» GOTT NYTT ÅR!!!

Hoppas det blir ett bra nytt år ny då :D Gott slut och gott nytt ;)

Kramar Sabina

» Tisdag

Ja, skulle varit in till stan tidigt idag men men. Vaknade med jätte ont i huvudet så blev inget med det. Åkte in senare med mamma och morfar i stället. Fick i alla fall pluggat en del teori så det var ju bra;).
Morfar kommer snart och hämtar oss igen då blir det munkedal, systemet. Men min nyår ser ju inget vidare ut såå frågan e om jag ska ha nått :/. E inte ens sugen på nyårs firande.... men men får väll hoppas att det ser ljusare ut i morgon.

Ska även bort till hästen sen, får se om det blir en ridtur med kanske... maby maby

/Sabina

» TRÖTT :P

Ja, jag fick ju övertalat carro igår stackarn att följa med:P. Var riktigt seegt i början och nära på att vi drog hem. Men sen kom det igång och ja vi hade riktigt ul där ett tag:). Men i slutet var jag ganska trött så då var det inte mycket glada miner från min sida. Haha carro och melli vet vad jag menar :P. Men det blev inte mycket sömn i natt, usch...

Inventering sen då i morse, hatar det nog mer en allt annat i världen. Typ i alla fall. Men hade körlektion vid 3 så fick gå tidigare, yeeeeeeesssss vad skönt:). Och den gick riktigt bra och glada nyheter fick jag där, hehe :D:D.

Nu ska det vilas och ta det lungt ;)

ha det bra / Sabina


» Huset för mig själv :)

Ja på nyår drar mamma och pappa till göteborg så då e huset mitt :P hehe Inte för att jag ska fira nyår här endå, så egentligen kvittar det :P. Men kanske lite mat och sånt här innan, vem vet.

Bye bye

» Söndagsbak...

Har precis bakat lite grann. Hoppas att det blir gott får smaka på det senare när det stelnat lite.

Här är receptet:

ROCKY ROAD

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 40 min


Ingredienser

12 kakor

600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2 nävar mini marshmallows
3 dl salta jordnötter
1 dl skalade pistagenötter


Gör så här


1.
Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger



/ Sabina


» Hemmakväll :(

Ja det blev en kväll hemma i alla fall, skit kul. Eller inte. Tittat på körslaget och såå.... måste bara säga att jag hatar tv 4 orka ha så mycket reklam. Mer reklam en pogram ju. Sååå seeegt!!!! Men men får väll gå å se en film lr nått nu då och fördriva tiden.

Längtar till nyår i alla fall, för då e det fest vill jag lova. Då ska det festas som aldrig förr;) Lr typ kanske:P

/Sabina

» Jag dör....

Har verkligen ingenting att göra... det måste hända nått ikväll annars vet jag inte vad jag gör. Orkar inte sitta hemma i kväll.

/Sabina

» Släktträff

Har precis varit på torp och slagits bland alla folk, ussch vad jobbigt. Hela sverige på torp på en och samma gång känns det som.

Men nu ska jag åka på den hemska årliga släktträffen på pappas sida. Har alltid hatat den. Ha det:)

» UTGÅNG!!!!!!!!!

Ja, nu blir det in till uddevalla och festa lite. Nettan och dom kommer och hämtar mig här sen:) Sedan drar vi till trädgårn;) Har aldrig varit där så det blir något nytt:P Men lär vara kallt:P

Jaja nu e det party som gäller :D hehe

Utseende idag:)




PUSS HEJ <3

» Juldagen

Julafton igår var helt okej :). Massa mat så man mår illa, sedan paket och sånt. Tråkiga var att jag blivit såå förkyld, så var lite trött och hängig. Mysig dag var det i alla fall:).

Idag har jag fixat i ordning mina julklappar, håller på att greja över alla grejer på datorn till extra hårdisken jag fick. Tar sin lilla tid:P Men datorn har blivit mycket bättre nu:). Funderar på att se Björn gustavssons film som jag fick ;)

Jaja, ikväll blir det väll trådgårn antagligen, får se hur jag mår.
/sabina

» GOD JUL

Jag önskar alla en riktikt bra julafton, med många paket:).

Önskar Sabina


» Ganska duktigt :)

Måste säga att jag varit ganska duktig idag. Stog upp kl. 06.45 för att åka in och ha körlektion som började 09.10... fick köra lite längre om jag körde hem till hennes hus, och det gjorde jag. Så  fick lite extra tid:P hehe. Efter det satt jag och pluggade teori i typ 2 1/2 h rätt segt i slutet för då hade hanna gått:(. SEn ner till willys och köpte gainomax lr hur det stavas. Men fick choklad smak, blääääää!!! men men den slank ner efter 1h träning på sportlife. Ringde pappa åkte med han, såå ringer mamma och vill att jag ska köpa julklapp till mormor och farmor och mat. Så vi blev tvungna att svänga in till torp... inte jätte farligt med folk faktiskt. Sprang runt där och fick tag i det vi skulle. Sedan hem på med ridkläderna bort till stallet. Tog en tur med Johanna och Andrea, skoj :D. Ja hem igen, slängt i mig lite mat och en tårtbit. Sedan bort till grannen och städa. Ja, nu e i alla fall allt klart och fixat!!!!! Underbart känns det för nu orkar jag inte mer idag. helt slut. Men dagen har gått rätt fort i alla fall.

Kul att man blivit förkyld dagen före julafton :(. Trist, så nu ska det drickas te resten av kvällen;)

/ Sabina


» Måndag

Idag har jag, mamma och henke varit i trollhättan och handlat lite. Masssor med folk, överallt. Men men lite julklappar till blev det. Sedan åkte vi till uddevalla och åt på Thai, det var mycket gott:). Fick även hämtat ut min fula legetimation. Så nu slipper passet vara med som jag endå glömmer hela tiden.

Mina parfymer kom idag med :D, ska jag testa i morgon:). I morgon blir det körlektion och hård träning på sportlife. Var ett tag sen nu.

/ Sabina

» Från Fredagen

                           

Bilderna är tagna av carro, snodde dom:P

» Movie :)

Blev tipsad av johanna igår att se filmen Twilight, så det gjorde jag. Och hon hade rätt, den var bra;).  Så det är en riktig mysdag idag:).

/ Sabina

» trööttttt

Kom precis hem från hedekas. Jag och johanna åkte upp på inflyttningsfest, till sandra och malm;). Helt ok, förutom att vi var trötta och det blev lite förstört i slutet.

Skönt att vara hemma lite i tid i alla fall:) så nu ska jag sova god natt....

» hejsan

Äntligen lov måste jag bara säga, såå skönt att kunna sova ut. Speciellt när man kom i säng halv 4. Ja det var ju harrys igår då. Sådär måste jag säga. Inte såå mycket folk å jätte dyrt i baren, så jag tycker gg är bättre;). Innan var vi hos erica riktigt kul. Goa tejor:D. Stackars Carro med sin julklapp som hon så gärna ville ha:(. Ska köpa en sån till henne så hon får en i tröst:).

Åkte ju med Johanna för första gången med, mycket bra gick det. Lungt och säkert, gillar jag:).

Nu blir det torp för min del;)
/ Sabina'

» Utgång :)

Ja, nu e det dags för utgång :) Ska åka in med johanna, ska bli kul att åka med henne:) Sen så e ju en annan körkorts tjej med carro:). Hoppas jag med kommer ha ett snart:).

Vi ska till Erica och ha julklapps lek, jag e sämst på att komma på julklappar så får se vad dom tycker:P Sen blir det harrys, kanske även gg. Får väll se:).

Ha det!!!


» Unna sig själv :)

Har precis beställt julklappar till mig själv :) 2 parfymer. Känner för lite nya dofter.



/ Sabina

» hmm...

Idag har jag nog inget intressant att berätta faktiskt :/. Om man inte vill lyssna på en massa jobbiga grejer som händer mig hela tiden:P. Orka med mitt liv... nä det ska nog gå ;).

Längtars till fredag, ska bli skönt och gå ut och ha kul med kompisarna :D. Sedan är det ju lov från och med fredag kan man säga ska ju bara fika på fredag:).

Jaja nu måste jag väll skriva dom jäkla dokumentationerna såååååå trött på dom nu, jullov tack !!!!!!!!!

puss hej

» måndag...

Precis kommit hem, varit och pluggat på trafikskolan. Måste nog plugga på skyltar lite:P Annars gick det väll hyfsat. Nu är jag jätte hungrig så måste ner å får något i mig. Hoppas det finns något gott att hämta:) På sista gympa lektionen idag hade vi bowling, inget man e mästare i precis. Plus att naglarna gick av:( men men det var rätt kul:).

Imorgon har jag varit smart och tänkt till vad det gäller min körlektion;) Jag la den på svenska så missar typ hela den + att hon ska ha tråkig genomgång i morgon yeeees!!!! :D Ganska smart endå:) hehe Fick  även min födesepressent av emma, linus och jessica idag med... haha kan bli spännande ja:P

På fredag är det Harrys och jag har gratis biljetter så e någon sugen säg till :)

/ Sabina



Min present ;)

» Missa inte...

Nu ska jag se på Svenska Hjältar, såg den förra året höll på att grina ihjäl mig:P Jätte bra gala tycker jag, man borde ha fler sånna och hylla dom som faktiskt gör riktigt bra saker här i världen.

Så missa inte den!!!

/Sabina


» lite uppdatering...

Ja i fredas var jag på gg med sofia, även emma dök upp i slutet :). Kvällen var helt okej endå, med vissa tråkiga grejer:(. Kom i alla fall hem kvart i 3. Sedan upp kl. kvart i 8 för att åka till göteborg.. lite jobbigt att stå upp.

Men en heldag i göteborg blev det, fick köpt mig ett par jeans å hjälpt mamma med julklappar. Sedan var vi bjudna på mat hos morbror. Var hemma vid 10 tiden igen å då var det sängen som gällde för mig:P.

Idag är jag mycket piggare, men jätte snuvig:( ussch vill inte bli sjuk. Ska bort till stallet och rida nu i alla fall... massa kläder blir det. Sedan blir det massa plugg och mitt godis jag köpte på hemmakväll i fredags som jag inte hunnit äta upp:P

Hörs :)

/Sabina


» Du är vad du äter..

Strax blir det Tv degande för mig.. inte för att jag direkt kommit så mycket längre på svenskan som ska vara inne i morgon men :/. Man missar inte anna skippers du är vad du äter för ett svenska arbete:P Kanske man gör men jag vill se på det i vilket fall:).

ses

/sabina


» R.I.P

Idag är det 1 år sedan du lämnde oss, en oförglömlig dag...

Vila I Frid
~Louise Jacobsson~
071211

Vi saknar dig!



Hon heter LellyLuu på bilddagboken om man vill läsa mer om henne...

» Sovmorgon :D

Ååååhhh va skönt, i morgon får jag sova ut lite:). Morfar hämtar mig inte försen halv 11 och kör mig till skolan:).  Det ska tas till vara på....

Hade ju min nya klänning i lördags så här är ett kort på den, fult kort men men:P



/ Sabina

» ÖNSKELISTA!!!

 Å massa massa annat :P

» onsdag

Har precis skrivit färdigt mina dokumentationer, svenskan är nästan klar börjat på idrotten och när jag skulle hämta dom andra läxorna på fronter hakade hela datan upp sig så får göra ett nytt försök nu:P. Förut var jag och mamma och handlade mer grejer till julgrupperna i våran butik.. Usch vad det går åt pengar... bara att hoppas på att vi får in allt å lite vinst med.

På fredag har Sofia bestämt att jag och hon ska till GG, hon har tillslut bestämt sig för dag och ställe:P Nån mer som ska ut på fredag??? Vi söker folk;) hehe På lördag ska jag till stora staden göteborg och gå i affärer och på kalas till min morbror.

Nu är det läxor som gäller, men jag börjar komma i kapp:D

/sabina


Denna Gjorde jag klart idag,

» Negativa vibbar...

Idag har det varit en negativ dag, jag kan verkligen inte tänka på något possetivt. Allt e skity och inget kommer lösa sig enligt mig. Mamma har haft raserianfall på mig:P. Jaja, nya possetiva Sabina i morgon hoppas vi på.

Grattis Melli till körkortet, det var du värd :D!! Hoppas jag får provåka med dig snart hehe:P

/ Sabina

» JÄVLA svenska!!!!

Sitter i skolan nu med mitt svenska arbete gjort 1 fråga på 2h timmar känns bra;).  Såå fruktansvärt ointressant med litteratur. Om Hamlet, Robinsson crouse och annat trist.

Snart ska vi till bibblan och låna bok, ses...

» ny vecka, nya tag...

Helgen är över och det är måndag igen. Vore skönt med lov, men ska nog stå ut tills dess hoppas jag. Såå mycket plugg nu bara. Allt på en gång, sånt gillar jag inte.

Förresten såg dokumentären med Britney igår, hade spelat in den. Såå grymt bra. Om jag hade levt ett sånt liv som henne hade jag antagligen med gjort samma misstag. Hon har inget normalt liv, fyfan för att inte kunna gå utanför dörren. Tyckte riktigt synd om henne. Värd att se!!!

Nu måste det pluggas!!!!



/ Sabina

» Dop & Julbord

Har precis duschat och ska torka håret. Ska stax på dop för lilla Iza :). Ska få ha på mig min style by stars klänning för första gången tänkte jag. Efter dopet bär det av det det hemliga julbordet:P hehe. Mer om det i morgon. Måste fixa mig i ordning nu. Ha det:)

/ Sabina

» Onsdag

Idag fick jag fixat leg;) fult men men ett leg ska det bli:).

I morgon har jag fullt upp, massor so måste göras. Seegt på en ledig dag:( men men kanske bra så jag inte slappar sönder:P

/Sabina

» Tisdag

Ja idag var det tisdag. Började med körlektion, som faktiskt gick riktigt bra idag. Sedan till skolan och ha svenska... fy fan vilket projekt vi fått. Plus att läraren e ju helt cp såå. På lunchen kom mamma och hämta mig skulle ner och fixa nytt leg. Tillbaka till skolan och ha florestik. Jaja en ganska vanlig dag egentligen inget intressant.

När jag kom hem ringde banken och sa att mitt kort inte skull fungera, JÄVLA KÄRRING ursäkta. Men nu har jag varit på banken 2ggr och det verkar vara väldigt svårt att få sig ett leg. Så i morrn blir det att åka till banken en 3:dje gång och fixa nytt kort med, fan va kul:(.  Måste även till polisen och polisanmäla mitt leg och gamla bankomatkort, även en trasig mobil som folk trampat på:(. Usch usch, hoppas att det snart vänder och går mot bättre.

I morgon är vi ju i alla fall lediga, ska städa hos grannen så ska han betala mig pengarna jag blev stulen av på krogen... snäll han:). Så ska spara dom till en ny mobil. Så får fan städa mycket nu, man väljer ju typ alltid den dyraste mobilen tyvärr.

Kom på en till dålig grej när jag ändå e inne på den linjen. Min laddare ligger kvar i skolan till datorn, så kommer inte kunna göra svenskan lr vara med i omvärden. jaja, en till sugig dag idag helt enkelt...


Denna mobil vill jag ha, synd att den måste kosta 4500. Men ska spara.

» Jävla pissdag!!!!

Denna dag har typ bara allt gått åt helvete, trodde inte man kunde ha mycket mer otur efter helgen men tydligen såå kan jag det. Orka!!!

Men men, lägger upp lite roliga bilder från helgen i stället;).