» Not on top 👎

Idag har jag jobbat hela dagen, efter det blev det gymmet. Gick väll inget vidare fick sjuk huvudvärk benen börja skaka typ med en gång och orkade inte alls mycket. Kroppen är inte på topp om man säger så och protesterade rejält. Ligger nu hemma i soffan och har äntligen blivit av med huvudvärken. 

I morgon är jag ledig och det känns sjukt bra. Sovmorgon, slapp och fredasmys... Bra fredag det 😉👍



» Nedräkning!




» Johnny bulls erbjudande!

Måste tipsa om wassens.se som säljer ut sina höga johnny bulls gör 799kr. Ord pris är ca. 1600kr så det är riktigt bra. Dom är ju väldigt poppis 😊



» Glutenfria frasvåfflor


Jag gjorde majsvåfflorna, dom blir riktigt frasiga. Däremot är dom sjukt mättande ockrade inte ens få i mig två. Men smakar jätte gott gör dom.



» 25/3

Började dagen med ett besök på U-M för ett årligt besök. Sedan en sväng till torp och fick handlat mig ett våffeljärn och växlat in fickpengar till London. 

Efter det var jag på skönhetsspecialisterna för att göra slut på mitt presentkort. Så fixade ögonbrynen där. Nu har jag bakat och gjort våfflor. Recept på våfflor kommer 😊



» Vann spa/ pappa 50 år!

















» Grattis pappa 50 år!


Grattis världens bästa pappa på din dag! ❤️❤️

» Jobb


Jobb 10-20, sedan hem till mamma och pappa för smörgåstårta och cheesecake  😊👍

» Fredasmys💕






» T.G.I.F

Idag har jag en riktig slapp-dag! När jag vaknade i morse kände jag mig inte så bra. Haft en sån period nu, antagligen mycket jobb och stress. Så idag tillåter jag mig själv att inte göra något. Försöker i alla fall. Men jag har sjukt svårt för att bara "inte göra något" så har ju gjort lite grejer endå. Bakat, packat och skriver en lista med alla affärer jag måste besöka i London, så jag inte missar något denna gång. 

Packningen är till söndag då pappa fyller och vi ska till vann spa. Det behöver jag verkligen 😊



» Skovård

Var lite duktig i morse och tog hand om mina skor. Smörjde in alla och putsade, så nu håller dom ett tag till förhoppningsvis. 



» Lite hjälp?

Nån som har bra tips på 50 års present? Min pappa fyller på söndag och jag kommer inte på något bra alls och när jag väl kommer på något så är det något som skiter sig 😜 

» Älskar dom ❤️





» Ostutbildning

Idag har jag varit på ostutbildning i Göteborg. Hushållsost är fortfarande helt klart bästa osten. Ska jag vara helt ärlig smakade det mesta skit 😜. Bireost var helt ok och även färskosten. Det var väll det 😊. Getosten asså, spyr bara på tanken. Haha, kommer inte kunna rekommendera mycket ost i charken. 

Ligger och kikar lite på tv:n nu. Har fått hem mina nya skor nu också. Ska visa bild på dom. 



» 1 års kalas

Varit på 1 års kalas för Sixten idag 😊 nu ska jag vila resten av dagen. Kanske en promenad med Emma sen 😊



» Snygg tröja

Denna tröja beställde jag hem här om dagen. Passade på mesans Gina tricot hade fri express frakt. Jätte fin tröja att ha under skinnjackan nu i vår. Perfekt till London 😊 den verkar tyvärr redan vara slutsåld på hemsidan.



» Nedräkning




» Fredasmys!

Har varit helt slut dom senaste dagarna. Känns jätte konstig i hela kroppen. Men blev bättre i går tack och lov! Igår hade vi myskväll med lite tjejer från jobbet. Jätte kul 😊

Sen hade jag sett fram min sovmorgon idag jätte mycket. Men klockan 06.30 ringer min mobil. Chefen så fick byta jobb tid. Så i stället för 12-20 fick jag jobba 9-19 i charken. Jag hade så ont i fötterna och ryggen det sista så jag ville bara lägga mig ner på golvet i charken och dö typ. Helt sjukt hur jobbigt det är att stå där en hel dag. Och när jag precis skulle ta bort mig från jobb i helgen då jag är helt slut. Såklart plingar det till i mobilen och jag får två lördagar. Så jag har nu inte en hel ledig helg försen 12 april. Så kan det gå 😴💀 haha nu är jag borttagen på extra tider på ett tag kan jag säga.  

Nu ska jag fortsätta fredagsmyset och let's dance. Kollar typ bara för att Kenza är med. 



» Kärlek vid första ögonkastet 💎

Sååå himla snygga! Måste typ ha dessa 😍😍😍



» Snygga 😍



Så jäkla snygga! Tur att London närmar sig dör snart om jag inte får shoppa loss 😁😁 

» Måndag 10/3

Idag har jag varit ledig. Blev ett spinningpass sen hem till mamma för mat och en promenad blev det också. Nu ska jag strax kolla top model är ju det bästa av allt idag, makeover 😁😁 
Stämmer sååå på mig 😜


» Jobb och träning ✔️

Äntligen jobbhelgen gjord. Åh vad jag ska sova i morgon 😜 Avslutade helgen med ett pass på gymmet med Malin. Nu ska jag kolla film och sedan blir det sängen. 




» Regnig fredag

Usch, vilket tråkigt väder ute! Jag börjar inte försen 14 idag. Har fått ta tag i disken idag igen! Fattar inte hur jag kan ha så mycket hela tiden. Mitt nästa mål är att införskaffa en bänkdiskmaskin, orkar inte diska mer! 😜
Nu ska jag göra i ordning lite fredasmys tills i kväll. Så jag bara kan slänga mig framför let's dance när jag kommer hem. 

» Summerburst bokat

Biljetten bokad! Åker med Maria, Ulrika och deras vänner. Kul med roliga grejer inplanerat 😊



» Onsdag 5/3

Vad har jag gjort idag. Började morgonen med en promenad med Angelika och Erica. Vet inte riktigt hur långt vi gick, är inte så bra på Uddevalla så kan inte förklara hur vi gick heller 😜. Sedan när jag kom hem var jag så frusen så fick lägga mig i ett bad och tina upp. Sen har jag diskat upp all disk jag hade, lagat mat (mos, köttbullar och sås. Bästa!) Upptäckte sedan att jag glömt avboka mig från spinningen, så fick bli det också. Så nu är jag helt död! 

Ska kolla top model och lite serier som jag missat. I morgon har jag sov morgon, sen drar 4 dagars jobb igång.  God natt!
Var hos Alexandra och fixade mitt hår i måndags. Fixade utväxten och toppade lite bara denna gången. Hon är så duktig och jag blir alltid så nöjd. Och då är jag en sån som grinat många gånger över mitt hår 😜. Så skönt att ha en frisör som fattar hur man vill ha det 😉👍


» Tips!





» 50 days left!




» Hårt pass idag!





» Egna hamburgare

Gjorde egna hamburgare idag. Dock tyckte jag brödet smakade sådär. Har nog lite svårt för smaken av bovetemjölet. Det gick ner, men äter hellre dom färdiga glutenfria bröden man kan köpa i affären.





» Gbg Horse Show





Haft en bra dag/kväll i Gbg. Man blir så häst sugen så det är helt sjukt. I dressyren slutade Patrik Kittel 2:a och i hoppningen kom Emma Emanuelsson 1:a, Peder Ericsson 3:a och Douglas Linderlöw 5:a. Så det var riktigt roligt och grym stämning i arenan. 

» 1 mars

På väg till Gbg för Horse show. Kolla mässan lite och kika på hästarna. Ska försöka komma ihåg att fota lite 😊