» Lugna söndag

Ja, idag var det söndag igen. En alltid ganska lugn dag. Har försökt läsa lite i min bok , men den e inte ett dugg bra. Men men ska det skrivas resencion på den så ska det ju och jag kan ju inte sitta och chansa på vad den handlar om. Hoppas jag hinner läsa klart den.

Har ävet börjat kolla lite på mitt projektarbete som jag fick i läxa, har möte med mina handleare igen på onsdag och då ska det vara klart. Kommer bli jobbigt, men men ska väll kunna ta mig igenom detta.

Har även beställt ett gratiskit från everyday minerals, måste ju testa om det är så bra som alla säger. Tror inte det kommer vara jätte bra på mig tyvärr. Har ju torr hud och man blir tydligen torr utav det. Men men testa ska ju inte skada. Melli hade ju gjort dettta så nu ska jag med testa;). När man får det helta gratis;).

I morgon blir det boxning på sprortlife på morgonen. Har egentligen igen gympa längre, men när det e roliga grejer då tänker jag passa på att gå:).

/Sabina



melanie
12 Januari, 2009 - 13:24

haha skriv vad du tkr om de! jag tkr de var bra, men har ju marykay foundation så anv den ist just nu så inte anv dom så mycket hittils :)

Sabina
12 Januari, 2009 - 13:24

Ja det ska jag göra. Jag har också mary kay fondation nu. Får se hur dom funkar:P


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo