» V.17

image2image4


Tisdag
Vi började på våra transparanta brudbuketter. Dom var jätte fula, men men var ju tvungen att göra dom. Efter skolan var det dags att träna. Det var skönt;)

Onsdag
Gjorde klart brudbuketten. Ganska seg dag.

Torsdag
Började skoldagen med samhäll, skit tråkigt somnade typ. Sedan var det nationella i engelska (muntligt). Jag ver tillsammans med nettan. Det gick väll sådär för oss men men, vi e bäst endå;) Bara en dålig dag:P Sedan var det lunch (tacosoppa) jätte god var den. Hade matte B med 1:orna sedan och efter det spelade vi wollyboll på idrotten, var riktigt kul:)

Fredag
Skulle vart till skolan och haft svenska, men träffade Emma:D och Emma på tåget. Och dom ville ha med mig till GBG och gå på hästmässan. Tyckte jag lät bättre, så rinde mamma och sa att jag drog dit i stället så ringde hon och sjukanmälde mig;) Var riktigt mycket folk, men jätte kul. Köpte ett par ridbyxor. Emma shoppade gärnet hehe:P Sedan drog vi till 5:an och käkade lite och kolla runt i affärerna:D
På kvällen drog jag in till stan med hedekasarna. Åkte runt lite i u-a var även en sväng i trollhättan. Hände inte så mycket, så drog hem rätt tidigt.

Lördag
Drog till torp en sväng med mamma och kolla runt lite. var hemma och tog det lungt resten av kvällen, skönt:) Gick och la mig tidigt.

Söndag
Hatar söndagar alltid lika tråkiga. Gjorde inte mycket. Hade jobbmöte vid 17.30, sedan gick jag med mamma till en granne hon skulle hämta lite grejer. Seeeeg seeeg söndag....

                                         image5

» Ny Blogg!!!!

Idag skulle vi starta en bloggsida på webbdesignen som vi ska arbeta med.
 Skit kul:S

Tog med en bild så kanske det ser lite roligare ut...


image1