» Lång dag

Gick upp ganska tidigt i morse, så vi skulle komma iväg till göteborg i tid. Pappa tyckte jag skulle köra ner så det fick jag göra, säger bara tack och lov att jag inte bor i göteborg!!!! Är ju 100 stoppljus överallt man måste byta fil hela tiden för att komma rätt det kommer bilar från alla håll och knör sig före. Bara jobbigt.

Fick i alla fall hittat mig en balklänning tillslut. Inte det lättaste gått runt hela gbg. Varit i massa olika affärer och testat olika. Så nu e jag rätt trött, blev en lång dag. Nu nu ska det ätas räkmackor och bara ta det lugnt.

SABINA

» Lane= skog och vilse!!!!

Dagen började lungt, sov länge och degade. Åkte senare till gymmet och tränade, även solade. Nu ser jag ut som en tomat i ansiktet. Det var fart i dom solariumen vill jag lova. Så några gånger till så e jag pepparkaka:P haha Sen körde jag mamma och hennes kompis till stan dom skulle på nån middag. Under tiden drog jag till lane till hanna;) Där vara även jessica och sanna:) Vi myste lite, tog det lungt. Fast innan jag hittade till hanna, det e en historia för sej det:P haha Ja vid 9 ringde mamma och ville hem, så då bar det av ner till stan. Skönt att vara hemma tidigt och ta det lungt:).

I morgon ska det kollas balklänning:D

SABINA

» Studentklänningar



Lite tips på studentklänningar :)


Ellos.se


Miss Sixty


Nelly.com


Style by stars


Style by stars (ljusrosa)


Forever21.com

Bubbleroom / H Klänning
bubbleroom.se


joseffsons.se





(Finns helvit)



Dom 3 sista är från halens.se

Hoppas nån fick lite tips ;)

SABINA



» Såå snälla

Mejlade till style by stars idag. Dom har haft en klääing där som jag försökt få tag i jätte länge. En student klänning. Först fick jag ett mejl om att dom var slut, men i fall den kom in skulle dom höra av sig. Sen fick jag ett till att hon hade hittat en i min storlek och lagt undan den åt mig. Underbara människor finns det!!!! Jag tror i alla fall jag vill ha den som studentklänning, hittar jag nån bättre så får jag ha denna till något annat:P

En riktigt bra dag i dag:)

SABINA


» Torsdag idag

Var på ung. mottagningen kl. 11.00 i morse. Fick vänta as länge på att hon skulle bli klar, sen vägde hon mig tog blodtryck mm. Ställde massa frågor. Hon ville göra gyn undersökning men eftersom att hon var sen så han hon inte det (tur för mig):P. Så vi skulle skjuta på det till nästa år;) haha. Fick nytt fodral till p-pillerna med tjusigt;).

När jag kom hem bestämde jag mig för att baka silvia kaka, blev ganska misslyckad men den ska nog smaka andå;). Malin ringde mig och medelade att jag var välkommen att få lov å gå med på deras bal, NAJS :D. Så på lördag drar jag och mamsen till gbg och kikar på klänning. Snart ska jag bort och rida med johanna, ska testa mina nya tyglar som jag köpt;).

SABINA

» Utmanad

Alla som läser detta är utmanade. Ta första bokstaven i ditt namn och besvara frågorna med den. Det du svara måste vara ärligt och börja på den bokstaven.

1. Vad heter du?:
Sabina
2. Ett ord på fyra bokstäver: Stor:P
3. Flicknamn: Sandra
4. Pojknamn: Sebastian
5. Yrke: Skådespelare
6. Färg: Svart??
7. Klädesplagg: stretchiga leggins;)
8. Mat: Spagetti och köttfärssås
9. Sak i badrummet: Solskyddsfaktor
10. Plats/stad: Stockholm
11. En orsak att vara sen: Seegat
12. Något man skriker: Satan
13. Film: Sagan om ringen
14. Något man dricker: Saft
15. Band: Scorpinons lr nått
16. Djur: skunk
17. Gatunamn: Skaveröd ;)
18. Bil: saab
19. Sång: nån med SSSSSSSSSSSSSSSSSSSS ;)

Alla som läser kan göra den:)

SABINA

» I´m back on track...

Hmmm, vad gjorde vi i skolan idag. Inte mycket. Ett prov, jag gjorde brudbuketten till projektarbetet och beställde blommor inför nästa vecka. Alltså inget intressant.

I morgon har jag tatt ledigt ska vara på ung. mottagningen kl.11. Det årliga besöket för att få nytt recept till p-piller. Får väll se hur det går, brukar få lite skäll:P Annars ser det lugnt ut. Bokat massa spinning pass nu framöver och massor av soltider. Nu e det snart vår och gäller att få fram brännan, usch vad man är blek nu. Roligare och visa sig om man har lite fin färg;).

Sabina


» Mitt nya liv:P

haha, ska börja träna massor nu;) Mamma fixa autogiro till mig på gymmet i munkedal. Så nu ska jag träna och sola. Ska försöka bli lika duktig som jag var förr, för den slappis perioden jag kommit in i nu innebär bara massa extra kilo och det vill jag absolut inte ha. Ska försöka bli av med mitt sötsug med, så nu ska det inte bli godis på ett tag. Får se hur länge detta funkar.

I morgon kör jag till skolan:D hihi nä men mamma ska till badhuset så då åker jag med, kan ju passa på att köra om jag inte e trött för då sover jag hellre i bilen. Sovmorgon till nästan halv 8 i alla fall alltid nått:).

SABINA

» sååå jävla seegt

Skolan är inte min grej. Förr tyckte jag inte skolan var såå jobbig man var liksom bara tvungen och då hadde jag väll dubbelt så mycket läxor mot vad jag har nu. Men nu e det en plåga att stå upp varje morgon. Längtar tills våren så man får lite energi:).

På torsdag får jag reda på om det blir någon bal för mig lr inte. Spännande:P Annars får jag väll fortsätta söka vidare, vill verkligen gå på bal, för det har jag aldrig gjort.

Pappa kom precis hem med ingredienser till semlor, MUMS!!!! För ni har v'll inte glömt att det är festisdagen i morrn.

SABINA

Lite bilder från lovet:

» skola i morgon:(

vill verkligen inte. Lovet somhar varit så skönt. Längtar tills nästa lov redan:P Jaja 2 veckor nu sedan praktik, det ska väll gå. Fick gjort klart lite läxor idag med så jag slipper ha det liggande efter mig.

SABINA

» dålig uppdaterig

Har haft massor att göra det sista så har missat att skriva här. Kvällen i onsdags var kul. Roligt att få umgås med tjejorna som man inte träffar så ofta numera. Vi var hos jessica.f. innan fixa håret snackade och drack. Sedan drog vi oss ner mot gg.

I torsdas var det en dag då jag bara låg framför Tv typ. Jag och mamma såg på film å så. På kvällen tittade Jessica, Åsa och Hanna förbi. Trevligt:D

Igår var jag i Scandinavium med tjejorna i stallet:) Rolig dag var det med hästhoppning, shopping på mässan mm. Var väll hemma vid halv 7. Då ringde jag Malin och sa att jag skulle kidnappa henne för kvällen;) Så jag bytte om tog med några cidrar och mamma körde mig till malin vid 9 tiden. Vi tog bussen in till stan mot Harrys. Riktigt rolig kväll igår faktiskt, lägesedan jag hade så kul på krogen. Men jag var ju inte särskilt nykter. Så nu e det en dag i sägen idag:P Nä har lovat mamma och tvätta min fönster för hon har köpt nya gardiner till mig igår.

Usch snart e det skola igen och jag har inte kommit särskilt långt med läxorna. Pirre är inte glad.. men ha sa att jag låg rätt bra till endå som tur e. Måste ta tag i resten idag.

Pratade även med Malin på bussen in igår, så har nog kanske fixat bal med:D Vill verkligen det. Köpa fin klänning och såå. Grymt kul ska det bli:)

SABINA

» Onsdag

Precis duschat. Har varit borta i stallet och ridit en sväng på Finny. Antingen e jag fruktansvärt klen lr hon stark för jag e helt slut i armar och ben efter ridturen med henne. Men men får jag lite träning det e bra. Nu måste jag en snabbis till munkedal och köpa blanddryck:P Hörs när jag e tillbaka:)

SABINA

» TRÄNA

Nu ska jag iväg och träna;). Blir core och lite allt möjligt på gymmet:).

SABINA

» Början på lovet...

Var en sväng till torp med mamma idag. Hon har nog fått för sig att vi ska ha nån hälso vecka denna veckan. För hon har gått och bokat massa pass som vi ska gå på. Till middag idag fick jag potatis och rotfrukter, inte en köttbit ens. Och jag fick inte lov att göra mig en semla för det var inte helg nu. Ja så ser min kommande bantningsvecka lr vad man ska kalla den ut. Tur att man ska till gg på onsdag och göteborg på fredag. För då blir det skräpmat:P Tur att mamma jämnar ut det med nyttigt då;).

Har även beställt nytt smink från everyday minerals. Tyckte det var riktigt bra smink som man kan ha typ varje dag. Jag brukar ju inte kunna det eftersom jag har så känslig hud. Så nu har jag beställt i lite större format. Riktigt billiga är dom med. Jag får 6 grejer billigare än vad 1 mineralfoundation från I.D kostar. Och jag tror detta är minst lika bra.

Har haft riktigt ont i huvudet det sista med, jobbigt:(. Hoppas det går över snart. Men nu väntar jag på pappa som kommer med bilen, så jag kan åka bort till hästen. Han borde vara hemma snart.

SABINA

» Slappisdag

Kvällen igår var faktiskt riktigt kul. Massa folk. Men det blev rätt sent och jag kan ju inte säga att jag är super pigg idag:P. Men men det blir film och chocklad. Bara massa mys:). 

SABINA

» Alla <3 Dag

Hoppas alla får en trevlig och mysig dag:). Sj ska jag in till sportlife och träna en sväng, sen ska jag göra mig i ordnig och så. In till Åsa vara med tjejorna lite. Sedan blir det Tanumstrand;).



SABINA

» Mitt körkort

Har ju inte visat det än, blev inte super nöjd med kortet. Men men ett körkort e det ju;).


» Räkor

Japp, snart ska vi bort och smaska i oss massa räkor hos morfar. MUMS!!! Kvällen blev inte så dålig som jag trodde den skulle bli:P. Så får fixa till mig lite nu;). 

Sabina

Nu ska det ätas :D Ha en bra kväll allihop;)


» Då var det FREDAG !!!!

Veckorna går fort och nu e det fredag igen. Absolut inge negativt för jag älskar fredagar, början på ledighet:D. Idag har det dok varit rätt seegt, vet inte riktigt vad jag ska hitta på :/. Hoppas mamma har maten klar snart, tror det ska bli tacos idag;) inte helt fel. Sen blir det väll hemma kväll, ska ju ut och röja imorgon, nyckter visserligen. Men men man kan ju ha skoj nykter också lr kan man:P Jodå jag kan allt ha skoj endå, får ta med lite redbull så blir man rätt knäpp endå;)

Jaja, alla hjärtans dag i morgon, en mysig dag:) Inte föra att jag har nån kille men den e mysig endå. Och den ska tillbringas med dom bästa :D. Utan vänner finns det inte mycket kvar här i livet.

SABINA

» looooooov

Nu var det lov :) Skulle egentligen varit till skolan och hämtat lite papper och grejer har fått en del uppgifter som ska in, gillar inte att ha massa läxor över mig lika bra att få det gjort. Men Åsa var så snäll så hon skulle fixa det så får jag det på lördag när vi drar till Tanumsrand;). Najs najs:)

Annars har jag mest slappat idag, ätit bullar och ätit mat hos mormor och morfar;). Nu e jag sugen på en bra film, men frågan är vilken???

Sabina

» Tränat

Höll på att missa bussen i morse, men som tur va såg Johanna mig så hon sa åt chaffören att vänta;) Tur jag har. Sen har jag tillsammans med 2:orna pysslat lite med alla hjärtans dag, lite buketter och så. På lunchen var vi en sväng till torp, kika runt lite. Sen kom mamma och hämtade mig, skönt att slippa åka buss.

Har precis varit och tränat med, riktigt duktig idag:P hehe Var ju ett tag sedan. Måste komma igång lite nu, inte slappa för mycket som jag börjat med.

Snart lov ska bli UNDERBART!!!!!! På lördag blir det tanumstarand, med tjejorna. najs najs:D

SABINA


Jag och Iza

» home agin

skönt å komma hem från skolan.... längtar såå mycket efter lovet. Slippa skol skiten. Ska ner och ta mig nått att äta nu, sen ska jag köra henke och fabbe till gymmet.
hörs

SABINA

» Trött

I fredas var jag en sväng på Harrys, riktigt mycke folk. Rätt knöckat om man säger så. Måste enna varit tomy på gg, för kändes som alla uddevallas 18 åringar var på harrys. Fick ju skjutsat på lite folk med så var väll hemma vid 4, lite seegt. Var trött hela lördagen, kändes som jag var bakis. Så på kvällen blev det melodifestival, sedan sov jag som en stock.

Idag har jag inte heller gjort mycket. Morfar har lärt mig köra hans automat bil, gick helt ok. Haha inte så svårt att köra automat. Sen fick vi mat hos dom och nu e jag hemma igen. Ska bort till hästen med.

SABINA

» :D

Mitt körkort har kommit :D hihi så ska åka in och hämta det snart;). får hoppas att det ser någolunda bra ut:P

Bullarna som jag bakade blev jätte goda :D men var lite jobbigt att göra dubbel sats, bakade från 10- 14 i 4 timmar. Så är rätt trött nu.

SABINA

» plugging ;)

idag har jag varit ganska duktig endå, gjort klart organistation och ledarskap upgiften:) 2 sidor fick jag ihop gött gött. Har även skrivit CV. men sen har jag mest slappat, det var dock inte lika bra. Så i morrn blir det till att gå till stallet, ingen bil där inte. Så ska det ridas och bakas bullar. men nu ska jag pumsa:).

GOD NATT

» Snuvig:(

Sitter hemma och snuvar, usch. Måste verkligen börja komma igång med träning, blir ju bara sjuk hela tiden nu. Fick en lapp på posten idag, en räkning för tillverkningen av körkortet. Inte en det kan man få gratis. Jaja, nu är det i alla fall på G ;).

I morgon ska jag baka vaniljbullar:), ska ha med mig på måndag när det blir skridskoåkning:). Så måste jag rida Finny i morgon med. Kanske utgång med.

SABINA


» TanumStrands berömda Carneval


Ni Missar Väll Inte!!!
Jag och Nettan ska dit :D


TanumStrands berömda Carneval

14.02.2009
TanumStrand
Pris* :220 kr


TanumStrands berömda Carneval lördag 14 februari


Välkommen till årets vildaste poolparty!


En helkväll med Haaks, dansare från Zen Zen och DJ Micro i poolområdet.


Glöm inte badkläderna!


Åldersgräns 18 år.


Entré 220 kr
Buffé och entré 349 kr


» Mat :)

Mamma håller på att gör lasange där nere :D Ska bli mumsigt;) Funderar på att åka å träna sen, får se vad kroppen säger:P

SABINA

» Glameliros


Denna har jag gjort idag :)

» Måndag 2/2

Ja, nu e man i skolan. Har gjort lite beställningar till affären nu på morgonen. Gick även ned med en till trafikskolan tillsammans med Hanna. Dom blev jätte glada för den:). Har även gjort 2 stycken som mamma ska ha.  Nu väntar jag på att lektionen kan börja. Ska säkert göra nått tråkigt, men men. Hellre det en att inte göra nått.

Grattis Olivia till körkortet, grymt;) hehe Nu har alla tre fixat det. Kul kul :D Så nu tar vi farväl av Falcks trafikskola gör gott ;)

SABINA