» Stöd bröstcancerfonden!

Sitter och kollar på bröstcancerfonden, så hemskt. Ska ringa in och skänka lite pengar.


» Tisdag

Idag har inte hänt mycket än så länge. Har försökt att plugga lite svenska och såå. Tänkte ta en sväng till mormor och morfar med mina klänningar. Mormor ska få fixa dom lite, gillar dom inte som dom e nu i alla fall:P

Desutom har dom tagit stömmen för oss, måste säga att det är grymt bra att ha bärbar data och mobilt bredband då:D

Vi hörs!!                 

None

» Sabina!!!

Idag är det en Sabina dag, för jag har namnsdag :) hihi. Har fått massa grattis sms, kul :).

Dagen började ju med körlektion, gick bra. Hon undrade om jag ville ha körkortet när jag fyller. Men jag kände att jag behöver mer tid. Bli säkrare och så. Så vi bestämde inget särskilt utan fortsätter lungt farmåt. Sedan mötte jag upp Malin vid kampenhof. Träffade även Johanna, det var kul att se henne. Träffas så sällan nu :(. På tosp fick jag handlat lite småsaker, en trjöja, ett skärp och benvärmare med rosett på:P Det var kul att få umgås med vänner i alla fall.

Idag kom även lillebror hem, så kollar på tv med han nu ;).

Puss å kram



Lilla Iza sckicka grattis hälsning till mig idag:D

» Körlektion

Sitter och väntar på att åka in till stan. Ska ha körlektion:) Hoppas att det går bra:P Tänkte kanske ta mig en lite sväng till torp med. Fick se att kontot var påfyllt:P

SES, pussar <3



» Dagens låt...



LADY GAGA - JUST DANCE

A red one
Convict
Gaga

I've had a little bit too much
All of the people start to rush
(Start to rush by)

A dizzy twister dance
Can't find my drink or man
Where are my keys, I lost my phone

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

Wish I could shut my playboy mouth
How'd I turn my shirt inside out?
(Inside out right)

Control your poison babe
Roses with thorns they say
And we're all gettin' hosed tonight

What's going on on the floor?
I love this record baby
But I can't see straight anymore
Keep it cool, what's the name of this club?
I can't remember but it's alright, alright

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

When I come through on the dance floor checkin' out that catalogue
Can't believe my eyes so many women without a flaw
And I ain't gonn' give it up, steady tryna pick it up like the car
I'mma hit it, I'mma hit it and flex until the 'til done until tomorr' yeah

Show me I can see that you got so much energy
The way you twirling up them hips round and round
There's no reason, I know why you can't leave here with me
In the meantime stand, let me watch you break it down

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

I'm psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my blue burners and phonic
I'm psychotic sync hypnotic
I got my brand electronic

Go, use your muscle comin' out work it hustle
I got it, just stay close enough to get it
Go slow, drive it, clean it
Like so clean it's been molesto
I got it, and your popped coll'

Just dance, gonna be okay
Da-doo-doo-doo
Just dance, spin that record babe
Da-doo-doo-doo
Just dance, gonna be okay
Duh-duh-duh-duh
Dance, dance, dance
Ju-ju-ju-just dance

» P.S. Alkohol dödar :P...

Min lilla shoppinglista till tyskland:P:



Så här ser den ut hitills ;).

» Regn!!!

Ja idag är det en såndär dag då man kollar ut genom fönstret och det bara öser ner. Riktigt grått och trist. Har försökt plugga lite teori, men det var inte så roligt i längden:P. Ska snart bort till mormor och morfar. Är bjudna på mat. Annars händer det inte mycket idag. Söndagar e den tråkigaste dagen på hela veckan, hatar dom.

I morgon kommer lillebror hem med, då har han varit borta en vecka. Trodde aldrig att jag skulle längta efter han men det är ganska ensamt utan han nu faktiskt. Men men det ska bli kul:).

ha det!!



Får därför bli en bild på lillebror.

» Lov :D

Hej igen!

Har inte skrivit på länge men denna veckan har varit fullspäckad. Har hållit i lektion för 1:orna, gjort massa gravsmyckning, tatt poträttfoto, städatgranens hus och tatt hand om Finny.

Finny är förrästen min nya foderhäst, som jag ska hjälpa till att ta hand om nu några gånger i veckan. Ricktigt kul, har verkligen saknat att få sitta på hästryggen igen. Nästan 1 och 1/2 år sedan jag red sist. Men detta uppehållet har verkligen fått mig att inse hur kul jag tycker det är. Så nu ska jag se till och inte komma ifån det igen. Ska snart iväg och ta mig en liten tur på henne :).

Ska även ut och köra lite bil hade jag tänkt. Måste träna nu, när jag entligen kommit igång. Hade min första körlektion i torsdags, var riktigt nervös. Men sen släppte det och då gick det riktigt bra.

Ja nu är det lov och jag har massa jobbigt plugg. Har typ inte haft en enda läxa på hela denna terminen men nu när det är lov då ska man ju tydligen få massa... bläääääää!!!!! Men på måndag är det körlektion igen, onsdag teori och på torsdag bär det av till Danmark :D. Och på torsdagen skulle vi åka över till tyskland och då ska det handlas:P Ska bli skönt och komma iväg. Man slappnar av på ett annat sätt då och det är skönt, man behöver det i mellanåt.

Nä nu sa jag dra till stallet, ha det bäst! pusspuss


Har beställt denna klänningen med, gillar verkligen den :).

» torsdag

Idag hade vi 2 kunder på hela dagen, haha:P Gick väll sådär. Men i morrn säljer vi ut blommorna billigare, så passa på att komma. Kan ni köpa en ros lr bukett till pojk lr flickvännen. Nu när det blir fredag och allt;)

Vi har typ bara suttit och fikat hela dagen, varit seegt. Jag har beställt grejer till nästa vecka, då temat blir gravsmyckning. Så då ska det lindas kransar och hjärtan. Kom på att jag var ju borta hos frisör 1:orna och blev klippt. Blev helt okej, tog sin lilla tid men dom var ju noggranna;). Så nu behöver man inte gå till frissan på ett tag.

Den andra kunden vi hade idag var min mamma. Hon hjälpte oss och fixa upp lite lappar och köpte en stor bukett och en solitär. Sedan övningskörde jag från skolan och hem. Gick ganska bra faktiskt:). Så ska ut och köra med pappa lite senare. Måste köra massor nu, ska ju ha min första körlektion nästa torsdag. Så nu blir det till att träna gärnet.

men nu måste jag nog göra mig lite mat, magen börjar skrika efter mat. blir nog spaggetti och köttfärssås, mums...

ha det bäst!!!


» Premiär!

None

Idag var det premiär för våran butik. Har gått ganska bra hitills faktiskt:) Kakorna vi skulle bjuda på har vi typ ätit upp själva men. Å nu e det lunch 1h, men är för mätt för att gå och äta. Så får sitta här och tråka lite.

Efter skolan blir det teorikurs på trafikskolan. Glömde böckerna denna gången med, illa. men det ska nog gå;). Sedan ska jag hem och sova efter en lång dag:P

» Orka...




"Att du inte fattar hur mycket du faktiskt sårar.... Jag hoppas att du inser detta en dag för ditt eget bästa."


Idag har det varit en jobbig dag, massa grejer som skulle göras inför i morgon. Så hade vi ju inte fått alla blommor vi skulle heller, ussch:(. Känns som det kommer bli jätte misslyckat. Men man ska vara possetiv och hoppas på det bästa. Så blir till att dra till skolan tidigare i morrn och fixa.

Nu är det i alla fall skönt att vara hemma. Lugn och ro:). Har fått mig lite mat också. Höll på att dö av hunger på vägen hem pga. av att det var fisk i skolan. Men nu ska jag nog vara mätt för ett tag i alla fall. Men lukten av att mamma gör snickers där nere frästar ganska stort:P.

Hoppas att det är något bra på tv ikväll, e sugen på en riktig mysig TV kväll och glömma morgon dagen för ett tag. Hade varit skönt. Men tror House börjar idag va? I så fall ska jag se på det! Kanske något bra inredningspogram med? Sånt gillar jag:P

Ha det så bra:)

» moooonday

Hej :D

Imorse var det gympa på sportlife, blev cirkel och s-core. Riktigt kul tyckte jag i alla fall:P. Solade och gick på gåmaskinen ett tag med. Han som har cirkelträningen tänker ju ha privat undervisning med mig och nettan om vi ville lära oss bra stretch övningar:S. Får nog se på det.

Lunchen i agneberg var helt ok. Pasta med ost och skinksås. Där träffade vi jessica med som inte fått sig nån prktikplats så hon får spendera veckan med oss:).

Har gjort i ordning alla blommor för i morgon, snittat och grejat. Så i morgon blir det till att binda buketter. Som tur har vi ju Jessica nu som hjälp.

» Tråkiga söndag...

Nu är jag tebax!

Igår hände inte mycket. Tog det lungt hela dagen, tog mopeden till munkedal och köpte mig lite mys till kvällen:). Vid 9:o tiden kom nettan, christian och john och hälade på. Åkte med dom en sväng in till u-a. Blev stoppade av polisen också, skulle blåsa och visa körkort. Gick bra;)

Idag blir nog också en lugn dag. Ska plocka mossa och blåbärsris till skolan. Ska även baka bullar men det får mamma göra. Är en del grejer som ska fixas till premiären för våran butik. Hoppas att nått riktigt kul dyker upp under dagen, det är såå tråkigt med söndagar.

ses <3

None

» Helg :)


Nu är det fredag = helg:D

Idag åkte jag med pappa till skolan, han skulle köra in våran disk till affären och kassaapparaten;). Blev riktigt bra. Aff'ären ska öppna på onsdag och blommorna är beställda. Men smarta som vi är har ingen gått ut med reklam vi har inga påsar lr silkespapper. Det fattas pengar och skit, kommer bli en lyckad start.  Jaja, jobbade på så gott vi kunde idag i alla fall så nu är det inte mycket kvar att fixa.

Efter skolan skulle jag äta med mamma, mormor och morfar. Blev pizza, riktigt gott:). Delade en kebabpizza med mamma för mer orkade jag inte efter att ha ätit muffins som jag och nettan fick på agneberg och så fick jag pommes av nettan på donkan.

Nu sitter jag hemma och väntar på pappa. Vi ska ha myskväll eftersom mamma jobbar kväll och lillebror e på praktik på sjön. En riktig hemma sittar kväll;) haha bara bingolotto som fattas.

Hörs! <3


» Ledig :D

God morgon på alla:)

Blev inget mer inlägg igår, var riktigttrött när jag kom hem igår. Sedan glömde ju pappa bort vilken tid han skulle hämta mig vid bussen så fick ju stå där ett tag med:(.

Nu ska jag locka håret och se hur det blir, ska sedan bort till morfar och skriva ut mina bilder:D. Måste till torp och köpa present till Malin som fyllt 18år med ingen aning om vad jag ska köpa men:S. KL.5 ska jag i alla fall på Bodyjam:) ska bli kul, förra gången jag var på det tyckte jag det var skitkul i alla fall;).

Ha det bra:)


» onsdag...

Ja, en ganska vanlig onsdag. Vaknade gick till skolan, försökte få ordning på vårat UF företag. Vilket aldrig blir så som vi tänkt oss. Gick och åt på Cactus med tjejorna idag (mysigt :) ). Seda florestik med bukettträning även idag. har alltid hatat att göra buketter och skämts för att visa dom. Men nu efter min praktik tycker jag att det är kul och jag kan faktiskt bli nöjd med dom det är kul.

Gick med Frida ner till trafikskolan. Skulle på teorikurs vilket jag trodde skulle vara pina att sitta där i timmar och lyssan + att man måste gå dit 6 veckor i rad för det är olika ämnen varje vecka. Men jag tyckte det var jätte intressant. Ser verkligen fram emot att få gå dom andra gångerna. Handlade om människan och miljö denna gång. Man fick sig verkligen en tankeställare när man pratade om alkohol, hastighet, trötthet och mm hur det påverkar bilkörningen. Speciellt eftersom jag är mycket emot sånt. Jag e en som som följer regler ganska mycket det man inte får göra gör jag oftast inte:P Riktig färäldradröm:P men det är väll även dom som fått mig att bli sådan.

Nu sitter jag på bussstationen och väntar på bussen, ska bli skönt att komma hem. Kanske skriver nått senare.

Puss hej!None

» Körskolan :)

Seeg dag i skolan med förberedelser inför nationella proven i svenska och bukettbinderi på eftermiddagen. Efter skolan kom mamma, skulle ha utvecklingssamtal. Inga proplem där, man e ju ett proffs:P hehe Sedan drog vi till körskolan för att skriva in mig. Så nu e körlektionerna bokade och dags att ta tag i det hela.. damma av teoriboken;P

Nu ska jag bara slappa och ta det lungt. Längtat efter det hela dagen. Inga läxor eller inlämningar sköööööönt :D. Så länge det varar. Kommer väll idol lr nått sedan som jag kan titta på. Hoppas även morfar ringer snart om färgen till skrivarn så jag kan får skriva ut mina kort. Vill få rama in dom:)

http://www.expressen.se/halsa/testa/1.793429/hur-gammal-blir-du

Ett test...


» God morgon!

God morgon får man väll säga nu när kl. är 10 min över 7 på morgonen. Sitter på bussen på väg till skolan.  Hade man fått sova längre så hade jag då inte klagat i alla fall. Skriver mer senare när jag vaknat lite.

» Nu ska jag försöka igen:P

Ja, jag tänkte återuppta det här med bloggande. Får se hur länge jag håller på denna gång:P Men nu är det sovdags för mig.

Godnatt :)