» Ska se denna film nu, får se om den är lik...

img_7053 (MMS)

Ska se denna film nu, får se om den är lika bra som 1:an. Tveksamt dock.


» Strax hemgång

Nu är det 1 h kvar på jobbet. Sedan går jag på min efterlängtade helg. Ska se lite missade avsnitt av olika program när jag kommer hem och bara mysa. I morgon har jag tvättid och så ska det städas. Hörs!


» Alla kan hjälpa

Nu går vi in i den rosa månaden oktober. Vi har börjat sälja på jobbet lite olika grejer. Köpte en nyckelring idag. Dessa kostar 20 kr och det har alla råd med. Så jag tycker att alla ska köpa nått och vara med och stötta forskningen om bröstcancer.


» Nytt

Här kommer det jag köpte igår. Eftersom blogg.se krånglar så får jag lägga upp det från mobilen. Men hoppas att det blir okej ;). Glömde såklart att vrida dom sista bilderna. Det gick inte att fixa i mobilen heller. Hoppas ni kan vrida på huvudet ;).


» 29.09.11

Hej.
Tur jag ställde klockan i morse, för jag sov så skönt tills den ringde 10.30 i morse :P. Är nu på jobbet och jobbar till kl. 20 ikväll. När jag kommer hem i kväll ska jag försöka komma ihåg att visa det jag köpte igår. Hörs.


» 28.09.11

Såååå trött. Måste verkligen sova nu, har varit en lång dag. Mormor och morfar hade i alla fall haft det väldigt bra. God natt!


» Är på Landvetter och hämtar mormor och mor...

img_3199 (MMS)

Är på Landvetter och hämtar mormor och morfar som kommit hem efter 2 veckor i Thailand.   Åh önskar det var 12 januari nu så jag kunde få åka jag med. Men den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge lr? Har varit riktigt vilse i Gbg idag med. Sista gången jag kör själv här vill jag lova. Tur min mobil har gps, annars hade jag fått ringa 112 lr nått för att komma dit jag skulle. Usch, var riktigt läskigt att köra och inte veta alls vart jag är lr ska :P hörs!


» 27.09.11

Varit på spinning och core förut. Gick bättre denna gången ;) Mitt kort på sportlife går ut nu 11/10 och jag har så svårt att bestämma mig för hur jag ska göra. Men det lutar åt att jag kommer byta till motionshuset och ta ett halvår där. Ligger ju liksom mittemot min lägenhet. Så nu när vintern kommer känns det som en bra idee. Men har ju kommit in i sportlife´s pass och så nu, så vet inte svårt. Men motionshuset ska ju vara jäkligt bra säger dom som tränat där. Svåra beslut! haha...

I morgon är det jobb 9-16 som väntar, gött att sluta tidigt. Sen bad mamma mig att hämta mormor och morfar på flygplatsen, så det ska jag göra. Men tänkte dra ner lite tidigare och kika lite i gbg. Hade gärna haft lite sällskap i bilen ner bara, gillar inte att köra i gbg själv. Emma jobba så hon kunde inte, får se om jag kan få med någon.


» Varit hos frisören idag. Tagit ur löshåret...

img_5568 (MMS)

Varit hos frisören idag. Tagit ur löshåret och klippt och färgat. Rätt gött att slipa löshåret faktiskt, var så svårt att få det fint nu det sista. Nu lagar jag mat och ska strax äta :)


» På tiden!

iPhone-appen

2011-09-27
Allmänt


Blogg.se är appen för alla som gillar bloggar! Både för dig som har en egen blogg på Blogg.se men också för dig som vill läsa och följa andras bloggar. Självklart är den gratis!

Du kan läsa bloggar, följa bloggar, se våra topplistor eller få heta tips och nyheter från Blogg.se-redaktionen.
För dig som har en blogg på Blogg.se kan du nu på ett enkelt och snabbt sätt uppdatera din blogg med bilder och text, var du än befinner dig!

- Läs bloggar
- Se senaste nyheterna från blogg.se
- Följ dina favoritbloggar
- Kolla in och följ Blogg.se's toppbloggar
- Skapa och publicera inlägg
- Ta bilder och publicera direkt på din blogg
- Hantera och godkänn kommentarer

Observera:
- För att andra ska kunna följa din blogg i appen måste du ha uppdaterat den sedan 2011-07-01.
- Man kan bara följa blogg.se bloggar.


Hur får jag tillgång till appen?
Enklast är att ladda ner den via App Store direkt i din iPhone.  Du hittar den även här: http://itunes.apple.com/se/app/blogg.se/id466438809?mt=8&ls=1

» Bara 1 och 1/2 h kvar nu. Sen ska jag äntl...

Bara 1 och 1/2 h kvar nu. Sen ska jag äntligen få komma hem och vila. Har ont i huvudet också. I morgon är jag i alla fall ledig, mycket skönt :)


» Jobb i dag igen. Lite lugnare med folk i d...

Jobb i dag igen. Lite lugnare med folk i dag, men det rullar på ganska bra en då. Idag ska jag lägga mig tidigt i kväll. Har lite som behövs sovas igen, men kommer ändå vara vaken framför datorn. Men ska i alla fall försöka ;). Slutar 18.30 idag, sen ska jag till Sportlife och rensa huvudet lite ;). Hörs!


» Är och firar Sofia nu efter jobbet. Men sk...

img_1871 (MMS)

Är och firar Sofia nu efter jobbet. Men ska snart dra mig hem och sova, ladda för ennu en jobbdag.


» Så här ser min arm ut nu, utslagen har fak...

img_2395 (MMS)

Så här ser min arm ut nu, utslagen har faktiskt börjat lägga sig. Fick köpa allergi tablett sa dom på sjukvårdsupplysningen. Verkar ge med sig. Frångan är bara vad jag åt igår som jag inte tål? Vill ju helst inte få i mig det igen. Men kan inte komma på att jag åt något ovanligt.


» Även denna silvrig tröjan kom igår. Bilden...

img_7409 (MMS)

Även denna silvrig tröjan kom igår. Bilden är dock jätte dålig så det syns inte alls att den är silvrig.


» Dessa skinnbyxor trillade ner i min brevlå...

img_9404 (MMS)

Dessa skinnbyxor trillade ner i min brevlåda igår. Måste säga att jag blev överraskad av h&m. Leveransen var nämligen beräknad i december. Snygga var dom i alla fall ;)


» 24.09.11

God morgon. Ska strax bege mig till jobbet. 10-21.15 idag, hur underbar är inte den tiden? :P Vakanade även med utslag från halsen ner på armarna. Antagligen ätit något jag inte tål och kliar gör det så klart. Blir att gå inte på apoteket och höra om dom har något. För salvan jag hade hemma som är för exem verkar hjälpa sådär.

I kväll efter jobbet ska jag en snabbis hem till Sofia som har sitt födelsedagsfest idag. Hörs!

» Är på jobbet, idag är det långa köer och m...

Är på jobbet, idag är det långa köer och massa folk. Så skönt att det rullar på hela tiden. För det har verkligen varit en dö period ett längre tag. Måste ut och jobba nu, hörs!


» 22.09.11

Idag är jag ledig, inte gjort så mycket men. Lite seg dag har det varit. Ska i alla fall iväg på core om en stund. Har verkligen inget kul alls att skriva.

» Thailand bokat! Så i januari blir det 3 ve...

img_2936 (MMS)

Thailand bokat! Så i januari blir det 3 veckor med sol, bad och shopping ;). Skönt att ha något att se fram i emot. När vi snart går in i den värsta tiden på hela året, VINTER!


» Idag var inte min kropp i form alls. Hade ...

img_2264 (MMS)

Idag var inte min kropp i form alls. Hade absolut ingen energi alls på passen. Så fort jag vred på lite tyngre på spinningen fick jag mjölksyra, ren plåga var passet. Sen core på det. Det var tufft, hade verkligen ingen kraft alls. Är hemma hos mamma och pappa nu i alla fall. Kollar idol just nu. Ska gosa med zigge också, som jag inte sett på ett tag :).


» Kolla vad jag fick hem idag :D sån sjuk sk...

img_6677 (MMS)

Kolla vad jag fick hem idag :D sån sjuk skillnad mot solglasögon man köper på typ h&m och så. Sitter jätte skönt och ramlar inte av som mina andra. <3


» Gå och hämta ut mitt paket på Ica nu. Sen ...

img_1352 (MMS)

Gå och hämta ut mitt paket på Ica nu. Sen laga mat ;). Hörs!


» 19.09.11

Hade en kort dag på jobbet idag 13-19. Så det gick väldigt fort och lätt. I morgon är jag ledig, lika skönt som vanligt. Ska diska och så efter helgen (varit för bakis för det :P), hämta ut paket på posten, träna och sen ska jag och mamma boka resan till Thailand. Nu ska jag kolla tv/ datorn ;)


» Bilder från helgen


» Hade en bra kväll igår. Lite seg idag dock...

img_8979 (MMS)

Hade en bra kväll igår. Lite seg idag dock. Har i alla fall fått röjt upp och städat det mesta. Ligger i soffan och kollar lite film just nu. Blir nog en ganska lugn dag. Kanske lägger upp lite bilder senare.


» Lördag och lite party

Det blev ingen spinning i morse, utan pump i stället. Bettan ville att jag skulle hänga med. Efter det kom pappa in till mig och hjälpte mig sätta upp en hylla. Har även lagat köttbuller med kanel (misstag). Dom smakade väl sådär :(. Nu har jag fixat mig och så, snart dycker tjejorna upp. Så ska vi ladda inför kvällen ;). Hoppas det blir kul, för jag är dans sugen :)


» 17.09.11

Åhh, Pearl Harbor är så bra... men såå sorlig. Blir typ helt deprimerad efteråt ju :P. Nä nu måste jag sova, har tvingat mig själv att inte avboka spinningpasset i morgon 10.15. Så när jag vaknar blir jag tvungen att gå. Ända sättet att få dit mig på ett morgon pass. Sedan blir det hem och fixa inför kvällen, utgång. Hörs i morgon!


» Idag har nettan och kajsa varit här en svä...

img_5193 (MMS)

Idag har nettan och kajsa varit här en sväng ;). Vi åt på cactus och tjata lite om resan. Fick mina bikinis idag. Den ena hade jag beställt i helt fel strl, tog fram symaskinen och sydde lite, så förhoppningsvis ska jag kunna använda den endå. Nu ska jag kolla Pearl Harbor :).


» 16.09.11

Känslan av att veta att man är ledig i 3 dagar nu... är sjukt UNDERBAR!!! Ska slappa, utgång med vänner, boka resa och annat kul :). Gött ska det bli i vilket fall ;).


» Riktigt seg dag idag, till och med rasten ...

Riktigt seg dag idag, till och med rasten går segt. Då är det illa. Men är väll för man vet att man ska vara ledig hela helgen. 6h kvar nu, får försöka få tiden att rulla på ;). Ska till systemet sedan och även handla lite gott inför helgen.


» Sitter på jobbet, 1 timma kvar till hemgån...

Sitter på jobbet, 1 timma kvar till hemgång. Blir nog slapp framför tv:n i kväll. Inget större inplanerat. Idag har jag fixat ledigt för resan, 3 veckor till Thailand i januari. Mycket bättre än så blir det inte. Hoppas bara nettan får ledigt med, så blir det perfekt :). Blir en grymt bra resa i så fall.


» Dags för spinning. Dom håller på och renov...

img_4595 (MMS)

Dags för spinning. Dom håller på och renoverar duscharna idag. Så jag får skynda hem och duscha sen. Blir turbo så jag hinner till jobbet. Sen jobb 10-19.


» Får panik, går verkligen inte att somna! T...

Får panik, går verkligen inte att somna! Tankarna går som en propeller i huvudet. Försöker att inte tänka på något, men då blir det bara värre. Varför ska det vara så när man verkligen vill sova? Ska ju på spinning kl.08.00 i morgon. Vill sova NU!!


» Ray ban


Beställt ray ban solglasögon, ännu en grej att bocka av inför Thailand :)


» Tvättar och grejar. Nu ska jag gå och köpa...

img_2426 (MMS)

Tvättar och grejar. Nu ska jag gå och köpa lite mat i stormen ;)


» 13.09.11

Nu ska jag sova. Riktigt skitväder ute och värre ska det ju tydligen bli :(. Ledig i morgon i alla fall, inget roligt på schemat dock. Bara måsten som tvätta, städa mm.



» Så glad för din skull <3

Har fått ett sånt himla roligt beked nyss. En utav mina vänner ska bli mamma. Känns så overkligt, svårt att fatta. Men hon kommer bli världens bästa mamma, till den sötaste lilla bebisen. Är så lycklig och glad för hennes skull. Detta gjorde verkligen min kväll. Sitter med ett leende på läpparna hela tiden. Stort grattis till henne verkligen! <3


» Och här kommer den andra.

img_1274 (MMS)

Och här kommer den andra.


» Har beställt två bikinisar nu, eftersom de...

img_5161 (MMS)

Har beställt två bikinisar nu, eftersom det antagligen kommer bli en resa till Thailand i januari :D. Här är den första. Kan ju bara lägga upp en bild åt gången när man mobilbloggar.


» 12.09.11

Dags för jobb igen, 12-19. Go tid i alla fall ;) Hör lite senare!

Får bli en gammal bild


» NINE/ELEVEN


Idag går tankarna till dom drabbade och anhöriga som drabbades 11/9-2001



» 11 september

Hej hej.

Jobbat idag 10-18. Första delen av dagen var riktigt segt. Men sen rullade det på ganska bra. Jag städade kassorna och gjorde det snyggt. I morgon börjar våran nya stormarknadschef, spännande! Efter jobbet tog jag mig en sväng till sportlife och gick lite på crosstrainern. Så skönt att rensa huvudet efter jobbet. Nu ska jag kolla lite tv och dricka min jordgubbssmoothie ;).




» 10.09.11

Jobbade 9-19 idag. Lite dåligt med folk dom senaste helgerna så det blir lite segt. Men tyckte ändå det rullade på någolunda bra idag. Efter jobbet åkte jag till Emma och hade lite lördagsmys :9. Vi kolla lite semesterbilder och så, planerade lite. Nu ska jag snart lägga mig till sängs. För i morgon är det jobb igen 10-18.


» Time for work

Då var det snart dags att åka till jobbet igen efter 3 dagars ledighet. Har en jobbhelg som väntar. Så det kommer bli en lugn helg, skönt. Förra helgen var ju ganska tuff. Skulle varit på bodypump i morse, men fick hoppa det. Igår på bodystepen gjorde jag något med vänster lår när vi gjorde benböj, small liksom till. Sen kunde jag knappt gå. Mycket bättre idag. Men nu när jag äntligen börjar komma igång så vill jag inte åka på något dumt. Så får träna en annan dag i stället. Var på det nya core passet igår med, riktigt bra! Synd att man är reserv 26 nästa vecka bara :/.

Slutar 21 idag så sen blir det lite tv mys och sängen.


» Nya jackan.

Min nya jacka att ha nu innan dunjackan ska på.


» Städat

Nu är lägenheten skinande ren. Damsugit, skurat golven, dammtorkat, slängt och rensat. Får vi se hur länge det varar. Nä jag brukar allt ha ganska ordning, har typ städsjuka lr nått. Hatar när det är stökigt och smutsigt, så dammsugaren går på högvarav här hos mig ;).-


» 08.09.11

Hej hej.

Har suttit hela morgonen och sorterat upp allt på hårdisken. Allt raderades på den nämligen, ett cp pogram som gjorde det. Så har fått haft 1000 andra olika pogram för att försöka få tillbaka det. Har i alla fall fått tillbaka så gott som alla bilder igen i alla fall. Det är det viktigaste. Har fått några filmer med, men dom går inte att spela. Men det gör inte så mycket. Nu har jag i alla fall fått ordning på det mesta, så nu ska jag ta tag i städning och sedan laga lite mat.

Köpte ny höstjacka i går med som jag kan visa sedan.


» Bakat morotsmuffins med glasyr, MUMS! Inte...

img_3479 (MMS)

Bakat morotsmuffins med glasyr, MUMS! Inte riktigt som dom på Einars konditori, men goda var dom.


» Big Brother 2012


Äntligen kommer man ha något att kunna titta på på tv ;).


» Här är min förra häst Julia när hon är ca....

img_0093 (MMS)

Här är min förra häst Julia när hon är ca. 3 år och går på trav. Så fin :) men jag är så glad att hon slipper travet. Tänk va många hästar som förstörs och plågas. Julia var ett tydligt exempel på det. Julia är hästen närmast.


» Ung Cancer - "Det är okej att känna"


» Hej hej. Är på jobbet idag och jobbar till...

Hej hej. Är på jobbet idag och jobbar tills 19. Sen blir det antagligen hem till Emma å mysa lite :). Lördagen blev lyckad och jag hade i alla fall kul. Lite mycket och dricka kanske men så blir det i bland ;). Gårdagen spenderades mestadels i sängen och kollade lite olika avsnitt på datorn. Eftersom min hårdisk med alla filmer raderats ( ska förklara sedan, riktigt dåligt). På kvällen gick jag till Emma och Daniel för att hämta bilen. Vi såg på film, åt mat och kladdkaka. Diskuterade lite roliga händelser som hände under kvällen ;). I morse körde jag huvudet i handfatet med, så har en fin bula/ blåmärke i pannan nu :(. Hörs senare!


» SMS-inlägg

img_5594 (MMS)


» Kolla min fina badbomb från lush som jag s...

img_3869 (MMS)

Kolla min fina badbomb från lush som jag ska bada med. Luktar godis :D


» Tidig lördag

God morgon!

Vaknade riktigt tidigt idag för att vara mig, kunde inte somna om så lika bra att stå upp. Träningsvärken idag i mina ben är inte nådig. Har nog aldrig haft så ont, lr det skulle varit sist jag gick på detta passet i så fall. Helt sjukt att man kan ha så ont, böjer jag på benen mycket grinar jag nästan asså. Prova det passet så får ni känna själva. Ska göra mig ett bad och fräscha till mig lite. Sen ska jag åka till Överby med Emma en sväng :). Hörs senare!

'
Kolla vilken söt gris :)!!

» Pumpen i morse tog nästan kål på mig :(, h...

Pumpen i morse tog nästan kål på mig :(, haha. Dom säger att man blir pigg hela dagen av att träna på morgonen. Jag är helt slut, benen har i alla fall slutat skaka. Men spagetti känslan är kvar. Tror jag håller mig till kvällspassen, det är skönast att träna då. Sitter på jobbet och jobbar fram till 21. Henke ska inte låna min lägenhet idag, så jag satte hänglås på barskåpet helt i onödan :P. Skönt att ha lägenheten för sig själv i kväll i alla fall. Hörs!


» 01.09.11

Go kväll.

Jobbat idag 12-20. Nu ska jag sova, ska upp tidigt i morgon. Har bokat body pump 08.30. Inget som jag är sugen på direkt, speciellt inte på morgonen. Vill helst ligga och sova i sängen då. Men Får rycka upp mig lite och pallra mig dit helt enkelt! Sen ska ju lillebror ha förfest i min lägenhet i morgon, inte helt med på detta. Kommer vara orolig tills jag slutar 21.15 i morgon och kommer hem och ser att allt är i sin ordning :P.

På lördag är det personalfest/kräftskiva kommer bli grymt. Har aldrig varit på en coop fest som inte varit rolig (går nog inte). Sen fyller Sara med, så henne får vi fira på krogen då jag inte kan komma innan på kalaset.

GOD NATT!

» Idag har jag gjort en donut i håret. Bestä...

img_6620 (MMS)

Idag har jag gjort en donut i håret. Beställde ju sånna grejer. För att ha gjort den själv är den ändå ganska okej :P haha. Nu ska jag åka till jobbet. Hörs!