» Nyårs make-up

En liten bild på nyårs make-upen. Den ska bättras på efter jobbet sen. Men fick för en gångs skull till det silver glittriga rätt bra :)


» Årsresumé 2012

Här kommer massa bilder från året som gått! Trots att det har varit ett skit-år vad det gäller magen. Har jag ändå upplevt massa roligheter :)


» Gott nytt år allesammans!

Ja idag ska vi fira in det nya året! Men först jobbar jag 8-18, sen hem till Malin för firande :) Förhoppningsvis skriver jag nått mer under kvällen.

Årsresumé kommer i morgon ;)

Bild från förra nyår.


» Lite från det senaste

Gjort nya naglar till nyår :)

Handlat massa inför nyår!

1 vecka kvar till Thailand!

Mys med Zigge


» Julen 2012

Julen har varit bra. Firade hos både farmor och mormor och morfar. Fått pengar, grejer till Thailand och annat smått och gott :) Igår och idag har det varit jobb på schemat. Men i morgon är jag ledig och då blir det överby och torp med Malin. Naglar ska fixas, nyårs dricka och mat ska inhandlas :). Hörs!

Har tyvärr inga bilder alls från dom senaste dagarna.


» Sälen

Haft det så himla bra dessa dagar i Sälen. Mått så bra och bara haft det skönt. Åkt skidor och tatt det lugnt. Så det var mindre roligt att åka hem idag. Men i morgon är det ju julafton. Alltid mysigt. Sen är det inte långt kvar till Thailand :)


» Skidåkning

Idag har jag varit i backen och åkt skidor. Nu är det slapp i soffan. Har bakat Rocky road till oss med.


» Mot fjällen

Sitter i bilen på väg till fjällen nu. Åkte nyss förbi äckel Grums. Skriver mer när vi är framme :)


» Julstress

Sista dagen på jobbet sen ledig 5 dagar. Tack gode Gud för det! Åker till fjällen i morgonbitti och stannar tills söndag.

Nu ska jag fortsätta jobba.

Vill ha sommar och sol, men snart åker jag ju faktiskt med Alexandra. Underbart skönt!


» Måndag 17/12

Idag är det jobb hela dagen. Massa folk hela tiden. Hatar julruschen. Men jobbar till onsdag sen åker jag med familjen till fjällen på torsdag. Så skönt ska det bli :)

Idag började min dag mindre bra. Fick skäll av en gubbe som har bilen brevid min. Jag har inte varit i närheten av hans bil. Men enligt han är det halt och man måste köra försiktigt ( som att inte jag fattar det) jag har ju inte rally när jag ska parkera precis. Nä för han var faktiskt pensionär och var rädd om sin bil. A, jag har ju inte tänkt att köra på den om han trodde det. Så när jag skulle backa ut stig han kvar och kollade mig. IDIOT!


» The Hobbit - En oväntad resa

Igår var vi och såg filmen "The Hobbit"!

Handling

Filmerna kretsar kring berättelsen om en hobbit vid namn Bilbo Bagger (Martin Freeman), som bor i det fredliga landet Fylke i den fiktiva världen Midgård. Han får besök av en beryktad trollkarl vid namn Gandalf (Ian McKellen), som har kommit till Fylke för att be Bilbo om en tjänst. Med sig har Gandalf tagit ett följe av tolv dvärgar, vilka leds av dvärgen Torin Ekenskölde (Richard Armitage), vars farfar var kung över dvärgariket Erebor, som förintades av en drake vid namn Smaug (Benedict Cumberbatch) för länge sedan. Gandalf och Torin har tillsammans lagt upp en plan om att färdas tillbaka till Erebor under Ensamma berget för att besegra Smaug, som nu dväljs där. Enligt planen ska de ta hjälp av Bilbo för att kunna ta sig in i Erebor.

Bilbo, Gandalf och dvärgarna ger sig ut på en farofylld resa som tar dem till Midgårds östra länder. Under resan kommer Bilbo dessutom finna en mytomspunnen ring - Den enda ringen - som får honom att bli helt osynlig.

Jag tyckte filmen var jätte bra. Gillar ju sagan om ringen filmerna så detta var ju samma stuk. Ja den utspelar sig ju innan. Vi var ju på vip 3D high defniction bio på berkakungen i Göteborg. Riktigt najs ;) däremot var det ju med den nya 3D tekniken så i början var bilden så skarp att jag inte hängde med alls. Men sedan när man vant sig var det ju bra. Den salongen har även Nordens största bioduk så man fick sitta och kolla runt för att se allt på skärmen. Den var så stor. Så rekommenderar verkligen att prova det. Vi åt på restaurangen där innan och dom har jätte god mat. Sedan går man till vip loungen och där finns bar och massa godis. Sedan på bion så äter du hur mycket pocorn du vill och tar hur mycket dricka du vill. Sitter i jätte sköna skinnfotöljer, där du kan fälla bak ryggstödet :).


» ❤

Igår kom nyårsklänningen :)


» :)

Min nya kappa kom idag :)


» Torsdag 6/12

Fick mitt nya fodral till surfplattan idag. Så nu kan den ligga säkert i resväskan utan att gå sönder. Sen är bilen lagad nu med. Var det vi trodde ned bromsarna bak. Har inte sett räkningen än, lämnar det till framtiden. Var på näl med och det besöket var mer skrattretande. Ja det ska bli spännande och se om detta funkar.


» söööva

Nä nu är det sov time. Ska vara på Näl kl.9.30 i morgon. och i detta väglag bör jag åka i tid. Brukar vara där 5 min innan senaste gångerna, inte bra. Min mage är skit igen så detta besök var ju väl tajmat. Inte för att dom kommer bry sig ett piss. Men för känslans skull? Kan dock vara maten jag och Angelika åt på Cactus igår, då vi båda är dåliga idag. Och som jag skrev igår kväll kände jag mig ju dålig redan då och det var efter maten. Hoppas det går över snart.

Ska lämna bilen på lagning i morgon med. God natt!

» New years dress (nu är den min!)

Fick tag i klänningen i alla fall. Perfekt till nyår! Sen kanske man inte använder långklänningen så mycket, så tyckte först det var lite onödigt att köpa den. Men man kan ju ta av den i så fall ;)


» 1 månad kvar! :D


» Ledig dag

Idag har jag bakat lussebullar. Sedan blev det en sväng till stan och möta upp Angelika. Sen har jag bara varit hemma och tagit det lugnt. Fick ont i magen och kände mig trött. Skulle egentligen varit med mamma på ett perfect home party. Men är bättre nu efter lite vila, så det är bra.

I morgon väntar jobb 10-20. Sen klänningen jag la upp förut blev tyvärr inte min. Hade tydligen mitt gamla bankkort inlagt, så det gick ju så klart inte. Och nu är den slut :( Får nog bli klänningen jag köpte i Thailand. Har ju faktiskt aldrig använt den.


» New years dress ❤

Fick äntligen tag i klänningen jag ville ha på nyår! Hoppas den är snygg nu ;)


» Mysigt värre

Åh, äntligen hemma i min lägenhet! Så mysigt här nu med alla ljus och stjärnor inför jul :). På vintern trivs jag bäst här i stan. Men på sommaren får jag panik av att sitta inne här så då är det bättre i Saltis.

Har bäddat ner mig i soffan och ska kika på serier jag missat ( gossip girl, heart of Dixie, mm).

I morgon ska jag julbaka, ringa resebolaget och fixa extra bagage, vara med Angelika och ta det lugnt. På fredag ska min bil på lagning med. Bromsarna ligger på bak, luktar bränt och livsfarligt nu när det är halt ute.


» En gång till tack!

Vill göra om!


» 1 December

Jobb, jobb, jobb... Massa folk idag! Närmar sig jul och så är det ju första advent. Efter jobbet blir det hem och mysa med mamma och pappa. Äta sista delen av smörgåstårtan. Hoppas pappa har fixat min bil med :)