» Ögonen går i kors

Gud är så trött eftergårdagen, kom väll inte i säng förrän efter 3 nån gång och halv 10 i morse blev jag väckt av en GT försäljare. Sen har jag diskat och städat i lägenheten. Är nu hemma hos mamma och pappa igen. Zigge och fiskarna måste ju ha mat. Dick har typ två fiskar dött under tiden jag passat dom.

Nu ska jag kolla klart X-factor.

Gårkvällen var jätte bra, kul att få komma ut och ha lite kul.


» Mys i Gbg

Haft en super mysig kväll i Gbg med min fina vän Malin. Är så sjukt mätt och trött nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Sängen blir det bums!

I morgon blir det in till stan MÅSTE städa lägenheten. Sedan kalas för Sofia och Jessica.


» Mot Gbg

Har fått parkering nu till lägenheten från och med 1:e november. Sen har jag skaffat en från komunen från 16:e oktober fram tills dess. Frågan är bara vart jag ska stå innan det? Jobbigt!

Snart kommer Malin hit och sp ska vi dra oss till Gbg. Så jäkla tråkigt att min mage är åt skogen bara. Men har tagit alla tabletter jag har som brukar funka lite, så får vi hoppas på det bästa. I morgon är det ju kalas med och vill verkligen kunna gå dit. Jätte länge sedan jag umgicks med dom. Har ju till och med köpt ny klänning för i morgon. Så hoppas verkligen magen är i alla fall lite på min sida ;) hörs kanske senare med nått inlägg i Gbg :)


» Fredag morgon

Usch igår var det sjukt stressigt på jobbet. Hade lite ont i magen innan så idag var den inte alls bra. Tur jag är ledig helgen. Måste ringa om parkering idag med. Ska börja med min hyresvärd, då min granne beröttade att dom fick plats när dom flyttade in för 1 år sen. Jag har köat i 2 år. Så antagligen är det ju nått fel. Men jag är inte så bra på att vara tuff och arg :P Får se hur detta ska gå.

» Jäkla parkering!

Jobbat idag. Vart rätt segt, kände mig lite trött och hängig. Blev ju inte bättre när man kommer hem och ska parkera. Då har dom satt upp skyltar att man inte får parkera där längre. Så har fått åka runt och leta parkeringsplats. Så i morgon måste jag ringa komunen och försöka hyra någon. Men kanske ska ringa hyresvärden först, har ju endå stått i kö på parkering i 2 år.

Nu ska jag kolla klart på nybyggarna, kolla det om ni inte sett det.

» Grattis Farmor

Tandläkare gick sådär idag. Han vart inte glad på mig. Har borstat mina tänder så hårt att jag förstört mitt tandkött :(. Så jag hade tandkött som en pensionär tydligen. Det iisar nått fruktansvärt och inte blev det bättre när han skulle dit och spola och pilla. Grinade nästan när jag låg där. Fick beröm för att jag var så smärt tålig. Jo tack, man har ju fått utså en del bedrövliga undersökningar det senaste året. Så nu ska jag införskaffa en sån där eltandborste som lyser rött när man borstar för hårt har min mamma sagt ;).
 
Efter det åkte jag till mormor och morfar, fick mat och fixade deras tv. Körde mormor till frisören, köpte present till farmor och hjälpte Henke att handla mat. Sedan åkte vi hem till farmor för att fira henne. Lilla farmor fyller nämligen 85 år idag :). Där var det massa folk, tårtor och grejer. Så kom hem för en liten stund sedan. Så det där med att städa lägenheten blev det inget av (vilket verkligen måste göras). Vädret ute är ju hemskt, kolsvart och spöregn. Såg inte ett piss på motorvägen, vissa stunder var jag tvungen att lägga mig i mitten på det vitsträckade och ha huvudet upptryckt i rutan för att se så jag fortfarande var kvar på vägen. Hatar dessa årstider!
 
Nu ska jag kolla X-factor ;)
 

» Tandläkaren

Har betalat alla räkningar nu i morse, blä! Var en del denna månaden :( Men så skönt att ha det gjort. Nu måste jag göra mig i ordnig och sedan åka till tandläkaren. Så hoppas jag att jag inte har något hål, utan att det är nått annat som gör ont ;).

» 24.09.12

Så skönt att få vara ledig i morgon! Ska till tanläkaren, annars inget planerat. Måste städa lägenheten också ;).

På fredag blir det Gbg med Malin. Hon fyller på torsdag så vi ska mysa och äta nån god mat och ha det gott. Ska även lämna av mormor och morfar där nere ;).

Nu ska jag kika klart på x-factor!

» Julia R.

Lite fler kort från i fredas. Kul att säkerhetsvästen gör att ajg ser ut som en uppstoppad korv, men vad gör man inte för säkerheten. Måste införskaffa en sån där ny och smidig modell ;). Hade i alla fall riktigt kul, dock sjukt dålig balans och har fortfarande ont på rumpan. Lite otränad!! Tack duktiga Emma som fotat :)

» Julia

En bild från i fredas, mer kommer när jag har tid ;)

» Flyg

Har även bokat flyg för mig och Emma till Stockholm idag. Vi ska ju på SHM i november när jag fyller. Så om någon är sugen på att skjutsa/ hämta på landvetter så uppskattas det mycket. Mina föräldrar är i Kina då nämligen. Men förhoppningsvis kan lillebror hämta, ska tvinga han ;).
Är det någon som är duktig på att ta sig från landvetter in till Stockholm? Vilket är smidigast?

» Make Up utbildning i Spanien

Nu jäklar ska jag äntligen göra en grej som jag velat så länge. Den 6:e augusti 2013 drar Jag tillsammans med Alexandra och en tjej som heter Anna till Spanien i 3 veckor för make-up utbildning. Kommer bli så grymt. Bo på värsta fina hotellet, sola bada, umgås och ha kul. Hoppas dock utbildningen är på svenka, det har jag missat att kolla. men det var ju en svensk skola så. Annars lär jag få gå engelska kurs innan :P haha. Tack Alexandra för att du hittade denna grymma utbildning!! Så jag äntligen kan få göra en av mina mål här i livet ;).

Hotellet vi ska bo på ;)

» Någonstans öde

Här satt jag och Emma och grillade. Helt jävla ensamma mitt i skogen. Fast det var en camping där så tror vi såg en gubbe sen. Varför man har husvagnen uppställd där nu vet jag inte. Långt från civilisationen liksom. Men fint var det i alla fall!


» Julle

Idag har jag varit och hälsat på min fina Julia. Emma följde med som sällskap och fotograf. Kändes att jag var otränad och inte ridit på länge. Men kul var det ;). Får bilder av Emma sen så då får ni se.

På vägen hem stannade vi på ett ställe och grilla korv, haha. Gud va vi skrattade, lite mobbat :P men fint var det. Sedan stannade vi även en sväng i Carros blomsteraffär ;).

Mitt ute i dom dalsländska skogarna har vi varit.


» Clips

Håller på att fixa med mitt löshår. Är bjuden på kalas nästa helg och temat är Barbie ;). Så måste fixa Hollywood swall tills dess. Hade ett gammalt paket kvar som jag köpte för typ 6 år sen typ? Men behövde göra lite slingor i. Men det är ett riktigt slav göra att klippa, sy och sätta på clipsen. Får se om det blir bra :P


» Heja!!!

Heja på Malin och Ida i kväll kl. 20 i X-factor ;).


» Musik till bilen

Äntligen kommer jag kunna lyssna på spotify i bilen. Nu är min bil grym inför vintern. Dock måste pappa fixa ljuddämparen som vi bytte. För varje gång jag svänger vönster så ligger den och slår. Dålig passform.


» Mys på campingen

Nu är det filmmys i husvagnen på campingen. I morgon blir det nordby. Vi bor på lagunen camping.


» Läkarbesöket gick fint :)

Läkarbesöket i fredas gick bra. Ska tillbaka snart igen. Men måste få några papper från Näl först med provresultaten på dom undersökningarna jag gjort där.

Jag och Emma åt en jätte god sallad när vi var där nere med. Hade ju så skönt väder så satt ute på ett mysigt fik.


» Malteloppet

Idag var det Malteloppet i saltkällan. Så har gått/ joggat med mamma. 6 km var det och tror vi kom på ca. 50 min. Pappa kom 4:à på 23 min typ. Rolig grej :). Nu ska jag lägga mig i ett varmt bubbelbad och sen åker jag och mamma till husvagnen i Strömstad.


» Lille bilen

Bytt ljuddämpare på bilen idag. Även nytt oljefilter och olja. Sedan lite spolarvätska, dammsugit och städat ur. Nytvättad och vaxad. Så nu ska han då inte klaga. Dock så kanske jag pajat den. Skulle köra upp den på sånna där grejer och gasade väll lite väl mycket så körde nästan av den igen så den ställde sig. Så när jag körde bilen förut så lät det lite mysko. Pappa ska kolla det i morgon. Hoppas det inte är nått farligt.


» En salig blandning

Idag har jag bara tagit det lugnt. Har tatt rätt tufft på mig dom senaste jobb dagarna. Men i morgon har jag bokat en tid på specialist kliniken i gbg, så hoppas på underverk! haha nä men någon form av hjälp i alla fall. Tack och lov ställde Emma upp med att åka med mig, annars hade jag aldrig åkt! Först och främst inte kul att vara i gbg själv på nå något ställe jag aldrig varit på. Sen har jag svårt för sjukhus och läkare överlag. Inga bra erfarenheter där. Så lite stöd är alltid skönt!

Sedan har jag blivit så fruktansvärt rid och häst sugen. Saknar det sjukt mycket! Så var jag inne på Emmas blogg här om dagen då hon skrev om ridskola. Konstigt att jag inte tänkt den tanken förut. Jag red ju alltid på det förut och det var ju bästa dagen i veckan typ när man skulle dit. Så har suttit och letat lite, är bara ute efter något enkelt kravlöst typ. Fastnade för ljungskile ridklubb, verkade seriöst plus att dom hade många typer av hästar och inte bara gamla som har gått i 25 år typ. Så det kändes som det skulle passa mig. Gärna kanske en grupp inriktad på hoppnig lr så. Däremot är det ju lite svårt med jobbet. Men just nu är jag ju ledig varje tis och tors dår jag återgår till mitt gamla schema nästa månad. Så kanske ska man ta och börja igen :).

» Solisar och väska

Lite paket jag hämtat ut idag :) bara ett 10-20 pass kvar i morgon. Sedan tar jag 6 dagars ledighet :D underbart!!!


» X-factor

Då har man gjort lör- söndag, bara 3 kvar. Har kollat på x-factor nu efter jobbet. Är två tjejer som ska vara med från Munkedal och Uddevalla som jag vet vilka dom är. Men dom var inte med i kvällens avsnitt, bara en snutt. I stället satt jag typ och grina när sista tjejen sjöng låten som hon hade sjungit på sin pappas begravning. Känslig är jag :P kul med nytt program på tv i alla fall.

Nu sov dax!


» Sep. 06, 2012


» Byebye hair

Nu ska jag åka till Alexandra och ta ut håret. Kommer sakna det, men ska bli så otroligt skönt! Haha. Hörs!


» Åt skogen med sjukvården

NU ger jag upp med den "vanliga sjukvården". Alla säger att vi har så bra sjukvård här i sverige, jag kan bara säga ett den suger rent förjävligt. Så orkar inte med dom längre, för att hjälpa människor att bli bra verkar dom ju inte vilja så vet inte vad dom gör där. Så har nu mejlat en klinik som är specialister på just mage och tarm. Värt ett försök i alla fall. Förhoppningsvis ett seriöst ställe ;). Får se vad dom svarar.
 
Nu blir det sängen, jobb i morgon. Är helt slut efter inventeringen i morse. Slutade ändå tidigare då min kropp inte fixade mer. Och har legat i soffan sen jag kom hem, helt slut. Vill verkligen ha ett slut på detta nu!
 
Ha det bra! God natt :)
 
Saknar lilla Jullebulle, måste besöka henne snart!
( Liza vet du när dom flyttas tillbaka till stallet?)

» Oktober nu tack!


» Inventering = BLÄÄ

Är verkligen inte sugen på att gå upp 05.30 för att inventera i morgon. Är sjukt trött i vanliga fall så lär väll vara zombie i morgon. Men ska ringa läkaren i morgon med och försöka få mig en tid. Så dom kan kolla upp tröttheten och illamåendet mm. Men dom är ju så sega inom sjukvården så får väll se när det blir av. Hörs!


» Henkes lya

Henkes nya lya. Som vi har hjälpt han få dit alla grejer i helgen.


» Flyttlast

Idag har jag hjälpt lillebror flytta. Han ska bo i mormor och morfars lillstuga. Körde med släpkärra för första gången i mitt liv. Och när mamma skulle hjälpa mig baka här hemma blev jag väl påmind om varför jag aldrig ville övningsköra med henne. Tror varenda granne hörde oss. Gick bra mycket bättre utan henne kan jag meddela.

Nu har jag ont i armar och är riktigt trött. Har ingen bild tyvärr, så får bli en gammal.