» Sista Maj

Idag har jag vartit ure hela dagen i det sköna vädret. Började dagen med att tvätta bilen. Sedan har jag solat, grillat, varit i stallet och gått promenad ner till stranden med mamma. Ska lägga mig i ett bad nu och fräscha till mig lite. I morgon blir det kassamöte på morgonen. Sedan om vädret tillåter solning mm.

Bilder från dagen:

» Massor massor

Hej hej, eller God morgon!
 
Nyss vaknat och ska strax bege mig till stallet. Efter det en snabb sväng till torp med Henke. Måste köpa morsdag present till mamma. Hon vill ha ett cyklop till Thailand. Så får försöka hitta det.

Sedan drar jag till hästtävlingen i Smedberg lr hur det stavas? Hörs under dagen ;)

» Maj 28, 2010

Ja idag har jag jobbat. Efter det fick jag handlat lite studetpresenter. Johannas är bäst ;) Hehe den är liksom klockren :) Vågar inte säga nått ifall hon läser :P Efter det drog jag till stallet, red en sväng i pissvädret. Har köpt örter till henne som kom idag med. Dom ska göra henne lugnare. Hoppas det funkar.

I morgon ska jag hjälpa till på hästtävling. Hoppas jag får sitta i dommartornet, om det är dåligt väder. På kvällen bär det av hem till Nettan i grebbestad. Blir film, mat och mys. Ska bli kul :D.

Open Back Floral Dress SEK 399, Jones & Jones - NELLY.COM
Beställde denna klänning idag när det 'ntligen för en kort stund kom in i min strl. Får passa på när det är frakt fritt. Tänkte ha den på midsommar kanske.

» denna kväll

Sitter och kollar på delfinalen i Eourovision. Inget vidare bra alls men. I morgon blir dett jobb fram till 4. Sedan vet jag inte vad som ska hittats på.  Nån som vet något kul?


» Lillördags kvällen

Ja igår kväll blev det ett snabbt och sent beslut att vi skulle ut och festa:P Började hemma Hos Anna och sedan Trädgårn. Hade en riktigt rolig kväll.  Känns dock idag, har inte kommit upp ur sängen ännu :P Mår inte dåligt men är jäkligt trött.

Ska snart till stallet så får ta och dra mig upp.



Emma och Anna som jag var med igår. Några fler kort tog jag inte. Som vanligt :P

» Lilleman



Johannas nya häst. Jätte fin :) En cool kille det. Lilleman kallas han ;) Videon börjar bra hehe ;)

» Dom nya skorna!

Här kommer bilder på dom nya skorna jag köpte. Som jag lovade bild på för ett tag sedan ;).



Mina "gladiatorsandaler" från Friis & Company. 649:- Älskar dom!




dessa skor har jag kollar på jätte länge. Finns på scorett och har kostat 799:-. Vilket jag tyckte var lite mycket. Så hittade dom på Tradera av en tjej som inte användt dom pga. fel storlek. Så fick dom för 390:- inkl. frakt ;). Är dock Jä***ligt höga, så problemt är hur jag ska kunna gå i dom :P. Stod att det skulle vara 10 cm eftersom det är platå fram. men det undrar jag har andra skor som är 10cm och dom känns inte alls så höga. Känns som man har foten i typ 90 graders vinkel :P.

Nu ska jag snart bege mig bort till stallet. Måste kolla Johannas nya häst som dom hämtade igår. Ska se om jag kan ta något kort så ni får se honom :).

» Stor städning!

Har städat rummet nu hela morgonen. Det var inte vackert vill jag lova. Har nog aldrig haft så stökigt. Men nu ser det bra ut igen.



Fick gjort plats för mina flaskor. Så jag slipper krypa längst in i garderoben varje gång och riva ner allt som finns där inne. Man kan tro jage alkolist med alla flaskor. Men jag dricker så sällan att dom liksom bara samlar på sig. Så det gör egentligen inget att jag fyller 20 sent ju för jag har nog så det räcker till jag blir 23 :P haha nä men nästan.

» Sex and the City 2

Nån som vill se Sex and the City 2 med mig ??? :D


» Så kan det gå!

Jobbat idag, fram till 16. Efter det vart det hem så kom Emma. Vi drog till stallet för att ta en sväng på Julia. Jag tänkte att jag kunde träna bommar när jag hade en som var med mig. Höll på att så halvt ihjäl mig. Flög som en vante. Men på nått sätt lyckades jag med en snygg landning på benen. Så går det när hästen kastar sig åt ett helt annat håll framför hindret :P Jaja gick riktigt bra i slutet i alla fall :).

I morgon börjar jag inte försen 15.00 så ska få lite sovmorgon. Skönt :D

Hörs i morgon!

» Helgen

Jobbade igår fram till 5, efter det drog jag en snabb sväng och kollade på balen. Såg inte många men men var i alla fall där och försökte hitta dom. Sedan var jag på kalas en sväng. Efter det kom Julias förra ägare och tittade och red lite. Vilket var kul.

Jobbat idag med. Sedan blev det stallet. Åt nyss räkor med pappa och lillebror. Inte alls fel :P

» Grymt

Har nyss sett på Talang och slappat framför TV:n. Lite fredagsmys. Nu sitter jag och testar det nya pogrammet jag fick av pappa. Ett pogram som gör att man kan spela in låtarna på spotify :D As bra ;) Så fixar lite nya skivor till bilen nu.

Idag har jag jobbat, ett långpass. Men tiden gick faktiskt rätt fort. I morgon blir det 8-17, får se om jag kan kolla på balen sen också.  Hade varit kul att få se på alla. Nä snart dagsa att sova, hörs nog i morgon kväll nån gång.


» Kommer inte på nån.

Idag var jag som sagt på vårdcentralen i morse. Fick lite nya salver och så jag ska testa. Hoppas på det bästa. Sedan skjutsade jag farmor dit med. Blev även inringd från jobbet så var stressigt där ett tag. Fick även hämtat ut mina nya skor med. Dom var fina :D Får visa bilder i morgon för orkar inte nu.  Ska göra mig klar för sängen skulle jag tro. Lång pass på jobbet i morgon.

Kram <3

» Denna dag.

Filmen var bra. Skönt att slippa uddevallas mini ini bio med där man inte kan se över personens huvud framför. Såg hur bra som helst ;). Blev bara lite shopping för mig. Hittade faktiskt inget direkt. Trot lr ej. Ska upp tidigt till vårdcentralen i morgon. Eftersom det inte alls blivit bättre sen sist.

Ska hämta mina skor i morgon med för dom har kommit, hann inte det idag.

» 19/5

God Morgon!

Idag var det inte lika soligt som i går. Hoppas det är ganska varmt då. Jaja ska dra mig upp ur sängen nu, äta lite frukost och sedan bege mig till stallet.


» G-town!



I morgon blir det göteborg. Lite shopping och så. Sedan bio på kvällen. Ikea på ner vägen med för det ville jag ;).
Det blir i alla fall Robin Hood vi ska se. Hoppas den är bra. Jag gillade ju "Gladiator" mycket som dom gjort innan. Hoppas jag slipper grina i denna bara.

Hörs i morrn!

» Sommarbete



Julia i går :D

» WONDERFUL

Igår betalde vi den första delen av Thailandsresan.  Kommer bli så underbart!

Lite bilder från sist vi var där, var ett tag sedan:



» -

Ska snart bort till stallet igen. Hagen var upptagen, så vi fick ta det senare. Bakade i alla fall negerbollar i morse. Så dom ska vi mumsa i oss sedan och lite bullar, saft, varm chocklad och chips hade Andrea med ;)

Jag mår sådär idag, känner mig hängig igen och ont i huvudet. Hoppas denna förkylning försvinner snart!

Hörs senare!


» Morgon

Idag sov jag länge :P Ska strax ner och baka något. Ska nämligen släppa ihop min och Andreas häst en liten sväng idag. Vi måste då passa dom undertiden. Så då lär det behövas fika;). Hoppas att det kommer gå bra. Filmkameran och kort kommer vi ta ;)

Hörs sedan :)



Såhär glada kommer dom bli :)

» Thats life!

Glömde kameran som vanligt igår kväll. et var en jätte kul kväll i alla fall. Men förfesterna är ju roligat. Trädgårn var helt dött först men blev rätt bra i slutet. Kände dock att jag nog upplevt min värstabaksmälla på mycket länge blandat med förkylning... UNDERBART!! NOT!! Blev en anings mycket cider, shot och drinkar. Man ska inte blanda för mycket, när ska man lära sig??

En kass bild från gårdagen på mig själv:

» Ny morgon.

Hej hej.

Idag känns det bättre, mår i alla fall bättre. Känner mig inte dålig. Men är snuvig, lite hosta och så men det skiter jag i. Ska strax bege mig till stallet. Sedan hem och locka håret, duscha mm. Sedan in till Malin och förbereda. Men jag uppdaterar underdagen;)


Ny bikini. Blev den rosa.


Och även denna. Gillar dragkedjan.

Hörs senare!

» Blää

Fick åka hem från jobbet i dag. Kände mig inte alls bra. Så nu ska jag bara ligga och ta det lungt hela kvällen. Hoppas jag mår som en nyponkärna i morgon lr va man säger :P. Sett på Bella & Tyra show nu. Det senaste avsnittet med Kissie som gäst. Haha, hon e fan a kolla själva.

Nä, nu ska jag vila.

» Snuving, trött, hängig.

Ush är riktigt trött. Sov jätte dåligt i natt pga. min förkylning. Får se hur det går på jobbet, hoppas jag orkar med. Känner mig rätt hänging. Men men det ska nog lösa sig.

Betalat räkningar och så nu på morgonen, även varit hos Julia. Nu ska jag dra mig till jobbet. Kanske hörs i kväll.

» Helt slut!

KAOS Kan man väll kalla min jobbdag idag. Kommer sova gott inatt. Skulle ju varit ledig i morgon men sen blev det ändrat till 16-21.15. Nu är det ändrat ennu en gång 12-21.15. Ska försöka leta upp nått att ha på mig på Lördag. Kommer ju hinte hinna med det i morgon så får ta det nu då ;).


» Lite småsjuk.

Ja, jag har inte gjort mycket mer än att jobba idag. Var ju i stallet i morse förståss ;). Har dock väldigt ont i halsen men hoppas det blir bättre snart. För på lördag är det ju feessstttt ;) hehe.  I morgon blir en lång dag på jobbet. Men vad gör det när det är 100% OB :D. Nu ska jag in i duschen och fräscha till mig lite. Sedan blir det nog sängen så jag kommer upp i morgon.

Ha en fortsatt bra kväll!

» Nya skor!

Nya skor jag beställt :).



Fattas bara lite värem och sol i detta skitväder. Så man kan använda dom.

» Tajt med tid.

Blev inringd i morse så blev stressigt. Först stallet, sen vårdcentralen, hem byta om och sedan till jobbet. I morgon blir också tajst om tid. Men mamma är ledig så hon ska hjälpa mig i stallet i alla fall så jag hinner rida. Har även fått extra tid på fredag. Sen ska jag vara ledig i alla fall. På lördag är det party ;) Ska bli kul, var längesedan jag var ute nu. Är inte så ofta längre. Tänk när man fyllde 18 och var ute varje helg :P

God natt, ska försöka hinna få in nått inlägg i morgon innan jobbet ;).

» Det var denna dag

Idag har jag bara tagit det lugnt. Julia har fått nya skor, tog tid :P Hon var jäkligt noggran men bra ;) Har bara fram nu, får se hur det går. Hoppas på att det kommer funka. Har sett på talang och ser på någon ny kriminalserie just nu. I morgon ska jag till vårdcentralen för att kolla mina exem. På tiden kan man väll säga att jag tar tag i det och går di.t Efter typ 3år :P.

» Venus Breeze



Får det sämsta betyg man kan ge. Testade den förut idag, fick rakbladen av mormor efter dom varit i dubai. Den tar inte bort håret man får dra flera gånger på samma ställe ändå är det stubb kvar. Plus att raklöddret som sitter på tar typ slut på första rakningen. Vilket betyder att man måste byta rakblad varje gång. Kan bli dyrt det.  Nä ska inte använda den igen i alla fall. Tänkte det skulle vara jätte bra att ha när man ska resa slippa ha med rakskum. Men eftersom den sög så sket det sig.

Så köp den inte! ;)

» En ny vecka

Skönt att vara ledig. Har bara tatt det lugnt nu på morgonen. Om en liten stund ska jag bege mig till munkedal och ta ut pengar till hovslagaren. Sedan blir det stallet. Tänkte även göra lite chokladbollar sedan då det är neger/chokladbollens dag i morgon ;) Det måste man ju ha då :).

Hörs senare!

» 9/5-10

Har presic sett klart på en film. Nu ska jag sova. I morgon kan jag sova så länge jag vill, för jag är ledig :D Hovslagaren kommer också. Julle lär vara pigg i morgon efter 3 dagars vila :P Hörs i morgon, God Natt!

» ZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz....

Nu ska jag sova, är riktigt trött. Hörs i morgon kväll!

Natti natt ;)

» 8 MAJ

Hej hej.

Börjar med att säga Grattis till Nettan som blir 20 år idag :). Hon var på torp förut idag så jag har fått gratulera henne ordentligt. (presenten ligger kvar i min bil nettan så du får den när vi ses ;)! ).

Tiden gick ganska långsamt idag på jobbet, satt i shoppen så det förklarar ju lite kanske. Jaja i morgon kvar sen är jag ledig måndag ;). I kväll ska jag kolla på a vad den nu hette nått med "bateljonen" vet ni vilken jag menar? :P Typ "barnaskrik och jäkelskap" fast en ny ;)



Fin fina bilder på mig och nettan :P


» Fredagkväll

Sitter frammför tv och kollar Talang. Som jag gjort dom senaste helgerna. Himla kul asså :P Men nästa helg, då jäklar. Då är det ALL IN!!

Smakar på den nya polly påsen och nya kexchockladen.



Förresten mitt däck är lagat :D Sista gången jag kör runt med ett reservhjul hoppas jag i alla fall. Höll ju på att skämmas ihjäl. Trodde det skulle se ut som ett vanligt däck. Men nejdå inte mitt reservhjul i alla fall.

 


» Punktering, bra start på dagen!

Denna dagen börja bra. Punktering på bilen! Som tur var hjälpte pappa mig byta till reservdäcket nu på morgonen. Men måste köra gamla vägen till jobbet då man max kan köra i 80 km/h med det däcket. Jaja dags att åka så jag kommer i tid. Hoppas däcket blir lagat i dag.

Dags att dra innan nått mer händer :P

» Grattis

Grattis till min lilla Julia som blir 6 år idag.



» En riktig jobbhelg.

Det blir mycket jobb i helgen. Jobbade 12-21.15 idag, sedan i morgon fick jag extra timmar. Så blir 8.30-18.30, lör 8.30-18.00, sön 9.00-18.30. Känner på mig att måndag när jag (troligtvis) är ledig kommer bli-en-ligga-i-sängen-vila-upp-sig-se-på-film-dag;).

Ska snart sova så jag orkar med morgondagen ;)

» THAIIIIIIIIILANDDDDDDD!!!!!

6 JANUARI 2011 !!!  Då drar jag till Thailand/ Phuket. Blir nästan exakt på pricken 10år senare. Var där senaste gången Januari 2001. Kommer bli sååå UNDERBART!

 


» Flygande Jacob

Min Flygande Jacob!



Hann bara smaka lite, blev en riktikt stor matlåda till morgondagen. MUMS!

Ingredienser:

  • 1 kg Kycklingfilé
  • 140 g Bacon
  • 3 st Bananer
  • 2 dl Chilisås
  • 5 dl Vispgrädde
  • 1,5 dl Jordnötter

Gör så här:

Strimla kycklingfilé och bacon. Hetta upp en stekpanna och stek kyckling- och baconbitarna på medelstark värme tills filén fått fin färg. Gör detta i 2-3 omgångar så att det blir lagom mycket i stekpannan. Lägg över kyckling- och baconbitarna i en hyfsat stor ugnsform.

Skiva bananerna och fördela över kyckling- och baconbitarna

Vispa grädden och blanda med chilisås. Häll över och bred ut. Strö över jordnötter.

Gratinera i mitten av ugnen 225 grader i 15 minuter.

Servera med kokt ris och sallad.

Är det något man inte gillar är det bara att skippa. Jag tog extra mycket banan för det gillar jag :D


» LC : 1 Dressyr!

Sitter och väntar på Andrea så vi kan åka till stallet. jag ska nämligen träna Julia på ett LC : 1 pogram i dressyr :P Får se hur det går. Högergaloppen sitter hur bra som helst, är ju vänster då. Haha men det är ju träning som sagt:P Sen är det ju halt också, kan behövas träna på ganska mycket.

När jag kommer hem sen ska jag tillaga Flygande Jacob :D MUMS!!!

» Känslan efter ett spinningpass, HÄRLIGT!

Jag överlevde spinningen :D Var faktiskt riktigt skönt, efteråt då vill säga;) önskar jag hade tid att träna mer, men jobbet och stallet tar dock rätt bra med tid så den tid som blir över vill man gärna ta tillvara på med något roligare. Men nångång i bland ska jag nog få in något pass;). Har ju fått ett veckokort på sportlife av mamma. Så ska ta det när jag är ledig mycket och köra gärnet;) hehe.

har kollat lite camping och så inför midsommar. För jag, Sofia, Jessica m.m tänkte dra en repris på förra året. Vi vill helst till Tylösand. Dock är åldersgränsen lite svår där. men dom har öppnat en ny camping, så kan ju hoppas på den. Och BÄTTRE VÄDER tack!!! För förra året var pissväder.

Nu ska jag lägga mig i sängen, kanske en film lr nått. Hörs i morgon :)



» Spinning dax!

Ska strax på spinning med mamma. Får se hur det går. Gillar mitt schema i alla fall :) Jobbar dock studenten, så jag kan inte komma och gratta den dagen tyvärr. Men ni ska få grejer endå;) Nä nu ska jag byta om, bye bye.

» Sommarschema :)

Nu ska jag strax dra mig till torp och hämta mitt schema. Spännande :P Varit i stallet redan så allt är klart. Fått fixat hovslagare med, måste bara avboka den andra. Så nu börjar det bli ordning igen :P

Ingen personalfest till helgen, den är framflyttad. Hoppas den blir på min lediga helg då :)


» ARG!

Var ledig idag med. Ringde vårdcentralen och bokade tid för mina exem. Fick dock inte tid försen om en vecka. Sedan skulle hovslagaren komma vid 4 tror ni han kom. NÄÄÄ!!!! Väntade och väntade var i stallet i flera timmar. Aldrig mer han. Så nu sitter jag och letar ny. Behöver en snarast då julia tappat båda bak.

Mitt schema har kommit så blir till att åka och hämta i morgon :) Sen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.

» Så kan det vara

Nyss sett på film med pappa. Ingen vidare bra film, men den fick duga. Nu ska jag sova och det ska jag göra länge. Kan jag behöva för det var längesedan. :)

God Natt

» 2 Maj

Underbart väder idag! Jag har typ varit ute hela dagen, riktigt härligt. Hoppas det fortsätter nu på mina lediga dagar. Måste ringa hovslagaren nu medans jag kommer ihåg det. Sen ska det slappas.

Fick ett tips av en tidigare ägare till Julia som heter Sara att jag skulle gå med i ridtravarna. Hade nämligen skickat videon till henne på mig och Julia för att visa henne hur Julia ser ut nu och så. Hon tyckte vi var så duktiga :). Så jag gick med där idag faktiskt. Dom är en organisation som ordnar tävlingar, träningar, läger m.m. Och för att vara med så ska man ha en trav häst som man skolat om till ridhäst. Ni som är intresserade kan ju gå in och läsa här: Ridtravare . Tänkte på Andrea och Emma ;)

Hoppas mitt jobbschema för sommaren kommer snart/ i veckan. Så man kan planera midsommar med mera. Sen har man ju semester med. Kommer inte bli fel det:P.

Hörs!

» God morgon

Hej hej!

Igår var det en lång jobbdag. Mycket folk var det också. Efter det vart det hem, tog in hästarna. SEdan åkte jag bort och kollade in våran nya husvagn. Var helt OK ;) hehe Efter det bar det av in till stan till Joakim. Där åt vi pizza och kollade film.

Var uppe tidigt idag med och tog ut hästarna. Får se vad jag ska hitta på senare idag då.

Hörs!