» Ny dator!

Nu är den beställd :)


» Göteborg Horse Show



Hit bär det av i morgon :D Tåget går 07.40 från munkedal så får nog ta och sova snart.
Hoppas jag hittar massa snyggt till Julle och mig själv.


» :D

Hade nog rekord tid i stallet idag och endå stressade jag inte :P Han att mocka, göra höpåsar, foder, byta vatten, lägga in nytt spån/torv, ge alla hästar mat, rida, sätta i isbroddar och göra fint efter mig på bara 2  timmar. Red i paddpcken med. Det var så mycket snö, Julia var helt slut. Hon orka knappt lyfta benen i slutet. Det är vrkligen ett tecken på att hon är trött när hon vill skritta självmant:P Annars får man liksom sitta och dra hela tiden och det hjälper inte. Andrea vet vad jag pratar om:P Så hon sover nog gott inatt ;)

Skottade hela våran uppfart med, men nu snöar det ju som aldrig förr ute IGEN!! ORKA!!!! Jag flyttar fan ifrån detta pissland snart. Har i alla fall fått duscjhat och ätit. Ska snart bege mig mot jobbet.

Inatt kommer mamma och pappa :D

» Vår/ sommar klänningar


Två nya klänningar jag köpt. Blir fint till vår och sommar.


» Today

Nu är huset färdig städat. Tänkte ta och äta några pannkakor jag fick av mormor igår. Sen vid 2 tiden ska jag bort till mormor och morfar på middag. Måste även till munkedal och ta ut pengar till hovslagaren som kommer senare idag. Ska även försöka planera fredagen, så man har koll på bussar och tåg med mera. Ska till gbg horse show för er som inte visste det. Ska även försöka skriva mig en köp lista på det jag vill ha. I morgon Natt kommer mamma och pappa hem. Kommer jag få mina grejer :D.

Nä lite pannkakor nu då, kanske en god bulle med ;)

» Tulpanbukett



Gjorde en tulpanbukett idag, var grymt längesedan man gjorde det. Gick dock inte så bra att få en bra bild på den med min dåliga kamera. Så fick trycka under den under lampan :P Har börjat bli förkyld igen skulle jag tro ont i halsen och allmänt hängig. I morgon blir det fullt upp, huset måste städas innan mamma och pappa kommer hem. Ja , får skriva mer sen. House började nu :P


» Vaniljbullar :)

Idag har jag bakat bullar, tar jävligt lång tid bara. Men men gott ska det bli.



Haha, dom jäste en del :P Dom blev grymt goda, testa litet efet blandat recept;)

» 22/2

Ja det har varit en tuff helg. Utgång två dagar i rad med dålig sömn. Men hade jätte kul båda dagarna och har fått umgåtts med folk som man inte sett på bra länge. Så det har varit en bra helg. Idag har jag varit i stallet, blev en rätt lång stund. Tiden rinner iväg snabbt när man är där. Sen var jag hos mormor och morfar och bjöd dom på mat och efterätt. Blev riktigt gott :). Nu ska jag bara ta det lugnt, somnar säkert snart:P Skulle varit på bio med Emma.R. idag, men hon kände sig krasslig så vi skjuter på det. Tur det för jag hade nog däckat i biosalongen.

I morgon ska jag jobba 9-14 himla skön tid, om den nu blir så då. Man vet aldrig :P Onsdag är jag ledig igen och har inget direkt planerat. Städa lite här hemma kanske:P

Nu får det nog bli en film lr nått.


» Carnevalen i bilder

Här är lite bilder från lördagskvällen. Var kul! Speciellt att få vara med Nettan och gäget som man inte varit med på läge. Har saknat det mycket.


» Carneval Tanumstrand

 
Carneval

TanumStrands berömda Carneval

20.02.2010
TanumStrand
Pris* :220 kr

TanumStrands berömda Carneval - alltid lördag vecka 7.

En oslagbar tradition på TanumStrand.

På scen: Haaks, DJ Tompa med dansare
I badet: Elo disco med dansare

Biljettpris: 220 kr
Insläpp från kl. 21.00
Åldersgräns: 18 år

Glöm inte badkläder!

Typ över 800 biljetter bokade låter bra det ;) För där befinner jag mig på lördag tillsammans med Nettan, Emma, Åsa, Jessica, Hanna och en massa andra :).


» Ballerina Kladdkaka

Har ni testat?

Köpte dom här om dan himla goda. Men dom måste doppas i mjölk ;). Om dom smakar kladdkaka det tycker jag väll inte, men riktigt goda är dom. Ska nog ta lite kvällsmys nu;).




» Vilken morgon..

Japp denna morgon började väll inte super om man säger så. Först exploderar lampan på mitt rum en säkring går och inte en lampa på hela övervåningen fungerar. Bestämmer mig för att ta pappas bil till jobbet eftersom att jag skulle köra dom lite. Bilhelvetet har så dåliga däck så kör fast direkt kommer ingenstans. Byter bil till volvon, men eftersom att pappas bil står ganska mycket ivägen och jag hade brottom väjar jag för mycket och kör fast i en snödriva på kanten. Ganska rejelt också. Har då blockerat hela infarten och min bil står längst in lyckat!!! Fick ringa morfar så han kom med mammas bil. Ringde även chefen och förklarade läget och sa att jag kommer så fort jag kan. Körde fan i 150 km/h till jobbet inte bra. Tur att det inte var halt då! Kom väll en 17 min försent till jobbet. Tur att min otur slutade där i alla fall. För jobbet gick bra, var rastavlösare så tiden gick fort. Har även fått mig en extra tid imorgon 9 - 14.30. Hoppas plogaren kommer tidigt i morgon så jag kommer till jobbet överhuvudtaget.

Ska leta fram något att ha på mig i morgon hade jag tänkt nu, sen blir det en film lr nått får se;)

» God Natt!

Nu är det dags att sova tror jag så jag orkar med morgon dagen. Hoppas det blir en bra dag på jobbet och att tiden går fort. Jaja hörs i morgon kväll ;)


» Vår/ sommar klänning

Denna klänningen beställde jag igår, fin till våren/sommaren.


» En mycket bra onsdag :)

I morse var jag uppe tidigt, var i stallet redan vid 9-tiden. Så tog mig en ridtur i det fina vädret. Skönt att solen faktiskt kan titta fram lite. Efter stallet bar det av till jobbet, jobbade till kl. 20 idag. Ligger nu och slappar i sängen vilket jag gjort sen jag kom hem. SKÖNT är det :D ! Zigge ligger och snarkar brevid :P I morgon blir det jobb igen 9- 19. Sen har jag fyra dagar ledigt, troligtvis. På fredag är det återträff med tjejorna från högstadiet + Gabrielles 20 års fest och lördag åger jag upp till Nettan i grebbestad och så ska vi gå på carnevalen i tanumstrand;). Blir nog en kul helg. Dock en del bakfylla kanske. Men men man e ju inte ledig alltför ofta så:P



» Bilder från fredan

Här kommer flér bilder från i fredas:

» Wonderful day

Gud va skönt att få vara ledig! Har längtat efter denna dagen hela helgen:P Idag kom lönen med, så nu ska det betalas räkningar och sånt. Sedan blir det banken och stallet. Är bjuden på mat till mormor och morfar sedan med. Nä ska gå och göra mig lite frukost på sängen och sedan sätta igång med dagens sysslor. Saknat Julle i helgen så ska bort och pussa massa på henne sedan :).

Lite bilder från i fredas: (tagna med mobil)


Bättre bilder kommer:P

» Gårdagen/ kväll

Hade en kul kväll med tjejorna igår. Dom är galna:P haha Goa tjejor det. Känns som jag inte sovit något alls, är helt slut. Jobbet är såå seegt, men men bara 1 dag kvar nu i morgon. Sen har jag i alla fall måndagen ledigt. Har en del att greja med då. Såg nyss på melodifestivalen, tycker inte att det är någon jätte bra i år asså. Men men idag var det bättre än förra veckan i alla fall. Dock var jag så trött att jag knappt orka lyssna. I morgon jobbar jag 9- 18.30 ennu en himmla rolig tid, NOT!! Sen blir det mat hos mormor och morfar. Får önska er en bra alla <3-dag i morgon då. Så ska jag försöka få upp lite bilder ifrån gårdagen inom kort;)


» Orkar inte

Är grymt trött, så orkar inte skriva nått längre. Blir så när man jobbar till 21.15 hela dan och kvällen försvinner. Har inte äns packat i ordning grejerna jag ska ha med mig i morgon. Jaja hoppas jag hinner till morgonen. Ska ju på "kassafest" i morgon efter jobbet. Ska dock bara vara med en stund, eftersom man har sånna underbara jobbtider denna helg. Så i morgon blir det nog inget inlägg alls, får se. Blir desto mer på lördag i så fall.

God natt!

» Snart jobb...

Gick upp rätt tidigt idag 8.30 eftersom jag skulle släppa ut hästarna tillsammans med Johanna. Har nyss gjort mig klar för jobbet och ska snart åka. Jobbar 12- 21.15 idag. Kommer vara långa pass nu i helgen. Men men har ju nått att göra i alla fall :P.

Hörs ikväll.

» Ensammare kan ingen vara :(

Nyss hemkommen efter att ha skjutsat mamma och pappa till flygplatsen. Finns det nått värre än att vara på en flygplats och inte få åka nånstans. Tror inte det. Där står alla glada jävlar med sina resväskor och har allt bra framför sig. Medans man själv tittar med en drömande blick och får sedan vända och ta bilen hem igen. USCH!!! Nästa gång är det jag som står med min resväska och drar iväg vill jag lova. Fick i alla fall en kebebtallrik av morfar på vägen hem. Blev även ett stopp på media market och kolla lite dator. Inte hade dom den jag ville ha, men men massa annat kul fanns ju. Nu ska jag se på film. I morgon e det dax för jobb igen. Stallet innan det. Får se om jag hinner blogga i mellan annar blir det ett sent inlägg som idag.

Sov gott!


» Spinning

Snart ska jag på spinning med min pappa, inte jätte sugen på det men:P Blir nog bra efteråt;) Hörs när jag e hemma igen.

» Möblerat om.

Japp, vaknade väll vid 9 tiden idag. Såg en film "2012". Var helt okej. Sen började jag med rummet. ändrade om lite grann.

Ni som inte vet hur det såg ut innan har ju inget direkt att jämföra med men, ni får se det nya resultatet i stället;).



Klicka på bilderna för att se större.

Nu ska jag se om jag orkar åka till banken, sedan blir det stallet.

» Sådär lagom kul dag...

Ja vad har jag gjort idag. Ridit Julia 2 ggr bra jobbat där, gjort tacos och suttit vid datorn. Det var min dag det:P I morgon ska jag försöka få mer gjort ska till banken, möblera om mitt rum om det går. Kommer antagligen ite gå att ändra så mycket. Hata snedtak. Sen blir det stallet. Kanske spinning med mamma och pappa på kvällen med.

På onsdag är det planerat att jag ska vara med Nettan :D Undra vad vi ska hitta på, blir spännande ;)

» Parfym

Beställt lite i taxfreen.

Blev detta:




Tänkte det var bra med småflaskor, då kan man prova sig fram till nån man gillar. Herrparfymen ska pappa ha, vi delar på paketet ;). Hoppas dom luktar gott.

» Måndags morgon

Nyss vaknat, så ligger fortfarande i sängen och drar mig. Ska väll äta lite frukost och sedan fra mig till stallet. Sen har jag ingen aning om vad jag ska göra? Får se då ;)

Hörs!

» Orka!

Nyss sett på film med pappa, den var konstig. Inget vidare bra film. Mamma har packat hela dagen, jag vill också åka. Okej om dom hade åkt till nått skit land som egypten lr kanarieöarna då hade jag inte brytt mig. Hade allt klarat mig utan det. Men Thailand, typ världens bästa land i universum. Haha av dom ställena jag varit på. Jag ska också åka dit inom väldigt snar framtid vill jag lova. Och då kan mamma och pappa få sitta här hemma och ruttna.

God natt!

» Axelsmyckning

Gjort min första axelsmyckning. Var ganska kul, för sånna som gillar att pilla. Så det var bara fram med florist verktygslådan och sätta igång :) Har gjort en till, men bilderna blev inget bra i ljuset så ni får se den en annan gång ;).


» Chokladbollskaka

Det är egentligen inget annat än chokladbollar utplattade till en kaka. Lika barnsligt gott som bollarna men med fördelen att man kan ta hur stor bit man vill! Använd dig av receptet nedan eller ta 2-3 satser av ditt eget recept.

2 1/2 dl strösocker
8 dl havregryn
3/4 dl kakao
2 tsk vaniljsocker
225 g smör
3-4 msk starkt kaffe

Glasyr:
100 g mörk blockchoklad
1/2 dl kokosflingor

Blanda de torra ingredienserna till kakan och tillsätt det rumsvarama smöret i mindre bitar. Knåda ihop till en tjock smet och blanda där efter ner kaffet. Smaka av om du vill ha mer av t.ex. kaffe eller kakao. Tryck ut smeten i botten av en form med löstagbar kant (ca. 21 cm diameter) och jämna ut den så gott det går. Låt stå kallt medan du förbereder glasyren. Bryt blockchokladen i mindre bitar och smält över vattenbad. Ta loss formens kant och bred glasyren över kakan. Strö över kokosflingorna. Låt kakan stå i kylskåpet och stelna. Servera sedan kall.


» Balklänningen såld :)

Hej.

I morse var hon som skulle prova min balklänning här. Hon köpte den :D Hon passade jätte bra i den. Tur att hon var lika kort som mig med. Hon tyckte den var jätte fin och verkade mycket nöjd :). Sen drog jag till stallet, där gick det mindre bra. Julia gjorde inte alls som jag ville :( Men hon var jätte duktig när hon gick in i boxen så ett plus poäng kan hon ju få. Nyss ätit mat, med efterätt tänkte jag skulle lägga upp receptet här för den e himla god :)

Kommer med det strax.


» Melodifestival

Iadag var det en jobbig dag på jobbet, stressigt så man fick ont i magen. Allt krånglade inget funka. Och tiden gick sååå långsamt. Känns underbart att få sitta hemma i soffan med chips, dipp, chocklad och veta att man är ledig i 4 dagar :). Hade tänkt titta på melodifestivalen, men väntar tills mamma och pappa kommer om en stund. Så vi kan se ihop.

I morgon kommer en tjej och provar klänningen hoppas hon vill ha den. Hon verkar trevlig och snäll. Sen har fler mejlat. Men hon som kommer i morgon har förta chansen på den. Funderar även på att testa åka pulka efter Julia i morgon. Haha undra hur det slutar. Får fråga Andrea om hon vill vara med. Om hon kan slita sig från sin lilla lover :P hehe Annars kanske johanna vill vara med får höra med dom;).



Kommer sakna den, men vad ska jag ha den till. Hoppas någon annan får bättre användnig av den :)


» Natti

Nu är klänningen uppmätt och mejlade. Är ennu en person som skickat på den nu, kul :D. Vem åker ur Lets Dance nu då tro? Har knappt sett på det. Grejat med massa annat. Nä nu ska jag sova, jobb i morgon. 9-19 långt pass. Är nog inte hemma försen 8. Får se om jag kan göra något inlägg då. Är ju melodifestival i morrn va?

God Natt <3

» Soffa-fredag

Jobbade idag 8.30 till 16.00 och tiden gick riktigt fort. Efter det gick jag bort till panduro och köpte lite mer grejer till axelsmyckningen som jag ska testa mig på. Köte även med lite gott till mig och pappa. Gick visst på 55okr så så lite var det väll kanske inte men. Mamma betalar:P Blev räkor och chips och en massa annat.

Var och red med Andrea förut. Grymt kul. Vi hade racing i paddocken, Julia var wild an carzy haha. Tror jag höll på att åka av minst 4 ggr. Hon e ju mörkrädd så hon tyckte det blev läskigt när det började mörkna. Kul hade vi i alla fall.

Nu ser jag på Lets Dance och äter chocklad. Blev så mätt efter räkorna så får spara chips och dipp tills i morgon;). Det ringde förresten en tjej förut på min balklänning, så måste bege mig bort till mormor och morfar sen och ta mått på den. Hon ville ha det. Jobbar ju hela dagen i morgon så får göra det idag;). Hoppas hon vill ha den, då har jag mer pengar till datorn :D hihi

Ha en bra fredagskväll, med party lr soffslappande som jag :D

» HP Pavilion

Har nog bestämt mig för denna datorn nu, men vet inte säkert. Eftersom jag ville haft en vit :P

Men lutar mycket åt denna nu.


» lite shopping

Jag e shopping beroende, men jag står för det. Haha. Har i alla fall skaffat mig en kassabok så nu har jag mer koll på läget. Å sen så köpte jag mig även en fin sparbössa idag. Den man fick från banken när man var liten är ju så ful att man inte ens vill ha den synlig:P Jaja, nu måste jag sluta handla kläder i alla fall, min garderob rymmer inte mer. Och då har jag en väldigt stor garderob. INGA MER ONÖDIGA KLÄDESKÖP SABINA!!! Ska ju spara till min dator nu och så är det ju Horsesow snart, så då ska det handlas till Julia :).

Detta inhandlades idag i alla fall:

Kavaj: LINDEX


Smycken: LINDEX


Ett halsman och sedan två mindre som jag tänkte använda till att smycka axlarna på kläder. Som tex. Kenza brukar göra.

http://kenzas.se/2010/february/axelsmycken.html#comment
Jättebra tips på hur man gör :)

exempel:

» Kameran funkar :)

Snart ska jag köra mamma till stan. Hon ska till stockolm med nån kompis och kommer hem på lördag igen. Var oi stallet förut och red en sväng och så. Gick piss i början men sen blev det bättre. Stackar JUlia jag var riktigt arg på henne där ett tag. Hon vägrar gå ut i hören och bara genar. Kan bero på travet. Men nu e hon ingen travhäst längre så då ska hon göra som jag säger. Haha. Tur att jag e så bestämd :P Fick i alla fall upp henne i galopp några få steg, jag e as STOLT!!! Aldrig lyckats med det förut.

Sen lyckades jag få igång min kamera igår. Den har inte funkat på jätte länge. Så nu slipper jag köpa en ny sådär akut i alla fall. Utan kan satsa på en dator i första hand. Men sen får det nog bli en ny kamera i alla fall den tar ju rätt kassa bilder min. Men i bland jätte bra.



En suddig fin bild blev det, men jag vet att den kan bätre :P

» Äckliga jävla människa

Lade ju in min balklänning på blocket igår. Tog en bild på hela mig, tyckte det var onödigt att redigera den. Så fick jag ett mejl av en som kallade sig "sofie" som ville ha mer bilder och sa att hon var intresserad. Så jag skickade några redigerade som tur va. Idag när jag ska logga in på msn får jag se att jag fått en vänförfrågan av denna personen, Ok tänkte jag. Vem fan lägger till en där. Känner ju inte varandra precis. Men godkännde för att se vad personen ville. Stog Sofie och johan som namn. Så kommer jag in på Facebook och har en förfrågan från en som heter Johan. Hmm. Visste då att detta inte var riktigt som det skulle. Nekade förfrågan på Facebook. Så började personen skriva på msn, ville ha mer bilder och så. Sa att jag inte hade fler. Har typ 200 på klänningen ( plus mig) men dom kan äcklet gott glömma. Sen blockade jag Hon=han. Kommer in på facebook då har jäveln skickat vänförfrågan igen. Så tänkte först anmäla han, men slutade bara med att jag blockerade han.

Eftersom han fått tag i typ alla min uppgifter kanske han sett min bloggadress med. Bra för då kan du läsa vilket svin du är!!!!

Här är hans uppgifter så ni slipper honom:

Facebook: Johan Sven
MSN: [email protected]

Usch, mamma kommer aldrig mer låta mig lägga ut annons på blocket :P


» Sovmorgon kallas det :)

Ja, låg ju typ i sängen till halv 1 idag :P. Men skönt var det. Sedan gick jag till stallet, så kom Andrea efter en stund så vi red ihop. Gick fin fint. Hoppas Julia kan bli lite tjockare snart och lite muskler på det. Då skulle hon bli så fin. Har suttit och kollat på inspelningarna av House och mästarnas mästare. Nu ser jag på något pogram om fetman i USA och mc donalds handlar det om. Det landet är sjukt.

I morgon måste jag ta mig upp i tid, så jag kan ta stallet på morgonen. Ska köra mamma och nån kompis till henne till stan i morgon. Dom ska till stockholm. Jag och pappsen här hemma då. Blir nog en slappar dag för mig i morgon med:P Jobbar fredag och lördag så blir en lugn helg.

Tänk att jag ska överleva att vara helt själv i 2 veckor, usch! Jag som e så mörkrädd och hatar att vara själv. Men men ska nog gå bra. Zigge är ju hemma :D Jag ska försöka passa på att banta han lite nu när mamma är borta, så man orkar lyfta han. haha stackar zigge .



Min sambo dom kommande veckorna.

» Ny dator

Är sugen på en ny dator, eftersom min inte är den grymmaste plus att den är snart 4 år så man kanske inte kan förvänta sig för mycket av den :P. Den hänger sig och blir svart på skärmen. Klarar inte av så mycket. Plus att internet strular hela tiden.

Sen är ju inte jag så bra på att fatta detta med datorer, men snygg måste den vara, haha. Vet ej om jag ska ha en lite mindre lr samma som jag har nu? Svårt. Får be pappa hjälpa mig i kväll.

Fick bli stallet senare när Andrea kommit hem, roligare när man är två :)

Några som jag fastnat för:

Får se hur det blir ;)

» Balklänning säljes

Orka inte skriva något igår. Hände inget speciellt kul endå:P Just nu ligger jag i sänge ska strax försöka ta mig upp och äta lite frukost. Sedan blir det stallet, lär få gå bort i detta skitväder. Tror min bil är inplogad och insnöad :(. Jaja Julia är i alla fall frisk så det är skönt att kunna rida. Igår fick hon springa av sig, hon var helt galen :P Men det var kul :D

Undra vad man ska göra mer idag då, blir nog inte mycket. Ta det lugnt skulle jag tro. Har lagt ut min balklänning på blocket nu. Hoppas att den blir såld. Några har hört av sig i alla fall :)

Så här ser den ut om någon är intresserad:


länken hittar du här: http://www.blocket.se/goteborg/Vinrod_balklanning_stl_34_25742226.htm?ca=15&w=1

Nä nu ska jag ta tag i mig själv så jag inte ligger i sängen hela dagen :P


» Julia :)

Julia e frisk:) Så nu ska hon ridas vill jag lova. Hon har en del överskotts energi om man säger så:P Känns gött. Nu ska jag köra järnet med henne.

Nu ser jag på tv och tänker fortsätta spendera kvällen framför den;)