» Fredagsmys

Sitter framför tv:n och kollar talang nu. Till det blir det Bullar och vitkladdkaka hehe. Lite nötter med. Köpte med Avatar bluray hem till pappa, Så ledsen Joakim, men jag får nog se den två gånger då :P I morgon jobbar jag 9-19 så får väll se vad som händer efter det.

» HIMLA GOTT

Bullarna blev goda, kanske lite för mycket mjöl bara. På gränsen till torra. men då vet jag att jag ska ha mindre nästa gång ;). Gjorde även en Vitkladdkaka med glasyr och granatäpple. Fick toppbetyg av morfar ;) även mormor :). Jag gillade den också, men den var väldigt mäktig och söt. Så man ska inte äta för mycket enligt mig :P

VITKLADDKAKA MED GRANATÄPPLE

















BULLAR


Bilderna är tagna från internet. Orka inte lägga in mina nu.

I morgon blir det jobb. Sedan en lugn hemmakväll. Har stallet med. Ska nämligen jobba lördag med. Det var min valborg det :P Hörs i morgon!

» BULLBAK

Håller på att baka bullar för fullt här hemma nu. Luktar LJUVLIGT i hela huset nu! Men det är fasen jobbigt att baka bullar, tar lång tid och ont i ryggen får man :P Men det är det värt ;) Nu piper det nere i ugnen dags att kila. Visar bilder sedan ;)


» MORNING

God morgon!

Jag är ledig idag med. Får se vad som ska hittas på. Funderar på att baka vaniljbullar, dom blev så jäkla goda sist :P Sen får det bli stallet en sväng, hoppas Julia är snäll mot mig idag. Var hon inte i går. Hon har blivit väldigt stressad och rädd igen.

Nu ska jag i alla fall ta mig lite frukost ;)

» TRÅK-DAG

Klart att det ska vara pissväder när jag är ledig, vad annars liksom. Har inte gjort mycket alls idag. Får se om morgondagen blir nått roligare. Nu ska jag sätta på en film å kika på. Vad gör ni en kväll som denna?

Nån som är ledig i morgon och vill hitta på något?


» GONE TO WORK

Nu är det dags att dra sig mot jobbet.

Förresten våran varmvattenberedare gick sönder igår, så vi har inget varmvatten :(. Lr a det finns ju varmt vatten kvar i den så det räcker väll ett litet tag till. Men det gäller att snåla. Hoppas den kommer i gång snart. Tills dess får jag väll låna mormor och morfars dusch.

Sen så köpte vi en husvagn igår med. Nu kan vi åka på husvagnssemester SOFIA! :P hehe

Hej då!

» 27 APRIL

Hej hej.

Idag ska jag göra min 6:e jobbdag irad. Sen är jag ledig två dagar :D Hoppas det kommer vara lika fint väder dom dagarna som det är nu. Kom nyss från stallet, fick stå i t-shirt uppe i paddocken när jag longerade henne. Så varmt och skönt var det :).

Smakade på min tacosallad nyss, så jäkla god. Skulle kunna lev på den resten av mitt liv :P Haha, nä men det var väldigt god :).


» -

Gud vad jag är trött. Hade en jättekort dag på jobbet idag. Menvar så trött så det kändes som evigheter. Komm nyss hem från stallet. Där jag och Julia nästan blev överkörda. Idioter till bilförare!

Igår kväll efter jobbet var jag och red en sväng, vid 9:e tiden ringer lillebror och vill att jag kör han och hans kompisar till Ljungkile. Snäll som jag är så gjorde jag det. Efteråt tog jag en sväng in till stan hem till Emma. Där även sofia och Jessica befann sig. Så kom väll i säng rätt sent. Därav tröttheten skulle jag tro.

Nu ska jag duscha/bada.

» SWEET DREAMS

Dags att sova. Börjar kl. 8.00 i morgon, tufft för lilla morgon trötta jag. Fast är faktiskt inte lika morgontrött längre som förr i skolan. Jag gillar och komma upp på dagarn så man inte sover bort dagarna. Får nog faktiskt tacka mitt jobb och Julia som lärt mig komma upp mer i tid ;) hehe.

Antar att typ hela Uddevallla är ute och testar kroglivet i kväll :P Det nya GG har ju öppnat. Lönehelg är det också. Men jobbar man helg så gör man. Och denna helg var min. Jobbar dock typ nästa med men:P är ledig söndag i alla fall ;) Så får se vad som händer då. 1 maj och allt.

GOD NATT!

» Jordgubbar & Choklad

Lång dag på jobbet idag och miljarder folk. men dagen rullade på i en välldans fart. Känndes inte alls som jag jobbade så länge. Blev dock lite kaos och snurrigt i mellanåt då det var så långa köer. Men men ;)

Jag åkte inte till Joakim idag då han jobbade sent så blev hemmakväll i stället. Köpte med mig jordgubbar hem och smälte marabou choklad. Såå gott! Tror inte jag ätit det sen jag och Nettan sålde jordgubbar i tanum och det är ju 3 år sedan tror jag? 4? tiden går fort :P Den veckan vart det mycket jordgubbar vill jag lova.

Nu ser jag på talang.


» IM HAPPY!

Nu är klockan rätt mycket och jag borde sova som ska upp och jobba i morgon. Men har blivit beroende av ett pogram Andrea tipsade om för några dagar sedan. Ponny akuten heter det, verkligen perfekt för mig och Julia. Så idag tog jag tag i hennes problem med bommar och hinder. Vilket slutade med att jag kunde hoppa ett litet kryss med henne. Så jäkla glad blev jag. Inte äns dom griniga kunderna på jobbet kunde få mig på dåligt humör :P hehe. Nästa vecka på onsdag kommer antagligen Julias förra ägare på besök. Ska bli kul att få visa upp henne :).

I morgon blir det jobb 9-19, sedan in till stan till Joakim där det blir film och pizza. Har han lovat i alla fall :P Är ju min jobb helg vilket betyder långa dagar och lugna kvällar ;)

God Natt!

» NU stallet

Nu har jag ätit frukost och klätt på mig. Dags att cyckla bort till stallet. Får se vad jag ska hitta på idag, rida ut?, träna bommar? lr kanske dressyr? Jaja det återstår att se. Jobb i eftermiddag i alla fall.

» Nån bra film??

Har nu fått slängt i mig mat, köpt foder, hängt i stallet med Andrea mm. Så nu slappas det. Funderar på att leta upp någon bra film att dega till. Nån som vet någon bra?


» Ledig

Ledig idag. Aldrig fel :P Varit i stallet och släppt ut alla hästar. Tog en ridtur, vilket gick mindre bra på vissa ställen men kom runt den bit jag ville rida i alla fall så. Började regn/snö/hagla lr nått när jag cycklade hem. Men det slutade ganska snabbt. Kommer väll mer sen för det ska ju vara piss väder ett tag framöver enligt prognosen.

Nu ska jag laga mat, hörs!

» Studentklänning

Lite tips på student/avslutningsklänningar nu när det närmar sig.

http://www.chicy.se/shop/ har jätte fina också!



Gen med hjärta på hade jag på min student förra året. Fick hur mycket beröm som helst för den och jag gillade den verkligen. Undra om man får andvändning för den igen nån gång.


Hade inget jätte bra kort på klänningen på denna dator men men.


» Bad och slapp

Har nyss tatt ett bad, var himla skönt det :)


Nu ligger jag och myser med Zigge. Han är väldigt kelen och trött för tillfället. Han ska helst ligga uppe på datorn.

» 20 APRIL

Hej.

Idag jobbarde jag 9-14 vilket är en tid man inte kan klaga på. Himla skön :) Efter det blev det lite mat då jag höll på att dö av hunger där ett tag. men överlevde som tur var. Cyklade bort till stallet vilket jag ska försöka göra varje dag nu. Om det inte öser ner dock. Måste även hitta min cyckelhjälm. Idag red Andrea Julia. Gick jätte bra, hon var så lugn och fin. Brudde sig inte alls om Andreas barbacka saldel lr så. Tråkigt väder idag dock! Men men hellre att det regnar nu, så det blir en kanon sommar sedan :).

» Shopping från Malmö...

Det jag köpte när jag var i Malmö / Köpenhamn.


Och för er som undrar så är Smirnoff ice flaskan en 7:a (0,7l) alltså större än den vanliga ;)

» Galopp


Vänster galopp. Har precis lärt sig hålla denna ganska bra. Men hon tar in svängarna mycket och lägger sig. Men men lite mer träning så blir det bättre.



Höger galopp på volt mm. Kan höger lite bättre. Titta och njut! HAHA! :P

» Julia då och nu.


Julia dagen jag köpte henne.


VS.



Och detta idag. Med lite mer muskler och hull.

Galoppvideo kommer snart ;)


» Julle goes modell ;)

Ska åka och hämta Malin snart. Hon ska hjälpa mig i stallet genom att vara fotograf och filma. Dom som ägt Julia tidigare vill nämligen se hur hon ser ut nu, hur långt hon kommit mm. Så Vi ska snygga till henne lite. Hon ska få vita benlindor och knoppar lr nått i manen får se :P Haha hon kommer inte gillat men men. Vill man vara fin får man lida lite pin ;).

Hör sen med bilder och film. Kanske man flyger av, vem vet. Vore ju inte konstigt om hon skulle slänga av mig när vi blir filmade :P BYE BYE! <3

» Dialekter...

Dags att dra iväg från hotellet nu. Så får packa ner datorn och bege mig.  Ha det gött, så hörs vi ikväll. Nu ska jag ennu en gång försöka mig förstå den skånska dialekten. Tycker faktiskt den är riktigt skön. Värre var det i går i köpenhamn. Danska är ju obegripligt, fattade inte ett piss av vad dom sa i kassan. Så när jag var på Mc Donals pratde jag svenska och hoppades på att hon skulle fatta. Och duktig på svenska måste hon varit för jag fick precis det jag ville ;) hehe

KRAM <3

» Last day in MALMÖ

Hej hej.

I dag är det sista dagen här i malmö ;). Nyss ätit frukost och det var himla gott. I går var vi ju som sagt en sväng till köpenhamn. Gick på ströget tillsammans med alla andra tusen miljarder folk. Var ganska kallt i går. Fick i alla fall köpt mig en tröja som kommer bäras 24/7 så skön :P och ett linne blev det. Sen Köpte jag lite cider och sprit. Behövde inte äns visa leg. Sedan åkte vi tillbaka till malmö och gick här och handlade. På kvällen åt vi på restaurang och slappade sedan här på hotellet.

Föresten nu har jag åkt över den långa bron också. Med tåg dock så man såg inte så mycket. Nä nu ska jag packa. Längatar hem till min Jullebulle lite nu faktiskt. Men i morrn får jag gosa med henne :D.

Ha det bra!

» Går på ströget i köpenhamn. Ska gå och fik...

dsc00087 (MMS)

Går på ströget i köpenhamn. Ska gå och fika på hard rock café nu. <3


» Ätit hotellfrukost nu. Ska bege oss mot kö...

dsc00086 (MMS)

Ätit hotellfrukost nu. Ska bege oss mot köpenhamn:). <3


» Framme nu. Jätte fint väder. Verkligen ski...

dsc00084 (MMS)

Framme nu. Jätte fint väder. Verkligen skillnad från hemma. Hörs sen! <3


» På väg mot malmö. Är i halmstad just nu. S...

dsc00083 (MMS)

På väg mot malmö. Är i halmstad just nu. Så är en liten bit kvar. Hörs senare. <3


» Sätta fart

Ska se till att få packat klart nu, sedan måste jag duscha. Har precis sett Tyra& Bella show, vulket drog ut på tiden lite så nu får jag sätta fart. Idag kom lönen med :d Satt inte helt fel. Mindre kul med räkningar dock.

Får se om det blir något inlägg efter stallet i morgon.

» OFATTBART

Nu springer du på dom gröna ängarna. RIP GABBANA MB <3 VILA I FRID...



Tänker på dej Johanna!! Ni var så fina ihop och duktiga. Helt ofattbart. Att livet kan vara så grymt.

» TUR ATT...

Tur man har mormor och morfar med ett jätte lager på resväskor. För den väskan jag hade tatt, skulle tydligen mamma tvunget ha för det var hennes. Så jag åkte hem till dom och hämtade mig en egen. Har fått packat ner lite kläder och så. Men vad ska man ha med sig?

Vi beställde i alla fall tågbiljetter över till köpenhamn på lördagen. Så det ska bli kul, se lite dansk kultur :P haha lr inte. Kolla affärer, kanske köpa lite flaskor eftersom jag faktiskt har åldern inne där. Vilket jag sällan har annars :P

Nu ska jag sova så jag orkar med en kång arbetsdag i morgon. Är förhoppningsvis rastavlösare :).
GOD NATT!!


Jag ska få åka över den jätte jätte långa bron för första gången i mitt liv. TJOHO :P

Nu ligger Zigge i min säng brevid mig och SNARKAR :O !!

» 14/4

Blev inringd från jobbet i morse med, så blev stressigt. Han inte uppdatera. Det var ganska lugnt på jobbet idag med. Fint väder ute ju. Blev lite rusch faramåt kvällen i stället. Nu ska jag ta mig lite kvällsmat och böja packa väskan inför malmö. Har inte så mycket tid till det i morgon lr fredag inna vi åker så ska göra en del nu i stället.

» STRESS

Då har man gjort en jobbdag då. Som vanligt när jag blir inringd och det är kaos så har det alltid hunnit lugna ner sig när jag kommer. Jaja, mer timmar vart det till mig i alla fall. Fick dock slänga mig till stallet efteråt då dom inte fått tag i Julia. Den hästen asså. Hon ställer bara till med problem för sig själv. Men precis när jag kom dit hade dom fått in henne så. Jaja, svett var hon. Kanske blir en lugn häst att rida i morgon då :P. Stackars Gabbana som har fått gaskolik igen. Riktigt dålig är hon. Veterinären var där nu igen idag. Hoppas hon blir bra snart.

Nä ska upp tidigt i morgon, hinna med allt innan jobbet utan att stressa ihjäl mig som idag. Passar ju Artina åt Andrea med. får hoppas hon med är bättre. Så det inte är kotledsinflammation. Jaja vill ha alla hästar friska nu. Och min häst en aning lugnare tack!!!

Hörs i morgon!

» Snabba ändringar.

Nu har jag stressat massor. Skulle börjat jobba kl. 16 idag. Men blev inringd så ska börja kl. 13 i stället. Så det vart full fart i stallet. Hann longera henne lite i alla fall. Sedan hem och in i duschen och nu ska jag dra mig. Får köpa mat på jobbet då jag inte hunnit fixa det. Får nog bli en tacobuffé. Den är himla god. Jaja hörs i kväll kanske. Njut av solen ni som kan ;)

» underbart VÄDER

Hej hej.

I morse kom Emma hit, så drog vi bort till stallet. Jag red Julia i paddocken och Emma kikade på. Julia var rätt grym faktiskt :p haha. Nämen hon var jätte duktig. Fattade galoppen rätt och höll den jätte bra. Till och med vänster galoppen som hon bara kunnat hålla några steg höll hon ett helt varv.

Efter stallet tvättade jag bilen och solade lite på Altanen. Så himla skönt väder. Å vad jag lägntar till sommarn!!! Ligga på starnden, bada, sola, rida på långtur, grilla och umgås med vänner och ha kul!!!


BILEN


SÅ SKÖNT VÄDER!


DEN LILLA HAVSUTSIKT VI HAR.

» SWEET DREAMS

Såg på film med pappa nyss, inget vidare bra film. Men det var nått att se på i alla fall :P. I morgon kommer antagligen Emma hit en sväng, TREVLIGT :D. Nu ska jag sova, ska bli skönt att få sova ut lite :)

» Helgen

Nyss kommit hem från jobbet. Var en riktigt seg dag. Tiden gick väldigt långsamt. Men men så är det ibland. Fick med lita mascaror och grejer från jobbet. Får se om det kan vara nått att ha. I morgon är jag ledig, ska bli riktigt skönt. Hoppas det blir fint väder.

I fredags var jag bara hemma, kollade talang och åt räkor. En kompis till mamma var häår också så det var en lugn och skön kväll.

Igår kväll var jag först hos Julia en sväng. Jag och Andrea var ute och gick med dom en sväng. Efter det bar det av in till stan, där vi var bjudna hem till Emma på mys. Jätte kul att typ alla var med. Så längesedan man var allihopa. Men fler gånger lär det bli. Vi käka godis, såg på Tv prata minnen, student, balklänningar mm. KUL KVÄLL!!! Jag åkte dock hem vid 12 tiden så jag skulle upp och jobba idag.

Å Längtar så till helgen när jag och mamma ska till Malmö. Hotellfrukost och grejer, bara ta det lugnt. SKÖNT!!!

» ...

Ganska nyss hemkommen från jobbet. Där var det ganska lungt idag. Ingen rusch direkt. Får se vad helgen har att komma med. Hoppas det blir lite att göra. Fick schemat för maj idag med, så nu kan man planera ännu lite längre fram :). Vill kolla Tyra & Bellas Show men den har inte kommit upp på sidan än. Får väll vänta tills i morgon som vanligt när jag inte kan se den kl. 21.  I morgon jobbar jag 9- 16. Sen en tur med Julia och efter det blir det lungt hemma framför Tv:n skulle jag tro. Synd att missa "kassafesten", som alltid är när jag ska jobba dagen efter :P hehe Hoppas ni får KUL!!!

GOD NATT

» Torsdag 8/4

Idag var det inte lika skönt väder. Men nån gång ska nog våren komma hoppas jag. I morse röjde jag på rummet vilket var mycket behövligt. Tyckte zigge med som tog för sig av sängen sedan :P.



Var sedan i stallet och red en sväng. Idag hoppade vi över granar så hon var riktigt duktig :). Ska alldeles strax bege mig mot jobbet. Kvällspass idag. Kanske hörs i kväll.

» Mål är bra

Idag har jag varit med Emma. Kollade först in hennes och Kristoffers lägenhet. Riktigt fin. Sedan åkte vi till stallet och kollade hennes häst och tog en ridtur.

Kolla vilken fin häst hon har :)



Efter det bar det av till mitt stall och det blev en ridtur där med med Julia. Vi hade lite problem med snövallar och liggande granar över vägen. Men enveten som jag är så kom hon inte undan :) hihi Men hon slängde nästan av mig när vi skulle galoppera så. Jaja, ska träna på att rida den vägen ofta nu.. mitt mål är att hon ska gå utan problem. Det ska inte ta en halvtimma att komma över snöhögen och jag ska inte behöva backa henne över granarna. Mitt nya mål :D.


» tisdagskvällen

Nyss hemkommen från spinning. Kan väll säga som så att kondisen är inte som för ett år sen, då var jag mer duktig. Men nu tar Julia tiden , men det är ju träning där med. Får börja cyckla till stallet snart när det torkat upp lite. Och kanske ska fixa punkteringen på bakdäcket.

I morgon ska jag antagligen umgås med Emma, kommer bli kul. Kolla hennes häst och deras nya lägenhet :D.

Fick även tag på en tidigare ägare till Julia idag. Inget roligt samtal det. Stackars Julia, hon har verkligen ett hemskt förflutet inte konstigt att hon reagerar som hon gör. Men ska tänka possetivt på hur mycket bättre hon blivit. Och bättre ska hon bli.


» God morgon

Hej hej...

Har ganska nyss vaknat. Funderar på att göra mig lite frukost och så. Sen blir det en ridtur med Andrea framåt dagen nån gång. Spinning ikväll. En ganska lugn dag helt enkelt.

Hörs senare

» På tiden...

Ska försöka ta tag i bloggen i morgon och uppdatera lite ;). Är ju faktiskt ledig.  Men nu ska det sovas :)

» Lite...


Lyktan jag köpte.

När bild. Bilderna är jätte dåliga men kameran pajde.

Tavlan och sten hjärtan.

Bokstäverna.

Lite utav vad jag köpte...


» Skärtorsdagen

Pappas kamera har också fått fnatt nu, så blev dåligt med bilder idag med. Får se om jag kan få igång min i morgon. Jobbar ju som sagt i morgon med, även lördag. Börjar kännas nu. Var ju inte direkt någon vilodag igår när jag var ledig heller. i morgon jobbar jag 8.30-16.00 och lördag 8.00-18.00. Sen är jag ledig i 4 dagar förhoppnigsvis :D. Kommer bli så jäkla skönt.

Idag kom min klänning med som jag beställde för ett bra tag sedan.


Beställde 34 vilket  var den minsta. Den kunde fått varit lite lite mindre. Men det gåt nog och fixa. Så den inte åker av för det vore ju mindre kul. :P