» Glossybox

Fick nya boxen idag. Massa roligt! Nu är jag i bästa Saltis. I morgon väntar läkarbesök...
Klicka på länken nedan om ni också vill skaffa glossybox :) rolig grej att få varje månad till sig själv :)
http://www.glossybox.se/referal?CI=MzEyNTI=


» Sjuk

Inte skrivit på ett tag, men har inte mått så bra. Fick åka hem från jobbet idag, så nu ligger jag nerbäddad i soffan. Tur jag har tid hos läkaren på onsdag. Lär väll inte ske några under men förhoppningsvis bättre än vad jag varit det sista. Kan lägga in lite bilder på saker jag handlat det senaste kanske ;).


» Babbel

Idag bytte jag vårdcentral till Munkedal ingen. Kändes redan bra när jag ringde dit idag. Så himla trevliga och prata med, sen fick jag tid nästa vecka med min läkare jag hade sist jag var där. Han är den bästa läkaren jag har haft, bryr sig i alla fall. Så känns skönt. Dagson vårdcentral här i Uddevalla är verkligen inget jag rekommenderar.

Idag har jag hämtat biljetterna till premiären av Twilight. Sedan kollat massa avsnitt av SATC. Har tatt det väldigt lugnt då jag inte känt mig så bra senaste dagarna. Angelika är i Turkiet nu och ska kolla efter medecin till mig. Dom har ju lite starkare grejer där och förhoppningsvis kan man få lite utan recept som i Thailand. Är ju ändå i Turkiet jag antagligen fick skiten så då borde dom ju ha grejer att bota mig med.


» Kappor

Vill verkligen ha en snygg kappa, tycker dom är snygga :)


» Bio

Premiären bokad med Angelika ;)


» Kassa fest

Kassafest idag, så jag svängde förbi efter jobbet. Nu är jag trött och ska sova. Kommer vara zombie i morgon. Hade helst av allt velat vara ledig och hängt med alla tjejor till krogen. Men nån hån framöver ska väll jag få komma ut med. Nu jobbar jag dock 3 helger i rad.


» Fredasmys

Lite fredasmys efter jobbet.


» Sovmorgon

Nu är det vampire diaries och frukost som gäller. Sen ska jag städa och göra lite matlådor. Börjar kl. 14 idag. Gött med kort dag :).


» Mys med Angelika

Lite myskväll med Angelika. God mat och mys. Däremot har vi ingen lycka på filmfronten. Fruktansvärt dåliga tyvärr!
Nu ska jag se några avsnitt SATC, sen sova :)


» Glossybox

Skaffa glossybox nu, klicka på länken här nere:
Skaffa Glossybox

» Oct. 17, 2012

Åkte och solade efter jobbet idag. Dom hade visst bytt rör där. Så min stackars lilla pappa blev inte lite bränd. Har smörjt massa aktivera nu. Tur jag inte ska jobba i morgon.

Sedan gjorde jag en ny "frukost mat" som jag sett. Blev jätte gott :) kommer defenitivt göra denna massa gånger. Lätt att variera smak med. Denna gång blev det äpple-kanel.


» Tävling pris

Har haft en tävling på jobbet där vi skulle värva medlemmar och skaffa extra kort mm. Så idag fick vi priset, jag hade visst varit mycket duktig. Så fick både presentkort och nån må bra behandling. Får se vad det är ;)


» Min nya soffa :)

Idag fick jag äntligen min soffa :). Fick den faktiskt tidigare än vad som var sagt. Jag och Emma åkte och hämta den, sen blev det dock jävligt tungt upp gör trapporna. Vi fick lyft upp en del i alla fall. Resten fick killarna ta ;) har ju fått sålt skinnsoffan idag med, så det vart bra :). Nu är soffan i alla fall på plats och jag älskar den. Grymt bra blev det. Ska sälja mitt soffbord nu som inte längre passar, så ska pappa göra ett nytt ;) Sen ska nya lampan upp och ska fixa en över barbordet med. Nu ska jag mysa ner mig framför några avsnitt SATC.

Om nån är intresserad av tv-bordet så skriv en kommentar :)


» Söndagsmys

Igår åkte jag med Angelika och Erica till överby, sedan lite mat på pigvin. Efter det åkte vi hem till mig och kollade fil och tjatade. Trevligt!

Idag är det jobb 10-15.30 ( min korta dag). Sen hem till mamma och pappa, måste fixa i väg ett par papper till läkaren. Hörs!


» Make-up utbildning

Fått lite mer info om utbildningen jag ska gå nästa år ;). Kul! :)

Sen har jag ju bokat en till utbildning. Men skriver mer om det när jag fått mer info ;).


» Nagelack

Försöker prova mitt nya nagelack, men vet inte hur många lager jag ska behöva måla för att det ska täcka någorlunda. Snyggt är det i alla fall, om det nu blir lite mer täckande.


» Mobilväska

Ny mobilväska, perfekt att ha när man ska ut på något lite festligare ;).


» Vitt

Nu är målningen färdig. Nu väntar jag bara på soffan så man kan få klart resten :).

Har så sjukt ont i min kropp, målat väggarna i 3 omgångar nu. Blåsor på händerna. Så har tatt mig ett bad och ligger nu i soffan och ska kika sex and the city ;).


» Ny färg

God morgon!
Resultatet blev flammigt på väggarna, så ska åka till coop nu och köpa färgen jag hade i hallen. Så kommer pappa och hjälper mig måla över en omgång så det blir jämt och bra :).
Så nu frukost sen Torp.

» Måla, måla, måla...

Målat hela eftermiddagen, med hjälp av snälla Angelika 😊. Kommer ha sån träningsvärk i morgon. Färgen räckte inte helt däremot och så känns det som om den tog ojämt. Men blev lite dåligt ljus det sista. Så får se när det torkat. I morgon kommer mamma och pappa in i alla fall. Så då ska pappa få hjälpa mig :).

Läkarbesöket idag var skit. Enligt henne var jag helt frisk. Symtomen jag hade var inget jag skulle oroa mig för eftersom det finns helt friska människor som också kan få det ibland. Jag tänker aldrig sätta min fot på den vårdcentralen igen kan jag meddela. Så sjukt dålig service. Funderar starkt på att gå tillbaka till Munkedal. Hade faktiskt en riktigt bra läkare där. Sen är ju han jag har i Gbg väldigt bra. Tur att det finns några som faktiskt bryr sig och vill att folk ska bli bra.


» Såå bra ♥


» Premiär Vampire Diaries S4

Nu äntligen ska jag få se premiären av säsong 4 på Vampire Diaries! Tjoho!

» The box

Hoppas den lever upp till förväntningarna som alla har sagt. Det tror jag! Snygg på hyllan annars :)


» Renovering

Förhoppningsvis om jag är någorlunda bra i helgen. Så ska renoveringen av vardagsrummet börja.

Vill verkligen ha min nya soffa nu. Men förhoppningsvis bara 2 veckor kvar.

En lampa jag köpte idag, hoppas det blir lika häftigt som jag och Malin har tänkt. Hon fick hjälpa mig bestämma mig ;). Skulle det bli skit så får jag väll helt enkelt köpa en annan lampa.


» Jag och min kropp vill lite olika

Hej svejs.
För att ha mått piss dåligt när jag vaknade i morse med feber och illamående måste jag säga att det har varit en riktigt bra dag på Ullared. Knaprade så mycket tabletter att armarna typ domade bort på mig (mindre bra), men överlevde i alla fall. Ska visa lite sen vad jag handlat :).

Min specialist läkare ringde mig förut, då jag mejlat honom om att jag dom senaste dagarna inte alls varit bra. Då har tydligen labbet här hemma blandat i hop mina prover som dom var inte gilltliga. Varför blir man inte förvånad. Sen vill han att jag ska åka in till sjukhuset då jag har "akuta" symtom som feber och blod. Men jag orkar verkligen inte åka till näl nu. Känner mig riktigt trött och hängig, sen blir man så sjukt dåligt behandlad där uppe. Så orkar inte ta den fajten idag. Tror jag väntar tills i morgon och går på drop in på vårdcentralen så får dom skicka mig vidare om så behövs.
Nu ska jag ut och flytta bilen, bädda ner mig i sägen och tycka lite synd om mig själv framför en film ;)

» Ber en liten bön såhär på kvällen

Så himla typiskt att min magen ballar ur ordentligt när jag har något planerat. Idag har den inte varit bra så ber till gud att något under sker under natten. För i morgon ska jag och Malin till Ullared med facket. En buss resa med några från jobbet.

Snälla snälla låt mig få åka i morgon!

» Spike bra

Titta vad som kom idag. Dock var det Angelikas och inte min. Hoppas min med kommer snart ;)


» Mirakel för håret

Grymmaste ❤


» Slapp tisdag 😴

Vart på möte i morse på jobbet. Nu ligger jag bara och degar i sängen och kollar serier. Nu börjar dom nya säsongerna dra igång. Heart of Dixie, once upon a time, gossip girl. Men bäst av allt på torsdag släpps nya säsongen av vampire diaries, lite beroende av den serien. Som jag väntat!

Ska snart äta lite mat och hämta ut ett paket på posten.


» Snygg jacka

Denna jackan är så snygg, vill ha! Så dyr bara. Mamma du får gärna köpa denna till mig när jag fyller :).


» Hypnotisören

Varit på bio med Alexandra, Fabbe och Egel efter jobbet. Såg denna film. Lite läskig men bra ;). Nu måste jag sova. Jobb väntar i morgon.


» Myskväll ❤

Igår var det var det myskväll med Emma och Malin. Massa gott och lite film och X-factor tittande. Åkte sedan till mamma och pappa där jag ska vara i helgen då jag inte orkar leta parkering. Så blir här tills måndag lr nått. Hörs för nu ska jag till jobbet.


» Läkarbesök

Gick bra hos läkaren i dag. Känner mig dock rätt hängig (feber lr nått) så var inte jätte kul att sätta sig på en buss till gbg. Men har fått lite uppgifter jag ska göra. Och så har vi börjat utreda lite på vad det kan vara. Känns verkligen som vi är inne på rätt spår nu men vågar inte hoppas för mycket. har blivit besviken så många gånger nu. Men har googlat runt lite på detta nu, så får vi se.
Märks att jag inte var helt med i huvudet i dag i alla fall. För när jag skulle åka hem så fick jag se att min buss (820) gick och den stannar ju precis utanför min lägenhet. Så jag tänkte men gud så bra då tar jag den i stället och började gå mot bussen. På väg in på bussen kommer jag på, fan min bil står ju på torp. Bara att väda och ta bussen som faktiskt gick till torp. Kul om jag hade glömt lille bilen på torp. Tur hjärnan vaknade till i sista stund ;).

» Säljes

Nu ska jag försöka bli av med den. Säljes till högst bjudande! Så allt från 1kr och uppåt är godkännt ;). Bara man bär ner den för alla mina trappor ;). Har precis smort in den i bodylotion med, så den är mjuk och go ;). http://www.blocket.se/goteborg/Skinnsoffa_med_fotolj_43110189.htm?ca=15&w=1

Sen måste jag nog även sälja bordet, kommer inte få plats till nya soffan.

» Bekämpa bröstcancer

Köpte mig en sån här idag! Stöd kampen mot bröstcancer du med!


» Skit-dag

Idag har det varit en riktig skitdag! Har fått så sjukt ont i magen 2ggr i dag på jobbet. Trodde på riktigt nästan att jag skulle dö ett tag. Fick ligga på golvet. Tur jag inte var i kassan när detta hände i alla fall. Fick inte tag i läkarn som jag skulle fråga en grej. Så inget prov lämnat från mig. Körde runt 10000ggr för att få mig en parkeringsplats när jag kom hem. Satte mig för att kolla buss till gbg i morgon, ja då har dom såklart tatt bort min buss. Åkte med den för mist 2 veckor sedan liksom. Inte min dag helt enkelt. Så får väll ta bilen i morgon, vilket känns grymt onödigt!

» 2 Oktober

Sjukt jobbigt att inte ha nån parkering. Var ute och skulle flytta bilen förut. Hittade ingen ledig, så parkerade på samma plats igen. Får jag böter då? Kan inte reglerna, körde ju endå ett varv. Får bli till att sova hos mamma och pappa i helgen i alla fall. Orkar inte åka runt och leta parkering när jag jobbar 10-20. På torsdag ska jag ner till läkaren i gbg igen. Har dock inte lämnat mitt prov som jag skulle, hoppas jag hinner det i morgon innan jobbet. Sen har inte Näl skickat rätt papper heller. Men orkar inte prata mer med dom idioterna där uppe. Så vill han ha mina provsvar får han ta nya på mig helt enkelt. Nu ska jag kika lite tv innan jag lägger mig.

» New dress

Idag fick jag klänningen som egentilgen skulle ha varit hos mig i fredas. Men har mejlat till dom och skällt lite. Så får lite rabatt nästa gång jag handlar i alla fall. Klänningen var i alla fall fin. Får se när jag ska använda den bara?

Nu ska jag fortsätta med tvätten och laga mat. Lugn dag i dag. Kanske blir en promenix med Erica senare :).

» Klant

Har nog inte tatt igen sömnen från i lördags natt än. Sov rätt dåligt i natt, så kan vara det. Sen jobb på det 10-20. Så var jag ju tvungen att leta parkering efter jobbet med. Hittade en och går till lägenheten. När jag väl kommit upp för alla trapporna kommer jag på att lägenhets nyckeln ligger kvar i bilen. Bara att gå tillbaka och hämta, fy fan. Inte min dag! Så nu ska jag sova! God natt hörs i morgon!