» Äntligen!!


» Torp 2015

Hoppas dom bygger spårvagnar som går i mellan så man orkar ta sig till alla affärer med :P

» Nya skor

Vardagsskor , Mowli , Nly Shoes - NELLY.COM
 
Vardagsskor , Heel Boot , Fanny Lyckman For Estradeur - NELLY.COM
Dessa två har jag beställt hem. Får se om jag behåller båda. Dom undre ska tydligen ha väldigt dålig kvalite. Får se vad det blir?? :P

» Glossybox

Idag kom glossybox på posten :)


» Bebis-gos

Fick äntligen träffat lille Sixten idag och Emma. Så himla söt!! <3 Han fick en fin jacka av mig och ett par jeansshorts och skjorta från jobbet :)

Nu måste jag sova, ska upp tidigt för att åka till Gbg horse show med Emma :) Hon hämtar mig 07.30. Inte van att gå upp så tidigt :P

Förresten fynda en del på bikbok idag som hade 50% på allt. Får visa när jag hinner ;)


» Måste.ha.begär.på.dessa!


» Villhem.nu

Är på jobbet och bara väntar på att få sluta. Seegt nu, lite folk och inte jätte mycket att göra. Ont i magen har jag med så vill bara hem och vila. I morgon blir det besök till frissan och sedan ska jag hem till Emma och hälsa på henne och lille Sixten :) Sen kommer ju lönen i morgon med :D


» Intressant

Mamma hittade en intressant grej på internet. Har aldrig hört detta förut, konstigt! Jag har ju haft pollen allergi sen jag var 7-8 år. Ska tydligen inte äta potatis. Sen är jag ju allergisk mot kvalster med.


» Duktiga pappa

Pappa har ju gjort denna tv-bänken till mig. Så nu har jag beställt en sådan här hylla. Fast vi har gjort om den lite ;)


» Sänggavel

Fy vad tunga dom pallarna var! Upp för 4 trappor och sen in i mitt mini badrum och i badkaret för att duscha av dom. Hade nog maxpuls där ett tag. Haha.

Nu vill jag bara till Ullared och Ikea och fixa lite annat. Har lagt beställning till min pappa på lite hyllor och så ;)


» Näl och magen

Sitter på näl och väntar på att lämna blodprover. Har varit och pratat med läkaren och det kändes bra. Hon var bra att prata med och kändes väldigt insatt i min "historia" och verkade ha bra planer på hur vi ska gå vidare. Skönt att slippa mag och tarm som inte gör nått. Nu kör vi på infektions mottagningen i stället ;). Dock så måste jag försöka äta så lite socker som möjligt. Det tryggar magbesvären nämligen. Kommer bli tufft. Fast hon trodde redan jag var duktig på det. Oj va fel hon hade :P

Idag är det inget vidare väder, regn och blåst! Blir till att mysa inne. Ska åka och hämta lastpallar hos pappa sedan. Sen hem och kika på grejer till sovrummet. Vill ändra om lite ;)


» Fix å trix

Så nu har jag lådor. Måste köpa nya lampor och sånt bara.


» Fram tills nu

Hejsvejs!
Idag är jag ledig skönt. Var visserligen ledig lördag och söndag också :P Men i helgen tig jag det bara lugnt. Fredagen jobbade jag först. Sedan åt jag räkor med Angelika och hennes kille plus några till. Var även chafför åt pappa och några på natten där. Lördagen sov jag länge kollade serier och åkte sedan in till stan för myskväll med min fina Emma. Vi planerade sommaren och bestämde att den ska bli grym ;) Söndag var det kalas för Morfar som fyller 76 år idag.

Igår jobbade jag 10-20 och tränade sedan med Angelika. Vi var riktigt duktiga :)

Nu ska jag göra mig i ordning och åka till farmor. Har hittat en inrednings idé. Så hoppas jag hittar några trälådor där ;)


» sova?

Nää om jag skulle ta och sova kanske. Var på body pump med Bettan och hennes kompis förut. Gick inte alls bra, kroppen kändes helt kass. Började svettas massa redan innan passet? Sen skakade hela kroppen efter typ första låten och kände mig alldeles yr. Var så irriterad och arg på min kropp så sket i det och körde ändå. Lär väl få sota för det i morgon kanske. Men är så trött på magen som förstör hela tiden. Kan det inte bli bra bara, så vore jag himla glad :)

God natt i alla fall ;)

» Vill också gå på bal!

Åh, va jag vill ha bal igen. Finns ju så fina klänningar. Denna är så himla fin :)
 

Universe Dress - Ida Sjöstedt For Nelly - Silver - Festklänningar - Kläder - NELLY.COM


» Saltis

Hemma hos mamsen och pappsen i kväll. Gosat med Zigge och kollat ponnyakuten med pappa ;) :P. Hade helt missat att det kommit en säsong 4. Helt crazy ponisar med :O nu ska jag sova, ledig i morgon. Skööönt :)


» Tradera

Lite utav det som finns på tradera :)

http://www.tradera.com/svarta-jeansshorts-med-nitar-36-auktion_341737_179715700

http://www.tradera.com/levis-shorts-w30-s-auktion_341737_179715471

http://www.tradera.com/g-star-jeans-28-auktion_340331_179715979

http://www.tradera.com/bikini-panos-virkad-38-auktion_342186_179447119

http://www.tradera.com/g-star-jeans-28-auktion_340331_179715979

http://www.tradera.com/ros-trojor-onesize-auktion_162901_179717035


» Lediga tisdag

Hejsvejs.
Tvättat idag och rensat lite i garderoben. Lagt upp lite grejer på tradera, försöka bli av med sånt som inte används lägre.

Ställde mig nyss och gjorde lite pannkakor också. Min mage har tyvärr balkat ur igen. Går mycket konstigt nu på jobbet, så förhoppningsvis blir jag bättre snart. Vill ju kunna träna och så.


» Träningsskor

70% på stadium. Fick mig ett par superbilliga träningsskor. Väldigt utplockat så var väll inte just den färgen jag tänkt. Men dom kommer nog duga fint ett tag ;).


» Vill inte sova...

Usch, nu måste jag gå och lägga mig så jag orkar upp och jobba i morgon. Just nu vill jag bara vara hemma och ledig. Men ska väll ta mig igenom denna helgen med :). God natt!

» After work

Underbart väder idag! Sallad på coffe roomer med Emma. Sen hem och tjata lite hos henne.

After worken var helt ok. Riktigt snyggt ställe. Man kan inte tro att Uddevalla kan ha ett sånt ställe. Rekommenderar verkligen att gå dit :) Maten var bra och drickan var god. Stars and Stripes hette stället.


» Summerburst bokat!!!

Äntligen köpt biljetter!





» Morgonträning

 
Morgon träning på gymmet i morse med Malin :) Har nu fått i mig lite frukost och duschat. Ska städa och diska så det blir lite ordning här hemma till helgen. Jobbar ju hela helgen, mördarpass. Så blir inte tid till det då.
Sen ska jag möta upp Emma, tjata lite och förhoppningsvis boka biljetter till Summerburst :D:D

Ikväll är det after work också på nya stället Stars and Stripes ;)

» Mot gymmet

Ska strax åka till gymmet för spinning och cx work med Angelika. Ska sola efter med. För orkade inte det igår. Hörs kanske efter.


» Glossybox mars

Idag kom glossybox :)


» Virkad bikini

Tur mamma och pappa åker till Kreta i maj så jag kunde beställa hem en ny sån här bikini i mindre storlek. Den jag köpte när jag åkte till Thailand var lite stor. Älskar den, den är så fin :)


» Gött pass!

Riktigt bra pass var det. 30 min rpm (spinning) först och sedan 30 min pump ;) Passade mig alldeles utmärkt då det är mins favvo pass typ. Lagom längd med ;) efter gymnet åkte jag till ica och käpte kalvkorv som jag glömde. så fick det bli hönekaka och det. Sjukt gott! Nu blir det duschen och sedan det nya programmet som började på 4:an idag.


» Happening pass

Nu ska jag dra mig till gymmet på lite pump och spinning. Är ett happening pass så är 30 min av varje :) sen blir det nog lite solning efter det ;)

Hade kort jobbdag idag. Skönt så man hinner med lite annat efter.