» Sista dagen :(

Hej på er!

Hat varit dålig på att blogga, men var ju inte så kul att skriva när man låg på sjukhuset. Och sen jag kom ut därifrån har det vart full fart för att hinna med allt.

I torsdags när jag kom ut mötte vi upp ett gäng som Alexandra träffat på stranden när jag var sjuk. Jätte trevliga! Ena killen fyllde år så vi gick till Harrys för att fira med god mat. Sedan var det tänkt att jag skulle gå hem då jag hade order på vila från doktorn. Men tänkte att måste ju få uppleva lite påmin semester endå. Så åkte med dom in och dansade och hade kul på grabbarna grus och glade Viking. (Jag var helt nykter och drack vatten) så helt korkad var jag inte ;). Så åkte jag hem tidigare medans dom andra festade loss. I går låg vi på stranden länge, jag fick hålla mig mestadels i skuggan ( order från doktorn, fick egentligen inte bada. Men var ju skit varmt så svalkade mig lite i mellan åt. Antar att jag inte fick doppa huvudet och riskera att få vatten i mig, efter stranden bar det av till patong för shopping. Vi hittade en hel del men jag har ändå en del kvar att shoppa så ska kolla i Karon i kväll.

Idag är ju sista dagen innan hemförd vilket suger! Vill inte alls hem. Det ända jag längtar hem till är maten, då jag i princip inte kan äta något alls här nere som är bra för min mage. Har ätit spagetti och köttfärssås två dagar i rad nu. Älskar thai maten, men får inte lov att äta annat än ris. Och det är ju mindre gott att äta bart.

Nu är det frukost och sedan stranden! Hade lagt in bilder om jag kunnat, men våran safetybox har pajat, så vi fick låsa in i receptionen och igår hittade dom inte nyckeln. Får tyvärr inte in bilderna på iPhonen.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo