» En ledig måndag

Idag har jag varit så duktig och rensat hela min garderob. Ångrade mig lite när jag väl insåg hur mycket skit det var men nu är den rensad och det känns gött. Lite mer ordning och reda. Hittade lite gamla roliga grejer med mera, sånt e ju alltid kul.

Varit i stallet hos min sötis, hon var så duktig idag. Men tappade en sko, så i morrn får hovslagaren komma.  Nu är det deg framför tv:n. Förresten fick mitt paket från H&M idag. JÄTTE NÖJD, riktigt snygga grejer :D.

SABINA

» I want free time...

japp, har varit mycket jobb det sista fått en del extra timmar med hen helg som detta med löning. Jobbat över nästan varje dag. Nästa vecka jobbar jag bara 2 dagar enligt schemat i alla fall, ska bli skönt. Ska försöka få gjort en massa kul. Vara massa med Julle, hon behöver motion. Min lillebrors tjej skulle rida henne idag, hon ramlade av så japp. Lite överskotts energi på min häst. Så jag och Andrea ska baka bullar till veckan och bege oss på långtur.

Måste tipsa om en god chocklad jag smakat på, den till höger ;)



Sabina

» Räkningar suger

Fy fan för att bli så gammmal att man måste betala massa räkningar. Varje månad när lönen kommer är man jätte glad sen måste man sitta och betala allt detta :(. Det är facket, försäkring, stallhyra, väterinär, gymmet, träminuten, hm, mamma och pappa och sen ska ju bilen tankas med mera. Att jag har pengar kvar på kontot e ju helt otroligt efter denna månad. Bra inkomst får man väll tacka det för. Tur att dom kommande månaderna ser bättre ut. För nu är det mesta betalt med Julle. Men hon är värd detta :D.

Helgen med jobbet var jätte kul och maten på Harrys smakade riktigt bra. Har ju sovit hos mormor mesta dels eftersom mamma och pappa varit i belgrad. Men man får mycket god mat hos mormor :).

Denna helg kommer inte hända mycket, jobbar hela helgen (långpass). Så vill ni se mig så får ni dra till copp för det är där jag hänger:P.

SABINA 



» Ny inhandlat


» Skriver när jag har tid..

Jobbar ganska mycket såå det är svårt att hinna med att skriva här. Och sen är det ju inte så himla kul och läsa om att jag jobbar hela tiden. Så får skriva när det händer något kul i stället och kanske lite jobb:P

Imorgon kommer Malin hit hon ska få en spa dag av mig, bubbelbad, ansiktsmask, slingor i håret mm. Blir en lite försenad present sen hon fyllde. Ska vi även bort och kika på Julle. Hon e poppis :D. Även ledig torsdag, men vet inte riktigt vad jag ska göra då. På lördag är det i alla fall Kassa fest!!!!! = Vi som sitter i kassan ska till Harrys och käka mat. Sedan förfset i en lägenhet, sedan mortens kanske om alla kommer in. Vilket VI SKA :P jag menar vi är ju bara typ 3 st som inte är 18 så dom kan ju inte släppa in alla andra och låta oss stå kvar. Vore mycket oförskämt:P

I söndas var jag på bio med Andrea och hennes familj, riktigt trevligt ;). Och filmen var bra, såg flickan som lekte med elden.

SABINA