» 30 Augusti

Hej hej. Idag har jag varit med Andrea typ hela dagen. Jag lagade mat till oss, så gjorde vi efterätt glass och egen chockladsås ;). Slappade och hade det allmänt skönt :).  i morgon är det jobb kl. 16. Innan det blir det stallet och sånt. Nu ska jag väll sova då så jag orkar med.


Lite bilder på håret. Efter frissan idag.

» Tävling

Vem inte ha en tjockt fylligt hår, så man är snygg utan att behöva använda alla volymtångar och produkter. Mitt tunna svenne hår kan behöva lite utfyllnad. Allt hänger på håret!! ;)

http://hairx.blogg.se/2010/august/tavling.html - Här kan ni också tävla om en gratis hårförlängning, hos HarX i Uddevalla.


» Kärlek <3



Vet inte hur jag ska kunna sälja dig! Kommer vara det västa dagen i mitt liv. Men det är för bådas bästa och du kommer få det jätte bra. Du är den absolut finaste och bästa hästen!!! Älskar dig<3<3

» 25 augusti

Idag har jag gjort en del faktiskt. Först stallet sedan en film "surrogates". Den var faktiskt bra. Sedan har jag varit med Andrea tills nu typ. Vi har åkt runt lite, hälsa på hennes förra häst mm. Sedan rensa vi hennes garderob med en fika paus. Varit i stallet igen och så. Nu ska jag kolla fångarna på fortet. I morgon blir det stallet sedan jobb. Jobbar 12-21.15.

Hörs!

» GBG hela dagen

Idag har jag varit i GBG i typ hela dagen. Först på Calanderska hos hud-specialist. Att man inte gjorde det med en gång i stället för att gå till vårdcentralen där dom inte kan ett piss och bara gissar. Kostar visserligen 700:- eftersom det är privatsjukhus. Men värt det. Har i alla fall nått som heter "permaoral dermatit! har nog inte stavat rätt :p. Finns inget jag kan göra för att förhindra det. Det kommer innifrån kroppen och man föds med det. Men med lite medecin som jag äter försvinner det. Fick även en ny salva. Eftersom den han på vårdcentralen skrev ut inte var mot det jag hade.

Efter det gick jag i nordstan lite, hitta lite grejer. Sedan ikea en sväng. Var väll hemma vid halv 6. Nu ska jag se på film, tror det blir perl harbour. Kanske inte hela då den är rätt lång :P sorlig med!!

Hörs i morgon :)


» GBG i morgon

Idag har det varit en lång dag. Men det var possetiva och bra besked med Artina på kliniken. Riktigt kul, speciellt för Andrea som har fått vänta länge på detta. Så förhoppningsvis om ca. 6 veckor är hon ridbar :). Sedan var det hem och ta han om min häst. Var hemma från stallet efter kl. 5 nån gång. Så nu har jag bara tatt det lugnt. Kollade på fångarna på fortet. Gillar det pogramet, såg alltid det när jag var liten.

Nu ska jag ta och sova. Ska upp tidigt i morgon, hudläkare i gbg. Är dock väldigt bra nu så :P Men men har kvar en del på händerna och ska ta med bilder på när det var som värst.

God natt!

» Tjusigt

Två nyduschade. Nu blänker dom och luktar gott!


» Mitt liv

haha, kollar alla gamla bilder på hårdisken

Från början till slut ;) typ


Skolresa till gotland i slutet av 9:an

Skolavslutning 9:an

Var på öland

Henkes konfirmation

jag råkade ut för mycket mopedolyckor. Här påkörd.

Slutade med brutet nyckelben

Jag gjorde hårförlängning

Vi skulle på björn rosenström

Carnevalen 08

Var i turkiet och på bardisken

Jag var konfranciär på stora scenen på Liseberg

Carneval tanumstrand

Vi var på lane loge

Crusing i trollhättan

påsk 08

Vi var på trädgårn

GG

Fyllde 18

Hemsedal

Vi var i Ayia Napa

Ayia Napa

Påsk 09

Skolavslutning 08

Turkiet 09

Balen 09

Student 09

Julle Bulle

Spinning på gång

Nån gång i GBG

Nån fest

Snökaos jag och andrea fick vila 120 ggr på väg till stallet

Zigge :)

Bakat bullar

Klassåterträff i början av Maj

En vanlig dag

nån dag

Midsommar

Coop fest

Nu orkar jag inte mer :P

» lite kräftskiva mm.

Igår blev det lite kräftskiva hemma hos Emma. Mumsigt var det! Efter det tog vi och gjorde som alla andra raggare och körde runt i stan. Jag gjorde kärringstopp i backen upp mot I17. Haha så går det när man kör i högaskor.  Sedan gick jag till kullgrens och mötte upp lite känt folk. Sugit att jag var nykter, men hade kul endå :). Dock jäkligt trött idag då jag var tvungen att släppa ut hästarna i morse. Inte sovit mycket dom senaste nätterna. I morgon blir det upp tidigt igen för då ska vi till Ale djurklinik. Ska ju hjälpa Andrea med hennes häst, då hon inte kan åka själv med den just nu. Ska göra i ordning lite matsäck senare. Man dör av hunger när man är där nere förstår ni.

Nä nu ska jag ta lite kladdkaka till frukost, det får man när man haft en sån tuff helg :P haha


En bild Linus tog på oss igår. Några andra bilder blev det ju som vanligt inte :P

» Good life

Hej hej!

Sitter nu i husvagnen i strömstad hos mamma och pappa. Vi har nyss varit på norby och handlat lite. Blev en matta till mitt rum, cycklop till tahiland, shampo, balsam och en klänning. Nu ska vi snart vidare in till strömstad och äta på någon mysig restaurang. Skaldjur, pizza vi får se vad det blir. sedan åker jag hemmåt igen. Måste ju ta hand om Julle :). Kanske utgång där hemma idag.

Igår hade jag en jätte trevlig kväll hos nettan i grebbestad. Vi åt först på nautic där Nettans syster Kajsa jobbar. Senare på kvällen blev det utång på kallsup. Dock ångrar jag att jag inte tog langos. Men men får väll vänta till nästa år :P. Så man är lite seg och trött idag. Får se om jag kan hinna med att sova lite middag sedan :P.

Hörs kanske senare!

» HELG (Grebbestad/Strömstad)

Jobbat idag 9-15 bara men det var seegt. Sovit dåligt lr något. Alla tröga pensionärer höll på att göra narr av mig :P haha Får se till att vakna med ett bättre humör i morgon. Efter jobbet åker jag till Nettan i grebbestad :), sedan vidare till våran husvagn som står i strömstad. Vet ej om jag åker dit på kvällen lr lördag morgon det beror på vad jag och nettan hittar på. Tänkte då gå på nordby på lördagen. Har nämligen aldrig varit där mer än på Mc Donalds när vi skulle till fjällen :P. Sen hemmåt igen på lördag eftermiddag nån gång :).


» .

Maten blev god den ;) Älskar blandningen av kyckling och banan. Sedan var jag och mamma och grejade i stallet lite, städade i ordning lite. Hovslagaren svarar ju inte, så nu försöker vi få tag i en annan. Hovslagare är ett folk för sig!!! omöjliga att få tag på och man kan inte lita på dom. Jaja fick mina grejer från Nelly som jag beställde. Gillar dom båda mycket. Var lite osäker på Jumpsuiten, men den var snygg ;). Sen har jag klippt sönder ett par jeans till shorts. Dom blev snyggare så :P.

Väntar nu på att Andrea ska höra av sig. Ska upp till henne och planera måndagen lite. Ska åka med hennes häst till Ale kliniken och hjälpa henne med det. Så ska jag nog ta med kakan jag bakade och bjuda på. Det är hon värd! Ska bli kul att få se henne med efter några veckor som gått nu. Har bara pratat via telefonen.


» VitKladdKaka

Vit kladdkaka:
100 g smör
100 g vit choklad
2 dl socker
2 tsk vaniljsocker
2 ägg
2 1/2 dl vetemjöl
3 msk apelsinjuice

Smält smör, rör i choklad, blanda i vaniljsocker, socker och ägg, sist vetemjöl och limesaft.
Grädda i 200 grader ca 15 min.

Glasyr och topping:
Blanda philadelfiaost, cirka en halv ask, med några matskedar florsocker,  lite apelsinjuice och bred över kakan. Sedan kan du toppa med precis vad du vill. Denna gång blev det kokos och strössel. Midsommar tog jag jordgubbar och hallon. Allt funkar ;)


Den jag gjorde idag.

Midsommar hade då limesmak istället för apelsin med.

» 18/8

Idag är jag ledig och det är lika underbart som alltid :). Har varit i stallet, sedan har jag bakat vitkladdkaka och citronmuffins. Väntar nu på att kycklingen ska tina så jag kan göra lite middag. Vill även att hovslagaren ska ringa så jag kan få på skon. Julia ömmar redan, fan ta om om får en hovböld till asså. Så om han kunde lyfta på luren liksom vore det inte fel.

Skulle egentligen varit hos hudläkare i gbg idag. Men morfar som skulle åkt med, var tvungen att åka till danmark och göra en operation. Så han befinner sig där och min tid är skjuten till tisdag nästa vecka.

Dags att fortsätta med maten ;) Lägger upp bilder och recept sedan ;)


» Always makes me happy

Kunde inte hålla mig så blev lite nytt beställt:

Stephanie Jumpsuit SEK 349, Jeane Blush - NELLY.COM
Pearly Top SEK 199, Vila - NELLY.COM

Sen blev det även en ny ridhjälm, ska testa i morgon kanske. Julia har tappat sko så får se.


» Som det kan gå

Har varit en ganska tuff jobbhelg. Långa pass och så men idag var det helt ok, men är endå trött. Så blev man avkastad av hästen förut så har ont i ryggen och rumpan. Blir väll ett feting blåmärke där. I morgon ska jag införskaffa ny ridhjälm. Åkt av några gånger med den jag har nu + att ventilerna är sönder rostade i dden så man svettas  ihjäl. Ska även jobba 9-16 i morgon. Nu ska jag sätta på en film att somna till och vårda min ömma rygg.


Nått i denna stil :P

» WORK

Jobb, jobb, jobb det är mitt liv just nu... hej då!

» Goooood!

Då har man jobbat 16-20. Riktig mes tid? Jaja, får igen i morgon. Då är det 9-19 som gäller. Efter det blir det kalas. Lilla henkepenke blir 18 år. Har suttit och kollat hotell i gbg. jag och Nettan ska på en weekwnd är i början av september :) Då är det fest, shopping och värdens grymmaste helg som står på schemat. Säger bara alla göteborgare se upp för vi kommer äga stan ;). Vill ha ett hotell på avenyn, nära till utelivet, nära till shopping och ja helt enkelt mittpunkten :). Dock dyrt där. Men va fan lyx ska vi ha ;).

Dags att lägga huvudet på kudden och försöka få krafter för morgondagen!


» Hjärnkoll

Var helt säker på att jag skulle börja jobba kl. 12 idag. Så jag och mamma stressade i stallet jätte mycket så jag skulle hinna hem och duscha med mera. Tänkte att jag kollar en extra gång i almenackan så man vet liksom. Såklart börjar jag ju kl.16 :P haha bara att vänta. Tur att jag kollade i alla fall. Får väll ta och äta se på någon film eller nått. Kommer jobba 6 dagar i rad nu. Så är inte ledig försen onsdag nästa vecka. Så kan det vara. 

» Tjolahopp

Idag har det vart en lugn dag. Jag och mamma gav oss ut med bilen och åkte runt lite. Var i en jätte mysig inredningsbutik som heter "2 FRÖKNAR", blev typ kär i allt. Sen åt vi mat på torp och kikade runt. Köpte inget då min ekonomi är i sämsta skick :P Men på fredag är det LÖÖÖN!! TACK OCH LOV ;) hehe.

Var nyss i stallet, det var en upplevelse det. Dock inte julia idag, nä julle var snäll som en ängel :). Men artina ja vad ska man säga :P. Andrea har ju något kul att läsa på sjukhuset nu i alla fall. Hoppas det går bätte när jag ska passa henne nu här framöver i några dagar till Andrea blir bättre.


» Barnpassning

Har passat Iza en sväng här nu på morgonen. Gick bra inga ledsna miner där inte. Men hon är ett riktigt busfrö.
Funderar på att baka lr något. Får se vad jag ska hitta på.



» Bilder

Fler bilder som rebbecka har tagit. Trot eller ej men jag glömde kameran som vanligt ;)


» Kassafest

Kassafesten i lördags var kul. Underbara arbetskamrater har man. Slutade dock med att jag sov hemma och var i sängen nästan hela söndagen. Så kan det gå ;) Nu låter det illa, men så varligt var det inte. Mådde bara dåligt coh kände att då är det skönast att vakna upp i sin egen säng.

Jobbat på byggen i dag. SEEEGT!!! Men men pengar är det ju. Nu är jag ledig två dagar, sen jobbar jag 6 dagar i rad. I morgon ska jag passa Iza en liten stund på morgonen.


» Lev livet som det ska levas...

Nu tror jag jag fått ordning på allt. Sova middag hade dock inte varit fel. Gick upp 07.50 bort till stallet. Skulle även ta artina idag. Sen tog jag en ridtur på julia in på sjöhagen och tillbaka. Gick faktiskt helt ok med bilarna på vägen. Efter det har jag packat, duschat och försökt få med mig allt här hemma. Anna och Malin får hjälpa mig med kläder sedan, har typ med mig 7 olika plagg :P. Nu ligger jag bara och vilar. Ska äta hos mormor och morfar kl. 15.00. Grillat tror jag det skulle bli :).

Så här kommer kvällen se ut:
kl. 16.34 går bussen till stan från Saltkällan. Så hämtar Anna upp mig, så pker vi hem till henne. Där ska jag, Anna och Malin göra oss i ordning. Vid 7 tiden drar vi ner till stan. Jag lämnar packningen hos Emma.L. däör jag ska sova. Sedan drar vi till Josefin. Där kommer vi förfesta med alla kassatjejor. Blir runt 20 pers. Efter det blir det nog trädgårn. Kanske efterfest? Sen ska jag i alla fall sova hos emma. Så bär det av hemmåt i morgon igen ;) Nu har ni verkligen fått det i detaljer ;)

Kameran ska med och jag ska försöka ta lite kort bättre än vanligt.

» Lite feeling

Lite Top Gun feeling. Tycker denna låt är lite sorlig faktist. Känns lite a, sorlig fast på ett bra sätt. Funkar det? haha Dags att sova tror jag :P

Steve Stevens Top Gun Anthem

Steve Stevens | MySpace Music Videos

» HELG, fy fan va skönt!

Har precis ätit lite räkor och så. Himla gott var det ;) Nu ska jag gå vidare på godiset och sätta på Top Gun som pappa spelade in till mig för ett tag sedan. Är ensam hemma så får mysa med mig själv :P Mamma och pappa har åkt till strömstad där husvagnen står uppställd i några månader nu. Henke är med sin tjej på bio i gbg och ska väll vara hos henne över helgen skulle jag tro. Så det är bara jag.

I morgon har jag fullt upp hela dagen. Får försöka förbereda lite nu i kväll så jag hinner. Men förr´st ska jag bara slappa efter 4 väldigt långa och intensiva dagar på jobbet. Fick ennnu en extra tid på måndag. Har även fått september schemat så det rullar på.

Nä nu är det godis och film. Ska försöka hinna skriva lite i morgon, så ni vet vad som händer ;)



» 5/8

Hemma efter ennu en dag bestående av jobb. Lång sådan. Men nu är det bara 1 dag kvar. Då är jag ledig några dagar :). Har inget kul att besätta nu när jag jobbar hela dagarna. För det enda jag gör är att köra varor så inte så intressant. Bara massa griniga kunder och så. Hoppas på att kunna skriva roligare grejer i helgen ;)


» vet ingen rubrik

Idag när jag kom hem från jobbet hade pappa stått för maten. Typ första gången sen, hja många år sedan :P. Haha. Han hade varit riktigt duktig. Grillat hamburgare och vitlöksbröd. Massa grejer till och glass till efterätt ;). Smakade bra ;).

Är verkligen så trött. Tänk om man kunde fått vara ledig i morgon. Nä i stället ska man jobba 9-19, det ska ju inte vara lätt. Nu ska jag sova och försöka hitta lite krafter inför morgondagen.

» 3/8

Då har man gjort denna dag. Blev en väldigt långt träningspass med Julia i morse då vi inte riktigt kom överens. Och mitt humör och tälamod rann över lite. DAMP! :P Hoppas vi blir bättre kompisar i morgon, så kanske hon kan få sig en morot. Sen blev jag ju inringd så började 12-21.15. Fick även en tid på fredag 10-19 i byggkassan. Mindre kul, men men behöver tider så. Får hoppas det blir lite kunder så tiden rullar på. Nä ska upp tidigt i morgon stall och jobb. Så det ser ut nu fram till helgen. Bara att kämpa på ;)

» Ny dag, nya tag...

Hej svejs!

Kunde inte sova i morse så blev ingen direkt sovmorgon på min lediga dag. Typiskt! Jaja, såg på film i stället. Nu ska jag dra på mig lite kläder, åka och ta ut pengar. För sen kommer Hovslagaren och Julle ska få manikyr och nya skor ;) lr nått :). Efter det tänkte jag dra en sväng till torp och kika lite. Kanske hitta något jag kan ha på lördag. Längtar! Då är det kassa fest nämligen och typ alla kommer. Kommer bli över 20 pers typ. Och jag är ledig och kan supa skallen av mig lr nått. Kommer bli en grym kväll med brudarna och Mattias. Stackarn ensam kille. Inte lätt :P

Dags att dra igång, pappa har tvingat mig köra släpkärra idag med. Kan ju se hur det går :O.

» 1/8

Hej hej. Jobbat idag, otroligt seegt, timmarna gick i snigel fart. Annars helt ok. Nu blir det väll fil lr något. I morgon är jag ledig, skönt. Får se vad jag ska hitta på, blir nog en mycket lugn dag. Hovslagaren kommer ju, kom jag på.

Har ändrat lite på bloggen. Var trött på att headern tog upp halva bloggen så gjorde en mindre.  Hörs!