» göteborg

ja, då har man varit och gjort göteborg nu då;) Blev grekisk resturang med massa tatziki igår. Älskar verkligen det åt upp malins tallrik med:P luktade väll sådär i munn sen:P Sen gick vi till gamle port och dansade och drack drikar en helt okej kväll;). Och idag var det stor hotell frukost sedan shopping. Vi var lite trötta efter gårdagen, så orkade inte så lång shopping. Men hann spendera pengarna endå:P

Nu kommer strax lite folk hit så ska vi äta och så. Sedan blir det körslaget, heja uddevalla :D. Sen ska jag ta bilen till munkedal och möta upp Hanna och Jessica;) Så ska vi kolla in festen i folketshus haha, vi e mobbade:P

Ha det :D

SABINA

» ---

Nu har jag fått ridit med;) tog en tripp ner till marknadsplatsen. Finny är tydligen rädd för bussar med. Lykas man brukar man max stöta på en buss här i saltkällan men såklart när jag är ute och rider på en häst som är rädd för bussar kommer det 4. På mindre en en kvart. Trodde inte det behövdes så många bussar i saltkällan men tydligen. Jaja blev i alla fall mycket springning på marknadsplatsen :D skojsigt. Fick pratat lite med Johanna i stallet sen med.

Nu sitter jag och väntar på att mamma och pappa ska komma hem så jag kan få någon bil. Ska ta mig en tripp till majsan och snacka om i morgon. Kanske köpa lite godis till tåget i morgon med:P

Hörs kanske sen;)

SABINA


» stor rensning

i morse när jag vaknade och uppnade min garderob för att lägga in rena kläder. Dom fick verkligen inte plats. Min garderob brukar vara full men nu e den lite väl full. Så jag bestämde mig föra att rensa. Slutade med fyra påsar kläder. Jaja känns jobbigt för man har ju endå lagt en del pengar på kläderna men jag andvänder det ju typ aldrig. Men jag måste börja miska min shopping på kläder lite. Kan ju inte slänga kläder hela tiden för att få in nytt. I bland önskar jag att jag växte ur kläder som man gjorde när man var liten, för då kan man ju inte använda dom sen så då måste man göra sig av med det.  Men nu måste man slänga kläder som fortfarande passar:(. Hittade kläder i garderoben som jag hade i 7-8:an lr nått dom passade fortfarande.  Så nu e allt gammalt slängt som jag inte ens visste att jag hade:P.

Nu ska jag bort till stallet oc ta mig en tur, skönt och komma ut och få luft:).

SABINA

» LEDIGA!!!!

Är ledig nu i morgon och på fredag, såååå skönt. Först visste jag inte vad jag skulle hitta på och då blir det långtråkigt. Men det blir en lång sovmorgon. Sedan ska det packas, städa rummet och bort till stallet och ta en riktig långtur:). Med massa massa galopp så hon får springa av sig lite, hon har lite mycket energi. Sen får vi se om det blir nått mer;).

Blev ingen GG idag i alla fall. Trött och lite små ont i huvudet, sen känndes det lite trist om jag skulle vara ensam nykter. Men men får ta igen detta med Hanna en annan gång:D. Får tagga inför fredag i stället, skönt att slippa GG och får testa nått nytt.

GOD NATT !!!

SABINA



Nu ska det sovas massor :D

» GG ?

Ingen aning om hur jag ska göra. Hanna frågade om jag ville med till gg och det vill jag men jag vill inte köra och vara nykter. Men tyvärr så kan jag inte komma på nått ställe att sova i stan så det ser inte ljust ut:P. Men det kanske är lika bra att spra mig tills fredag endå. Men då e frågan om jag ska åka nykter lr stanna hemma. Är ju liksom ledig i morrn. men men har ingen aning:P

SABINA

» Frihet

Ja, igår fick jag ju mitt körkort. Så pappa köpte med kebab hem och mamma hade gjort semlor. Det var riktigt gott:). Körde sedan hem mormor och morfar så jag kunde ha en bil till skolan idag.

Man får väll säga att körningen gick sådär:P Har lite svårt för att köra mammas bil, varvar rätt bra med den:P men men det får tränas. Man vill ju inte åka runt med pappas skåpbil mer en vad som behövs. Men den är i alla fall lätt att köra;)

Det är i alla fall en stor frihet att ha körkort :)

Alla våra skoldagar är såå onödiga känns det som, vi gör nästan ingenting när vi är där. Usch, skolan e kass för tillfället. Längtar efter lov :D Hoppas Malin ringer snart så vi kan planera helgen:D.

SABINA

» KÖRKORT :D

Har precis fixat körkort :) Kunde knappt sova inatt, var jätte nervös. Men men spydde klarade jag mig undan ia alla fall. Var inte lika farligt som jag trodde heller körde 10 - 15 min sen var det klart :). Happpy!!!!!! :D:D Nu ska det köras:)

SABINA

» Helgen

I fredas kom tjejorna hem till mig. Vi åt mat, såg på let`s dance och pratade. Hade mysigt och kul. Sedan drog vi in till stan en stund;). Igår var det grebbestad, sugit värre. Kallt som fan ändå hade jag  2 byxor på mig. Det var helt dött i grebbestad, e nog det på vintern. Så ja kul hade vi vll inte precis. Vid 10 blev alla utslängda från festen, slagsmål och skit. jaja, så kan det gå.

Idag blir det lungt, ska till torp en sväng sedan med mamma och henke.

Måste bara säga att jag älskar min volymtång. Har  testat allt möjligt som ska ge volym, men denna äger stort. Grymm!!!!!!

SABINA

» tjoho :)

Idag kom slangen till duschen så ska äntligen få prova den:). Jag måste ju nämligen prova den först:P

SABINA

» blommor

Så här har min skoldag sett ut, bara blommor och städning. Har inget att göra verkligen, sitter och väntar tills mamma kommer så jag får åka hem. Och hämta vo,lymtången:D Sen ska jag städa grannens hus tjäna lite pengar:)

I morrn blir det städning hemma, för då kommer tjejorna. Får jag laga mat och sånt med;)




Dessa har jag grejat med...

» Volymtången :D

Imorgon ska jag äntigen få min volymtång:) Skönt det ska bli. :D:D:D

SABINA


» Halva körkortet klart!!! :D

Imorse kvart över 8 skrev jag mitt teori prov:P Skitsvårt, trodde verkligen inte jag skulle klara det. Men när dom gröna bokstäverna med GODKÄNT kom upp känndes det jävligt skönt. Slippa tänka på att plugga hundra år till på det. Så idag har jag varit mycket glad och allt har gått väldigt bra:).

Var nyss ute på jimmis och fixade band till begravningskransen jag ska göra i morgon. Tur att man känner dom så dom kunde fixa det tills i morgon. Man e ju ute i god tid:P.

    SABINA


Kransen jag ska göra i morgon, en liknande.

» 20/1

Ja dagen började med att jag tänkte sova lite längre och ta den senare bussen in. När jag väl kommit ur sängen kom jag på min körlektion. Bra Sabina!!! Som tur var var pappa kvar hemma så han fick vänta tills jag slängt på mig alla kläder, så fick han skjutsa in mig till stan;). Han i alla fall till lektionen:P haha

Sen fortsatte jag med mitt tråkiga projekt i skolan, blev i alla fall klar med den skönt. Ska väll inte säga att den blev skitsnygg. Men la inte ner värsta jobbet på den heller.

Nu ska dt duschas i alla fall:)

» Ennu en dag

En seeg dag som vanligt. Ungefär så dagarna ser ut för mig. Förutom på helgerna då brukar det hända lite mer:). Som tur är. Skolan hände inget kul alls så har iget å berätta därifrån. Skolan suger stort för tillfället!!!!!

Sen kom mamma och hämta mig. I brevlådan hemma låg mitt mineral smink. Får jag testa i morgon:) burkarna var väldigt små. Men väldigt gulliga:P

Till helgen ska jag nog bjuda hem tjejorna. Kan bli mysigt det. Ska prata med mamma och pappa så jag får huset för mig själv;)

/ Sabina


» Glad om jag kan röra mig i morgon

Ja, mamma fick ju med mig på spinning idag. Det absolut värsta passet jag vet. Plus att jag inte tränat på ett tag. Efter andra låten var jag typ helt slut. Men jag var duktig och körde hela passet utan en enda vilopaus. Man ville ju inte verka klen. Men men lär dröja innan jag går på nått sånt igen. Så nästa gång hade jag tänkt core, det gillar jag. Och en sväng på gymet:).

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.

/Sabina

» Ennu en helg över...

Igår var en riktigt seeg dag. Var rätt trött efter fredagen. Vi hade i alla fall jätte mysigt hemma hos Emma. Jätte kul att få umgås med dom igen. Blir inte såå ofta nu mera. Sedan var vi på gg. En rolig kväll :). Så igår låg jag i sängen typ halva dagen och titta på fil å dega. Sedan åkte vi till farmor och åt hundra olika kakor, var även till farfars grav eftersom han skulle fyllt 88 år. Satte lite blommor där och tände ljus. Skulle varit till hanna på kvällen, men orkade verkligen inte. Synd för det hade nog varit riktigt kul. Så jag får ta och bjuda igen här snart :).

Nu ska jag snart bort och rida. Hoppas det går att rida ut, roligare då. Ikväll har mamma tvingat med mig på spinning i munkedal :( hatar spinning e ju så jävla jobbigt. Men men kan jag behöva kanske, annars lär jag väll rulla fram till beach 2009 :P hehe.

/ Sabina

» Världens bästa dag :)

Jag gillar fredagar :D Tränat teori, haft körlektion och handlat blanddryck hann jag med i uddevalla idag. Sen fick jag åka en buss med småungar hem, säger bara aldrig mer!!!!! Den bussen ska undvikas. När jag kom hem hade min klänning från style by stars kommit och låg i bervlådan. Den passade perfekt :D Så blir nog den i kväll.

Ja sen gick jag bort till stallet för att rida johannas häst som jag passar. Men när jag väl fick in han i stallet så blev han jätte konstig stog och hoppade och tryckte in mig i boxdörren och sparkade. Fick inte äns av han täcket. Så ingen ridtur där inte, var bara att gå hem igen.

Nä nu måste jag börja göra mig i ordning ;)

/Sabina

» Provuppkörning

Idag hade jag min provuppkörning. Gick riktigt bra i början inte ett fel, men när det går för bra så ska det väll alltid vända tydligen. Höll på att sabba det mesta ett tag:P. Men men fick fixat till det mot slutet;). Jaja får träna på dom felen nu.

Har precis bakat tårtan tills i morgon, verkar som den blir bra. Får hoppas att dom kommer gilla den. Men det tror jag.. det har varit populär av dom som smakat den hitills:). Så  i morgon blir den först in till stan och ha körlektion, sedan hade jag tänkt träna och sola lite. Sedan hem duscha göra mig i ordning och åka in till emma i uddevalla. Lite frem och tillbaka;) Sen ska vi ha en grymt rolig kväll hoppas jag på :D.

Sitter just nu och väntar på att duschen ska bli färdig så jag kan få prova den. Men det e tydligen inte det enklaste att få den färdig. Pappa har hållt på i 2 dagar nu. Men men i morgon kanske då:P.

/Sabina


» Finns bara ett ord...

jag e jävligt trött och ska sova nu. Inget intressant hände idag endå:P God Natt !!!! <3333

» trött

Ja, till skolan en sväng idag. Fick grejat på projektarbetet, läst i svenska boken med mera. Efter lunch gick jag med frida och Åsa. Åsa bestämde att vi skulle baka chokladmuffins, blev riktigt goda. Får se om hon tar med några i morrn:P Pluggade lite teori sedan, körlektio och solade efter det. Sen med pappa och hämta duschen. Var trött i morse men nu e jag riktigt trött.

På Fredag ska jag i alla fall hem till Emma:) ska bli mysigt och kul. Fick i uppgift av sofia och göra efterätten:P Sen bjöd Åsa med mig till Hanna på lördag. Så blir en fullspäckad helg. Men det lär bli kul.

/ Sabina

» Skola igen :(

I morse åkte jag med pappa in till stan. Började inte försen kvart i 1 egentligen. Men var i stan halv 9:P Så han körde mig till trafikskolan så pluggade jag teori. Han göra det någara gånger. Sedan gick jag och sola, usch vad man luktar sedan. Efter det gick jag upp och väntade på nettan, som hade körlektion.

Skolan e såååå tråkig verkligen får bara massa tråkiga läxor och projekt hela tiden. Va fan valde man florist för???? lr a i andra hand, men kunde ju tatt något annat. Jaja bara en  termin kvar nu.. ska försöka stå ut.

Nu ska jag duscha i alla fall;)

/ Sabina

» Lugna söndag

Ja, idag var det söndag igen. En alltid ganska lugn dag. Har försökt läsa lite i min bok , men den e inte ett dugg bra. Men men ska det skrivas resencion på den så ska det ju och jag kan ju inte sitta och chansa på vad den handlar om. Hoppas jag hinner läsa klart den.

Har ävet börjat kolla lite på mitt projektarbete som jag fick i läxa, har möte med mina handleare igen på onsdag och då ska det vara klart. Kommer bli jobbigt, men men ska väll kunna ta mig igenom detta.

Har även beställt ett gratiskit från everyday minerals, måste ju testa om det är så bra som alla säger. Tror inte det kommer vara jätte bra på mig tyvärr. Har ju torr hud och man blir tydligen torr utav det. Men men testa ska ju inte skada. Melli hade ju gjort dettta så nu ska jag med testa;). När man får det helta gratis;).

I morgon blir det boxning på sprortlife på morgonen. Har egentligen igen gympa längre, men när det e roliga grejer då tänker jag passa på att gå:).

/Sabina


» Skärhamn

Ja, vaknade jätte snuvig i morse. Denna försylningen går bara upp och ner. Usch!!!! Men gick i alla fall boert till stallet, för att rida. Men det var glashalt ute så vågade inte ta den risken att bryta benen på hästen. Så gjorde bara ordning i stallet sedan hem igen.

Sedan ville mamma att jag skulle övningsköra när vi skulle skjutasa ut henke till skärhamn. Ja det tog sin lilla tid att ta sig dit kan man säga. Och vägarna var väll inte riktigt gjorda för 2 bilar i bredd. Men men bilen är hel och jag har överlevt med:P hehe Nä det gick allt bra. Vi köpte även lite mys mat att ha i kväll :D

I morgon åker Johanna till fjällen, så ska passa hennes stora häst då :). Han e 1,80 hög så ungefär som en älg;) ska bli spännande. Hoppas han e snäll mot mig. Ska bli kul.

/ Sabina



Beställde denna klänningen, får hoppas att den passar. Fanns bara 36 kvar vill ehaft 34:(. Men men annars får mormor fixa det:P. Dom har massa rea på sina klänningar nu så man får passa på för dom går fort.


» STORA HOLM

Ja, idag var det upp tidigt på morgonen. In till stan och fick köpt mig lite mat att ta med;). Sedan satt jag och plugga teori en bra stund. Börjar bli tjatit, possetivt lr negativt vet ej:P. När vi sedan skulle gå för att sätta oss i bilarna får vi se vårnan lilla Hanna med ett stort smajl på läpparna. Hon hade precis klarat uppkörningen i snöstormen:P Så nu har hon sitt körkort. Stort grattis till henne. Sedan bar det av ner mot stora holm. Jag körde halva vägen, gick bra. Sen var det teori och grejs. Jag och Olivia hade samma bil. Så jävla kul hade vi, lr först trodde jag jag skulle dö ett tag. Men sen fick vi bättre koll på bilen och då var det lite skönare att sitta på passagerar sidan. Älgarna lyckades jag inget vidare med, lyckades aldrig vara kvar på banan på den.. men dom andra var helt ok.

Ja, nu e jag trött. Skola i morgon, bläääääää.

/ Sabina


» .

Ja, jag fick lånat om boken. Tur för mig för annars hade det nog inte blivit någon resencion. Sen satt jag på trafikskolan i två och en halv timma med teorin. Seegt!!! Men sen hade jag i alla fall min körlektion. Skulle sedan åka med pappa hem, men han skulle inte komma förrsen halv 6, så bestämde mig för att gå och sola lite;) Har blivit blek på sistone så måste ta tag i solningen. Så solade och bestämde mig för att bli medlem på meddo med. Så nu ska det solas;)

/ Sabina

» onsdag idag...

Precis vaknat.... har blivit en sån som gillar att sova riktigt länge nu när det är lov :/ Hur jag ska klara gå upp till skolan på fredag, det kan man faktiskt undra. Längtar ju inte efter skolan precis heller, schemat kommer vara dödens :(.

Nu ska jag dra mig ur sängen och ner å få i mig lite frukost. Hoppas det finns något gott :) Sen kommer morfar och hämtar mig vid halv 2. Då ska det in till stan och pluggas teori och ha körlektion. Måste även låna om boken som sk göras recension på. Har inte lust att betala några förseningar inte.

/ Sabina        
 

» IKEA

Idag var jag på ikea med mamma, pappa, mormor och morfar. Fick köpt mig 2 lampor till rummet. Man kan inte klaga på ljuset där i alla fall för nu har jag ljus för alla tillfällen och behag;). Hehe.

Igår när jag var sjuk kollades det igenom en del filmer och kollade på en ny som heter "Wild Girl" den var ganska rolig faktiskt. Ett tips:) Men i kväll blir det Drömkåken skulle å på fyran tror jag.

Grattis till Hanna som blir 18 idag och lycka till med körkortet :D.

/Sabina          

» Längtar :)

Den 30 januari drar jag och Malin till göteborg och bor på hotell, går ut och festar lite och shoppar loss. Skulle egentligen varit stockholm, men biljetterna var slut.  Men det ska bli kul, får bli stockholm en annan gång.

Nu vill jag bli frisk!!!!

/ Sabina



» Sjuk :(

Usch, ligger hemma sjuk :( Feber lr nått, så fort jag ställer mig upp snurrar allt och blir typ svart. så bäst att tillbringa dagen i sängen.

/Sabina

» Premiär :P

Idag gjorde jag premiär på is:P hehe Det gick inte såå stadigt, vingla mest. Men var rätt kul faktiskt. Isen var jätte fin och man kunde åka riktigt långt ut. Var massa  folk nere i saltkällan som spela hokey och grejer. Ja man får ju passa på medens den ligger kvar. Sen var vi och åt mat hos mormor och morfar, mycket gott var det.

I morrn ska jag in till stan och träna hade jag tänkt :). Ska se om nån vill hänga med, e tråkigt att vara på gymmet sj:(.

/ Sabina

» Äntligen!!!

Jag ska entligen få min efterlängtade volymtång :D:D yippie tar väll kanske några veckor innan den kommer, men den kommer tillslut i alla fall. Tack snälla mamma :)

Inget mer platt hår :P hehe

Sabina :)


» Älskar att vara ledig :)

Det är verkligen skönt att ha lov :) Inte för att jag får såå mycket gjort men det e så det ska vara när det är lov. Det jag vill få gjort gör jag:). Ikväll kommer Malin och då ska vi ha tv mys och kolla på våran resa upp till stockolm. Mamma har hjälpt oss att fixa så man åker dit och hem för bara 50 kr, rätt bra pris. Så vi funderar då på att bo på hotell en natt. Och klanske gå ut på kvällen och testa nattlivet i stockholm:D. Sen såklart ska det shoppas stort.

Har även läst lite i Robinsson Crouse, ska ju vara inlämning på den 20 januari plus muntlig. Så jag bör nog sätta lite fart med den. Har en del kvar. Men nu funderar jag på att gå ner till stranden och åka skridskor. Såg massa familjer där igår som gjorde det. E riktigt sugen har inte åkt skridskor på flera år. Får se om nån går med mig:P

/Sabina

» FRIIIIIDAY

I morse skulle jag ju ta bussen in till stan. Tänkte att jag behöver inte ställa klockan jag brukar ju vakna innan 9.30. Men när jag vaknade och kollade på klockan var den 10. 30. Så nästa gång ställer jag nog klockan. Men mamma och pappa skulle endå in till stan senare så åkte med dom.  När jag kom dit satt olivia och pluggade förfullt. I början gick det skit för mig men sen kom jag in i det och då gick det lika bra som sist som tur va:P.

Sen kom mamma och pappa och hämtade mig igen, då hade dom varit och köpt en dusch med masage, ångbastu, fotmasage, tropiskt regn, radio, telefon och allt var det nu var. Ska bli najs att testa den när den kommer :D. SEn bar det av till torp fick köpt mig lite godis och lämnat lappen.

Nu ska vi i alla fall ha familje mys utan lillebror dock för han skulle till skärhamn. Så nu blir det godis :)

Ha det bäst ;)


» 2009

Nu var det nytt år med nya förhoppningar :). Gårdagen var sådär, har haft bra mycket roligare. Men var rätt kul när sofia och dom kom i slutet. Men har ett stort blåmärke på foten efter att ha blivit trampad av em med väldigt fina höga klackar. Gjorde lite smått ont.

I morgon ska jag in till stan och träna. Nu ska julmaten och allt supande bort. NU e det stranden 2009 som gäller. Brukar tänka så varje år men lyckas inget vidare med träningen endå:P men men gör ett nytt försök i år;).

Ha det bra :)