» Torsdag 30/1

Idag var jag hos Alexandra och fixade håret lite. Var så solblekt och slitet efter resan så kände för lite ändring. Sen firade vi hennes hund Ariel som fyllde år med :).

Efter det åkte jag till Coop och handlade lite mat, besiktigade bilen och solade. Nu har det bara varit soffhäng. Ska lägga mig i sängen nu och kolla lite snygga killar i Magic Mike tror jag ;)

I morgon blir det kanske lite träning med Angelika på Sportlife.


» Pyssel

Pimpat min nya jacka lite :)


» Gamla minnen :)

Suttit och rensat datorn här nu. jag och pappa försöker fixa den så den inte kokar sönder typ. Hittade då denna gamla video. Julia hade typ precis lärt sig galoppen och kunde hålla den. Kul att man har bloggen så man kan spara allt sånt här :)

» Lediga tisdag :)

Idag har jag fått min glossybox, parfym och mina nya byxor på posten. Sedan har jag fått hämtat hem min älskade bil, satt upp lampor i garderoben, solat lagat spagetti och köttfärssås. Sen vart det lite nytt smink på bodyshop med och städat har jag med gjort ;)


» Gyllene tider

Idag har jag och Malin beställt biljetter till Gyllene tider i sommar. Kan nog bli riktigt bra, bara summerburst kvar att boka :)


» Måndag

Åh, i morgon är jag ledig!! :) Bara jobbat 3 dagar men redan trött på det. I morgon har jag en del paket att hämta ut, sen måste jag sola. Har flått så i ansiktet så är fläckig. Sen ska jag laga matlådor och så.

Pappa ska komma förbi och hämta extra nyckeln till min bil i morgon med. Dom har bytat databoxen på den nu, men den startar fortfarande inte. Men tydligen så var det en spricka i min nyckel så därför vill dom byta och kolla med denna. Kan tydligen sitta nån speciell grej i nyckeln som gör att den startar lr nått. Jag fattar nada! Hoppas bara den blir hel väldigt snart! För åker inte buss en gång till asså. Fick sitta och lyssna på en kille idag som berättade för hela bussen om hans flickvän som hade varit otrogen mot han. Så han hade sparkat ut henne så hon fick sova i bilen mm. Hela historian. Måste dom berätta så alla hör? Nä hatar verkligen buss.


» Studded ankel boots

Beställde även hem ett par nya skor igår. Fanns dock inte min storlek kvar (38), så hoppas på att dom är lite stora i storleken så jag kan använda 37. Annars får jag sälja dom.


» Rusk ❤

Köpt nya produkter till håret. Världens grymmaste hårprodukter!


» The impossible

Har bi sett denna filmen om inte gör det. Man grinar typ genom hela filmen. Tänk att vara med om en sån hemsk sak, usch!


» Ta mig tillbaka nu!!!


» Torsdag

Varit hos tandläkaren idag, gjorde ont som vanligt men annars gick det allt bra ;). Har varit hos mormor och morfar och ätit pannkakor nu. Väntar på att mamma ska komma. Sen vore det jävligt bra om min bil kunde bli hel snart. Hatar verkligen buss! Tror på riktigt jag är allergisk mot att åka buss.


» Jan. 22, 2013

Inte gjort många knop idag, semester seglingen sitter kvar ;). Väntar på att pappa ska komma och hämta upp mig. Vi ska kika på ny bil till mig och vad vi ska göra med min gamla. Så sover där i natt. Så blir det nog buss till jobbet. Men förhoppningsvis är min bil lagad i morgon.






» ❤

Lite shopping från Thailand och så dom fina blommorna jag fick från min underbara vän ❤


» Buhu

Nu är vi hemma igen. Känns väl sådär, svin kallt och snö. Sen har min bil kraschat och så även min dator. Jag har sånt flyt just nu. Så kommer sälja min bil för den går bara sönder HELA tiden! Så får jag kolla på nått annat. Vill ha en mini cooper :)

Måste fixa mig lite mat nu också ;)


» Naglar, fransar och shopping

Nu på kvällen vårt det naglar och shopping :) sen gjorde jag ögonfransförlägning med.







» Bilder från stranden

Fick tatt några kort på stranden idag. Fy vad jag bränt mig med.









» Party i Patong

Lite kort jag tog när vi var i Patong :)



























» Sista dagen :(

Hej på er!

Hat varit dålig på att blogga, men var ju inte så kul att skriva när man låg på sjukhuset. Och sen jag kom ut därifrån har det vart full fart för att hinna med allt.

I torsdags när jag kom ut mötte vi upp ett gäng som Alexandra träffat på stranden när jag var sjuk. Jätte trevliga! Ena killen fyllde år så vi gick till Harrys för att fira med god mat. Sedan var det tänkt att jag skulle gå hem då jag hade order på vila från doktorn. Men tänkte att måste ju få uppleva lite påmin semester endå. Så åkte med dom in och dansade och hade kul på grabbarna grus och glade Viking. (Jag var helt nykter och drack vatten) så helt korkad var jag inte ;). Så åkte jag hem tidigare medans dom andra festade loss. I går låg vi på stranden länge, jag fick hålla mig mestadels i skuggan ( order från doktorn, fick egentligen inte bada. Men var ju skit varmt så svalkade mig lite i mellan åt. Antar att jag inte fick doppa huvudet och riskera att få vatten i mig, efter stranden bar det av till patong för shopping. Vi hittade en hel del men jag har ändå en del kvar att shoppa så ska kolla i Karon i kväll.

Idag är ju sista dagen innan hemförd vilket suger! Vill inte alls hem. Det ända jag längtar hem till är maten, då jag i princip inte kan äta något alls här nere som är bra för min mage. Har ätit spagetti och köttfärssås två dagar i rad nu. Älskar thai maten, men får inte lov att äta annat än ris. Och det är ju mindre gott att äta bart.

Nu är det frukost och sedan stranden! Hade lagt in bilder om jag kunnat, men våran safetybox har pajat, så vi fick låsa in i receptionen och igår hittade dom inte nyckeln. Får tyvärr inte in bilderna på iPhonen.


» Tråkigt

Jag är kvar på sjukhuset. Nu vill jag bara bli bra och komma härifrån. Har i alla fall kommit till ett mycket bättre sjukhus där dom ger mig rätt mat och rätt medicin. Men inte roligt sitt ligga här hela dagarna och se hur fint väder det är ute plus att hemresan närmar sig jätte snabbt. Vet tyvärr inget om hur det ser ut direkt, pratat med både fritidsresor och sos men ingen vet när jag kommer ut. Nu ska jag kolla film.

» Middag

Lite bilder från middagen igår :)









» Ring

En ny ring jag köpte igår :)


» Prah Nang Cave

Idag var det sista heldagen här i krabi - ao nang. Vi tog en longtailbåt ut till ett ställe som hette Prah Nang cave. Mycket folk men väldigt fint, vattnet var underbart där. Det fanns inga restauranger så man åt från longtailbåtarna i stället. Vid 4 tiden drog vi oss tillbaka och stannade lite på stranden här. När vi sedan skulle gå tillbaka till hotellet vankades det bröllop som vi stannade och kolla lite på. Lyckades få några bra bilder ;) Nu ska vi börja packa lite inför morgon dagen då vi åker till Phuket - Karon. Så väntar massa shopping i Patong.


» Kväll på stan

Går dåligt med sovandet för oss här, så skriver lite här i stället. Vi var och åt mat förut. Riktigt bra ställe, jätte god mat! Sen tvingade jag Alexandra att gå till Apoteket och fixa något till sin fot så hon får stöd lr nått. För jag vet inte hur många gånger hon snubblar per dag och skadar sin lilla fot. Så hon haltar fram ännu mer. Sen så gick vi och shoppade lite. Köpt en grej till pappsen, så nu är det bara resten kvar ;) men vet typ vad jag ska köpa till er där hemma :)


» Inte som planerat

Hejsvejs!
Nu är vi tillbaka här i Ao Nang igen. Tyvärr blev inte gårkvällen riktigt som planerat. Jag fick tarm kramper när vi kom till första krogen så vi fick åka till doktorn. Där fick jag spruta med antibiotika och andra piller. Så låg där tills kamperna började avta, sedan tillbaka till hotellet. Men måste säga att dom är så sjukt duktiga och trevliga läkarna här. Jag känner mig bra mycket tryggare hos läkarna här en hemma. Men idag har det varit bättre så vi har legat på stranden och solat ;) Har varit sååå SJUKT varmt idag!!! Så solen har tatt väldigt idag. Så nu ligger vi här med solfrossa. Ska bara gå och äta en sväng snart och fixa med doktor papperna. Sen blir det sängen då vi knappt sovit i natt på äckel hotellet. Så känner jag mig inte helt hundra så vi tar det lugnt. I morgon är sista heldagen här i Krabi. Får se om vi åker till railey Beach eller om vi ligger på stranden här.

























» Phi phi Island

Bilder från phi phi Island när allt var på topp. Mådde verkligen hur bra som helst, så det kom lite som en chock sen. Sen åt vi sjukt god frukost i morse :)


» Nya kompisen :)

Våran nya kompis som sugit sig fast på ytterdörren ;). Nu är båtbiljetterna också fixade. Så i morgon vid 9 tiden hämtar dom upp oss. Jag har köpt mig en keps också så jag kan skydda mitt ansikte lite bättre. Dock har jag ingen koll på kepsar alls och hatar att använda dem. Så jag fick hjälp att hitta en ball en. Blev nått basketlag från los angeles, dom var tydligen en av dom bästa ;). Så nu kommer jag vara cool :P

Jag och Alexandra har även fått varsin lapp på hotellets namn ;) för varje gång vi ska ta en tuktuk eller taxi så fattar ingen vad vi säger. I dag gjorde vi nog en thai's dag. Han skrattade så han vek sig när han hörde hur vi uttalade hotellet. Det värsta är att vi tycker vi säger som dem, men tydligen inte eftersom dom antingen kollar på oss som ett frågetecken eller skrattar. Så nu har hon i receptionen gett oss lapp där hotellets namn står. Så vi behöver bara hålla fram den ;)


» Phi phi

Ja i morgon blir det phi phi har tillslut äntligen fixat ett hotell. Hade sån jäkla tur. Det är typ fullt överallt, men tillslut hittade vi ett på agoda för 500 kr. Så kom jag på att jag hade ett konto där sen förra året. Så när jag loggat in så undrar dom om jag inte vill använda mina bonuspoäng. Tänkte att det är väll inte så mycket men visst. Så hade jag tydligen 32000 nånting så vi kunde använda 25000 på detta så drog av så vi betalar 210 kr typ. As bra ;)! I bland har man tur.


» Monkey

Ja idag har det varit ännu en dag på stranden. Ganska molnigt så mycket behagligare med värmen. Skönt då jag även kände mig lite dålig i morse. Men vad hjälpte molnen, här bränt mig som mest i dag. Sen hälsade vi (läs jag) på aporna borta på stranden med :) Så söt! Nu ligger vi och vilar, ska boka hotell på phi phi inför morgon dagen. Sedan fixa båtbiljett och äta lite middag. Hörs!

» Strand- middag

I kväll var vi på en jätte mysig restaurang som låg precis vid vattnet. Tyvärr tar iPhonen inte så bra bilder på detta. Fick även i oss en "Sex on the beach" drink :)

Här är även en bild på våra sandaler :) Dom är mycket snyggare i verkligheten ;) mina är tan färgade och Alexandras är röda :)


» mer bilder

Lite bilder Alexandra tagit :)










» Tisdag

Idag har vi varit runt på lite öar kikat. Helt ok tur. Däremot är vi väldigt trötta så får bli en powernap nu :) Bilderna blev tyvärr inte så bra kvalité på.
























» Mot Hong Island

God morgon!
Nu ska vi bort och äta frukost strax och fixa oss för en dag på sjön ;) Blir massa sololja då vädret ska bli strålande. Men igår brände jag mig inte alls. Har nog aldrig hänt, så det vart super ;)


» Godnatt

Nu har vi varit borta och ätit sista middagen för idag. Köpt ett par sandaler var fick vi gjort med, får bli bild på dom i morgon. Ska lägga oss och sova nu, upp tidigt i morgon för båttrippen. Skapat med Nathalie har vi också gjort ;) Så om nån är sugen på att skyla med mig får ni gärna göra det. Minns dock inte vad jag heter just nu. Kan återkomma med det ;) Tänk dock på att vi är 6h före här, så ni inte ringer mitt i natten eller så. Vore snällt! Ha det så bra där hemma. Natti natt!




» Lite bilder från idag :)


















» Beach

Igår gick vi väll och la oss vid 22 ungefär thailändsk tid. Jag vaknade sedan för att kissa, somnade om och vaknade sedan igen för att kissa. (Tror det är airconditionen som torkar ut mig). Ialla fall så var jag ju hut pigg som helst och tänkte att snart är det nog dags att stå upp. Efter att ha försökt och somna om utan resultat bestämmer jag mig för att kolla hur långt det är kvar tills morgonen. Kl. Visar 02.58. Fy fan! Men somnade tillslut om efter att fått satt i örpnpropparna. Sedan vaknade vi vid 05 då Alex telefon ringde. Men lyckades somna om och vaknade tillslut till alarmet som vi satt kl. 09 ;)

Vi åt frukost och tog sedan tuktuk till stranden. Endast 40 bath, trodde han skämta med oss. Men det är överlag billigare på allt här om man jämför mot Phuket där jag varit tidigare. Vi har även tagit alovera massage och ätit god middag.

I morgon har vi bokat ett tripp ut till Hong island tror jag den hette. Ska vara väldigt fin i alla fall :)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2013/pic_50eabe8addf2b341c942e67a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2013/pic_50eabe90ddf2b341752d9e8a.jpg" class="image">


» Jan. 06, 2013

Nu har vi varit en sväng bort till city här i Ao Nang. Köpt en bikini och två scarfs till huvudet, så jag inte får brännskada igen. Sen åt vi god middag och nu är vi tillbaka på hotellet för att sova ;)
Här kommer lite bilder från hotellet:












» Framme i paradiset

Nu har vi kommit fram efter en ganska lång flygtur. Men tyckte det gick riktigt bra förutom nattåg höll på att frysa ihjäl på planet och dom hade blandat i hop min laktosfria mat så jag fick vegetariskt eller nått i stället. Tur man inte är jätte känslig. Väl framme på hotellet bär det av direkt till stranden lite mat och sol. Maten var underbart god och värmen vattnet. Älskar detta! Slocknade med en gång i solen, vår lite trötta. Senare kom det lite små droppar regn så vi drog oss upp till hotellet igen. Så nu är vi nyduschade och sitter på balkongen o h njuter av en cid

er. Ska gå och kika stan lite sedan och äta lite igen :)




» Dagen som vi väntat på!


» Väskan packad

Nu är väskan packad, sitter bara och väntar på att få åka. Kl. 14 ska vi hämta Alexandra sen bär det av :)


» Längtar!!!!!


» Torsdag

Det var inte lätt att få tag i denna bok. Slut överallt och jag som vill ha den och läsa nu när vi ska i väg. Men mamma är i Karlstad i dag så hon skulle kolla där efter den.

Har varit hos läkaren i morse och lämnat blod. Så nu ligger jag och Zigge och kollar serier. Ska in till stan sen. I morgon är det packning, städning, tvättning och besiktiga bilen som gäller!


» 1 januari 2013

Första dagen på 2013 och 4 dagar kvar till Thailand ;)


» Gott nytt år!