» Middag



Middag på Harrys i kväll. God mat och trevligt sällskap. Tyvärr är min mage åt skogen så nu har jag sån halsbränna 👎 Är så trött på den och läkarna som skulle hörsa av sig har såklart inte gjort det. Är som vanligt med andra ord. 

» Nya mjukis ☺️

Köpt mig ett par mjukis byxor från Ester elenora med lite blingbling på 😉. Behövde ett par nya lite "finare". Perfekta för flygresan till New York tänkte jag. Får se hur dom passar bara 😉 Köpta på Alexandras Beauty house.




» En regnig söndag!


Lite mys innan jobb. Idag är det jobb 10- 19.30. Sen är denna jobbtelefon gjord. Bara en kvar innan New York sen 😉👏👏

» Lite blommor en torsdag

Bundit en bukett till lillebrors tjej. Tror hon fyller år i morgon (vet ej säkert 🙊). En stor rosa bukett 😊



» Lite vi ska hitta på i New York

Igår bokade jag och Angelika lite grejer att göra när vi är i New York.

Först blir det en tripp till Woodbury common premium outlets. Det ska vara världens största och finaste outlets, med 220 butiker. Med 25-65% nedsatta priser. Dom som har varit där rekommenderar detta ställe, så klart vi måste dit. Det tar ca. 1h med buss från Manhattan beroende på trafiken. Vi betalade ca.330kr tur och retur och då får man ett kuponghäfte att använda i butikerna med ytligare rabatt.

Sedan så bokade vi en sightseeing  trip. Fanns jätte många och välja på. Alltifrån 3- dagars till natt mm. Vi valde i alla fall en heldagstur i Manhattan. Där vi kommer få se allt som är "måsten" att se i New York. Så här ser beskrivningen ut: 
Se allt det bästa Manhattan har att erbjuda, från Uptown till Downtown , på denna guidade heldagstur i New York ! 

Du ser allt från Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, SoHo, Little Italy och Battery Park . Turen inkluderar även en lunch på Grotta Azzura i Little Italy, ett område där stjärnor Frank Sinatra och Robert De Niro har spenderat mycket av sin ungdom. 

Njut av den spekakulära utsikten från Rockefeller Center då denna tur även inkluderar en entrébiljett till utsiktsplatsen Top of The Rock Observation Deck . 

Efter vyn från skyn är det dags att se New York från vattnet genom 1 timmes kryssning med State of Liberty New York Harbor Cruise där ni får se Frihetsgudinnan, Ellis Islandoch Brooklyn Bridge på nära håll. 

Turen fortsätter sedan från Battery Park till Central Park, the Cathedral St. John the Divine, Grant's Tomb, Harlem, the Museum Mile, Fifth Avenue, Rockefeller Center och mycket mer. 

Turen startar kl 09.00 och tar ca 8,5 timmar. En engelsktalande guide är med på hela turen. 

Lär nog vara trött efter den dagen. Men känns som att då får vi se detmesta plus höra allt om det. Och sen vet man vart det ligger så är det något man blir väldigt intresserad för är det ju bara att gå dit igen 😊 denna tripp kostar 770kr . Att se alla dessa grejer hade vi ju aldrig hunnit med själva liksom. Nu får vi allt på en dag. 

Måste fixa en bra kamera bara, vill ju inte ha fula suddiga iphone bilder på detta. Även om min nya telefon tar mycket bättre bilder än min gamla. Hade velat ha en kompakt systemkamera, för släpa runt på en stor orkar jag inte och kan inte med alla inställningar endå. Så då kvittar det ju egentligen med en så avancerad kamera. 😜 








» Tjejkväll




Från i lördags när vi hade tjejkväll 😊💃🍸

» Nutella cheesecake



Nutellacheesecake

12–14 bitar 

Enkel och gudomligt god cheesecake med en krämig Nutellafyllning och rostade hasselnötter.

Garnering: Rostade nötter
100–150 g hasselnötter

Botten
400 g digestivekex glutenfria (helst havredigestive)

150 g smör, rumsvarmt 

Nutellafyllning
300 g färskost, t ex Philadelphia

2 msk florsocker
400 g Nutella, rumsvarm  

GÖR SÅ HÄR

1. Rostade nötter: Sätt ugnen på 180 grader. Hacka nötterna och lägg dem på en ugnsplåt. Rosta dem mitt i ugnen i 7–10 min. Låt dem kallna på plåten.

2. Krossa digestivekexen och tillsätt smöret i bitar. Smula ihop allt ordentligt med händerna.

3. Tryck ut den smuliga massan i en form med löstagbar kant, 22–23 cm. Ställ den i kylen en stund.

4. Nutellafyllning: Rör ihop alla ingredienserna till en jämn smet och bred ut den på bottnen.

5. Strö nötterna över Nutellafyllningen. Låt kakan stå i kylen i 1–2 timmar före servering. Servera gärna kakan med lättvispad grädde. Den går bra frysa!


Orginalreceptet är från hembakat.se


» Idol mys

Hade lite mys framför idol igår. Ikväll kommer tjejerna hit. Får se om jag går med ut. Mår inte så bra, så får se vad jag klarar. Blir till att vila och ta det lugnt fram tills dess. 




» 1 månad kvar!


Nu är det bara 1 månad kvar!!! 😱✈️🇺🇸

» Johan Falk

Idag är jag ledig. Har dock ont i magen så har varit en lugn dag. Hade tvättid så fick tvättat lite. Annars har jag inte gjort så mycket. Grejat lite här hemma bara. Nu ska jag gosa ner mig i soffan och kolla Johan Falk 😊


» HolidayPhone

Nu ska här surfas och ringas i New York. Brukar alltid köpa det när jag är i Thailand. Internet är ju det jag antagligen behöver mest. Sen kanske ringa mamma och pappa nån gång 😜. Får ju utnyttja det nu när jag köpt det. 



» Jobbhelgen är över 🙏

Idag har det varit en lång seeg dag på jobbet. Var lite folk så tiden rulla inte på snabbt. Men nu är jag hemma och sovmorgon i morgon 😁😁😁

Nu ska jag kolla på nya avsnittet av Vampire Diaries säsong 6, hoppas det blir som jag vill denna säsong 😜.



» Fadder

Jag har ju glömt att berätta att jag ska bli fadder till min gullunge Lovelia 💗😄
Åh, vad jag ska köpa grejer 👏👏👏😁



» Jobb helg

Jobb hela dagen idag. Tiden gick rätt snabbt idag endå, vart en del att göra. Dock är min kropp och jag inte på topp, så helt slut nu. Så blir lite mys framför tv:n och sedan sängen så jag orkar med morgondagen också. 



» Fredags mys

När jag och zigge var utelåsta förut idag👎

Bullarna jag bakade idag blev inget vidare. Smaken var det inget fel på. Smakade nästan som mammas och det är ju väldigt possessivt. Men degen var hur kladdig som helst (hatar det) så fick liksom skeva upp den i formarna och då blev dom ju as fula. Sen blev dom ju typ helt platta? Vet inte vad som var felet, lär dröja väldigt länge innan jag provar igen i alla fall.

Har varit och ätit räkor med mormor, morfar och morbror. Så blev det nutella cheesecake till efterrätt. Nu är jag och passar Sigge då mamma och pappa är i Stockholm.

» Påfyllning fransar ✔️




» Höst tips!


Fick hem denna stickade klänning/kofta idag! Älskar den! Så snyggt i höst med strumpbyxor höga stövlar eller boots 😊👍 vila, Vero Moda och only har massa fina 😍

» Shopping abstinens 😩


Hittade massa kvitton från London shoppingen nu. Får mig bra ännu mer att längta till att få shoppa loss i New york.  💸💸💸💸

» Saknar 🎶


Detta var så grymt kul! 

» Tacogratäng


Min middag idag, tacogratäng 😊😋

» 1 Ocktober


Nu är det ocktober och New york närmar sig 🗽🚖✈️🇺🇸