» Idag tar jag bort min blogg!!!!

idag försvinner den för nu e webbdesignen slut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:Dimage11

» v.19

image8

Måndag:

Skola först, med 3h webbdesign som vanligt. Är ju då vi sitter och skriver här. Sedan till u-a. Köpte present till nettan, drog sedan och tränade. Åkte till torp för att möta upp mamma. Gick runt där en sväng. åkte sedan till simons wärdshus för att kolla sommarjobb, men hon man skulle prata med var inte där. Sedan hem.

Tisdag:
Skola. Gjorde en bukett och någon annan bordsdekoration. Var ganska fina:) Tränade sedan efter skolan.

Onsdag:
Skola. Hade Anna idag. Vi gjorde en prinsses- bakelse av blommor, en solitär och korsage;) Var kul och det blev ju ganska fint:)

Torsdag:
Skola + att Nettan blev 18år:) Så vi firade henne,med tårta som jag bakat och Sofia hade köpt ballonger och chokladbollar ;) gott gott. Hoppade även över en bock för första gången i mitt liv på gympan;) hehe bättre sent än aldrig ;). När jag kom hem bestämde jag och mamma oss för att gå en sväng runt rödberget. Där mötte vi min gravida fadder:)

Fredag:
Morgonen började med en jobbintervju. Ska provjobba fredag och söndag nästa vecka:) Efter det var det hem en svänga och vända. Tog bussen till gbg, sedan spårvagnen mot liseberg. In där och vänta på mamma och dom. Gick runt och kollade och handlade lite blommor och så. Kollade på brudshowen å så. Åkte hem vid 5 tiden. Så fick det bli en hemma kväll med pappa.

Lördag:
Var på konfirmation för min kusin på dagen, TRÅKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hatrar konfirmationer. Sedan gick jag och väntade på att åka upp till g-stad och hälsa på Nettan. men det blev ju inget med det heller tillslut:( Så gick och la mig tillslut:P

Söndag:
Seg och tråkig dag!!!!!!!!!!!!!!!!!!
image10

» v.18

image6

Måndag:

Åkte till skolan på morgonen satt i 3h med webbdesign. Sedan dog jag och Nettan ner till Ica kvantum och köpte oss lite mat :)  Tog den sega bussen till u-a och gick och tränade. Gick på en trampmaskin i 1h. Skit jobbigt men det tog bra, 544 kalorier brände man :) Efter det fick jag ta bussen till munkedal för att jag skulle klippa mig, blev väll sådär nöjd men det blir jag alltid så:P


Tisdag:
Skola först som vanligt. Nationella prov i engelska, hör- och läsförståelse. Gick skit dåligt så inga mvg där precis., knappt G skulle jag tro. Efter det hade vi florestik, städade typ bara. Gjorde 1 bukett i slutet. Efter skolan gick jag och tränade en kort sväng. Fick skjuts hem det var skönt :D.

Onsdag:
Skola. Skulle göra grejer i tråd och sånt, men jag lyckades inget vidare. Både jag och Nettan hade massa ideer men vi fick aldrig riktigt avslutat någon. men det var en ganska slapp och skön dag i skolan. Sari bjöd oss på bulle och dricka med. Sedan kom mamma och hämta oss på skolan. Lämnade av Emma på ljungkilestation och Nettan i munkedal. Åkte hem, dega lite. Fick sedan skynda mig, Nettan skulle komma. Så fick duscha snabbt för en gångs skull och städa;) Sedan kom Nettan och då gjorde vi oss i ordning, fixa hennes frisyr och så. Mamma körde oss till torp där vi mötte upp Johanna :) Åkte med henne in till stan. Nettan skulle ha hamburgare först sedan åkte vi upp till några kompisar till johanna och förfesta lite, skoj:) Gick ner till stan för att hämta Johannas öl. Det var några stycken det:P Jag och Nettan hade ju lovat att åka till Lane loge så vi hoppade in i bilen och drog dit. Där mötte vi Klassen :) Var väll hemma vid halv 2 nån gång.

Torsdag:
LEEEEEEDDDDDDDIIIIIIGGGGGGGGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Sååå skönt. Tog det lungt hela dagen, bara degade;)

Fredag:
Ledig!!! Drog till Torp med Malin en sväng:) Köpte mig en vit body och fyllde på fritidskortet skönt :) Åt även på pingvin det var jätte gott:D Sedan blev det en seg hemma kväll.

Lördag:
Hjälpte mamma i trädgården nästan hela dagen. Vi åkte även till munkedal, handlade lite blommor och mat. På kvällen drog jag in till stan till Emma och Sofia:) Vi trog till Tureborg för att förfesta. Kom lite kompisar till Emma sen och var med också. Senare drog jag och Sofia ner på Stan, var rätt segt så satte oss på mc donalds och åt lite. sedan körde dom hem mig. vr hemma rätt tidigt, rätt skönt ;)

Söndag:
Jag och brorsan drog bort till mormor och morfar och hjälpte dom bära ner några stubbar. men det var så tungt tyckte vi så vi gick och hämta hans mini traktor och satte på släppet. mycket fortare och bättre gick det då:) Skoj och köra med. Så fick tjänat lite pengar :) Var sedan ute och gick en promenad :)



image7