» Lite bus i hagen

Har gjort ennu en jobbdag i simskolan. Jätte kul, massa mysiga barn :). Vädret var dock lite blåsigare idag, men vi överlevde ;). Nu ska jag se på film och bara ta det lugnt. I morgon blir det jobb på coop ;). Kommer jobba tors- sön. Sen blir det semester!!!!!! lite simskola kommer det ju vara, men det är så kul så räknas knappt. Kommer bli skönt.

Fick räkningen från Alé-kliniken idag, tjoho va roligt... NOT!!!!

Lite bilder från idag när Julia och Artina busar i hagen.


» Skön dag

Hej :)
 Jag har precis kommit hem från jobbet i simskolan. Himla skönt jobb och goa ungar! Har till och med badat ;). 22 grader i vattnet hade vi i saltkällan idag. Innnan det var jag i stallet och gick promenad med julia som jag ska göra nu, varje dag. man kan väll säga att det var hon som var ute och gick med mig. Hon har ett jäkla tepo min häst :P. Haha. Höll på att dö fick till och med ta vilopaus, hehe. Jaja 1 dag avklarad av 3 veckors promenader :P.

I morgon är det simskola igen, kan ju hoppas på fint väder med så man kan dega på stranden.

» Mot Ale-kliniken

Nu ska jag dra mig bort till stallet. Ska putsa lite på henne och så. Måste endå ge henne lugnande 1h innan vi åker så får fördriva tiden med något. Så får vi se hur det går med transporten. Borde gå ganska bra eftersom det är en större transport denna gången plus att hon får lugnande. Dags att åka. Hörs i kväll!

» Midsommarhelgen 2010

Hej hej.

Då har man firat midsommar då. Jag är jätte nöjd med helgen. Bra väder, god mat och bästa vännerna. Mycket bättre kan det faktiskt inte bli! Midsommarafton var vi hos Nettan och Kajsa där vi förfestade med god mat och en jäkla massa drinkar och shots :P. Drog sedan ner mot stan, jag tog en langos och drog mig sedan till campingen. Hade blivit för mycket dricka och sånt så tröttheten och det tog över.

Dagen efter, alltså gårdagen. Var det lite solning på stranden, sedan hem till stallet. Där träffade jag och Nettan på en stor fet snok (orm). Ingen trevlig syn vill jag lova. Inte när man har ormskräck. Jaja, sedan tillbaka till grebbestad och räkfrossa. Efter det en jäkla massa FEST! :P

Tack alla för en super trevlig helg! Ni är bäst <3

I morgon väntas ennu en tur till Ale kliniken, tjohoo va kul. INTE!!! Jaja, håll tummarna ;)


» Midsommar 2010













» Förberedelser!

Hej.
Ville bara visa bild på tårtan jag gjorde, som jag ska smaska i mig i morgon :).

Vitkladdkaka med jordgubbar och hallon :)

Här ligger kransen och väntar på morgondagen.

Dags att sova, upp tidigt i morgon. Håret ska lockas, saker ska fixas och Jullebulle ska ut i hagen ;).

God Natt!

» 24 juni

Idag har jag hunnit med en del faktiskt. Varit på vårdcentralen, posten och postat paketen till vinnarna på tradera, jimmishandelsträdgård, köptfoder till julia, packat och gjort en midsommarkrans. Nu har jag stallet och baka en kaka kvar:P Måste dock ta en paus i mellan nu:P

I morgon blir det jobb 8-15 sedan stallet. Efter det göra sig i ordning och åka upp till grebbestad. Där blir det fest med tjejorna hemma hos Nettan och Kajsa ;). Ska bli kul det. Sedan ska jag sova i husvagnen och inviga den:)

Hörs!

» Denna dag...

Hej.

Nyss hemkommen från jobbet. En jäkla massa folk var det där idag. Fortfarade ont i magen, ändå har jag tatt min magmedicin jag fick i turkiet. Men inte hjälpte det. Ska kanske till vårdcentralen i morgon endå så då ska jag fråga om min mage med. Ska även till munkedal och posta lite paket och göra lite andra ärenden. Baka en kaka ska jag med göra och packa och så.

Förresten måste berätta. Jag köte en klänning från style by stars för ett tag sedan. Så gick den sönder när jag var ute en gång, ett smycke åkte av. Så mejlade jag dom och frågade om jag kunde få köpa ett smycke och sy på om dom hade det. Det var inga proble det skulle hon scicka gratis och slänga i en massa olika så jag hade. Har väntat flera veckor och undrat när dom skulle komma. Idag när jag kom hem får jag se att det ligger ett paket till mig. Tyckte det var lite stort för att inehålla lite smycken bara. Och när jag öppnade låg det en helt ny klänning i. Så himla snälla är dom. TUSEN TACK! Så nu kan jag ha den gamla glänningen i fall jag behöver lite reservdelar:P haha. Dom klänningarna är ju handsydda så därför fick jag vänta så länge på att få den. Där lurade hon mig allt. Hon sa att dom var sena i leveransen och så haha.



Denna klänning var det. Den kostar liksom 645:- Så nu kan jag snvända den igen :D


» Så kan det va...

Fick hoppa in och jobba från kl. 10.30 idag. Så har tillbringat hela min dag på coop då jag slutade 21.15. Himla trevligt. Har haft ont i magen hela dagen med. Började igårkväll. Trodde jag hade blivit magsjuk men som tur var så var det inte det. Köpte massa proviva och cultura och allt vad det hette. men det hjälpte inte. Tror det är för jag stressat så mycket det sista med häst och jobbet. Så får försöka fixa mig en lugnare tillvaro :P hehe. I morgon ska jag nog få sova ut lite i alla fall. Fick en extra tid 16-21.15. Är sedan ledig torsdag, då ska jag packa och göra i ordning inför helgen i G-stad.

Snart dags att sova!

» En helg i Juni

Börjar med fredagen då. Jobbade fram till kl. 13.00. Efter det åkte jag med julia ner till kliniken. Blev ett sådantdär kort onödigt besök. Det ända dom gjorde var att byta bandage.  Så ska ner måndag efter midsommar igen. Hennes extra sko har redan gått sönder så får se hur detta ska gå.

Lördag jobbade jag 8-17. Sedan åkte jag med Nettan in till Emma Rosén som blev 20 år :). Där fick vi en massa god mat och hade mycket trevligt. När dom andra skulle ut på krogen drog vi oss hemmåt då vi skulle upp och jobba. Jag stannande en sväng hos mormor och morfar som hade invingningsfest hemma hos sig.

Söndagen var det också jobb. Dock en kortisdag 9-15.30. Efter det blev det faktiskt spinning. Jobbigt som fan, var ju ett tag sedan sist. Men tyckte det gick väldigt bra endå. Ont i rumpan idag dock.

Och så var det måndag, idag alltså. Jobb 9-17 efter det stallet och nu bara slapp framför TV:n. I morgon ska jag och Johanna ut och rida på förmiddagen :D. Ska få låna Magic, Julia kan ju fortfarande inte ridas. Efter det ska jag jobba ingen. 6:e dagen irad. Börjar kl.15 och går till kl.21.15. 

Sedan kommer jag vara ledig onsdag och torsadg (tror jag). Då kommer det solas och så. Om vädret blir som det sägs. Midasommar jobbar jag 8-18 och sedan grebbestad. Mer om det längre fram.

Bilder från lördagen:




» Fullt upp!

har varit så himla mycket dom senaste dagarna så har inte hunnit skriva. Men lovar ett inlägg i morgon om vad som hänt och sker. Måste jobba 9-17 först bara. Dags att sova tror jag. Är helt slut.

Ha det så bra så länge!

» 17/6

Snart dags att dra sig till jobbet. Ska tydligen vara kaos där idag enligt mamma. Är ju invigning. Jaja har jag ju nått att göra när jag kommer. Idag har jag inte gjort något alls:P Tråk!

I morgon bär det av till Ale kliniken igen. Emma kommer och fixar i ordning Julia och transporten. Eftersom jag jobbar fram till kl.13. Sedan drar vi.  Blir förhoppningsvis sita svängen nu. För Julia lär inte vilja åka transport 1 gång till :P.

Dags för jobb!

» Nytt

Lite grejer jag köpte i stockholm.


» Brist på sömn

Idag har varit en tuff dag. Många timmar nere på kliniken. Och Julia var helt vild. Alla trodde det var en hingst jag hade med mig. Men nej då bara Julia som stått i en box i 5 dagar. Fick lite damp bara :P. På fredag måste jag ner igen. Tänker inte åka dit på ett bra tag till efter det vill jag lova. Vad dom än säger! Dom får sätta på skon ta det prover dom behöver så det är klart. Nu ska jag bara vila upp mig- Har varit igång hela dagen sen 05.30. Och har lagt mig väldigt sent dom senaste 3 nätterna. Behöver verkligen sova!

I morgon när jag fått sovit min lååååååååååååånga skönhetssömn. Då kan jag visa lite vad jag köpte i sthl mm.
Hoppas på super väder i morgon tack!

» Återstår att se!

Dags att sova. Ska upp 05.30 i morgon. Ska bli spännande att se hur detta ska gå. När dom ska tränga ihop sig och stå ihop dit ner. Jaja kan bli en spännande dag i morgon.

Hörs!

» Leaving town

Hej hej.

Har nu lämnat storstaden och sitter på tåget på väg hem. Åker 1-klass nu på hemvägen ;). Bekvämt det.  Fick inhandlat en bikini idag. Inget jag behövde men, kunde inte hålla mig. Har även köpte en jätte stor resväska jag ska ha till Thailand. Inte lätt att komma på tåget med den bara :P.

När vi kommet hem blir det att åka och hämta transporten med en gång. Så ska jag och Andrea göra i ordning den inför morgondagen. Bär av tidigt i morgon. Nu ska ju både Julia och Artina med.

Hör senare!


» KISS STOCKHOLM STADION 12 JUNI



Från Gårdagen. Tog aftonbladets för våra blev inget vidare.


Lite kaos när alla skulle ut. Kändes bra att ha sittplats då.

» Bio i Stockholm

Var nyss på bio. Såg på Streetdance 3D. Den var helt okej. Hade dock kunnat skippat själva 3D grejen. Blev mest rörigt :P. Men för den som är som jag och älskar dansfilmer. Se den!!! Fick dock gå själv då pappa vägrade gå med. Han ville inte gå med på Sex and the City 2 heller. Vi skulle egentligen sett nya Beck filmen. men den börjar inte gå försen i morgon.

Nu är det slapp på hotellrummet ;) Ska sova tidigt i kväll. Var lite trött sen gårdagen :P


» The big city

Konserten igår var jätte bra. MÄKTIGT! Så det var en jätte bra kväll. Kallt dock. Idag har vi varit ute och gått i affärer. Hittat lite smått och så. Ska snart i väg och äta på Taco bar, MUMS! Kanske bio ikväll med. Vet dock inte vilken jag vill gå på.

I morse var det sol och jätte fint väder här i stockholm. Men nu har det mulnat på och kommit lite regn. Börjar bli riktigt hungrig nu:P Så dags att gå och äta tror jag. Ska försöka få upp nån bild/ video från igår sedan.

KRAM <3 

» KISS TONIGHT!

Sitter nu på tåget på väg mot stockholm. Tog ett bra tag innan jag fick ordning på det mobilabredbndet. Inte den bästa täckningen här tydligen. Ska nog ta mig en tupplur snart, så jag orkar med kvällen. För i kväll ska vi ju lyssna på KISS. Hoppas på lite varmare väder i stockholm :P


» Tradera auktioner

Har två plagg på tradera till salu nu. En klänning som jag aldrig använt som är förstor i bysten. Och mina snygga jeansshorts som också dom är förstora. Ska kolla om dom finns kvar i mindre strl i sthl ;).

Här är länk till dom:
Klänning:
http://www.tradera.com/Klanning-fran-Style-by-Stars-strl-XS-S-ej-nelly--auktion_301742_114217487
Shorts:
http://www.tradera.com/Jeans-shorts-fran-bikbok-strl-M-ej-nelly-gina--auktion_341738_114217294


» Då var det helg :D

Varit ledig idag. Var hos Julia riktigt länge och gosade. Tvättade svansen , klippte och putsdae henne alldeles blank ;). Tog även en sväng ut med henne. Vilket hon tyckte var helfästligt efter att ha stått inne i boxen i nästan 2 dagar. En plastpåse på gipset fick hon, men den höll inget vidare. Sen har gipset redan gått sönder så fick bara gå en kort sväng. Hoppas det inte var hål in i hela gipset så det kommit in smuts och så. Men men jag tog silvertejp och tejpade på några lager till.

För tillfället håller jag på och packar inför morgondagen. Vet dock inte vad jag ska ha med mig. Tar alltid med för mycket:P Jaja lika bra, då har man ju att välja på.  Ska packa färdigt nu, sedan bege mig till stallet igen.

HÖRS!

» Mycket på en gång!

Har haft fullt upp så har inte hunnit skriva. Blev tvungen att köra Julia till Ale kliniken igår. Där hittade dom en stor hovböld på henne. Inte konstigt att hon hade så ont. Så blev hon röntgad, blodprov och gips på hovisen :). Blev en del lugnande också då hon var rätt stressad. Så hele gårdagen gick åt.Fick ta ledigt från jobbet ringa runt hundra samtal för att få tag på bil. Bryta mig in i mitt eget hus m.m. Så kan det gå:P

Idag har jag jobbat 9-19, efter det åkte jag bort och kolla till Julle. Hon verkade nöjd, hade fått en del mat. Så hon klagar nog inte så mycket på att stå inne endå. Hoppas det inte regnar så mycket i morgon så ska hon få komma ut lite. Så ska jag packa och så inför stockholm. Har även erbjudit mig att bli inringd från jobbet i fall det behövdes. Så kan ju hända att jag får åka dit.

Nu ska jag fortsätta kolla på filmen, så hörs vi i morgon.

Grattis till BÄSTA ANNA idag!!! Hoppas du fått en toppendag, vilket jag tror du fått :D

» 8 Juni

Ny dag då! Ska strax bort till stallet och kolla Julle. Sedan kontakta hovslagare igen. Sedan blir det till att ta det lungt innan jobbet. Längtar till helgen och Stockholm :) Ska bli skönt att få komma i väg!

Hörs senare!

Grattis till Mormor förresten, hon fyller idag! Men hon är i Italien och har det bra ;)

» 00.00

Om man ska ta och sova kanske?? Sett på film, helt ok var den. Kommer inte ihåg vad den hette nu men:P I morgon blir det jobb, men inte försen kl. 16. Så jag kan sova ut :).

God Natt! Hörs i morgon.

» Alexandra Burke

En skön låt som jag kan lyssna på om och om igen för tillfället. Men snart har väll den med hörts för många ggr. Men just nu är den jätte bra :)


» Min lediga dag

Hej hej.

Idag har jag målat och grejat på morgonen. Visar resultatet på det sedan. Efter det drog jag en sväng till Stan och sedan Torp. Fick köpt mig ett par shorts och ett linne. Mötte upp Andrea på torp som idag klarat uppkörningen och fått sitt körkort. Grattis till henne! Vi drog sedan till stallet för att undersöka våra sjuklingar. Julia är inget bra alls. Sätter inte ner höger bakhov utan går bara på "tån". Så hon haltar sig fram. Nästa steg är att köpa special skor för nästan 2000:- funkar inte dom blir det att åka till klinik. Tjoho va kul :(. Hon fick i alla fall ny grimma och flugpannband idag.


På väg till stan :)

Nya shortsen fanns inte strl 36 istan heller, men kom faktiskt i 34:orna. ( trodde jag inte). Och så blev det ett linne i spets.

» Nationaldagen

Jobbat idag med. Efter jobbet åkte jag en snabbis till stallet för att se hur det var med Julia. Hon är fortfarande inte bra så blir till att få hit hovslagaren igen. Så få vi se. Andrea och jag ska ta och ringa hon som skodde dom sist: har fått order av den nya hovslagaren att göra det. Han sa att det var ett utav det värsta han sett när han fick se Julia. Stackar lilla Julle. och Artina är Är lika dåligt skodd hon med. Dom tycker vi ska få pengarna tillbaka. Jaja vi ska i alla fall ringa och berätta hur mycket hon förstört våra hästar. Var på möte med simskolan också, ska jobba där några dagar i sommar.

I morgon är jag ledig. Ska pyssla lite här hemma. Kanske en sväng in till stan?  får se.  Nu blir det nog en film och sedan sova :)



Vill kunna rida ju.... !

» Sleeping-time

För trött för att skriva. Hade nyss gäster här, jag sprang runt och lekte med Iza hela kvällen. Mycket kul hade vi :) Jobbar i morgon med sen är jag ledig måndag så ska försöka komma med lite uppdatering då ;)


» 4 Juni

Hej hej...

Nu är jag trött. Fick jobba extra idag. Jobbade alltså 9-20 idag och det känns nu :P Sov så dåligt i natt med. Nu ser jag på talang och äter hallon och blåbär med kesella vanilj och kesella jordgubb & lime :) Gott gott! Snart sovdags så jag orkar med morgondagen.

Vad ska ni som har turen att vara lediga i helgen göra då? I det fina vädret :)

» 3 juni

Nu är jag hemma efter en dag på jobbet. Var borta en snabbis och kollade Julle. Hon fick ju skor i morse. Verkar som det går bättre så hoppas på det bästa. Jobb i morgon med så snart dags att sova ;).

God natt

» 1 år sedan!

Och fan vad jag vill göra det igen. Ett minne för livet :) <3



Det får räcka. Måste till jobbet nu. Bye bye!

» Stranden

Idag har jag legat nere på stranden i saltkällan och solat. Skönt var det :). Brände mig lite väl mycket på ruggen dock. Men men, huden ska få vila nu ;).  Fick tag i hovslagare i morse med så han kommer i morgon. Hoppas verkligen inte hon hunnit få hovböld.

I morgon är det student. Jag jobbar ju, men får önska alla lyckliga studenter en bra dag :) är väll tur att jag slipper se hur kul ni har. För man hade ju gärna gjort om det. Ta vara på dagarna för det är snabbt över.


» 1 Juni

Idag har jag legat och solat hela dagen. Himla skönt. Får passa på innan jobb helgen. Fick även mina bikinis och klänning på posten idag. Var en snabbis till stallet med. Skulle ha ridit men Julia är jätte dålig. Kan knappt gå stackarn. Blir till att ringa hovslagare akut i morgon. Har gått upp i ryggen med. kommer i fortsättningen alltid sko alla fyra. Stackars liten! Hoppas verkligen dom kan komma i morgon annars vet jag inte vad jag ska göra.




» Underbara sol

Hemkommen från mötet på jobbet för en stund sedan. Nu ska jag på med bikinin och ut i solen. Fixa lite musik med :). Dock är det polisövning här varje tisdag så poliserna springer runt med pistoler och grejer. Hoppas dom är klara snart. Så man slipper höra på dom.

Hörs väll i kväll, för här vill jag inte sitta när det är så fint väder :)