» Lite allmänt

Lite bilder från i fredas:


En kul kväll:)


Nu är det dags att dra på spinning och core, najs men jobbigt!!! Försöker även fixa balklänning till sofia, men det är nog förhoppningsvis löst nu. Imorgon ska det göras begravningdekoration, hoppas det blir en fin segelbåt.

Jaja måste dra nu, SABINA =)


» BAKIS

Skön baksmälla idag;) UNDERBART.... lr inte! Fast mest trött. Blev en lång kväll igår. Vissa stunder hade vi skit kul andra mindre men om man sammanfattar kvällen så var den mycket händelserik, haha. Så om man tänker på alla roliga grejer så måste jag säga att den var ganska grym. Fulla var vi, kamran var i full gång. Säger bara att dom bilderna ska låsas in;).

Nu ska jag ta bilen in till stan och ha lite tv mys med Sofia sara och jessica, kanske fler som joinar:). Energidryck ska det drickas i alla fall:).

SABINA

» tillbaka

Har inte skrivit på ett tag, haft en del för mig. Lr kanske inte men inte haft lusten till att skriva. Idag var jag inne i stan hos Åsa vi var och tränade en sväng, sedan torp;).  Åsa fick handlat ny outfit tills i morgon;). Igår fick jag min efterlängtade studentmössa, den satt bra och var najs:D. I helgen var man ju på GG en sväng även Harrys, najs var det. Mamma och pappa har även köpt en ny bil fick jag reda på. Hoppas jag får ha den när dom åker i väg nästa helg. Lät lite tveksamt, men hoppas:D Annars får jag köra runt i pappas skåpbil:( men då byter jag med morfar;). 



Studentpaketet :D



Även balen börjar närma sig, snart dags att sy in den och fixa sånt;).

SABINA

» sleeep...

SSSSSSOOOOOOOOVVVVVVVAAAAAAAAAA NUUUUUU!!!!!!!! hehe varit en lång dag. Hörs i morrn;)

SABINA

» Spinning + core

Japp, ska strax dra till gymmet och köra 2 pass. Härligt :D I alla fall efteråt:P Efter det ska jag till Linda och låna ett par skor till helgen. Sen ehm och sova;) Man hinner inte mycket när man har praktik. Dagarna spenderas mest på praktik platsen. Men i mornn ska jag och Johanna ta en ridtur i alla fall, hoppas på fint väder så vi kan rida ut :D.

Ha det fint, hörs!

SABINA


» Hemskt!

Idag skicka mamma med mig en kruka till praktiken, skulle göra en dekoration i den så det såg ut som en segelbåt. Grannen som gick bort älskade segelbåtar. Så det pillade jag med idag, även lite bud och sånt.

Efter praktiken skulle jag och mamma åka och lämmna den, fick även med oss andra kondoleansbuketter. Men hade jag vetat hur hemskt det var hade jag ALDRIG följt med. Först möttes jag av Andrea som börja grina så fort hon såg oss, sedan kom vi in sovrummet där hans fru låg. Hon grina och bara skrek. Jag har inte gråtit så mycket på länge. Så hemskt att se folk lida så. Och man kan inte göra nått.  Hon tyckte segelbåten var jätte fin i alla fall, hon sa att det var den finaste hon sett. Och att han hade gillat den jätte mycket. Så det var ju kul.

Nu sitter jag och äter kanelgifflar, inte fel:P Sitter även och hoppas på att folk ska avboka spinningen i morgon så jag kan få mig en plats. Det e verkligen fullbokat jämt, man får vara ute en vecka före om man ska vara säker på att få en plats. Men hoppas på spinning och core imorgon:). Alla bantar ju på min praktik typ så, e väll lika bara att jag tränar lite i alla fall:P haha

SABINA


» Helgen

Fredagen igbg var helt okej, BLVD var grymt kul. Dock blir jag sur som vanligt när folk kommer fram och raggar å tafsar fattar inte varför jag måste bli så sur men:P. Jag kan erkänna jag är MYCKET kräsen och tar inte vem som helst, då får jag vara dyngrak om det ska hända;). haha. Men vi hade kul och musiken var mycket bra.

Tog tåget hemmåt igen igår, fick träffat henkes nya tjej, hon verkade snäll lite blyg men:P vem e inte det. Sen på kvällen kikade jag på melodifestivalen, vet inte vad man ska säga:/  Skitsamma orkar inte bry mig om det.

Idag fick vi ett telefonsamtal att en av våra grannar gått bort. Dom som jag hjälper till med hästen. Usch va hemskt. Det går inte riktigt att fatta. Stackars er:(.! Vi tänker i alla fall på er <3

Nu är våran resa betald med, lr a den första summan:P Så den 15 agusti drar vi tjejor till Turkiet- Alanya;) Då blir det fest:P

SABINA

» Packar

Efter praktiken idag blev det en sväng till frisören. Skönt och bli av med alla slitna toppar, var ju knappt så borsten gick igenom. Så nu är det lite bättre;).

Just nu håller jag på att packar lite, för min tripp till storstaden:P. Ska en sväng till GBG i morgon. Ska fira Linda som fyller 18 idag. Så vi ska ut på nått ställe som heter BLVD "Boulevard" hoppas att det e bra:). Så ska jag sova hos en kompis till mamma. Lite jobbigt att ta sig till saltkällan från gbg mitt i natten.  Krogarna i gbg stänger ju inte försen 4 så, nja går inga bussar till saltkällan då:P så då e det lättvindigt att hoppa på sårvangnen tar 10 min sen e jag framme och kan sova;)

Just nu e problemet det man har varje gång......... VA FAN ska man ha på sig?????

Får slänga ner alltihop, kan inte bestämma mig:/

SABINA


» Långa dagar

Ja praktik är ju ingen slappis period precis. Jag börjar halv 8 och slutar halv 5:/ lite segt med 9 timmar. Speciellt nu när det är segt med kunder i affären. Men men vi livar upp stämningen rätt bra endå och har kul ihop. Men måste säga att man tänker lite på skolveckorna då jag e ledig torsdag och fredag:P

I morrn blir det en sväng till frissan med, toppa bort det slitna. BEHÖVS!!!!! Även fixat min löshår lite idag, sytt och grejat. Tänkte ha det på fredag när det bli utgång i gbg:D. Mer om det imorgon. Nu ska det sovas om jag ska orka med morgondagen då det är massa sorgbinderi.

SABINA

» Praktik

Kommer nog vara lite dålig uppdatering nu ett tag, är på praktik och kan ju inte påstå att det händer så mycket:P haha Inget som jag tror ni vill läsa om. Jag kan ju berätta att jag är på Jimmis Handelstr'ädgård i munkedal och ska vara där denna och nästa vecka. Så ni får gärna hälsa på. Dom två första dagarna har varit lugna så hoppas det blir mer och göra dom kommande dagarna.

Ha det bra :)

SABINA

» Söndag idag

Idag var det sista dagen på helgen:( trist trist... Hade i alla fall en mysig kväll med tejorna igår och maten blev riktigt god:) Pratade en massa och bara tog det lungt:).

Har även fixat tid för balfrisyr nu hos frissan;) hon gör egentligen inte det, men efter som vi känner henne ganska väl så sa hon att hon kunde fixa det:D. hoppas att det blir snyggt:P haha Blir väll torp här snart, måste klä på mig lite kläder och så bara. E ju egentligen spinning ikväll med, men har fått hosta så får se.

SABINA

» Myskväll

Ska strax ta bilen in mot uddevalla, så ska jag och Åsa handla lite grejer till Tacopajen vi ska äta :). Sen åker vi upp mot hanna och lagar oss mat och myser. Å så blir det nog en hel del godis;)

Ha det bra så syns vi;)

SABINA

» Tråkdag

Vaknade med halsont och hosta i morse, orkar inte bli sjuk igen. Jag som precis kommit igång ordentligt med träningen. Jaja hoppas det är nått kortvarigt. Gjorde egen musli förut med, men sen fick jag se att vi inte hade någon yoghurt så den får jag smaka på ikväll lr nått. 

I morgon blir det nog GG sommarfesten, nån mer som ska dit?

Ska gå och laga mig lite mat snart;)

SABINA

» träna träna

Antingen så har jag fått en riktigt bra kondis på bara några spinningpass lr så var passet inte så jobbigt idag. Chansar på det sista. Brukar typ dö i vanliga fall. Men det var en annan tjej som hade passet idag, inte lika bra tycker jag. Gillar Johans pass mest, han e duktig. Fast hans pass e jävligt jobbiga med det e bara bra. Fick även solat, gillar det. Är så varmt och skönt att ligga där. Annars en lugn dag.

I morgon har jag två hästar att rida, vet inte riktigt hur jag ska lösa det. Kan ju inte rida båda på samma gång liksom. Och rida var och en för sig kommer ju ta timmar. Får se hur det fixar sig. Nån som e sugen på att rida så säg till, jag kan behöva lite hjälp.

SABINA

» Sovmorgon

Ja idag börjar vi inte försen kl 12.45, läraren är i väg på möte lr nått. Så vi fick ledigt.  Igår var jag med Johanna när hon hade hoppträning, kallt men kul att kolla på;). Om en stund ska jag åka till skolan, men e klar med det mesta så kommer nog hem tidigare. Sen ska jag på spinning ikväll och så har jag bokat solning.

SABINA

» 1 Mars

Lungn dag idag, varit en lugn helg med. Mycket skönt faktiskt! Var på torp en sväng med mamma och henke idag.. Behöver mer träningskläder. Går ju på spinning och kläderna räcker inte till dom ligger ju i tvätten jämt endå har jag 3 byxor men tydligen behöver jag 4. Men det fanns inga i min storlek på dom jag ville ha och kände inte för att lägga 500 spänn på ett par träningsbyxor. Sen var jag borta hos mormor och morfar med balklänningen, måste hänga där för vi har inte tillräckligt höga garderober och den skulle hänga helt rakt fick vi order på.

Sen var det spinning i 75 min, såå jobbigt!!! Men men bra är det;) solade en sväng med. Inte lika röd idag:P haha Nästa spinning blir på onsdag, men vi har dans med skolan i morgon på sportlife.

SABINA