» Moves Like Jagger "cover"


Bra cover! Skön låt :)


» Sista Augusti

Hade min korta dag, 9-16 så är hemma ovanligt tidigt. men ska snart ta cykeln bort till sportlife. Har bokat mig på spinning. Får väll se hur det går med min ömma rumpa. Har så ont efter ridturen i går. Märks att man inte varit på hästryggen på ett tag. Sen har Julia en liten annan kroppsbyggnad än andra hästar, lite som en gung häst är hon så rumpan får ta mycket srtyk. Men får plåga mig i genom detta, har gjort det förr.

Sen ska jag hem och kolla True Talent ;)

» Julia R.

Nu är jag hemma igen. Det tar ett tag att åka dit upp. Är egentligen inte så många mil, men desa kringliga småvägarna gör att det tar sin lilla tid. Men jag och Emma hade rätt roligt på vägen. Kollade in alla folk och små byar på vägen. Hehe är som att åka några år bakåt i tiden när man kör igenom dom små samhällerna där uppe. Men ändå så mysigt på något sätt. Var i alla fall jätte kul att få se lille Julle. Hon såg ut att må super. Hon pratade och hade sig. Ville ha godis i princip hela tiden. Så hon är som hon ska helt enkelt. Men man ser på henne att hon verkar trivas väldigt bra. Hon gillar sin kompis väldigt mycket med ;). Jag fick i alla fall rida henne en sväng. Riktigt roligt. Saknar verkligen att vara på hästryggen. Har ju inte tid för det varje dag, men 1 dag i veckan hade varit roligt.


» Hälsa på Julle idag :)




Idag ska jag åka och hälsa på Julle :) Min häst som jag slåde för ca. 1 år sedan. Ska bli kul att kolla hur hon har det och så. Köpt äpplen och morötter som hon ska få, för det är hennes favorit ;). Emma min kompis följer med mig upp till dom dalsländska skogarna. Bilderna ovan är tagna av Julias nya ägare :).


» Rainy days


Nu har dom kommit :D och satt perfekt gjorde dom! <3


» Jobbar idag igen. Åkte för att hämta mitt ...

Jobbar idag igen. Åkte för att hämta mitt paket i morse. Men dom hittade det inte. Dom skulle ringa mig när dom letat mer. Det var som tur va inte hunter stövlarna. Dom kommer nog denna vecka någon gång hoppas jag. I kväll ska jag på box med Johanna.


» Min nya kärlek :) älskar rostad macka ;)

img_0612 (MMS)

Min nya kärlek :) älskar rostad macka ;)


» Usch, inte sugen på jobb idag. Lite negati...

Usch, inte sugen på jobb idag. Lite negativ till det mesta idag. Måste vaknat på fel sida. Fick ett postavi igår, tror det är mina hunter stövlar :). Men med mina jobb tider denna helgen ser det inte ut som om jag kan hämta dem förrän måndag. Om jag inte åker in på någon rast, får se?


» Min nya hårdisk. Dålig bild. Den är egentl...

img_8812 (MMS)

Min nya hårdisk. Dålig bild. Den är egentligen rosa :). Behövdes verkligen, håller på och lägger över filmerna nu. Hade 145 GB i bara filmer på datorn. Inte konstigt att han mår dåligt och hänger sig på sista tiden. Nu ska det rensas Så han mår bra igen. Routern fattar jag mig inte på. Får vänta tills pappa kommer in någon dag och kan hjälpa mig installera. I morgon väntar mördar passet 10-21.15. Hela dagen spenderas på Coop. Hoppas mina ben och fötter hinner vila under natten. Sprungit runt så mycket idag att jag knappt orkar stå på benen nu :(. Livet är hårt i bland :P hade gärna haft lika tur som Jessica på jobbet idag, hon vann 10000:- på trisslotter. Somliga har tur asså. Jessica du kan få stå för barnotan nästa helg då det är personalfest då? Haha :P


» Hej hej. Är på jobbet och jobbar. Nu märks...

Hej hej. Är på jobbet och jobbar. Nu märks det att folk har fått pengar, massa folk idag. Skönt det med. Man har i alla fall att göra. Åkte tidigare idag till jobbet. Behövde ta bort min bokningsspärr på Sportlife och tanka. Var sedan på Elgiganten och köpte ny hårdisk (tappade ju min förra i golvet) och en router. Mitt internet funkar sådär. Får visa grejerna sen i kväll. Så nu blir det shoppning förbud ett tag framöver. Får se om jag lyckas. Kul om man kunde ha lite pengar i slutet av månaden nån gång ;) hörs!


» 25.08.11

Dags att sova! Har varit en lång dag, så nu behöver jag några timmars sömn. Börjar inte försen 12 i morgon så får sovmorgon. Underbart! mycket behövligt inför kommande helg. Är ju löne helg så kaos är väll bara förnamnet. Så bäst att ladda batterierna ;) Natti natt!

» Lite utav det som köptes i dag :)

img_3707 (MMS)

Lite utav det som köptes i dag :)


» På väg hem nu. Mina fötter värker. Men fic...

img_3783 (MMS)

På väg hem nu. Mina fötter värker. Men fick shoppat en del. Se på alla stackars små tjejer som stog i den enorma kön för att bli modell. 1 går vidare, good luck till dem ;) fick inte med mig mig sängstomme idag. Krävs en tunglyftare och en lastbil typ för att få hem den :P så får åka ner med pappa senare nån gång. Nu ska jag hem och vila. Är city torsdag i stan. Men vädret lockar inte såå. Degar hellre i soffan tror jag. Plånboken vill nog också vila lite :). Puss på er!


» Sitter och väntar på mamma i henån. Hon är...

img_8666 (MMS)

Sitter och väntar på mamma i henån. Hon är på möte här, var en sväng på göken under tiden. Ska snart åka mot Gbg. Fick se på kenza's blogg att modellcastingen är i nordstan idag. Fyy vad folk det kommer vara. Jajamen dålig tajming Men förhoppningsvis kollar alla på det då. Så kan jag få affärerna för mig själv! Perfekt :P blir en sväng till Ikea sen också. Har hittat en sängstomme som jag är sugen på :) får se hur den ser ut live ;) ha det så länge!


» Sett på True Talent, ätit räkor och tatt d...

Sett på True Talent, ätit räkor och tatt det lugnt. Är nu hemma hos mamma och pappa, ska sova nu. I morgon blir det Gbg och bränna pengar! :)


» Sitter i kö hem från jobbet

img_3888 (MMS)

Sitter i kö hem från jobbet


» Jobbar, men snart slutar jag. Ska hem och ...

Jobbar, men snart slutar jag. Ska hem och bara mysa sedan. Vädret är passande.


» Lagar tacopaj, diskar, städar och kollar d...

Lagar tacopaj, diskar, städar och kollar det nya programmet True Talent . Mycket som ska göras ;). Det nya programmet verkar riktigt bra. Nått att följa framöver :). Nu är det paus så måste sätta fart med resten ;).


» Fick fixat så jag bara jobbar 9-14 i morgo...

img_4929 (MMS)

Fick fixat så jag bara jobbar 9-14 i morgon. Snällt av chefen :) hade blivit lite tufft annars. När jag kommer hem idag har jag fullt upp, städa och laga mat. Sen börjar ju True Talent med :) måste ses! I morgon kommer Nettis :)


» Hej. Idag skulle jag ju varit ledig, men d...

Hej. Idag skulle jag ju varit ledig, men det blev inte så. Anna är sjuk och dom andra som kan växeln kunde inte. Kunde få vara ledig i morgon, men Maria skulle till ikea så jag får nog jobba endå :P. Blir en hård vecka. Nu måste jag jobba, hörs!


» Sitter på jobbet och har rast. Slutar 19 s...

Sitter på jobbet och har rast. Slutar 19 så det är inte så långt kvar. Får vi se om jag har parkeringsböter lr inte? Dom är ju så smarta här på torp och har satt upp skyltar att man Max får stå 6 h. Vi som jobbar har aldrig kortare pass än 8h, så ganska många har åkt på böter. Så nu är det krig ;). Fattar inte riktigt hur dom tänker. Jag tänker då inte betala några böter för att vara här och jobba. I morgon är jag ledig, ska snygga till det lite hemma i lägenheten. För på onsdag kommer nettan till mig :).


» Igår var jag på 20 års fest för Carro. Sed...

img_7687 (MMS)

Igår var jag på 20 års fest för Carro. Sedan utgång. Idag har det varit en riktig bakisdag. Bara legat och kollat film och slappat. Nu kollar jag tv. I morgon är det jobb igen.


» Hair donut

Jag har länge försökt mig på att få till denna frisyr utan större framgång. Härom dagen la min kompis Martina upp ett inlägg om var man kan köpa dom och hur man gör. Kolla gärna: Martina/hairdonut. Så nu har jag beställt hem ett sånt paket så får vi se om jag lyckas.


» 19.08.11

Var hos Camilla idag och fixade löshåret lite, satte upp det som var på väg att lossna och så. Så nu ska det sitta ett litet tag till :). Är hemma hos mamma och pappa, har inget att göra för tillfället. Funderar på att baka chockladbollar ;). Ska i alla fall grilla kyckling och äta gott i kväll när alla kommit hem från sina jobb. I morgon ska jag på 20 års fest. Blir utgång på det med, hoppas på en rolig utgång ;). Hörs senare!



Hittade gamla bilder, haha.


» Hunter stövlar

Fick mig ett litet ryck nyss och betsällde ett par Hunter stövlar :) Kan vädret ha påverkat kanske? Nu längtar jag bara tills jag får dom :)


» Tänk dej en bank som varje morgon sätter i...

Tänk dej en bank som varje morgon sätter in 86 400 kronor på ditt bankkonto och varje kväll tar tillbaka de pengar du inte använt. Vad skulle du göra med pengarna? Använda så mycket som möjligt förstås! Nu är det så att du faktiskt har en sådan bank, den kallas TIDEN.Varje ny morgon får du 86 400 sekunder,varje kväll är slösad tid borta. För alltid. Det finns ingen möjlighet till kredit. Det finns ingen möjlighet att spara för framtiden. Använd därför din tid så klokt som möjligt. LEV IDAG!


» Idag går klockan så fruktansvärt långsamt....

Idag går klockan så fruktansvärt långsamt. Värsta på länge. 3 h kvar, sedan får jag komma hem :). Längtar!


» Är riktigt trött nu. Ska bädda ner mig i s...

Är riktigt trött nu. Ska bädda ner mig i sängen och sätta på en film ;). Har en lång dag i morgon med. Men börjar 11 så har lite sovmorgon i alla fall. Skönt, är så trött nu på morgonen efter semestern. Inte van att gå upp tidigt. Nu börjar ju jag typ aldrig tidigt men endå :P. Sov gott!


» Jobbar över till 8 idag. Lite folk så det ...

Jobbar över till 8 idag. Lite folk så det är rätt segt. Ut och jobba nu ;)


» Dags för jobb, 10-19 blir det idag. Hörs s...

Dags för jobb, 10-19 blir det idag. Hörs senare!


» Spinningpasset idag var det jobbigaste någ...

img_0279 (MMS)

Spinningpasset idag var det jobbigaste någonsin. Trodde på riktigt att jag skulle dö! Var 30 pers i lokalen och jag svettades redan innan passet. Var helt svimfärdig efter passet, så jobbigt. Hade jag ju bokat core efter det med. Snacka om att ge kroppen en riktig igång-körare efter vilan :P. Nu mat och dusch ;)


» 16.08.11


Ska gå ner i tvättstugan och hämta sista tvätten nu. Mamma var här nyss så vi lagade lite mat och slappade. Har även bokat tid för att fixa till håret lite. Ska dit på fredag. I kväll blir det spinning. Kommer verkligen kännas har inte tränat sen innan semestern. Har ju varit dålig ett tag, men nu är det dags att försöka komma i gång... IGEN :P haha.

» 15.08.11

Go kväll.

Jobbat i dag då, 12-19. En fin mjuk-start som kändes lika lång som en evighet nästan. Blää för att den bästa tiden på hela året snart är slut. Sommaren som jag väntar på hela året byts snart ut mot det värsta jag vet, kyla, snö, is, skrapa rutan på bilen, inte kunna sitta ute, inte kunna ha shorts eller klänning utan strumbyxor (även fast man har det) fryser man ihjäl. Hatar verkligen vinter!!! Okej nu är det inte vinter än, men sommaren gick ju på 5 röda så snart är det julafton vill jag lova. Det var det.

I morgon är jag ledig. Då ska det tvättas, städas, diskas, laga mat, spinning och core. Himla rolig dag ;)Nu ska jag se på Beck i alla fall, älskar Beck filmer :)



» I morgon är semestern slut och dags för jo...

I morgon är semestern slut och dags för jobb igen. Känns väll sådär, men så är det ;). Nu ska jag kolla tv :)


» Kalas för bror

Efter grebbestad i går åkte jag hemmåt till saltkällan för att fira min bror som fyllde 19 år.

Efter det åkte jag in till stan och upp till Sara på förfest. Sedan gick vi ut. Gick först till trädgårn där det var sjukt med folk men åldersnivån var väll lite låg kanske. Så vi gick vidare till mårtens där i stället åldersnivån var ganska hög, haha. Jaja det var en bra kväll endå, ganska lugn ;)


» After Beach + Terassen

I fredags åkte jag upp till min kompis Nettan i Grebbestad :). Vi gick på after beachen och sedan utgång. Dagen efter blev det räkfrossa på Macri ;). Bra kväll med roligt folk :).


» lite från det senaste



Lite bilder från senaste, sista bilden är inte den snyggaste haha.


» 10.08.11

Hej.

Idag var det inget skönt väder 14 grader sist jag kolla. Usch! Snart är hösten här, sommaren försvann så fort. Inte gjort så mycket idag, städat och lagat mat. Kanske blir utgång med Maria, Jessica och några till i kväll. Inte direkt sugen just nu. Men man har bara semester 1 gång per år, så bäst att passa på ;).

Beställt detta smycke:


» Bakat vanilj och kanelbullar. Goda blev do...

img_6137 (MMS)

Bakat vanilj och kanelbullar. Goda blev dom med. Njuter lite ute i solen nu Sedan åker jag in till stan.


» Har inte hänt mycket här. Är hemma hos mam...

img_9119 (MMS)

Har inte hänt mycket här. Är hemma hos mamma och pappa. Helgen har varit lugn. Igår var jag på torp en snabbis med nettan, sedan middag hos mormor och morfar. Haft sagan om ringen maraton med Henke och pappa med. Idag har det varit lugnt. Kom nyss hem från att ha varit borta och kollat på Johannas nya häst Santhana. Jätte fin var hon! I morgon åker jag in till stan igen.


» Äntligen



Äntligen fått tag i ett par svarta skinnshorts.
Bilderna tagna från Fanny Staaf


» Amerikanska pannkakor till frukost idag. M...

img_1066 (MMS)

Amerikanska pannkakor till frukost idag. Mitt kylskåp ekar tomt. Var det ända jag hitta som jag hade grejor till. Blev ju riktig lyx frukost :).


» Kräftskiva


En film från kräftskivan igår.


» Mamma och pappa rensar här hemma. Hittade ...

img_1408 (MMS)

Mamma och pappa rensar här hemma. Hittade mitt allra första pass ;). Haha


» Sitter och kollar på Avatar, nyss ätit ham...

Sitter och kollar på Avatar, nyss ätit hamburgare med. Ska åka till torp sedan. Kika lite och köpa räkor med mera. Kräftskiva hos Jessica i kväll med mina tjejor ;).


» Sovit riktigt bra i natt, inte hostat alls...

Sovit riktigt bra i natt, inte hostat alls mycket. Idag är det första dåliga dagen på min semester när det kommer till vädret. Har haft super väder så ska inte klaga. Nu blir det frukost med familjen :D


» Hej. Igår åkte jag ut till kusten med Emma...

img_9408 (MMS)

Hej. Igår åkte jag ut till kusten med Emma,Daniel och Patrik. Vi stannade på Bohus Malmön för sol och bad på klipporna. Blev även lite grillning. Klarblå himmel och sol. Fram åt kvällen började det dugga lite, då åkte vi till smögen. Räkfrossa och godis blev det där och lite tittande i affärerna på bryggan. Solen sken och en underbar kväll. åkte vid 9 på morgonen och var hemma 22.30. Riktig heldag ;). Idag åkte jag ut till saltis. Solade lite, pappa och jag tvättade bilen och gjorde den fin. Efter det åkte vi och hämtade farmor. Tog oss ut till hamburgsund och åt på Hjalmars. Satt ute på bryggan, kunde nästan doppa fötterna i havet. Super god mat och god glass efteråt ;). Nu ska jag sova. Hostan verkar lugnat sig lite för tillfället. Tror minna grannar jublar att jag inte sover i lägenheten i natt :P. Hoppas jag kan få sova lite i natt ;). Hörs i morgon.


» Mot stranden

Nu ska jag dra till stranden och sola med Marre (Maria) ;). Nu är halsont nästan helt borta, har i stället fått en rå hosta... men hellre det.  Dags att dra, hörs senare!

» Provade varm chockad i min maskin i morse....

img_0381 (MMS)

Provade varm chockad i min maskin i morse. Gott var det, även för halsen. Sen är det väll inget att dricka i denna värmen men Hade gärna legat på stranden idag. Men vill verkligen försöka bli frisk snart. Och bakterier är inte lätta att få bort i denna värme. Dom förökar sig snarare. Så håller mig inne och gör allt för att bli av med skiten.


» @-,-´--

Var inne på nelly och kolla nu. Min nyårsklänning som jag köpte på topshop i december har dom fått in nu. Men men, det är ju snart jul så varför inte? ;)

Sequin Tie Back Dress SEK 499, Rare Fashion - NELLY.COM


» Dålig på att blogga. Men varit sjuk så har...

Dålig på att blogga. Men varit sjuk så har inte gjort annat än legat i sängen typ. I lördags kände jag mig bättre så då sola jag lite och på kvällen var det förfest här och sedan fjorden. Jag han dock bara åka karusell sen mådde jag dåligt och fick gå hem. Och nu ligger jag sjuk igen. Ingen feber eller så, men min hals gör så fruktansvärt ont. Kollade på filmen desert flower igår. Har ju läst den boken. Filmen var helt ok ;)