» sista februari

Ja, lördagen var hmm... så som en coop fest brukar bli. Grym och lite urspårad ;). Haha. Resten får man gissa sig till. Har blivit riktigt förkyld också :( Bläää! I morgon är jag ledig, ska inte göra något speciellt alls. Bara ta det lugnt. Nu ska jag kika på familjen annorlunda dom är och handlar på coop. Men jag var ledig den dagen, tur :P


» A lot to do

I går blev det spinning i alla fall trots halsont. Men det gick bra under passet i alla fall. Åkte sedan hem till mamma och pappa för att ta hand om Zigge. Passade på att bubbelbada lite, såg på film och så. Sov även väldigt bra, slippa allt oväsen utanför fönstret plus att det är kolsvart ute. Inga lampor som lyser hela natten. Men slamsugaren kom och väckte mig tidigt på morgonen, inte lika kul! Sedan har jag jobbat hela kvällen. Massa folk idag, lön å allt. Folk blir som tokiga. Nu ska jag sova, ska upp jätte tidigt i morgon. Måste packa färdigt, fixa håret, göra matlåda och annat jobbigt. Så är det när man jobbar 9-19 och ska befinna sig på Mårtens 19.30 för GRYMMASTE FESTEN!!! :P Så i morgon blir det nog ingen uppdatering, finns ingen tid för det. Men kameran är nerpackad så ska försöka att se till och använda den med ;)

Ha det bra, hörs på söndag!

» Lite nytt!

Mina köp idag:

En 2-fingerring

Ett halsband

En väska

Och balsamspray ;)

» Trevlig dag!

Idag har jag varit på Överby med Anna och Malin. Gjorde om mina naglar. Dom jag gjorde i thailand satt som sten, gjorde sjukt ont att ta bort dom. Dessa är mycket tunnare, antagligen lite sämre kanske. Men då kanske dom lossnar nästa gång jag böjer nageln. Sedan shoppa vi lite och åt. Mysigt var det. I kväll blir det spinning. Har ont i halsen men får hoppas att det funkar endå. Åker sedan hem till mamma och pappa för att passa Zigge. Dom är i fjällen.


» 23.02.11

Skönt att vara ledig. Har röjt undan lite, sytt upp gardinerna i köket och lite dukar med mera. Tänk att jag hade MVG i syslöjd, undra hur jag fick det. Fick läsa brukanvisningen för att fatta hur man trädde tråden på symaskinen, kommer inte i håg ett piss hur man gör. Så jag sydde på känsla ;).
Trodde jag blivit förkyld i morse, kändes som jag hade ont i halsen. Haha men det är nackmusklerna som fick rycka in för magen igår. Illa är det :P.

I kväll ska jag till Malin en sväng och kika in hennes nya lägenhet :) sedan blir det i säng tidigt ;)


Har ju inte visat min nya TV, så här en bild på den. Längtar tills pappa kommer hem från fjällen så han kan börja snickra på min tvbänk. Den jag har nu är bara för FUL!!!

» 22.02.11

Efter jobbet idag var jag och tränade. Först bodypump och sedan core. Lite jobbigt med två pass med bara styrka. Tror att min nacke fick arbeta mer än min mage dom sista situpsen på coren :P Haha gick ju bara inte. I morgon är jag i alla fall ledig. Ska bara ta det lugnt, försöka ordna till lite här hemma. Och sedan bara hoppas det blir torsdag snabbt. Då blir det Överby med Anna, Malin och Emma. Vi ka göra naglar, shoppa, fika och ha mysigt :).
Jag fick lov att börja senare på söndag med så det kommer bli en jätte bra helg :D.

Om jag sa sätta på en film kanske, så blir det sovmorgon i morgon :D


» Mina goa tjejor!



Åhh vad jag längtar till Lördag. Hoppas det blir lika grymt som julbordet. Denna video filmade jag inne på mårtens, jag minns inte att jag filmade och ingen annan heller. Men det fick jag bevis på dagen efter när jag kollade kameran, haha. Ja denna kväll var svår att få ihop pusselbitarna på. Men vi har såå sjukt kul ihop och det händer alltid grejer man kan skratta åt efteråt!!!

» Tråk...

Ligger och kollar på tv och tar det lugnt. Få f vila upp mig tills i morgon för vet ni vad jag ska göra då. Mycket svår gissat är det. JOBBA! Kommer få bra lön nästa månad i alla fall. Får se om jag får börja senare på söndag. Borde jag få nu när jag jobbat så mycket. Har inget kul att skriva, så ha en bra kväll ;)

» På tiden!

Kolla här! Det var väll endå på tiden :)


www.blogg.se


» Grym tv-kväll

Hej hej.
Fick jobba 2 timmar extra till idag då en till var sjuk. Var rätt trött i slutet av dagen men vi hade ju inte överdrivet mycket att göra så det gick fint ;). Nu ligger jag i soffan och kikar på min nya tv :). I kväll ska det ses på solsidan, bigbrother och wallander. Fullt upp med andra ord ;). I morgon väntar jobb igen har jobbat sen i onsdas så det ska bli väldigt skönt att vara ledig tis, ons och torsdag. På torsdag ska jag och nåra tjejor till på jobbet ha en riktig tjejdag. Fixa och greja lite. Sen på lördag är det middag på mårtens med kassatjejor. 18 st är vi, kommer bli GRYMT!!!

Köpte en klänning idag jag tänkte ha på lördag.

» 20.02.11

I går efter jobbet lagade jag mat, för sedan kom mamma, pappa, mormor och morfar hit och åt. Pappa har satt upp tv:n. Efter det åkte jag till Josefin och dom andra tjejorna. Vi spela lite spel och tjöta. Sedan kullgrens en snabbis, jag höll på att dö av tristess :P Men så kom Ulrika och hennes kompisar och räddade mig till Mårtens och där var det bra mycket roligare ;).

Men igår ringde jobbet så nu ska jag iväg och jobba. 10-16 bara så det är helt OK ;). Sen när jag kommer hem ska jag ligga i soffan hela kvällen och kika på min nya tv ;).

» Ny TV

Hemma från jobbet eller  det var ju en stund sedan. Idag var det verkligen kaos på jobbet, rena rama julruschen. Köerna var sååååååååååååååååååååååååå lååååååååååååååååååååånga!!! Sen  var det ju fel på multitrade med så korten fungerade bara i bland och allmänt jobbigt. Men nu är jag hemma ;). Ska jobba i morgon med, fick mig en extra tid. Kan jag unna mig något fint i mars sen :P.

På tal om det så har jag köpt en TV idag :D. Den är dock hemma hos mamma och pappa nu. Men i morgon när jag slutat jobbet kommer dom hit och installerar den. Så ska vi äta mat, mormor och morfar kommer med ;). Skulle varit till tanumstrand i morgon, men har inte fixat någon biljett. Sen är ju inte min bil så pålitlig så har svåt att ta mig dit med. Jobbar ju med, så får väll se hur kvällen blir. Kanske hänger på Amanda och Josefin ut? Morgondagen blir ett mysterium ;)


» Lyfta lite skrot

Nu ska jag snart dra mig till gymmet för lite träning ;). Haha när klockan ringde var min första tanke att avboka passet. Men det måste man göra senast 2 timmar innan. Så det var bara för lilla mig att stå upp ;). Men tur var väll det för annars hade jag inte kommit i väg. Dags att dra hörs lite senare!

» Varför inte bara sova?

Jag som skulle lägga mig tidigt idag, funkade sådär? Ska nämligen på bodypump i morgon 8.30 ;) Kommer ångra mig såå mycket i morgon när klockan ringer. Men upp ska jag! Har i alla fall hittat en tv som jag ska köpa :) Ska beställa den i morgon tror jag. Kika lite mer så jag inte hittar nån annan :P. Så nu ska pappa få snickra tvbänk och soffbord till mig. Hittade nämligen en jag tyckte var snygg, men den kosta 6000:-. Så nu får pappa ett projekt att bita i. Men han tyckte det skulle bli kul och göra nått annorlunda ;). Nä nu ska jag snart sova, god natt!


Sånhär vill jag ha!


» dags att dra

Nu måste jag strax bege mig till jobbet. Jobbar 12-20 idag. Har bara tatt det lugnt nu på morgonen, legat och surfat i sängen. Kollat min lön som jag får i morgon. Var lite oroligen att den skulle vara kass då jag var ledig 2 veckor när jag var i Thailand. Men den var helt ok :P. Nä nu måste jag skynd mig!

» Filmkväll

Om man ska ta och sätta på 3:e filmen för idag  kanske? Varför inte... Förut var mamma här, hon skulle visa sitt hår. Hon har nämligen satt i löshår. Det var riktigt fint :). Jag vill med ha! Ja nån gång efter plattv, soffa och alla andra miljardergrejer jag vill ha och göra. I morgon har jag sovmorgon gott ;)


» 16.02.11

Go dag på jobbet idag, slutade tidigt och fck jobba med Anna. Har verkligen saknat Anna, syns inte alls lika ofta nu när vi jobbar om varandra :(. Men vi jobbar hop i morgon igen och nästa vecka har vi grejer inplanerat ;). Fick en utav dom tråkigaste räkningarna som finns idag, TV-licens = BLÄÄ! Känns så onödigt. Jag ser ju aldrig på dom marksända kanalerna endå. Onödigt det där. Kan inte komma på något att göra, skulle kunna träna. Men vädret utanför lockar mig inte äns till att gå utanför dörren.


Bild från i Jul.

» sleep-time

Borde sova, men man drar liksom ut på det så länge som det bara är möjligt när man vet att klockan står på 07.30 i morgon och jobb väntar? Nån som känner igen sig? Jaja, i morgon är det i alla fall den enda dagen på månaden som jag slutar tidigt. Går 9-16 och det är det tidigaste jag slutar. Annars är det 19,20 eller 21 som gäller. Så i morgon ska jag få komma hem tidigt :D Gött!

Nu ska jag snooza ner mig i min gosiga säng, som är nytvättad och go ;)


God Natt! Gud vad bilder jag bjudit på idag, så få avsluta med ennu en :P

» Träning gjord... nu slappa ;)

Nu har jag tränat. Kom dock lite sent till passet så jag fick knö in mig i ett hörn framme vid stereon. Så fanns det inga vikter kvar till mig, bara massa tunga kvar. Men det var en snäll kille där som gav sina till mig :) Dock missade jag ju typ hela uppvärmningen då jag var tvungen och springa runt och leta grejer ;). Tur det var Bella som var instruktör, så jag inte gjorde bort mig totalt ;) hehe. Nu är mina armar spagetti, så även benen. Ska nart sätta mig framför tv:n och kolla sofias änglar. Sen är det stylisterna idag med tror jag. Perfekt hela kvällen fullspäckad :P.

NU: Kvällsmat och TV!


Kolla va biff jag blivit! Haha, man ser inte ens några muskler :P

» U.S.A in my bed


Nytvättad och nybäddad säng. Kommer sova som en ÄNGEL inatt :)

Nu ska jag gå ner och hämta sista tvätten, sedan laga mat. Är GÖÖÖÖÖÖR hungrig! pusshej!

» 15.02.11

God morgon!
Idag är jag ledig :D. Ska ta tag i min grisiga lägenhet, ser inte bra ut här vill jag lova :P. Mycket som ska städas och en HÖG med disk som måste diskas :(. Har även tvättid. Så har att göra ett tag framöver i alla fall. I kväll är det bodypump som står på schemat. Hoppas mina armar fixar detta :P.

Nä nu ska jag sätta fart ;) Hörs senare!

» Söndag och Solsidan :)

Hemma från jobbet och snart väntar solsidan :D Ska gör mig lite mat till det, sedan blir det dusch och sängen. Jobb väntar i morgon med. Har verkligen jätte ont i mina armar efter bodypumpen, bli värre för varje dag. Och på tisdag ska jag gå igen, AJ! Nä nu måste jag inta TV:n.

» Inget intressant

USCH för att jobba helg, känns som att allt roligt händer när jag jobbar. Och när jag är ledig vad händer då, inte ett piss :P Men nästa helg har jag och Nettan planer på utgång i GBG. Sen är det tanumstrands carnevalen på lördagen.

Mina grannar har i alla fall fest för fullt, lr det har dom varje helg faktiskt. Det är dock inte samma idag som igår. Men festen har nu övergått i ett väldigt slagsmål, det gapas skriks och slängs möbler. Ganska lyhört här, är ju nästan så man är med i festen själv. Nä i natt blir dt öronproppar, tänker inte vakna av nån bas som går i max eller plogbilen som plogar så det blir jordbävning när han skrapar i asfalten. Bläää. Sen varar festen väldigt länge här för i morse när jag gick till jobbet höll dom fortfarande på och det var vid 9!! Och dom sa till mig när jag kolla på lägenheten att fest inte är populärt i denna trappuppgång???? Hmmm... Ingen har flyttat än vad jag vet.

Nä nu har jag babblat klart om massa ointressanta grejer. God natt! Den som vill får gärna ta mitt pass i morgon, bra med OB är det ;)


Vill ha sommar NU!!!


» Dålig sömn

Dags att gå ut och kolla i fall bilen startar, så jobbigt. Får inte glöma tändstickor heller så jag kommer in. Idag jobbar jag hela dagen. Hoppas tiden kommer gå fort. Vill bara hem och sova igen. Den jäkeln som plogade snö utanför i natt gjorde att jag inte sov mycket. Lät ju som en jordbävning ... nästan. I natt blir det öronproppar vill jag lova!!! Hörs i kväll!

» Digestive, chips och dipp...

Gud vilken träningsvärk jag haft idag. Knappt att man kunnat röra sig. Snöovädret idag gjorde att det var ganska lugnt på jobbet. Men nu var fredagen gjord i alla fall. Morgondagen är ingen drömdag direkt 10-21.15. Kom nästan inte från jobbet förut. Bilen hade ju frusit i båda låsen. Det ska alltid vara nått :(. Men men tur att man haft häst så man kan värma bett, för det funkar på bilnycken med. I morgon tar jag med tändstickor tror jag. Men men den startade i alla fall, så jag får väll vara glad för det.

Nu har jag myst med digestive, chips, dipp och lite alkoholfri päronsoda på det (What A Night!). Ska lägga mig i sängen sätta på en film att somna till. Är grymt ugen på att gå ut, men måste endå säga att det ska bli jäkligt gott med en lugn helg:P Jag kqan ju inte säga att jag avundas Martina  som ska till trädgån i kväll. BURR!!! hehe

» Grötfrukost

Till frukost idag gjorde jag gröt. Eftersom jag hatar havregrynsgröt, går inte att äta :P. Men jag gillar verkligen mannagrynsgröt. Men det är ju inte direkt nyttigt och man står sig inte så länge. Så jag gjorde på grahamsgryn i stället. Och det smakade riktigt bra ;). Så det ska bli mer grötmorgonar ;). Nu måste jag snart gå ut i skitvädret, fyyy. Längtar sååååååååå tillbaka till Thailand dessa dagar. Men men snart svenska sommar och vår förhoppningsvis!

» Då var det fredag...

Nyss vaknat ;) Ska göra mig lite frukost och göra mig klar inför jobbet. Får väll gå och se om han känner för att starta idag med. Han är på sämmre humör i detta väder. Men vi får hoppas jag har tur ;). Seda väntar jobb till kl: 9 i kväll i alla fall.  Hörs!

» Bodypump

Kan meddela att bodypumpen var såååå jobbig!!! Jag hade nog minst vikter av alla typ... så lite man kunde. Nu kan jag knappt röra mig. Mina muskler orkar inget. Men jag gillart, det ska kännas. Så nu ska jag boka pass på tisdag. Nu ska jag duscha, kolla stylisterna och ta lite natta-mat. I morgon börjar jobbhelgen kommer bli dåligt md uppdatering då för har långpass. Men ska göra mitt bästa ;)



» Pissväder

Vilket jäkla skitväder det är idag! Har varit med mamma på göken idag, nu tänkte jag hinna laga lite mat innan jag måste i väg och träna. pussss


» 09.02.11

Hemma från jobbet och har lagt mig tillrätta i soffan framför tv:n. Bara massa matpogram på tv:n och jag blir så hungrig qav att kolla på det :P.  Ska snart se lite missade avsnitt av stylisterna, sedan sova så jag orkar med morgondagen. Ska kanske vara med Emma en sväng på dagen. På kvällen blir det bodypump med en annan Emma. Kommer dö, jag och massa vikter funkar sådär ihop om man säger så. Men jag får väll köra utan i värsta fall ;).


» Träning på G

Hej hej.

Igår var jag på riktigt dåligt humör när jag kom hem, då min bil pajjat igen. Så hqade ingen lust alls aqtt skriva. Me3n ett långt samtal med Emma.L. fick mig på lite possetivare tankar ;).

Idag är det underbart väder ute :) Har nog inte sett solen sedan Thailand. Ska gå och träna med Emma.C. och Daniel snart. Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på. Får se helt enkelt!

» 07.02.11

Idag börjar jag inte försen kl. 13. Skönt, så nu sitter jag och äter frukost. Ska snart ta mig en dusch och göra mig klar inför jobbet. Packa träningsväskan, då jag måste träna efter jobbet idag :P Det händer inte så mycket annat idag. Läste ut hela elsas mode igår, blev som besatt. Så nu har jag inget att läsa längre. Måste ha 2:an.


» baksmälla och söndag... LOVELY!

Hej hej.
Igår var jag ute med Emma. Var en bra kväll, började dock må lite dåligt i slutet. Men det gick över rätt fort ;) Vi dansade och hade kul. I dag är det söndag, riktigt gott att vara ledig. Ska ta till vara på det, bara ta det lugnt. Kolla film har jag gjort, även börjat läsa "Elsas mode" och ska snart göra mig lite mat tror jag. Så trist väder ute. Men det passar mig perfekt när jag ligger nerkrypen i soffan under en filt. Behöver ju inte ha dåligt samvete i alla fall. I kväll är det solsidan som gäller. Hade behövt ta mig till gymmet också, mycket tveksamt om jag kommer iväg dit :P

Sitter och kollar upp lite med mina försäkringar och så. Funderar på att teckna drulleförsäkring. För iPhonen och kamera med mera. Man kunde ju inte teckna nån försäkring när man köpte iPhonen och jag är rätt klantig. Den är ju köpt med abonemang med. Så ifall nått skulle hända med den vill jag ju inte betala för nått jag inte har. Men jag fatta inte helt vilken som är bäst utav dom. Så mamma får nog hjälpa mig vilken jag ska välja.

Bilder från igår:

Emma och Daniels hund Stella :)

En drink

Och det var typ dom bilderna som togs. Jag e verkligen grym på att ta bilder, not!

» Soffa-slappande

Nä nu är det fan dags att ta sig upp ur soffan :P. Har degat farmför datorn, ätit godis, sett film och bara inte gjort nått. Skönt var det, men nu måste jag ju rycka upp mig lite :P. Måste laga mat och sedan fräscha till mig inför kvällen.  Hörs senare!

» H&M spring/summer 2011 preview



Bilder lånade från den här tjejen . Bilderna är en förhandsvisning på kommande kläder på H&M. Man blir riktigt sugen på vår/sommar nu!

» PARTY HELA HELGEN!!!

SKÅÅÅÅÅÅÅÅLL gott folk!! Ha en super fredag, det ska jag förhoppningsvis ha i alla fall :D Nettan (min gymnasie kompis) som jag inte sett sen typ september eller nått kommer till uddevalla och ville ha med mig ut. Ledig helg har man ju och den ska utnyttjas väl ;(. Trodde det skulle bli värsta skit helgen fört när ingen kunde, men nu verkar den bli grym. Utgång heeeeela helgen! Nä nu hoppas jag dom kommer snart så vi kan dra ;)



Lite (jävligt) fula bilder, men jag bjur på dom ;)

» Shopping <3

Lite av inköpen idag:

En skinnkjol från H&M. Blev kär i den <3


Dessa byxor från Gina Tricot. Får se om jag kommer använda dom :P


Denna i vitt från Gina Tricot.

Köte lite grejer till köket och så med, får se om jag orkar visa nån annan dag ;)

» LEDIG - I LOVE IT!

I morse fick jag ÄNTLIGEN tvättat mina kläder. Har aldrig kört så många maskiner tror jag. Hann precis bli klar när tvättiden var slut. Efter det åkte jag till överby och handlade lite. Gör ett inlägg med det snart. Har precis ätit pizza, orkade inte äns äta hälften och jag som inte ätit sen frukost. Fattar inte varför det inte får plats mer, men ju mer jag försöker pressa ner ju mer illamående blir jag. Men det är ju så gott! Har fruktsallad och godis till efterätt.

Han inte riktigt med allt jag hade tänkt göra idag så bokade ett spinningpass i morgon, ska även göra lite andra små ärenden. På kvällen ska jag till Emma.C. på party ;). Blir väll utgång på Mårtens sen. Blir nog kul :D


» 03.02.11

Hemma efter en lång dag. Ska sätta på en film tänkte jag. Igår såg jag på "I rymden finns inga känslor", ja den var speciell skulle man väll kunna säga :P. I morgon har jag tvättid 7.00, ORKA!! Me jag måste verkligen. Sen ska jag städa, åka till överby, torp, träna och säkert nått mer :). Kanske mys med Johanna på kvällen. Underbart att få vara ledig i alla fall.

Sen vill jag att blogg.se skapar en app så man kan blogga på iPhonen. Hade varit himla bra, så hade jag kunnat blogga mycket mera. Om allt tråkigt som händer i mitt liv ;)

» 02.02.11

Har verkligen inget kul att skriva, för det enda jag gör är att jobba. Hela dagarna med, så tid för nått annat finns inte riktigt. På jobbet händer inget kul heller så det finns inte mycket att säga. Har hämtat min bil idag. En sålänge funkar den i alla fall. Skulle den inte funka nu så lovar jag att jag ska elda upp den med mina egna händer när den inte startar. Så bäst för den att den funkar.

Har bara legat i soffan och tatt det lugnt hela kvällen. I morgon jobbar jag 11-21, sdean ska det bli sååå underbart att få vara ledig fre, lör, sön.


» 01.02.11

Ja i morse blev jag väckt av chefen som ringde. Minns knappt samtalet för jag var såå trött. Kom i ala fall på efter samtalet när jag tackat ja. Min tvätttid, det var den med. Fan nu är det kris har fått flytta den några gånger nu kan man säga. Så på fredag kl: 07.00 ska jag befinna mig där. Och tänker INTE ändra på den!! :P Jobbade 10-15, tog bussen hem, gjorde mat och fruktsallad. Sedan kom pappa och hämtade mig. Åkte med mamma på spinning och det var gött ;) Saknar dom spinningpassen asså. Men men jag får stå ut med sportlifes dåliga. Fick i alla fall låna volvon hem sen igen. Så får vi hoppas min bil är klar i morgon.

Nu ska jag gå och lägga mig, se nån film eller något. Sen ska jag soooooooooooova, har mycket sömn att ta igen ;)