» The Hobbit - En oväntad resa

Igår var vi och såg filmen "The Hobbit"!

Handling

Filmerna kretsar kring berättelsen om en hobbit vid namn Bilbo Bagger (Martin Freeman), som bor i det fredliga landet Fylke i den fiktiva världen Midgård. Han får besök av en beryktad trollkarl vid namn Gandalf (Ian McKellen), som har kommit till Fylke för att be Bilbo om en tjänst. Med sig har Gandalf tagit ett följe av tolv dvärgar, vilka leds av dvärgen Torin Ekenskölde (Richard Armitage), vars farfar var kung över dvärgariket Erebor, som förintades av en drake vid namn Smaug (Benedict Cumberbatch) för länge sedan. Gandalf och Torin har tillsammans lagt upp en plan om att färdas tillbaka till Erebor under Ensamma berget för att besegra Smaug, som nu dväljs där. Enligt planen ska de ta hjälp av Bilbo för att kunna ta sig in i Erebor.

Bilbo, Gandalf och dvärgarna ger sig ut på en farofylld resa som tar dem till Midgårds östra länder. Under resan kommer Bilbo dessutom finna en mytomspunnen ring - Den enda ringen - som får honom att bli helt osynlig.

Jag tyckte filmen var jätte bra. Gillar ju sagan om ringen filmerna så detta var ju samma stuk. Ja den utspelar sig ju innan. Vi var ju på vip 3D high defniction bio på berkakungen i Göteborg. Riktigt najs ;) däremot var det ju med den nya 3D tekniken så i början var bilden så skarp att jag inte hängde med alls. Men sedan när man vant sig var det ju bra. Den salongen har även Nordens största bioduk så man fick sitta och kolla runt för att se allt på skärmen. Den var så stor. Så rekommenderar verkligen att prova det. Vi åt på restaurangen där innan och dom har jätte god mat. Sedan går man till vip loungen och där finns bar och massa godis. Sedan på bion så äter du hur mycket pocorn du vill och tar hur mycket dricka du vill. Sitter i jätte sköna skinnfotöljer, där du kan fälla bak ryggstödet :).




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo