» Polkagrisbräck

200 gr mörk blockchoklad

1 tsk olja

200 gr vit blockchoklad

1/2 dl polkagrisar hackade


Klä en plåt med aluminiumfolie/bakplåtspapper. Smält den mörka chokladen över vattenbad. Blanda i 1 tsk olja och rör om. Häll ut den smälta chokladen på plåten, vicka lite så att chokladen rinner ut till ett jämnt lager ca 3 mm. Ställ in i kylen ell. ute om det är kallt och låt svalna.


Krossa polkagrisen i mortel. Smält den vita chokladen i vattenbad. Häll den vita chokladen över den mörka och strö över krossad polkagris. Låt svalna och bryt sen chokladen i bitar. Blir ca 20 bitar.






Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo