» sista november

Hemma från bion. Den var bra, rätt spännande och lite läskig faktiskt :P Borde gå på bio oftare, är riktigt skönt och mysigt. Min förkylning är dock inte bättre. Har nog sprungit för mycket upp och ner i trapporna i dag. Och ni som varit hemma hos mig vet hur hemska dom är.

I morgon har jag tvättid, hade ju tänkt att baka med. Men affären jag var på idag hade ingen pepparkaksdeg. Mycket dåligt, så inga pepparkakor för mig inte. Nu ska jag se vidare på House.

» Förkyld

Usch, har riktigt ont i halsen idag. Känner mig även lite hängig. Men men ska bara ta det lugnt. Jag som verkligen ville träna. Ska i alla fall se till att gå ut med alla falskor, burkar och skräp idag. Kan inte skylla på snöstormen längre. Sen kanske en sväng till torp, köpa pepparkaksdeg och baka lite lussekatter kanske? Å så blir det nog bio ikväll.


» 29/11

Tandläkaren gick bra, lite tandsten bara. Jag som slarvat så, tur för mig att jag har bra tänder då. Men det bästa av allt var nog att min tandhyginist lr vad det heter jobbade jag i hop med förra sommarn. Hon var på coop i kassan då :P Så ja blev lite gammla minnen där medans hon skrapa tandsten i min mun. Himla mysigt, haha :P

Middagen var god och jag fick med mig en matlåda till jobbet, himla bra. Bion blir av i morgon, lillebror var tvungen att få studiebidraget. Stackarn ska få lägga sina pengar på mig, jaja jag kan ju stå för godiset då ;) Harry potter ska jag få se. Inget jätte fan men ska nog bli bra en då ;). Min hals har börjat göra ont och snuvig har jag blivit. Orkar inte bli förkyld. Har bilkön i går att skylla. Satt där i 1 och en halv timma. Och eftersom det var dåligt med bensin kunde jag ju inte ha på bilen så mycket och det var nästan -10 grader ute. Inte konstigt att jag frös.

» Tandläkaren idag.

Sitter hemma hos mamma och pappa, ska till tandläkarn lite senare. Därför jag varit här och sovit. Sen är jag och lillebror bjudna på mat hos mormor och morfar. Ska få mormors goda kyckling med banan :D Ska höra om inte jag kan få min present av Henke idag med. Han har lovat och bjuda mig på bio (trodde man inte om han). Han ska ju ut på sjön i 6 veckor nästa vecka så vill gärna ha presenten innan :P

Får väll gå och borsta tänderna riktigt noga nu då, ta tandtråd och skölja med flour. Sånt man kanke inte bara ska göra samma dag innan tandläkarn, men men det brukar funka ;)

» Perfekt när nån sitter i kö. Hoppas jag kl...

dsc00163 (MMS)

Perfekt när nån sitter i kö. Hoppas jag klarar mig hem. Visste att jag skulle tankat i stan. Orkar fan inte sitta här längre. Har redan ätit upp får väll snart börja på tårtan i baksätet i västa fall:p.


» Sitter i kö på motorvägen på väg hem till ...

dsc00162 (MMS)

Sitter i kö på motorvägen på väg hem till mamma och pappa. Seegt! Tydligen nån olycka. Kan lika gärna börja äta på min kebab tallrik;). Hörs!


» Gårdagen - idag

Hade en jätte bra kväll igår. Kom dock hem rätt sent och hade snö i hela skorna så blir jag förkyld så vet jag varför i alla fall.

Lite bilder och en film:





Och såhär ser det ut idag :( Popcorn överallt, till och med på toan och sovrummet.

» Fullt upp...

Jäklar vad det snöar! Har i alla fall städat klart nu. Inte köket dock men ska ju laga massa mat där snart, så får ta det efter. Jobbigt att städa måste jag säga. Hoppas det håller sig tills i morgon så jag slipper göra om allt. Väntar på att mamma ska komma snart, om hon kommer fram i snön.

Coop ringde förut, men kunde ju inte pga kalaset i kväll. Men när jag tänker efter hade jag ju inte äns kunnat ta mig dit.

Dags att fortsätta ;)

» Life soo good

Åhh, sista jobbdagen inför helgen gjord. Så skööööööööönt!!! I morgon är det storstädning av lägenheten som gäller (Den ser förjävlig ut). Mamma kommer och hjälper mig :) Laga mat och fixa allt. Sen till kvällen kommer släkten.

På lördag ska jag få min bil :D Den var egentligen klar redan idag men vi kan inte hämta den försen då. Han har bytt en jäkla massa grejer på den, så den skulle vara som ny. Dock blir jag några tusen fattigare :( Ska vårda han väl nu :)

Lördag kväll kommer det bli feeeeeeeeeeest :D Stackars mina grannar:P 20 tjejer i min lägenhet. Det får dom ta, man fyller bara 20 en gång här i livet. Och det ska firas vill jag lova! Längtar :)

» 2010-11-23

har haft en bra födelsedag, fullt upp hela dagen. Lite tråkigt att jobba bra. Men vi Hade rätt kul på jobbet en då måste jag nog säga ;). Nu är jag trött och ska ta och sova ;) Hörs i morgon ;)

» 20 ÅR !!!

Grattis till mig :)


» Ullared

Har haft en bra dag på ullared. Handlat en del grejer. Ska försöka att få upp lite bilder sedan- Pappa var här förut och hjälpte mig hänga upp det ;).  Nu ska jag fortsätta kolla biggest looser.

» 21/11

Gick inget vidare att ta bussen till jobbet i morse. För när jag väll kom till kampenhof kom jag på att jag glömt busskort och pengar hemma. Sprang som en dåre till baka och dit igen. Men ställde mig vid fel busskur så a kom ju inte med den bussen i alla fall. Fick ringa jobbet och säga att jag blir sen. Seeegt! Hatar verkligen buss. Nu ska jag kika beck så långt jag orkar. Ska upp tidigt i morgon. Jag, mamma, Anna och Elin ska till Ullared. Kommer nog bli kul ;). Kanske hinner med Ikea en sväng med? :)

Får se om jag kan uppdatera under dagen.


» Gud va roligt?

Jobbat hela dagen idag. Och har bara sett på tv och tatt det lugnt nu på kvällen. Tittat på "så mycket bättre" och nu ser jag "heartbreak hotell". I morgon ska jag sitta på buss i 40 min för att komma till jobbet, skit kul. Nä fy för denna helgen. Nästa helg är jag ledig, då är det fest hela helgen för jag har fyllt 20 dåååååå!
Nu ska jag dega vidare. Bye bye!

Allt för mig denna sååå roliga kväll!

» GILLA


Hans röst är så grym. Blir så sugen på konsert nu. Var ju på kiss i sommras med pappa. Det var häftigt. Det måste nog alla ha provat på någon gång. Att gå på en riktig rock konsert, går inte att jämföra med nått annat tror jag.

» ARG

Jobbat idag. Gick väll bra, inget speciellt. Sen skulle jag på spinning. Då pajade min bil, alla varningslampor som kan lysa i en bil lyste, sen sluta hastighetsmätaren fungera, instrumentpanelen slocknade, ljusen dog. Han dock precis att pakrkera bilen på sportlifes parkering. Då dog hela skiten.  Spinningen gick i alla fall bra. Sen kom pappa och lillebror. Kunde dock inte göra ett piss då man inte kan bogsera i mörker speciellt inte med en bil  som är helt svart. Men tror dom hittat ett batteri hemma nu och är på väg in till stan igen och ska försöka få hem den. Jag fick låna brorsans busskort så jag kan ta mig till jobbet i morgon. I morgon är i alla fall pappa snäll och lånar ut sin bil till mig så jag kan ha den hem och till jobbet på söndag. Har service tid till den på torsdag så hur jag ska ta mig till jobbet tis, ons och torsdag har jag ingen aning om. Tänker inte köpa busskort för att ha 3 dagar. Hatar att åka buss! Är på riktigt dåligt humör och arg. Tur att jag är själv här hemma för jag är inget trevligt sällskap nu.


» Lite ointressant fakta

Nu är jag trött, MÅSTE sova! Men var ju tvungen att kolla läget på datan så man hänger med här i världen :P haha sorligt vad beroende man är. Kollade även Kenxa & Tyra show. Nu nu kan jag sova gott! I morgon är det jobb, sen blir det nog spinning. Sugen på myskväll sen på kvällen kolla idol lr film. Ska bara ragga upp nån som kan göra mig sällskap här i ensamheten :P haha Skulle haft mig en liten pissekatt. Lr har en tjockis hemma hos mamma och pappa. Men han skulle nog inte trivas här.


Saknar Ziggepissen :)

» Håret

Håret blev bra. Utväxten i typ kvar dock men det löser sig. Gött att få toppa bort det mest slitna i alla fall. I morgon väntar jobb igen.


Världens sämsta kort typ. Ligger i sängen , dålig kamera och orkar inte fixa. Så så får det vara;)

GOD NATT!

» inget interessant direkt

Tvättningen i morse gick bra. Är dock fortfarande trött. Inte fått sovit ut tillräckligt :P Sen har jag handlat hårfärg och städat. Läst en bok och haft det allmänt lugnt. Var längesedan jag hade tid att läsa bok. Fick låna den av Andrea i sommras nån gång. Och börja läsa först idag. Får se när nästa gång blir :P

Nu väntar jag bara på att Lisa ska komma så får vi se hur håret blir ;) Lägger upp bilder sedan.


» TVÄTTA, TVÄTTA

Håller på att tvätta fortfarande, sista maskinen nu. Sen ska man ju vänta till det torkar med. Jaja snart klart. Ska passa på att diska och byta sängkläder nu med. Så är det mesta gjort. Hörs senare!

» Denna dag var behövlig

Haft en skön ledig dag. Bara tatt det lugnt. Följde med Emma till stallet och kikade när hon tränade sin häst. Fick även prova lite själv. Kul :) Nu ska jag snart se på House. Sedan ska jag sova har nämligen tvätt tid 07.00 i morgon. USCH! Får se hur det ska gå, har liksom aldrig tvättat själv i hela mitt liv. Men jag har försökt sortera upp det och kolla grader med mera. Hoppas jag lyckas ;) Sen ska jag hanla i morgon med då jag inte fick gjort det idag. På kvällen kommer Lisa och ska klippa och färga håret på mig. Spännande :) Lisa jobbade jag ihop med i sommras och hon går nu frisörutbildning i Trollhättan. Så hon ska nu få ta sig an mitt hår. Det är slitet vill jag lova.  Kanske träna en sväng i morgon med???  Ja, jag ska nog inte planera för mycket. Ett telefonsamtal och ja ju mer måste man ställa in.

Hörs i morgon :)

» H&M


Visit hm.com


Visit hm.com


Visit hm.com

Lite nytt i garderoben. Har blivit förälskad i jumpsuit. Tycker det är så snyggt. Har en som är kort, men har inte kunnat använda det så mycket då det blev kallt så fort jag fick den typ. Den får helt enkelt åka med till Thailand så fick bli en lång denna gång. Sen ett par bra varma skor som jag kan ha när nästa snöstorm väntar. Och en skinnjacka som är fodrad. Lite roligare att ha på sig en sån jacka om man ska ut lr göra något festligare än att komma i everest jackan som gör att man ser uppstoppad ut. Haha nä då den är grymt skön, men jag tror ni fattar.


» One week to go

Idag är jag ledig :) Känns rätt skönt faktiskt. Ska bara ta det lugnt och greja lite. Få upp lite grejer på vinden kanske så man kommer in i hallen. Dock läskigt uppe på vinden tycker jag. Tänk att bli inlåst där. Får ta med mobilen :P. Måste handla lite mat också och så ska jag vara med Emma. Kan bli en bra dag detta :)

Nästa vecka på måndag blir det antagligen Ullared igen med tjejorna. Vi tänkte köpa lite julklappar och lite adventsljustakar, julkort mm till advent nu. Ska bli mysigt :)

Idag är det 1 vecka kvar till jag blir 20 år, men är ung 1 vecka till. Får njuta så länge det varar. Haha nä fylla 20 ska allt bli skoj ;).

» 15/11

Idag har jag jobbat. Men det gick riktigt fort. Dock skulle ju min bil paja lite till så fick åka och köpa nya vindrutetorkare. Köpte dom dyraste som fanns så fan om dessa också går sönder eller hoppar av hela tiden. Var dock inte så teknisk så fick aldig av dom gamla. Fick ringa pappa så fick han ta svängen om på hemvägen ;) Så nu e dom på :). Ska beställa service till den med så vi får reda på vad som är fel på den. Om det är nått fel lr bara glapp i lampan? Jaja, det återstår att se.

Var i alla fall på bodystep förut. Riktigt kul var det idag. I morgon är jag ledig. Får se vad som händer då.


» Söndag och Farsdag

Ja gårdagen blev ju lite förändrad. Efter bodystepen såg jag att coop ringt mig 3 ggr. Så det blev jobb med än gång. Fick slänga mig i ducshen och skynda mig i väg. Var lite kaos dom hade stackarna i kassan. Så jag slutade vid 6 tiden. Hem och gjorde mig i ording och gick mot stan. Mötte upp dom andra. Först skulle vi inte få komma in på mårtens för han trodde vissa utav oss var 18. Men men när han väll fattade att typ alla var 20 och resten 19 så kom vi in :P Åt god mat och hade en rätt bra kväll. Fick taxi hem i går med, det var så skönt. Inte för att jag har jätte långt att gå. Men jag var så trött efter att ha stressat runt hela dagen. Somna mycket gott vill jag lova.

Ligger fortfarande kvar i sängen och slappar. Kanske ska hämta lite frukost och sätta på en film. Får nog ta något litet till frukost. Ska ju snart äta mat. Ska göra kycklinggryta med jordnötssås med antingen nudlar lr ris. Nått thai recept jag hittat. Måste prova ;). Senare idag ska jag hem till mamma och pappa igen. Hämta spriten :P. Och fira pappa, så får vi försöka kolla min bil med. Hoppas jag får behålla volvon lite till. Så jäkla go att köra, slippa växla med för det är så jobbigt i bland :P Min bil har nämligen väldigt tröga växlar (vanligt på saab att det blir så) och i bland går det liksom inte att få i 1:an. Kul när man står vid ett stoppljus, lr måste stanna i en backe lr nått och ska i väg sedan. Bilarna bakom blir såååååååååååå glada ;). Just därför njuter jag lite nu när jag kör denna bilen. Saknar dock min lille saab lite. Hoppas det är något litet fel på den bara. Orkar inte mer kostnader nu.

Höres!


Längtar till Thailand!! Typ 50 dagar kvar nu...

» Hoping for a god day

Vaknade nyss. Ska äta lite frukost och göra mig klar. Ska på bodystep med Gabrielle sedan. Vi skulle egentligen varit på ett pass som hette powerstrip i går. Men då min bil fått för sig att inte funka som den ska. Så fick jag köra hem den till mamma och pappa och byta till en annan. Sen jobbade jag över med. När jag väl kom hem i går i alla fall så kom Gabrielle, myste och snacka lite.

Ikväll ska vi fira Sanna. Blir Mat och så på mårtens, blir nog kvar där hela kvällen skulle jag tro. mer om det sedan ;)

» Morgon

Usch, hatar att stå upp så här tidigt på morgonen. Men ska bara jobba 8.30 till 16 idag. Efter det ska jag och Gabrielle testa ett pass på gymmet som heter Powerstrip. Haha, kan bli spännande. Sen ska vi mysa med film å grejer. Lugn kväll. Nä, dags att börja dra sig. Hörs!

» Sweet dreams

Nä, nu ska jag slänga mig in i duschen och sedan lägga mig. I morgon väntar en lång jobbdag. Hoppas på roliga besked med. Kommer bli såå bäst i så fall ;)

God natt!


» failure

Kan väll säga att jag misslyckades med muffinsen. Tog för mycket smet i formarna. Däremot kanske dom smakar gott men dom ser förjävliga ut. Men dom 3 som står i ugnen nu ser bättre ut :P. Ska provsmaka sen och se om det går att äta ;).

I morgon ska jag jobba blev inringd förut. Skulle tvättat i morgon så det fick jag ställa in och byta tid.

» Muffinsbak på G

Hej hej.

Var skönt att vara ledig idag. Har bara tatt det lungt. Började morgonen med en film "inception" tror jag den hette. Tyckte den var lite svår att förstå, men helt ok. Betalt bilförsäkringen och ordnat lite med papper och sånt. Sedan mötte jag upp mamma i stan. Gick runt lite med henne. Köpte ingredienser till muffinsarna jag nu ska baka. Sulle gjort med dumle i men då dom var slut, så tänkte jag att jag provar lite olika. Så har köpt geisha, plopp och dumlesnacks. Spännande :P Dags att sätta igång ;)

Har även kollat upp priser med mera på Thailand. Anna åk med, kommer bli såååååååååååå bra!!!!

» Min beställning... hitills

  • Bacardi Razz

  • Likör 43

       

  • Absolut Vanilj

  • Passoâ

  • Malibu

  • Sourz Apple

    

  • Sourz Pineapple


Har jag glömt något? Detta är nog det jag använder mest...


» Hatar detta väder

I går var jag på bodystep och core med Malin. Vi kan väll båda erkänna att vi överskattade vår förmåga lite, men vi tog oss igenom passen ;) hehe. Efter det åkte jag till farmor där pappa skulle byta däck på min bil, då jag hört att snö var på väg. Blev rätt sent så bestämmde mig för att sova kvar hemma.  Hade mys med zigge i morse. Han blev mycket ledsen när jag fick tvinga ut han i snön. Men fy vad hemskt det var att köra in till stan. Kan meddela att mina vinterdäck hjälpte inte ett piss. ABS_bromsarna gick in hela tiden när jag bromsade, fick knappt stopp vid rödljusen. När jag väl fick stopp kom jag knappt därifrån. Sen när jag skulle parkera bilen vid bowlingen och skulle ta svängen upp för backen trodde jag det var kört på riktigt. Var millimeter i från att glida rakt in i en sten. Sen kom jag bara halvägs upp för baken innan bilen bara slira. Försökte backa bak och ta fart men nä då. Biljäveln skulle bara slira. Backade ut och släppte fram dom andra bilarna. Dom kom upp ganska bra. Ringde pappa och var jätte arg. Han sa att jag skulle prova och komma från andra hållet och ta ut svängen mer och inte gasa för mycket men inte gå ner på 1:an heller. Så jag provade och kom faktiskt upp tillslut. Jag suger på att köra bil i dessa väglag. Jag är jätte rädd för att det ska hända något, så i stället för att ta det lungt när bilen slirar och allt som man lärt sig med koppling och skit. Det liksom försvinner i mitt huvud just då. Och i stället trycker jag allt jag har på bromsen och rattar gärnet. Bläää hatar vinter och snö. Tycker inte om det alls. Ska bara överleva till jobbet och hem sedan med. Ska lägga in nummret till bärgaren på mobilen med en gång så jag är beredd ;)


» 7/11

Jobbat idag. Gick ganska fort var ju inte så lång tid. Dock nära att jag inte gick till jobbet i morse. Har fått någon typ av ögonexem/ inflamation. Så ögat var uppsvullet mm. Men men en viss mamma typ tvingade mig. Men har fixat min salva nu, så ska hämta ut den i morgon. Tack och lov för att pappas syster är gift med en läkare :).
Efter jobbet var jag i alla fall hemma en sväng. Nu ska jag kika vidare på beck och börja skriva min beställningslista till mamma och pappa. Dom åker till tyskland på fredag ;) Det var det, hörs!

» Trött

Riktigt trött är jag. Kan man gå och lägga sig kl:20 på en lördag? funderar starkt på det i alla fall :P Har jobbat två dagar med långpass nu och inte sovit mycket. Så det har väll börjat komma ikapp mig. Får lägga mig och se någon film på datan lr något. I morgon har jag ett kort pass i alla fall.

Sov gott ;)

» Torsdag 4/11

Idag har jag varit med mamma till tanumstrand. Kikade lite i sportshopen där. Var en sväng hemma med, åt mat. Kycklingsallad. Mycket gott var det! Sedan har jag jobbat kvällen. Nu ska jag sova, har ett roligt långpass i morgon. Seegt! Hoppas tiden går fort. Så ska jag hem och mysa ner mig i soffan ;) God natt!

» KLEEEEEN

Då har man tränat då. Bestämde mig för att gå bort. Tyckte det var onödigt att ta bilen för så långt är det ju inte. Tog en sväng upp för kungsgatan och ner med. Så när jag väll kom till gymmet var jag ju ganska trött. Hade gått rätt snabbt. Men hade bestämt mig för 40 min på crosstrainern. Fy fan vad många gånger jag höll på att ge upp. Haha. Jag tyckte jag var så fjantig och klen vilket tydligen fick mig att klara av att dtå hela tiden. Sen lite mage och armar. Sen skulle man ju gå hem med. Och min väska vägde bly. Och 4:e våningen bor jag ju på snacka om mjöksyra i benen när jag skulle bekämpa trapporna upp. Fy fasen. Längtar tills jag får min cyckel hit så jag kan cyckla till gymmet :P. Fått klagat av mig lite nu :P

Annars då, jo typ storm här och låter som min balkong snart är på väg bort. Riktigt höst väder. Ska kika lite TV och slappa resten av kvällen är tänkt. I morgon Går jag på mitt 6 dagars pass. Så är inte ledig försen onsdag nästa vecka. Börjar dock inte försen 16 i morgon. Så ska försöka hinna med lite annat innan.


» Ingen morgon-människa

Orkade som sagt inte stå upp så tidigt i morse :P Ligger fortfarande i sängen. Skönt är det :) Får träna senare idag. Ska ta mig lite frukost och försöka hitta på något. Här kan jag ju inte ligga hela dagen. Nu var tydligen mamma på väg hit med. Dags att dra sig upp.

» 2 november

Sitter och kollar på House nu. Lite annorlunda denna veckan, men kul. Och eftersom "Kungarna av Tylösand" är slut så försöker jag hitta ett nytt pogram. men inget som har samma klass liksom :P. Haha kollat bartenderskolan, men inte alls lika bra. Får helt enkelt hoppas på en säsong 2.

Satt och räknade lite jobb timmar och så. Kan ju vara bara att ha lite koll när man får lönen. Kolla så det stämmer med mera. Jag gör ju liksom aldrig det. Men nu har jag jobbat mycket extra så vill ju gärna att man får betalt för allt. Kom i alla fall fram till att jag har 50h i extra tid oktober månad. Och började denna månaden med extra tid idag. Och snart börjar jul så det är bara att jobba ;).

I morgon ska jag och Emma träna. Det lät bra tills jag fick reda på vilken tid vi skulle ses på gymmet. KLOCKAN 08.00 :O. HJÄLP!! Lovar att jag kommer vankna och skicka till Emma att jag e grymt förkyld lr nått. Haha kommer inte komma upp. Nä jag får fan bita i hop och dra mig upp.

» Äkta reklam


En riktig och verklig reklam detta. Visar precis hur kunderna är.

» Lite gammalt


Satt och kolla igenom datan lite och hitta massa gamla bilder. Kul och kika igenom.

Funderar på att sätta på en fil. Pajade ju min hårddisk så det var ju mindre bra. Men får väll se om det finns nån gammal dvd man kan sätta på. Blev lite kortare träning idag då Johanna skulle iväg. Får ta igen i morgon.


» Mot gymmet

Var på torp förut, fick köpt nya gardiner till sovrummet. Sen köte vi lite mat med. Nu måste jag byta om Johanna kommer och hämtar upp mig utanför kl: 17. Då ska vi mot gymmet och biffa ;) Haha lr jag kan ju försöka i alla fall. Hörs senare!