» Början på lovet...

Var en sväng till torp med mamma idag. Hon har nog fått för sig att vi ska ha nån hälso vecka denna veckan. För hon har gått och bokat massa pass som vi ska gå på. Till middag idag fick jag potatis och rotfrukter, inte en köttbit ens. Och jag fick inte lov att göra mig en semla för det var inte helg nu. Ja så ser min kommande bantningsvecka lr vad man ska kalla den ut. Tur att man ska till gg på onsdag och göteborg på fredag. För då blir det skräpmat:P Tur att mamma jämnar ut det med nyttigt då;).

Har även beställt nytt smink från everyday minerals. Tyckte det var riktigt bra smink som man kan ha typ varje dag. Jag brukar ju inte kunna det eftersom jag har så känslig hud. Så nu har jag beställt i lite större format. Riktigt billiga är dom med. Jag får 6 grejer billigare än vad 1 mineralfoundation från I.D kostar. Och jag tror detta är minst lika bra.

Har haft riktigt ont i huvudet det sista med, jobbigt:(. Hoppas det går över snart. Men nu väntar jag på pappa som kommer med bilen, så jag kan åka bort till hästen. Han borde vara hemma snart.

SABINA



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo