade tänk ligga på stranden och slappa, men det fina vädret höll inte i sig så länge tyvärr. Bio hade varit kul, men vill ju inte gå själv :P. Får se vad jag ska hitta på då.

» GRYMT

Seeg dag idag. Ska i alla fall ta mig en dusch nu. Så får vi se vad som händer.

Åkte ju som sagt till gbg i fredags. Vi shoppade och såtog vi det lugnt på kvällen framför tv:n med godis och chips. På lördagen blev det liseberg. Åkte massa karuseller, spelade och gick på spökhotelllet gasten (jag höll på att dö). Riktigt kul var det i alla fall. Jag vann lite daim och bilar. Brukar aldrig vinna så det var ju kul. Sedan var det hem och vila. Fixade Malins hår och smik, sedan mig själv. Hade tänkt kika runt på stan. Ja det slutade med en mycket lång kväll på trädgår`n. Vi hade så J...vla kul !!! Massa folk, bra väder, skön musik. Det var som om man var i Ayia Napa igen. Bara att släppa loss, inga hämningar :P Jag kanske var lite galen och full. Men va fan man får passa på när man inte är i uddevalla. Där har man alla ögon på en och minsta lilla så vet halva stan det sen. Nä var fan bästa kvällen på jävligt länge. Var väll hemma i sängen vid halv 5 på morgonen. Hade en anings huvudvärk och lite seg igår. Men men det gick.

Nä dags för dusch!

Liseberg:


Jag ser lite sur ut här, var inte riktigt med:P

Innan utgång..

» Bästa helgen!

Hemma efter en grym helg i gbg. Shopping, Liseberg och utgång. Jag får berätta mer i morgon. Är så trött efter gårkvällen. Ska se på Avatar med familjen nu.

Bye bye

» Filmtajm

Nu ska jag ta mig en dusch, sedan ska jag se på film "Dear John". Ska även försöka packa klart inför morgondagen. Då bär det av till gbg. Vad ska ni andra hitta på i helgen då? Fallens kanske?

Min absoluta favortifilm är The Notebook (Dagboken). Den kan man se 100ggr om och om igen. Och den är lika fin och romantisk varje gång. Man grinar floder!

» 14 juni

Var ute på en tur med Julle nu i morse. Snart dags för simskola. I morgon är det avslutning och då blir det löning, även coop lönen kommer :). Till helgen blir det gbg med Malin. På lördag liseberg och kanske utgång efter det. Några tjejer från kassan hänger antagligen med :). Ska bli såå kul!




Från idag. Mamma har blivit modig ;)

» tisdag

Idag har jag varit på landbadet först med några barn. Sedan blev det lunch med mamma på cactus. En sväng på torp var det tänkt med... FY FAN vad folk. Kö från motorvägen och in. Fick ställa mig ända borta vid bauhaus. Sedan var det simskola här hemma.

Kom nyss hem från stallet, var där rätt länge. Klippte av Julles långa man. Varit osäker länge men Johannas dom vägde över:P.

» SOMMAR ÄR LIVET!

I morse red jag en sväng på Julia, första gången på mycket länge. Kul var det. Hoppas på att få sätta igång på riktigt snart. Behöver köpa ny sadelgjord också. Att jag äns fick knäppt den jag hade var ju otroligt. Men det är ju possetivt ;). Efter det åkte jag till stranden och sola. Sedan var det simskola. Har varit strålande väder och 23-24 grader i vattnet :D. Jag var i och simmade, fick mig till och med ett simborgarmärke ;) Idag var det inge unge som grina när vi skulle bada. Alla plaskade och hade kul, tänk vad lite bra väder kan göra ;).

I morgon blir det jobb hela dagen, landbadet på morgonen och här hemma på kvällen. Har lite paus mellan simmningarna som tur är ;). Då blir det nog lunch på cactus med mamma :).

Ska försöka bli bättre på att ta kort, tog inte ett enda kort på carnevalen i lördas. Dåligt! Skulle tatt kort i dag med, men inga kort blev det.

» Ur form

Ska försöka skriva något vettigt i morgon :)

» Dusch på G

Nu ska jag bort och duscha Julia, hörs sedan ;) Ska se om jag kan ta lite kort :)

» Väder, väder...



Vad är det för konstigt väder egentligen. Blåsigt, regn vart är 30 grader och sol som jag vill ha?

» perfect day

Lägger upp bilder i morgon på vad jag handlat ;) Nu ska jag nämligen sova ;)

God natt!


Vi hade mer tur en dom på bilden i alla fall vad det gäller köerna. Var bara fritt fram ;)

» I´m s excited...

Ligger nu och taggar inför morgondagen ;) När jag ska slåss med kärringarna på Gekås. Dom är livsfarliga, bara kör rakt över än. Åker hemifrån vid 7 i morgon, så får nog sova snart. Simskolan idag gick fint, vädret kunde dock varit bättre. Men med tanke på föregående år så tror jag att jag ska vara glad endå. Har ju faktiskt inte regnat en enda dag. Annars tidigare år undrar jag om det var nån dag det inte regna??? tror inte det :P.

Filmen igår var bra, men slutade dock inte enligt min vilja. Så frågan e om jag vill fortsätta se :P haha

Förresten vart ska man i helgen?? Alla säger olika hela tiden. Jag tror jag ska till g-stad i alla fall, så jag får min langos ;)

Hörs i morgon, kram kram <3

» Roadtripp ;)

Kanske lite sent att säga god morgon :P. Jag har legat i sängen och tatt det lungt jag. Synd att det blåser så ute, annars hade jag varit på stranden nu. Men men ska ändå ner sedan. NU ska jag ut och försöka få lite ordning på bilen. För i morgon bär det av till ullared och ikea mm. Vem vet kanske kommer man  med på tv nu när dom spelar in då :P Ska bli en rolig dag i alla fall.

Dags att ta tag i lite saker ;)

» Lovely

Kom nyss hem från frisören. Skönt att bli av med svinto-håret :P. Var även och köpte foder, shampo och pälsglans till Julle. Det luktar godis ;) Ska nämligen duscha henne nån dag här framöver. Då kommer hon lukta gott sedan :).

Nu ska jag ta mig lite och äta, sedan drar jag till stallet och efter det blir det Stranden. Ska ju på bio sen med så skriver ett inlägg efteråt om hur den var ;).

Klänning jag beställt!
Device Short Dress SEK 299, Vero Moda - NELLY.COM

» Njuter av varje dag

Har varit ute hela dagen idag. Var i stallet hela förmiddagen, gick promenad med Julle och grejade. Efter det var det simskola ;). Nu ska jag ta mig ett skönt bad hade jag tänkt. Ska till frissan tidigt i morgon och toppa lite. Mitt hår är som svinto för tillfället. Därför väntar jag med nya slingor denna gången och tar det längre fram. Så mitt hår överlever. Får solblekas i stället.  Sedan är det ju simskola igen och efter det bio med Andrea. Blir Eclipse :D

Ska även ta en bild på Julle i morgon så ni kan få se att hon faktiskt fått lite mage. Revbenen börjar försvinna. Så skönt, har kämpat så länge med det nu.  Hon kanske rullar fram snart, vem vet :P


» SEMESTER!!!

Nu har jag semester och det kommer bli så Jä*****la underbart!!!! Nu ska jag mysa ner mig med en film och bara gotta mig. I morgon blir det ju faktiskt jobb igen, men ett ganska skönt sådant. Hörs i morgon!



Lite bilder från gårkvällen. Har världens bästa film på Emma också. Men lägger nog inte upp den i fall hon inte vill.

» Slut på krafterna

Kan bara säga att jag är helt slut och tänker sova nu. Skulle jobbat 9-15.30 iag. Men ändrade planer gjorde att jag fick jobba 9-21. Vilket är 12 h, ett halvt dygn. Det kändes också. Såå mycket folk var det kunde inte äns ta min sista rast. Så satt 5h i sträck i kassan det sista. Kan säga att det ska bli underbart att få sova.

I morgon åker jag till stan direkt efter jobbet. Blir MC-VM ;) Sedan sova hos Malin. Jobb dagen efter, Tack och lov för semester på måndag!!!! Kommer vara död som en fisk på söndag kväll.

» Sunny day

Då ska man strax iväg och jobba då. Lite surt i detta fina väder. Men men så kan det vara. Bara 4 dagar kvar till semester ;). Hoppas ni som e lediga får en kanondag i det fina vädret :)