» SOFIAS ÄNGLAR


Har ni sett detta pogramet?
Jag har nog inte grinat så mycket på länge, men den är samtidigt fin och värd att titta på!!

Här är länken:
http://www.kanal5play.se/program/play/sofiasanglar-s01e01

MAN SKA LEVA I NUET, IMORGON KAN DET VARA FÖRSENT!


» 31.01.11

I morse var jag hos frisören och fick klippt bort dom slitna topparna och fixat utväxten. Ingen större förändring men väldigt skönt :). Sen startade inte bilen som vanligt, så lämnade kvar den där. Morfar fick köra mig till jobbet. Nu är den i alla fall på lagning. Jobbet var rätt segt idag med, inget jätte ös direkt.

Fick ju vänta på bussen hem med, seegt!!! Är i alla fall hemma nu och det känns sååå bra att veta att man är ledig i morgon. Få sova ut och hinna med det som behövs göras.

» 30.01.11

Hej...

Gårdagen börjae med jobb 9-19. Var väldigt mycket och göra och det ena gick sönder efter det andra. Sprang som en dåre fram och tillbaka för att få ordning på allt. Känns i mina ben idag vill jag lova. Efter jobbet var det fort hem på med andra kläder, sedan kom lillebror och hans tej och körde upp mig till Hanna i lane. Hanna fyllde nämligen 20 i början av januari så vi skulle fira henne. Jag var lite senare en dom andra så jag kom mitt uppe i sexpartyt. Haha, ja det var ganska kul måste jag säga. Sedan åkte vi ner mot stan, köade till mårtens som var helt knökat med folk. Fick nästan panik, gick ju inte att röra sig där inne. Men det var en kul kväll.

Idag har jag jobbat igen 10-18, var lite folk ocfh rätt segt idag. Men samtidigt lite skönt. Nu är jag hemma hos mamma och pappa. Kollar Tv och bara tar det lugnt. Ska till frisören tidigt i morgon, sedan blir det jobb igen. Hörs i morgon.

» 28 januari 2011

Då har man vaknat och det är fredag. Idag blir det jobb hela dagen 11-21.15. Måste gå bort tidigare och kolla i fall bilen startar, annars måste jag ta bussen. JOBBIGT!!! Nu ska jag äta frukost och göra mig färdig. Så hörs vi i kväll.

» 27 januari 2011

Sov i saltkällan i natt då jag skulle till munkedal i morse tidigt. Bilen strtade, OTROLIGT! Får dock de hur länge det håller i sig. Efter det åkte jag i alla fall hemmåt, lånade med mammas bakassistent lr vad det heter. Så har jag bakat takakor och vaniljbullar. Tekakorna blev riktigt goda! Bullarna har jag inte smakat, brände dessutom sista plåten. Snart blir det till att laga lite mat. Ska på bodystep i kväll och Emma ska med. Fick se att det var gratisvecka med så det passade ju super ;). Kan hon spara mitt frikort och hänga med igen ;).

Beställt tid hos frisören med idag. Är väldigt akut, får knappt igenom borsten nu vill jag lova! Hörs kanske senare!


» 26 Januari 2011

Tjoho!
Ja denna dag började ju inget vidare. Min bil krånglade som vanligt och startade inte. Pappas arbetskompis Fredrik fick komma. Men startkablar hjälpte inte heller, den dog bara mer. Den är CP. Så han körde mig till jobbet. Så vart en halvtimma sen. Efter jobbet kom pappa och hämta mig, vi åkte till biltema för att köpa nytt batteri. Men sen fick pappa för sig att det inte alls är batteriet det är fel på. Så inget bateri blev det. Vi höll på med startkablar i ca. 40 min innan den till slut gav en gnista liv i från sig. Så vi får se hur den funkar i morgon. Tur jag är ledig ;) Ska dock vara i munkedal kl. 9. Får väll låna morfars bil i värsta fall.

Nu har jag mys med tjockis Zigge, tror han e förkyld för han nyser väldigt. Blir snart att sova tror jag. Som dom sa på jobbet till mig. Jag är nämligen som en pensionär, lägger mig tidigt och är uppe med tuppen :P Jaja är nog tillbaka i gammla vanor snart.

God kväll!

» Tisdag 25 Januari 2011

Vad har jag gjort idag?

JO, jag vaknade jätte tidigt som vanligt nu det sista. Fast måste säga att det är ganska bra och komma upp i tid, man hinner mycket mer ;) Sommnar ju dock ganska tidigt :P Kommer bli tufft för mig att jobba till 21.15 på fredag, kommer ju inte i säng försen 22 :O. Jag som hållt mig vaken till högst 20.30 liksom :P haha.

Var i alla fall hem till mamma och pappa en sväng, lånade tvättmaskinen lite. Åkte sedan till högås där Emma har sin häst. Vi tog oss en ridtur och grejade i stallet lite. Förutom att jag frös så vart det helt okej ;) Sen bar det av hem igen hämta tvätten, gosa med zigge lite mm. Sdan brumade jag hem till lägenheten, handlade mat, gjorde tacopaj, tog ett bad, åt mat och ligger nu i sägen TRÖTT :).

I morgon blir det jobb 8-17, ska på nån kurs om ergonomi 8-12, sedan lösa dom andra som går det senare passet. Skulle egentligen vart ledig, men så blev det inte. Men men lite extra tid e väll aldrig fel.


» Back on track

Då var jobb och allt igång som vanligt igen då. Ska tydligen jobba på onsdag med. Bra att man får reda på sånt i tid, för där rök min tvättid. Som jag tyckte jag hade planerat så himla bra. Jaja, åker hem till mamma ch lånar deras i morgon. Ska hämta lite ridkläder och sånt med för jag ska med Emma till hennes stall så ska vi rida lite.
Kanske prova ett pass på badhuset i morgon med, men får se för har sträckt lårmuskeln. Så är kanske bra om det "läker" först.

Nu ska jag surfa vidare lite till sedan sova och hoppas att jag snart kommer in i det svenska tidschemat ;)

» Tidig morgon

Jag är vaken och de går inte att sova längre så lika bra att stå upp. Får sätta på en film lr något. Äta lite frukost, ta en dusch och fördriva tiden. Kl: 12 blir det jobb.

Hörs!


» Seeg

Har haft en riktigt slapp dag idag. Inte många knop gjorda. Kroppen är inte riktigt med. Lyckades i alla fall hålla mig vaken till solsidan och försöker nu plåga mig lite till. Får se hur länge det går, sägen är dock så mjuk och go så jg somnar nog mycket snart :P.

» I´m BACK!

Hej.

Nu har jag återvänt till Sverige igen. Känns lite sådär, hade gärna stannat. Dygnet är helt upp och ner också. Klarade av att hålla mig vaken till kl. 20 i går sov sedan till 03.30 då jag vaknade super pigg. Tvingade mig själv till att sova till 07.00 och känner mig nu som en zoombie. Orkar inte göra nått. Har försökt packa upp det mesta.

Tänkte ta en sväng bort på stan sedan, få lite luft så får vi hoppas jag kommer igång. I morgon börjar åter jobb igen. Dock börjar min nya tjänst då, får se hur det går ;).

Ha det bra så länge!

» 13/1

Hej hej.
Jag har det så bra man bara kan ha det här nere. Solar, badar, slappar och bara njuter. Fick dock en typ allergisk reaktion mot solen härom dagen. Så fick gå till docktorn. hade haft en solkräm i ansiktet jag inte tålde. Så hela ansiktet svullnade upp. Fick ligga inne hela dagen i går. Skulle ha gjort det i dag med. Men men jag trotsade frabrordocktorns order och la mig under ett parasoll med en keps jag fick köpa och solbrillor. Har inte blivit värre i alla fall :P Nu ska vi snart ut och äta, senare in mot patong för shopping. I morgon har vi bokat båttur ut på lite öar. Dör vi ska snorkla och så.
Jag längtar inte hem ett dugg. Maten är supergod och allt är så fint och bra.
Vi höres!

» I Thailand 8/1

jag har det super här nere! Längtar inte hem ett dugg. Legat på stranden hela dagen. Nu på kvällen har vi varit i patong och shoppat, rena paradiset. Kommer shoppa ihjäl mig. Men pappa tyckte det var tråkigt så vi ska åka dit utan han någon dag. I morgon blir det snorkling!
Emma jag smörjer mig lovar!
Höres!

» THAILAND :D !!!!!!!

Idag är det äntligen 6 jauari, som jag väntat länge på. Jag ska åka till Thailand. Så jävla underbart att få komma ifrån skitvädret och ligga och glassa på stranden. Är hemma hos mormor och morfar nu, väntar på att vi ska åka ner till göteborg.

Ikväll kl. 22.00 går mitt plan mot varmare breddgrader! Hörs om några dagar, ska försöka skriva ;)



BYE BYE

» Lite allmänt

Hemma från jobbet. Idag har jag städat och packat klart nästan allting.  I morgon ska jag städa färdigt och göra klart allt för resan. Skulle egentligen varit ledig, men tog på mig en tid på kvällen. Så ska jobba 16-21 efter det blir det fest och utgång med mina jobbtjejor. Perfekt avslut innan jag åker. Så åker jag hem till saltkällan på torsdag förmiddag istället och hälsar på lillebror och drar mig sedan mot Landvetter. Gött nu har jag fullspäckat schema tills jag åker ;).


Bild från nyår.

» Inte fel


Fick detta på mejlen, LÄNGTA!!!


» Ifall jag inte kommer i tid i morgon, så vet ni varför...

Jag som trodde min hade pajjat, så jag sökte på problemet på goggle som jag typ alltid gör när jag får problem :P Och jag är ju inte ensam om detta problem. Tur mamma ringde mig i morse, annars hade inte jag varit på jobbet i tid.
____________________________________________________________________________________________

Då var det 2011 & då slutade alarmfunktionen att fungera på iPhone! (Nyheter)
Jan 01, 2011 8 Comments by ButtBoyBoris

På iPhonen kan man hitta en så kallad alarmfunktion som många använder som väckarklocka, det är viktigt att detta alarm fungerar som det ska då många litar helt på funktionen. För ett tag sedan kunde vi läsa om en “bugg” i iOS 4.1 som gjorde att en del iPhone användare försov sig, anledningen då var att alarmfunktionen inte ändrade sig enligt sommar/vintertid. Nu ser det ut som om det nya året skapar problem när det kommer till just alarmfunktionen på iPhone, det visar sig att alarmfunktionen inte går igång som den ska.

Man kan ställa olika alarm men det kommer inte hända något, det verkar vara en ny “bugg” som förhindrar alarmen från att ringa 2011. Men det finns en provisorisk lösning på problemet, när man ställer alarmet på sin iPhone ska man gå in under “Upprepa” och välja de dagar man vill att alarmet ska aktiveras på. Genom att fylla i dagarna kommer alarmet fungera som det ska ingen, det ser också ut som om problemet kommer lösas till den 3 januari 2011.

Av någon konstig anledningen så löser detta problemet sig själv den 3 januari 2011, detta betyder att om man ändrar datumen på iPhonen till den 3:e så kommer allt vara som det ska och det innebär att man behöver bara vänta i två dagar innan allt är som det ska igen. Själv drabbade detta mig och jag hade tur som hade ställt ett annat alarm på en annan klocka, men man kan säga att jag blev minst sagt förvånad när min alarm inte aktiverades på min iPhone (iOS 4.1). Har du också råkat ut för att alarmet inte fungerar som det ska? Prova att ställa ett alarm på iPhonen och se vad som händer.

………..Apple kanske tycker att vi skulle få lite sovmorgon i början av det nya året?


» 2/1

Idag var det en seeg dag på jobbet. Inte för att det var lite folk lr så. Jag ville bara hem, hade ingen ork alls att sitta där. Men får hoppas jag vaknar lite piggare i morgon så jag orkar med allt som ska göras. Har nu hämtat resten av papperna till resan och lite andra grejer. Har även fått bytat bil så jag kommer med säkerhet till jobbet dom kommande dagarna. Ligger och grejar lite vid datorn nu, funderar på att ta något att äta och sedan bädda ner mig ;) Låter bra det!


» 1 JANUARI 2011

Då var det ett nytt år. Känns sommatt December månad bara försvunnit, vart tog den vägen. Känns inte som att det varit varken julafton eller nyår. Men men ska väll inte klaga, ju snabbare kommer jag till Thailand. Är så trött på allt här hemma nu. Bilen orkar jag inte äns prata på, detta jäkla väder (FÖRSVINN), jobba ihjäl sig och inte ha tid för något roligt.

Fast nu börjar ju dö-perioden på jobbet. Men måste säga att det är lite skönt... just nu i början i alla fall. Är snart trött på det med. I morgon ska jag hem efter jobbet till Saltkällan. Ska byta bil, för min tar snart livet av mig i ilska. Blir arg bara jag tänker på den. Ska hämta lite papper och annat med. Sömntabletter till flyget också. Så jäkla gött att få sova hela flygresan. Detta tackar jag min fasters man som är doktor :).

Lite bilder från nyår:


Skulle vara duktig stt ts kort på klänningen när jag kom hem på kvällen typ 01.40. Varför kan man undra :P