» Gott Nytt År!











» Sporty deluxe dress

Beställde denna klänning för ett tag sedan efter att ha sett Kenza ha den. Tyckte den var lite häftig. Sportig men ändå party? Typ 😜

Men så fick jag ett mejl att det blivit fel i orderstatusen och att jag inte skulle få någon. Men häromdagen kom den i alla fall 👍 





» Ledig i morgon 😂😂😂😂

Idag var det så dött på jobbet. Vi hade typ 6 kunder på hela dagen i charken. Riktigt seegt! Fick så sjukt ont i magen när jag kom hem med. Slarvat med glutenfritt nu över jul och stress på det, inte bra. Nu är det skärpning! 

Har fått en jätte bra bok av Emma i julklapp, så ska försöka baka lite bröd i morgon om jag orkar. Längtar så tills nyår och allt är över. Så man kan börja jobba normalt igen och inte slita ihjäl sig. Gör samma misstag varje år. Nästa jul får jag åka bort eller något... Orkat verkligen inte all stress som är överallt innan jul. 

I morgon ska jag till Alexandra och fixa håret, vilket behövs efter mitt lilla experiment i söndags 😜 funderar på om jag ska göra nått liknande det jag hade förra året/ lite ombre typ eller om jag bara ska göra lite slingor som vanligt? Svårt det där 😞 får kolla med Alex 👍 

Nu sällskapsresan och vila 👍😴




» Orkar inte göra något.

Helt slut! Men har 1 jobbdag kvar innan 1 dags ledighet, tjoho. Känns dock som det är nån baskilusk son lurar i kroppen. Känt mig riktigt hängig idag, hoppas det inte är något. 


» God Jul





» Dan före dan

Jobbdagen gjord, nu uppesittarkvällen. Men snart sängen, börjar ju ändå kl. 7 i morgon. Sen ska det hem och firas jul. 




» Helgen innan jul

I lördags hade jag en lugn dag och mys med Emma på kvällen 😊 sov till kvart i 11 på söndagen, vaknade i chock typ. Brukar aldrig sova så länge. Sen städade jag och packade. Åkte en sväng till torp och köpte sista paketen. Var inte alls så farligt med folk faktiskt. Sen hem till mamma och pappa där jag nu ska vara över jul. 

Idag väntar jobb 10-20, värsta dagen på hela året! Fy👎

Träningen igår.

» Christmas



Nu är julklapparna redo 🙊🙈🎅🎄

» Underbara lediga lördagsmorgon



Här ligger jag och drar mig i sängen 😊
Nu ska det bli god frukost och sedan massa fix och så. 👍

» Tuff dag

Gud vilken dag, helt slut! Massa folk och fullt upp. Efter jobbet vart det i alla fall bio. Nya hobbit filmen. Tycker första filmen var mycket bättre, var med slagsmål hela tiden i denna. Det som var lite roligt var väl att gamla skådespelare var med som legolas och Arwin hette hon va? Sen var väl Persbrandt med också. Sen Uddevallas bio, måste vara en av dom sämsta i Sverige asså. Längtar så efter den nya bion. 

Nu ska jag sova och njuta såååå av att vara ledig i morgon 😊😊😊😊



» Julklapp från jobbet

Julklappen från jobbet, riktigt påkostad i år. Denna ligger runt 1000:-, så nu blir det fin mat här hemma 😊👍



» Mer bilder 😊

Några fler bilder från julbordet






Är en del jobb nu, så fullt upp. Men i morgon efter jobbet ska jag på bio med Emma, Kristoffer och några mer. Roligt! Sen är jag ledig i helgen så då ska jag försöka hitta på något roligt😉

» Julbord 2013

Igår var det julbord med jobbet, jätte kul kväll! Jäkligt stressigt innan bara. Men vi hade väldigt roligt. Lite mycket av det goda kanske för fy vad jag varit bakis idag. Har inte gjort mycket asså. Gick i alla fall bort till stan och hämtade mina grejer och bilen, det var tufft 😜. Haha, nya tag i morgon. Då ska jag hjälps farmor med julbelysning 😊👍




Tyvärr har jag inte så mycket bilder. Får kolla med dom andra om jag inte kan få några 😊

» Victoria´s Secret Fashion Show 2013


» En väldigt lugn dag

Idag har det varit en lugn dag här hemma. Vaknade med tät näsa och lite ont i halsen. Men det har blivit bättre under dagen :). Har även bakat lussebullar och så. 

I morgon blir det stallet tidigt, sedan handla lite mat och träna är tanken. Vi får se 😊



» Tävla

Vinn din önskelista
Var med och tävla om att vinna din önskelista på Nelly.com

» Klänningen

En liten smygtitt på julbords- klänningen jag tänkte ha på lördag. Tanken var att jag skulle haft denna i svart, men det fanns ju inte. Så fick bli guld, den är jätte snygg, men känns lite nyår. Men får köra väldigt enkelt till så blir det nog bra 😉👍



» Kåta häst-jäkel

Varit i stallet idag. Blev en ganska lång tur. Doris var helt crazy idag. Som tur är så är hon en väldigt snäll häst, så även om hon har överskotts energi till Max så hittar hon inte på så mycket. Men tur att jag tog det skarpa bettet asså. För hon studsade typ fram. Nära på att åka av några gånger idag. När vi kom tillbaka till stallet och jag skulle släppa ut henne får jag se att alla hästar går ihop. En utav dom är hingst och dom andra ston, så tänkte att det kan ju inte riktigt vara tänkt att dom ska gå ihop? Och när jag får ut Doris blir det full ös i hagen hingsten hoppar på ena stoet och dom sparkar och slåss. Jag försöker ta mig ut levande. Ringer Madde och hon skickat ner sin dotter så var det dags att jaga hingst. Inte det lättaste, han skulle verkligen ha sin tjej 😜. Så vi fick kasta snöbollar på han och hålla på i ett bra tag. Tillslut fick vi in dom, stackars lilla Sleepy som var den som blev "påhoppad" hon verkade halt och helt genomsvett. Hoppas inget hände!

Har varit på gymmet och nu ligger jag o badet och tar det lugnt efter en hetsig dag 😉



» Hemma igen

Nu är vi hemma från Stockholm igen. Gårdagen spenderade vi inne i Stockholm city. Det var så jäkla kallt asså, nin mobil kraschade till och med. Det brukar den göra när jag åker skidor i fjällen. Så kallt var det verkligen. Hittade en klänning till julbordet. Inte den färg jag tänkt, men det fanns inte. Men denna blir nog bra med 😉👍 kommer glittra en hel del. Kan kanske bjuda på en smyg bild 😉. Efter shoppingen blev det middag på T.G.I.F på Stureplan. Dom har väldigt god mat där, och man får dricka hur mycket dricks man vill, haha. Jätte mysigt var det i alla fall, massa julmusik och grejer. Sen åkte vi hem och bäddade ner oss för att tina upp kropparna så blev det massa tjat och mys.

Var en lång dag i bilen idag igen, men vädret var bättre än på vägen upp. Så lite lättare att köra. Nu är jag ledig tre dagar till, ska bara ta det lugnt och ladda inför helgen 😉👍





» Stockholmstripp

Nu är vi framme i Stockholm. Eller det var vi ju igår. Åkte bil från 11 till 18 ungefär, himla kul. Gick i 60 typ Max 80 hela vägen pga. vädret. Var några lastbilar som orsakat några olyckor på vägen annars gick det bra. När vi kom fram blev det taco mys och massa tjat. Öppnade julklappar mm, sen somnade vi ganska snabbt.

Nu har vi vaknat! Malin är i duschen och vi ska snart äta frukost :) Sen blir det pendeln in till Stockholm city och mys på stan 😊 hörs!



» Onsdag 4/12

Idag har det varit jobb hela dagen. Fick även lämna in min bil för byte mot nya vinterdäck. Mindre kul, dyr historia det. Men välbehövligt för säkerhet och så.
Nu ska jag strax sova, jobb i morgon igen. 



» Polkagrisbräck

200 gr mörk blockchoklad

1 tsk olja

200 gr vit blockchoklad

1/2 dl polkagrisar hackade


Klä en plåt med aluminiumfolie/bakplåtspapper. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll ut den smälta chokladen på plåten, vicka lite så att chokladen rinner ut till ett jämnt lager ca 3 mm. Ställ in i kylen ell. ute om det är kallt och låt svalna.


Krossa polkagrisen i mortel. Smält den vita chokladen i vattenbad. Häll den vita chokladen över den mörka och strö över krossad polkagris. Låt svalna och bryt sen chokladen i bitar. Blir ca 20 bitar.




» Sabinas supergoda Snickers

1 liter rice krisp flingor
1 dl socker
2 dl sirap
1 dl kokos
1 burk jordnötssmör
Lite vaniljsocker

Garnering:
Mörk blockchoklad 

Smält alla ingredienser i en kastrull utom rice krispen.

Tag sedan av kastrullen från plattan och rör ner rice krisp flingorna.

Tryck sedan ut "smeten" i en form med bakplåtspapper.

Smält mörk blockchoklad över vatten bad och häll sedan på kakan. Ställ sedan kallt.



» Skumtomtefudge

Dessa bakade jag idag, jätte goda! 😊

Ingredienser

10 bitar skumgodis (t ex skumtomtar, sockerbitar, bananer) 
2 dl socker 
1 dl grädde 
50 g smör 
100 g vit choklad 

Lite karamellfärg (röd)

Gör så här

  1. Klipp skumgodiset i bitar. Koka upp allt utom chokladen tills det har smält.


  2. Blanda i chokladen och rör tills det blir en blank tjock smet. Häll upp i form med bakplåtspapper.




  3. Låt svalna och skär upp i bitar.




» Sovmorgon 😊👍

Igår efter jobbet var jag på bio med Maria. Hon fick det av mig i present. Vi var på nya hunger games filmen. Den var riktigt bra, nu väntar man bara på nästa 😊 

Idag börjar jag inte försen 14.15. Så ska kolla serier och bara ta det lugnt nu innan. 



» Lördag 30/11

Jobbat 10-20 idag. Sedan hen och direkt iväg på Maria och Amandas födelsedagsfest. Skulle egentligen bara varit där en stund. Men blev så sugen på att hängs med ut en sväng, då det är så sällan jag träffar många utav dom. Så lite cider och utgång blev det 😜 var hemma nu vid 1 igen så var ingen lång utgång kan man säga. Men ska jobba 10-20 i morgon/ idag igen. Så nu blir det sova.