» Vilken morgon

Ja min dag började himla lugnt och fint. Vaknade efter en skön härlig sovmorgon, åt frukost, dega vid datorn och tog på mig ridkläderna för att dra bort till stallet. Telefonen ringer, tittar på displayen = COOP. Fan också tänkte jag då. Men måste svara annars har man arga chefen efter sig. Ville att jag skulle börja halv 12 helst. Okej sa jag som jag alltid gör. Frågar Andrea om hon kan ta Julia, det kunde hon tack och lov. Springer i i duschen brotom till jobbet. Ringer ägaren av stallet, en häst är sjuk, kan vara kvarka, julia kan vara smittbäraren, måste ringa veterinär, måste ringa gamla ägaren, måste stanna hemma från jobbet. PANIK!!!! Ingen svarar.

Måste åka till jobbet, vill inte få skäll av chefen. Morfar får ta hästen i fall det behövs. Veterinären kunde inte idag kommer i morgon. Ägaren lättar trycket på bröstet, Julia är inte smittbäraren. Ja det hela löste sig mesta dels;). Och jag fick jobbat 12.00- 21.15.

I morgon blir det veterinärbesiktning på Julia, hoppas att allt kommer gå prima. Även hovslagaren kommer och ska sko henne. På kvällen blir det filmmys med Emma.L. och Malin ;).

OCH SNÄLLA COOP RING INTE MIG I MORGON!!!!!!! Då ger ni mig hjärtattack:P

SABINA

» Måndag

Idag är det måndag och ny vecka, skönt ;) Är ledig idag med :D. Har precis städat mitt rum som sett förjävligt ut det senaste. Blir så när man jobbar och jobbar. Då orkar jag inte städa. Har även fixat hovslagare, så han kommer på onsdag och sätter på Julle nya fina skor;). Äntligen kommer jag kunna rida ut.

Nu ska jag äta lite mat, sedan bort till stallet kommer andrea idag med kul;) Ikväll blir det spinning med mammsen.

SABINA

» Bilder från i fredas

Kul kväll med arbetskamraterna... alla är inte med på bild dock kameran dog innan alla hann komma.





Så det fattas typ 10 pers men men:P

SABINA


» Dålig uppdatering.... i know

Har jobbat hela helgen långa pass plus kalas och grejer så datan har jag inte hunnit med. Men lovar att berätta i morgon. Nu måste jag sova. Ha det;)

SABINA

» Deg deg

Min sista lediga dag denna vecka. Först släppte jag ut hästarna sedan hem och gjorde mannagryns gröt till mig. Jag älskar det :D. Sedan tillbaka till stallet igen, tog en tur på julle. Hon var duktig idag:).

Nu degar jag bara och väntar på spinningen som jag och caroline ska gå på. Fick även postavi idag, min kavaj har kommit. Men får hämta den i morgon innan jobbet. Orkar inte åka nu bara för att hämta den.

SABINA

» Min dag

Idag har jag varit i stan på morgonen. Köpte med mig en tacosallad från cactus hem :) Efter det drog jag till stallet, skulle bara longera Julia men det blev mer en så. Tog även en tur med Andreas häst tillsamans med Johanna. Så blev några timmar i stallet. Sen kom mamma bort till stallet med äpple till Julia ;).

Nä, nu är det Idol :D

SABINA


» Paket på väg :)

Denna är på väg på mig på posten:) Har letat efter en lite oversize kavaj länge, få se om den kommer bli bra.



SABINA

» Julia



Här är min spinkis :)Hon är mycket mager nu, men med alla mat och träning hon får nu kommer hon snart vara bra;)

SABINA

» i morrn, i morrn :)

Idag har jag jobbat 8.30 - 16.00, helt okej. dagen gick riktigt fort. Sofia och Emma var och hälsade på en sväng med, alltid kul när lite känt folk kommer :D. Efter det åkte jag och pappa till träminuten och inhandlade en massa torv och spån. Även lite mat till pållen. Och nu på kvällen har det bara degats.

I orgon är det jobb 9.00-15.00, skön tid. Efter det ska jah äntligen få hämta hem min julle bulle :). Emma ska med också och hjälpa till;). Hörs i morgon kväll;).

SABINA



Har dåligt med bilder på datan så får bli en gammal;)

» Ullared, igen :P

Japp idag var jag på ullared igen, var ju inte jätte längesen jag var där sist. Men men blev en massa till Julia. Täcken, grimma, schabrak, grimskaft, lindor mm. I morgon måste jag till torp och köpa mer:P Var en del som inte fanns. Lr det fanns i svart men hon ska ha brun sadel och brunt träns så jag måste ha bruna grejer:P Ska även till träminuten och hämta foder och grejs i morgon;).

Senare blir det core med carro, måste se på idol med... får spela in och se efter coren:).

Julias grejer jag har köpt får ni se när jag hämtat henne så hon kan stå modell:P.

SABINA

» LEDIG

Halllooooooooo

Idag har jag varit ledig rätt skönt efter 4 rätt intensiva jobbdagar. Jag har typ inte gjort ett piss på hela dagen men. Instalerade mitt gamla the sims spel och satt och spelade det:P Vid halv 6 drog jag och Carro på spinning activo. Aldrig testat det förr, gick sådär. Men men får väll ge det några gånger så man lär sig.

Nu ska jag göra mig lite mannagrynsgröt för det är jag sugen på, sen blir det väll tv. Imorgon har jag en kort jobbdag 9- 15. Efter det måste jag åka till okq8 och boka transport på lördag så jag kan hämta hem min pålle. Johannas och deras transport är för stor och tung för att pappa ska kunna köra den:P

Ha det på bra!

SABINA

» Lördagskvällen

Hej!

Nu sitter jag här i mjukiskläder efter en lång dag på jobbet. Var riktigt mycket folk idag med så är lite trött i huvudet. Nu ska det mysas framför TV:n. Köpte med mig chasewnötter i olika smaker och mörk chocklad med hasselnötsfyllning. Så så ser min lördagskväll ut. Sista dagen på Trägårn idag, nån som ska dit? Själv ska man jobba i morgon igen och efter det rida Andreas häst eftersom att hon är på skol SM så jag passar den i morgon. Längtar tills nästa söndag då min lille Julle kommer :D. På onsdag ska det inhandlas massa fina grejer till henne i alla fall. Fick även ett sms fårn ägaren idag att hon hade hoppat över ett hinder idag. Hon har nämligen varit jätte rädd för bommar. Duktig tjej det ;).

Nä nu är det mys :)

SABINA

» Fredag = Helg, men för mig JOBB :(

Jaja, nu är det i alla fall fredag vilket alltid brukar vara veckanshöjdpunkt, men jag ska jobba. Men det gör mig faktiskt inte så mycket. Synd bara att missa sista helgen på trädgårn. I kväll blir det i alla fall räkor och tv mys:)
Idol ska jag se på i alla fall mitt favvo porgam:D

Börjar redan kl. 8.00 i morgon så blir en lugn kväll. Förreseten nån som vill med till ullared nästa vecka på onsdag??? jag måste inhandla massa grejer till hästen:P Finns i alla fall platser kvar i bilen;)

SABINA

» Tv dags

Nu ska jag kika på idol:). Känner mig lite hängig för tillfället, kan behöva dega lite.

SABINA

» Min dröm

Idag gick min dröm som jag har haft sen jag var liten i uppfyllelse. Jag ska bli hästägare :D lr är igentligen nästan. Hon kommer om typ två veckor, jobbigt att jag måste vänta så länge men. Hon heter i alla fall Julia R. lite annorlunda namn plus att punkten e tydligen en del av hennes namn med:P. Hon är bara 5år så det kommer behövas mycket träning framöver.

Jaja, jobb i morgon 9-15, så ska sova nu. Bye bye!



SABINA

» Lördag, Söndag

Gårdagen började ganska seegt, hade typ inget att göra. Sedan hängde jag med Andrea bort till stallet och red en sväng. Efter det bar det av in till stan där Linus och Emma hämtade mig så åkte vi till Sara. Var inte där jätte länge eftersom vi skulle till stan och fira ptrik som även han fyllde år. Så det blev trädgårn, inget ös direkt. Krogen suger här i sverige.

I dag har jag tatt det lugnt, sett på Perl Harbor skit sorlig! Nu försöker jag få tag i hon som har hästen jag skulle kolla på. Men mobilen verkar avstängd. Jag och johanna hade tänkt åka dit idag i stället men det ser inte ut att bli så. Blir nog core med carro istället.

SABINA


» Shoppingen



Dessa leggings blev det.



Och detta skärpet.

Kanske kan använda nått i morgon ;) Ingen aning om vad jag ska ha på mig :O.

SABINA

» I`M HOME

Nu är jag hemma efter en jobbdag. Fick även hunit med lite shopping efter jobbet blev ett par leggings och ett skärp;) Kanske lägger upp bilder på det senare. Fick även mitt ocktober schema idag. GÖTT :D Ikväll blir det nog lugna puckar, mys framför tv:n och bara dega:). I morgon har Sara fest så jag och Nettan ska väll dit, Christian e chaffis. Kanske blir utgång, se på väder och vind med mera;).



Gillar denna låten, kan lyssna om och om igen och än har jag inte tröttnat:P haha

SABINA

» Låååååång DAG

Japp idag var det en lång arbetsdag, sånna man kan få ibland när man jobbar på coop. Men pengar är det så det får allt gå. I morgon är det upp tidigt börjar 08.00 och jobbar fram till 16.00. Sen är jag ledig helgen och även måndag. På måndag ska jag kolla häst, ååh va jag längtar.

Hörs i morgon efter jobbet ;)

SABINA

» Natti natti

Dags att sova snart tror jag, lång dag på jobbet i morgon. Ska jobba 10.00 - 20.30 ett lång pass. Kom gärna och hälsa på. GOD NATT!

SABINA

» Gud vilken tråkig dag

Orka vara ledig sånna här dagar, händer ju fan inte ett piss. Idag har jag inte gjort nånting, har bara haft skit tråkigt. Nu ska jag se om det finns nått bra på tv:n men det lär det säkert inte finnas.

SABINA

» Såå tråkigt..

Har inte ett piss att göra :(. Kan inte komma på nått att göra heller. Trist, trist....

SABINA

» TrÖtTaRe KaN iNgEn VaRa

Spinningen tog verkligen slut på mina krafter, är helt död! Satte på en film men det var inte mycket man kunde se av den. Ögonen gick i kors. Så nu ska det sovas, i morgon är jag ledig. Ha det bra så hörs vi när jag är utvilad.

SABINA

» Ny design

Hej allihopa!

Ny design på bloggen, gjord av Carro hennes blogg hittar ni här : CarolineBörjesson. Kul med lite nytt, och när man går ut med MVG i webbdesign klarar man inte av och fixa den själv;).

Idag var det jobb 8.00 - 16.00, segt på morgonen då det typ var dött i affären. Blev bättre framåt eftermiddagen. Snart ska mamma och jag på spining, jag ska även sola innan. Får se hur det går med min förkylning. I morgon är jag ledig i alla fall. Skulle varit och tittat på en häst men det blev framflyttat till måndag. LÄNGTAR!!!

SABINA