» kom inte på något...

Hej svejs.

Bestämde mig för att gå ut och gå strandpromenaden förut. Var ju så himla fint väder i morse när jag målade på balkongen, typ 21 grader i skuggan. Men det var det inte när jag var ute och gick i alla fall. Blåste som fan och börja dugg regna i slutet. Men det var skönt endå ;). Ska ta mig en dusch snart och kolla lite tv. Går dock inget vidare bra pogram på tv:n just nu.

I morgon blir det in och jobba. Chefen ringde förut idag så blir 1h tidigare och kanske slutar 1h senare. Men har trosdagen ledig i alla fall. Sen blir det jobb hela helgen. Tråkigt när det ska bli super väder. Kommer aldrig bli brun denna sommaren :(. Men Emma kommer i alla fall hem, kan vi sura ihop på jobbet att det alltid är super väder när vi jobbar. Har jag gjort väderguden något??? :P

Hörs!


» Nu är det vitt i stället. Dags att laga li...

img_5875 (MMS)

Nu är det vitt i stället. Dags att laga lite mat ;)


» Fick hem mina levisshorts idag. Men såklar...

img_7146 (MMS)

Fick hem mina levisshorts idag. Men såklart var dom förstora. Så har beställt en strl mindre. Tänkte lägga ut dessa på tradera om nån är intresserad kanske? Dom är beställda från Urban outfitters så jag fattar typ inte hur man skickar tillbaka haha. Därför får jag sälja dom på annat sätt ;)


» Håller på och målar förfullt ute på balkon...

img_0015 (MMS)

Håller på och målar förfullt ute på balkongen. Börjar bli väldigt trångt. Jag ska nog inte bli målare. Hoppas det blir tillräckligt bra så jag kan använda möblerna sedan bara.


» 31.05.11

God morgon!

Nu ska jag försöka sätta lite fart. Ska äta frukost, sedan börja slipa byrån. För att sedan måla den. Måste ta fram klänningarna med och se vart dom ska läggas upp och tas in. För ska med Malin till Munkedal med så hon får beställt sin hårförlängning. Ska även hämta utemöbler hos mamma och pappa. Får se om det får plats på min balkong. Den är ju inte stor om man säger så :P.

Dags att sätta fart, uppdaterar under dagen ;) Tänk i dag är det sista maj med, i morgon är det Juni. Nu är sommaren här :D Nu väntar bara student, midsommar, bröllop, semester, sol och bad !!! Hur underbart? Åhh vad glad man blir ;)

Tumblr_lm1rh2ppnm1qihe63o1_500_large

» 30.05.11

Vi får verkligen hoppas att det inte regnar i kväll/natt för ute på balkongen står min nymålade spegel. I morgon ska byrån slipas och målas. Får hoppas det blir bra ;). Ska även ta med några klänningar hem till mormor i morgon som hon ska få sy till. Dom är lite för stora och lite långa. Tur man har en mormor som är sömmerska.



Nu ska jag snart kolla på Big Brother.

» Bakis x 1000 !!!

Hej hej.

Min kropp har varit ur funktion hela gårdagen och är inte riktigt i form idag heller. men lovar att försöka skriva lite i kväll. Har ju faktiskt en del att visa er. Nu jobb, blev inringd igår. Puss


» In i drömmarnas värld

Dags att sova. Mycket som ska fixas och göras i morgon! Mina ögon går typ i kors. I morgon ska jag få en ledig fredag äntligen!!!!! Senast var 4/2, fatta hur lägesedan det var! Jag kommer ta vara på varenda minut i morgon ;) hehe
Beauty-black-blonde-girl-sleep-favim.com-55345_large
NATTTTTTTTTTTTTIIIIIIIIIIIIINNNNNNNNNNNNAAAAAAAAAAATTTTTTT!!!!!


» Laddar för helgen :D

img_0454 (MMS)

Laddar för helgen :D


» Beslutsångest! Är den fin? Hjälp mig :)

img_4706 (MMS)

Beslutsångest! Är den fin? Hjälp mig :)


» 26.05.11

God morgon.

Inte sugen alls på att gå upp ur sägen idag. Så varmt och skönt. Men det väntar ett 11-21 pass så får väll stå upp och sätta fart. Sen väntar ju ledighet i 3 dagar :). Min vatten kokare har gått sönder med :(. Så fick göra gröt i mickron. Det funkade det med, men inte riktigt lika gott. Vi hörs senare under dagen! Puss

» Testar om det funkar med mobilbloggningen ...

Testar om det funkar med mobilbloggningen nu ????


» The Hangover Part 2

Ska bara säga att filmen var såå sjukt bra!!! Eftersom ett gott skratt förlänger livet kommer jag nu bli bra många år äldre efter denna film. Ni måste se den. Den är minst lika bra som första om kanske inte bättre. Nu ska jag sova, har ett långt pass framför mig i morgon. God natt!



» 25.05.11

Har skrivit två inlägg tidigare idag på mobilen. Men den funktionen verkar inte fungera för tillfället verkar det som. Har jobbat 10-19 i dag i alla fall. Nu ska jag snart på bio med mina fina tjejor. Vi ska se Baksmällan 2. Kommer bli så bra, tror den är grym ;).

Annars är det inte mycket som hänt. Fick lön idag, det var ju kul förståss ;)

Hör av mig sedan om hur filmen var ;)

» Memories With You...

Hej.

Gud vad det blåser ute! Kan ju inte säga att det var jätte skönt att gå runt rödberget. Men kom runt i stormen i alla fall. Nu är jag hemma i lägenheten igen. Ska kolla om det är något bra på tv:n i kväll. Nu är planerna fixade för helgen i alla fall. Åker upp till strömstad på fredag och då blir det utgång med Nettan :D. Så länge sedan jag var med henne. Ska bli riktigt kul. Jag är redan taggad!!! haha.











Många minnen med den tjejen ;)


» 24.05.11

Tisdag i dag. Har tvättat, diskat och lagat mat. Allmänt tråkiga grejer. Ska snart åka hem till mamma så ska vi gå runt rödberget. Längtar tills i morgon, för då ska vi på bio. Baksmällan 2, tror den kommer vara lika bra som första. Så hoppas på många goda skratt. Fick reda på lönen i dag med, blev mycket nöjd. är mycket som ska göras framöver så den kommer gå åt.

Till helgen åker jag till strömstad förhoppningsvis. Om inget annat dyker upp.

» Mys kväll...

Ligger i soffan och myser farmför Big Brother. Såå skönt att gurkan är ute, han var så jobbig det sista. Åhh känns så skönt att veta att man är ledig i morgon :). Ska ligga och kolla film å mysa hela kvällen. Kan ju sova ut i morgon ;) God natt!

» 22.05.11

Så då var jag hemma igen. Husvisningen gick bra tror jag. Kan inte så mycket om sånt :P. Himla mysigt hus, får man bara gjort om skulle det kunna bli riktigt bra. Vi får hoppas på det bästa. Var kvar och kikade på mästarnas mästare med mamma och pappa. Jag hejar på Stenmark om nån vill veta ;). Nu ska jag snart sova, god natt!


» God dag! Började jobba kl. 10 i morse. Så ...

img_5412 (MMS)

God dag! Började jobba kl. 10 i morse. Så har gjort några timmar nu. Lillebror hittade hem till mig igår. Så han sov där, snarkade gjorde han med. Fick sova med öronproppar hela natten! Efter jobbet ska jag hem till saltis. Min kompis Anna och hennes kille ska kolla på ett hus som ligger på mamma och pappas väg. Så jag ska visa vägen. Hoppas huset är bra, hade varit väldigt kul om dom flyttade dit. :) Nä, dags att jobba lite, kassorna behöver money ;) hörs!


» Totally lost

Idag har inte riktigt varit min dag. Hjärnan har varit någonannanstans, inte på mitt huvud i alla fall. Men efter jobbet åkte jag i alla fall hem till Emma. Vi åt mat och myste tillsammans med några till. Nu ska jag sova och hoppas min hjärna kommer tillbaka under natten. Måste dock gå upp i natt och öppna dörren där nere åt min bror. Han skulle ut i kväll och ska sedan sova här. Får väll se om han dycker upp? man vet aldrig med honom. God natt!


» 20.05.11

Nu var min ledighet slut. 3 dagar känes otroligt länge, haha. Har dock inte gjort mycket men. Nu blir det jobb hela helgen. Men denna helgen har jag lite skönare tider så det känns bra :). Nu måste jag åka, kanske skriver något senare :).

» Like my money right...


» Pirates of The Caribbean 4 3D

Go kväll!

Filmen var helt okej. Lite tråkigt att inte Orlando Bloom och Keira Knightley var med. Men den gick bra endå ;) Anna sov dock 2 ggr under filmen :P haha. Vi fick väcka henne i slutet. Sen så fick jag ju sitta brevid en sån person som man bara önskar mest av allt att man inte vill sita brevid på en bio. Fy vad han luktade. Men annars var allt prima ;). Nu ska jag sova, hörs i morgon!


» New in my closet


Klänning från H&M Conscious Collection

En persikofärgad tröja

Ett aprikosfärgat linne, men sygg rygg.

En orange bikini.

Allt är i från H&M. 


» 18.05.11

I morse gjorde jag inte mycket. Sen på eftermiddagen åkte jag i alla fall med Emma och Elin till munkedal. Elins tur att fixa/boka hårförlängning. Bara Malin kvar nu. haha bra att vi åker dit en och en :P Sen åkte vi till coop och handla lite mat. Ska snart på bio med Anna och Malin med :) Ska bli så mysigt! Passar bra i detta pissväder vi fått med. Hämtade mitt H&M paket förut med. Visar snart.


» 17.05.11

Idag har jag haft sovmorgon. Sedan städat lite här hemma, diskat och så. Cyklade sedan hem till Emma. Vi myste lite och kollade film. "Burlesque" såg vi, med Christina Aguilera och Cher. Var faktiskt bra! Efter det gick vi till gymmet och körde ett bodypump pass. Nu ska jag ta en dusch och sedan kolla någon mer film kanske?


» Lördag i bilder...


» 16.05.11

Nu är jag hemma. Ligger i soffan och kollar på tv:n, just nu är det förlossningsakuten. Inget för mig som hatar sjukhus, blod, sprutor och smärta. Så kanske ska titta på något annat. Har percis bokat bio på onsdag. Ska se Pirates of the caribbean 4 3D. Och nästa onsdag igen blir det baksmällan 2 ;). Ska gå med min a underbara arbetskammrater. Vi kunde inte bestämma vilken vi skulle ta så tog båda ;) Nu är det big brother på tv:n. Hoppas på ett roligt avsnitt ;)

I morgon är jag ledig, tjoho :DDD


» Var ett tag sedan jag skrev. I lördags var...

img_6176 (MMS)

Var ett tag sedan jag skrev. I lördags var jag på spinning på morgonen. Sedan hem till mamma och pappa. Gjorde slingor på lillebror. Efter det var det hem igen och fixa sig. Förfest hos Emma Sedan Mårtens. En bra kväll, mycket folk ute. I går låg jag bara hemma och kikade på massa avsnitt av "skilda världar" :). Riktig slapp dag var det. Idag jobbar jag. Började kl. 10 och jobbar till 19. I kväll blir det lugnt framför tv:n. Är ledig 3 dagar nu Brukar inte vara ledig så länge så vet inte vad jag ska hitta på :P ska nog vara med Emma i morgon i alla fall. Sen ska nog jag och Malin till munkedal nån dag och fixa hårförlängning till henne då hon inte kunde följa med sist vi åkte.  Vi hörs!


» Orka...

Kasn inte nån slänga ut Gurkan ur big brother innan han har något mer att klaga på. Orkar faktiskt inte med han lägre. Han var ju typ min favorit förut.... Men nu är han bara förjävla jobbig. Ut med han ;)

» 13.05.11

Idag har jag hunnit med en hel del. Var uppe och tvättade kl.07.00. Sov lite i mellan. Sedan gick jag och köpte mjöl så jag kunde steka mina pannkakor. Diskade och vek tvätten. Sedan skulle jag äta frukost tänkte jag, men när jag kollade klockan var den 11.41 och jag skulle börja jobba kl.12. LITE stressigt!!!! Ingen frukost och fick köra som en dåre. Lyckades såklart pricka in varenda rödljus i hela stan. Hann precis stämpla in 12.00. Ganska bra jobbat. Nu är det fredagsmys som gäller. I morgon blir det spinning, sedan hemmåt saltis en sväng. Hälsa på skadade mamma och så. På kvällen är det feeeest ;). Underbart att vara ledig både lördag och söndag :D Efter 5 helger är jag värd det!!! Ska njuta :).

Ha det så hörs vi i morgon.


» Har provat ett utav mina nya nagelack :)

img_2155 (MMS)

Har provat ett utav mina nya nagelack :)


» 12.05.11

Varit hemma en stund. Lagat mat har jag gjort. Blev kyckling inlindad i bacon med quinoa. Vet inte om det smakar bra. men kan ju hoppas eftersom det blev fyra matlådor. Sen skulle jag steka pannkakor, men när jag vispat åggen upptäcker jag att jag inte har något mjöl :P haha. Får väll fixa det i morgon så jag kan få steka mina pannkakor. Ska ju tvätta kl. 07.00 i morgon så får springa bort och handla mellan tvättningarna. Nu ska jag kika vidare på BB. Sedan blir det sängen ;) Go Kväll!


» Nu är det inte lång tid kvar på jobbet. Sk...

Nu är det inte lång tid kvar på jobbet. Ska hem och göra lite matlådor. Sedan blir det väll lite tv tittande med mera. En slapp kväll. Mamma ligger på sjukhus med så får se hur läget är sen när pappa ringer. Hörs senare!


» 11.05.11

Hej.

Det blev grillning efter jobbet. Tänkte ta cyckeln bort till skeppsviken. Men när jag kom halvvägs ner i trapporna ångrade jag mig. Ifall det skulle regna ville jag ju inte bli pisseblöt. Glad att jag sprang upp och hämtade bilnyckeln i stället. Vi hann i alla fall grilla köttet innan skuren kom. Skeppsviken som först kryllade av folk i den varma värmen flydde snabbt när himelen öppnade sig. Vi satte oss i bilen och fortsatte våran piknick ;).

Efter det åkte jag och träna. Precis innan passet ska börja får jag världens huvudvärk. Inte nog med att apsset var jobbigt så kändes det som huvudet skulle sprängas på kuppen. Men jag överlevde. Har nu duschat och gjort mig en jordgubbssmoothie. Jätte god, färska jordgubbar i :). Ska ta mig en ipren med. Så jag får bort den hemska huvudvärken. Så ska jag fortsätta med Martinas bloggdesign. Visar sedan ;)

Min Smoothie :)

» Hejsvejs. Sitter ute i solen och njuter nu...

Hejsvejs. Sitter ute i solen och njuter nu på rasten. Idag har jag min korta dag till 16. Om vädret håller i sig blir det grill med Emma sedan. Sedan bodypump i kväll. Hörs lite senare :)


» Det blev klyftpotatis med vitlöksmarinerad...

img_6665 (MMS)

Det blev klyftpotatis med vitlöksmarinerad kyckling. Sallad och tatziki. Super gott!!! Hoppas på grillning med Emma i morgon med. Beror på vädret...


» Idag har jag varit ledig. Har varit riktig...

img_9749 (MMS)

Idag har jag varit ledig. Har varit riktigt skönt att få njuta av det fina vädret. Har varit riktig sommar värme idag. På morgonen var jag och hjälpte till lite med hästarna. Sedan hem och la mig på altanen och solade. När mamma kom hem från jobbet grillade vi. Så himla gott. Ska visa sedan vad vi åt ;). Nu har vi precis varit på westcoast och gjort ett spinningpass :). Nu ska jag låna bubbelbadkaret och sedan slappa framför tv:n. Hörs!


» 09.05.11

Hej hej.

Jobbat idag. Efter det åkte jag hem till mamma och pappa. Ska sova här i natt och tillbringa morgondagen. Hoppas på fint väder så jag kan sola på altanen. Har ju ingen lust att sitta i lägenheten då. Hörs i morgon :)

» Jag är helt slut. Så orkar inte skriva någ...

img_7904 (MMS)

Jag är helt slut. Så orkar inte skriva något. Sett på missade avsnitt av big brother, ligger nu och kikar lite film. Vill inte att det ska bli morgondag. Längtar verkligen till tisdag!!!! Hörs i morgon.


» Råååå kväll


Bild från gårdagen. Nu ska jag ta och sova. Får se om jag kan skriva mer i morgon. Har mina bajstider denna helgen. Så det är inte mycket tid över tyvärr. Såå fula bilder verkligen. men vi bjuder på dom :P.


» Torp Fest

Nu har jag städat hela lägenheten. Så nu ska det nog duga tills dom kommer sedan. Kommer dock vara ennu smutsigar om inte värre i morgon :(. Nä nu ska jag göra mat . Sedan hämta Emma och Malin. Vi ska till Munkedal och boka hårförlängning till bröllopet. Sedan hem och börja tagga inför kvällen. Torp fest i dag. Innan blir det förfest här. Massa tjejor ;). Hörs sedan!


» ...

En sån tråkig dag! Ska snart sova och vakna upp till en rolig dag i stället ;)


» 04.05.11

Det blev ingen spinning i morse. jag var alldeles för trött och har fortfarande ont i foten efter jag sprang igår. Dåliga skor tror jag. Men tar med mig träningsväskan så får vi se om det blir bodypump i kväll kanske. Men nu först blir det jobb 11-19. Hörs!

» Stockholm kanske?

Sitter och kikar på resor till storstaden till sommaren. Hoppas att någon av mina tejeror ställer upp. Så många som möjligt. Kommer bli en helg med massa shopping, fest och äventyr i så fall :).

Nä nu ska jag ta och lägga mig framför tv:n och dega ;). pusss på er!


» Colour Life


Fick denna klänningen idag med.
När den hänger så här är den inte mycket till världen, men på med rätt grejer till. Är den sååå snygg. Men ni får inte se den på försen torsdag.


» I was born to do this

Ni får ursäkta dom suddiga bilderna. Jag får nog lära mig systemkameran lite bättre. Tills dess får jag hålla mig till min vanliga enkla lilla kamera ;).

En buister/topp

Höga jeansshorts

Solglasögon och senilkedja

Köpte även strumpbyxor, inget jag orkade fota.


» En bra ledig dag

Haft en jätte bra dag i Göteborg. Men man är ju helt slut efter en dag där nere. Sov typ på tåget hem, glömde nästan att stämpla ut mig med busskortet också. Så konduktören var inte glad på lilla mig. Grinig tant det där! Men jag han inte på spinningen så bestämmde mig för att ta en joggrunda i stället. Vet inte varför för jag hatar verkligen att jogga/springa. Men kom ganska snabbt underfund med det , haha. När min dåliga kondis och allergi tog ut sin rätt efter bara nån kilometer :P. Så då fick det bli powerwalk istället. men tänkte att jag ger det ett nytt försök på tillbaka vägen när jag kommit in i flåset bättre. Gick lite pytte lättare men fy fan vad tåkigt det är så blev ingen lång sträcka då heller. Kan helt konstatera att löpning är absolut inget för mig!!! Så i morgon kör vi ett spinningpass ;)

Har legat i sängen och kikat på lite film. Nu ska jag ta kort på det jag köpte och visa er tänkte jag. Så kommer ett inlägg med det snart ;)

pussåhej

Tumblr_lj6zvednfl1qhbw21o1_500_large
Bf861b816540_large

Hoppas sommarvärmen kommer tillbaka snart. Pissväder vi fått nu igen.

» Sitter på tåget mot GBG nu med Maria. Vädr...

img_8903 (MMS)

Sitter på tåget mot GBG nu med Maria. Vädret ser bara bättre och bättre ut ju närmare Göteborg vi kommer. Gött!  Hörs senare!


» Idag fick vi biljetterna till torp festen ...

img_5269 (MMS)

Idag fick vi biljetterna till torp festen :) ska bli så jäkla kul ;) nu ska jag kolla BB och sedan sova. Ska ta tåget vid 10 i morgon. Hörs i morgon.


» Är på jobbet nu. Väldigt lugnt här idag. Ä...

Är på jobbet nu. Väldigt lugnt här idag. Ändå ska jag jobba över till 20 ? Jaha bättre det än att jobba när jag egentligen är ledig. I morgon ska jag och Maria till Göteborg :). Ska tydligen snöa i morgon också. Där sket sig planerna jag hade med att äta ute på någon mysig servering :P får hålla oss i affärerna i stället ;) om det finns någon mer som är ledig i morgon så får man gärna åka med ;) ikväll blir det lugnt framför tv:n i alla fall. Måste kolla big brother när dom ska bada i polen. Ha det gött hörs sen.


» 02.05.11

God morgon!

Idag är det dags för jobb igen. Men en kort dag 13-19. Himla skönt :) Nu blir det frukost, duscha och så innan jobbet. Hörs lite senare. Kram

» 01.05.11


Fått hem klänningen som antagligen ska bäras på Annas bröllop. Fick även se hennes i går, sååå himla fin verkligen. Även lite skor, bordsplacering med mera fick jag se. Gud vad bröllop är kul :).


» 1 MAJ

God Morgon!

Idag är det maj månad. Så skönt nu är verkligen sommaren snart här. Igår efter jobbet blev det lite spontan utgång med Anna ;). Vi träffa lite andra kända ute med. Var i alla fall kul. Idag ska jag bara ta det lugnt. Inga måsten alls. Har jobbat så mycket nu så idag ska jag bara njuta.