» Rihanna ställer in



Ganska glad att jag inte köpte några biljetter nu ;)
Fast ganska taskigt av henne och ställa in 30 min innan showen börjar. Man borde ju märka att man inte kan uppträda lite tidigare. Synd om dom som köpt biljett, åkt dit ner, bokat hotell med mera.

Nu ska jag sova, upp tidigt i morgon. Ska till gbg :)


» 31.10.11

Hej. Jobbar idag, slutar vid 19. Då blir det gymmet med Jessica. Fast jag ska köra 30 min spinning först, men lat som Jessica är så går hon inte med mig :P. Jag ska allt få med henne nån gång ;) hihi... Hörs senare!


» Bilder från gårdagen

Lite bilder från igår, hos Emma.


» 28.10.11

Åkte hem till mamma och pappa efter jobbet ikväll. Vi gjorde räkmackor och myste. Kollat film med pappa också. I morgon går min lillebror modell på torp, så blir väll en sväng dit och kolla. Sen kanske träna lr nått. På kvällen blir det hem till Emma på en sjuhelsike fest, haha. Inte alls särskilt sugen nu. Men jag kommer bli som vanligt. Är ju ledig och lönehelg och allt. Hörs!


» Sabina

Idag har jag namnsdag blev jag påmind om här nyss på jobbet. Så grattis till mig själv och andra Sabinor ute i landet ;)


» 27.10.11

Jobb idag 11-20. På väg hit börja min bil låta igen, så tydligen läcker styrservooljan. Min bil vill inte vara hel helt enkelt. Pappa kollar runt om nån kan fixa det. Så ska ringa och höra med han hur det gått nu. Hörs!


» Nya byxor


Fick även hem dessa skinnbyxor idag. Köpte ett par från h&m för ett tag sedan, men kvaliten var usel så skickade tillbaka dom. Så hoppas att dessa är bättre :) Har inte tatt kort med dom på tyvärr så får bli denna bild så länge.


» 26.10.11

Hej svejs. Kom nyss ur duschen. Har varit på gymmet och kört lite spinning och sedan TRX. TRX:en var såååååå sjuuuuuuuuuuuukt jobbbiiiiiiiiiig!!!!!!! Kände mig typ klenast i världen. Hänga i liner och hoppa på ett ben plus göra armhävning. Ja ni försök med det när ni hänger i luften. Men det var roligt, så får väll köra nån mer gång ;).
 
Hade som sagt möte i morse, kändes skönt att få veta lite om framtiden. Även om det verkar väldigt svajigt. Jobbade sedan till 16. Underbart att få komma hem tidigt :). Nu ska jag kolla cancergalan har jag tänk. Ska ringa hem till mamma och pappa med. Påminna pappa att han glömde alla glassar i frysen när han var här i går. Inte för att jag klagar men. Massa GB strutar och gott.




En video på TRX, nu vet ni hur jag plågats idag. Fattar nu varför det typ bara var killar på det passet.


» 21.42

Pappa var här förut. Han hjälpte mig sätta upp tavlor i sovrummet. Sen skulle vi fixa led-lamporna till min tv bänk. Men dom funkade såklart inte. Måste åka till Ikea och lämna tillbaka.

I morgon ska jag tidigare till jobbet. Ska ha kassa möte med den nya chefen. Får se vad som händer på mötet. God natt ;)


» Personlig tränare

Idag var vi ju på gymmet och hade en personlig tränare. Att jag inte gjort detta tidigare asså. Så jäkla mycket bra tips. Massa nya roliga övningar har vi fått lära oss. Har även fått ett tränigsschema att gå efter med övningar och vikt och så. Så nu ska vi köra detta. Sen ska vi tillbaka och kolla "resultat". Fick stå på en sån speciellvåg innan vi började, som skrev ut ett kitto på hela mig i princip. Vikt, länd, bmi, fettprocent, muskelmassa mm. Har alltid velat veta det. För bmi är egentligen den sämsta påfinningen som finns för att kolla hur man "ligger" till. Den tar ju inte alls hänsyn till om man har mer muskler i kroppen eller om det är fett. Och som vi alla vet väger muskler mer än fett. Alltså väger man mer om man tränar och får muskler. Men då får man ju ett högre bmi. Det var som han sa även när man kollar muskelmassa på folk. Han kan kolla på en jätte liten tjej som kan ha jätte lite muskelmassa och mest fett. Och en stor tjej som till största delen har bara muskler i kroppen. Vem är det som lider av övervikt egentligen? Sjukt intressant detta. Jag älskar sånt här, få reda på hur kroppen funkar och allt. Så mycket roligare och träna med.

Vi låg i alla fall väldigt bra till :). Däremot min hållning måste jag tänka på, fick några tillsägelser om det. Bak med axlar och fram med bröstet ska det vara. Bara att öva :P. Detta är gratis på motionshuset, skitbra ;). Men sen kan man få mer ingående träning som är mer anpassad för just dig och då får man betala. Jag känner han som har det och han tjatade på mig idag att jag skulle prova det. Blev ganska sugen, det lät ju himla bra. Så vi får väll se om jag kör på det med.

» Mat

Efter träningen gick jag och Jessica och handlade. Sedan gjorde vi egen pizza, som smakade mycket bra :) mer om träningen sedan ;)


» Pälsväst

Min nya pälsväst kom idag. Vill ha en lite ljusare nu också.


» 25.10.11

Hej.

Idag är det tisdag och jag är ledig, så skönt. Sen är det ju löning med, den satt mycket bra vill jag lova. Har dock bara betalt räkningar hela morgonen, mindre kul. Speciellt när man upptäcker att min handelsavgift höjds en hel del.

Nu ska jag alldeles strax gå över gatan till gymmet. Ska nämligen ha personlig tränare idag ;). Jag och Jessica i 2h. Hoppas min förkylning vill detta bara ;) men har vilat mig utan att träna hitills så det borde inte vara nån fara. Är ju mycket bättre nu. Hörs senare!


» 24.10.11

Jobb, jobb, jobb...


» Baksmällan 2


Ska titta på denna filmen nu :)

Imorgon väntar jobb igen.


» Lördagsmys på jobbet

Idag är det lördagsmys på jobbet, hehe


» Tråk-dag

Hej,
Jobb idag igen 10-21.15, mindre kul när man känner sig sådär. Inte för att den tiden är rolig nån gång, men idag blir det extra tufft.

Ha så kul och njut ni som är lediga ;)


» Lille bilen

Idag när jag åkte till jobbet lät min bil jätte konstigt. Har känt att den varit konstig dom senaste dagarna. Var helt säker på att den var paj igen. Så har gått och varit arg för det hela dagen. Ringde i alla fall pappa och bad han kolla på den när han slutade jobbet. Styrservooljan var tydligen helt tom :P så nu är den påfylld och lille bilen mår så bra igen ;). Jag är så duktig på bilar alltså, kanske borde lära mig mer om hur man sköter sin bil ;).


» 21.10.11

Hej, Idag är jag lite bättre. Fortfarande snuvig och lock för öronen och så. men inte lika hängig och trött. Så det ska nog gå bra och jobba lite. Fint väder ute, men inte särskilt varmt. Nu kommer väll säkert snön när som helst. Så jag kanske ska se till och sätta på andra däck snart. Hoppas jag klarar mig till tisdag i ialla fall. För innan dess hinner jag inte byta.

Jag har bara långpass hela helgen nu, så kommer inte att hända så mycket annat kul. Så blir nog inga intressanta inlägg, inte för att det har har varit det på ett tag heller så. Alltså ingen större skillnad ;)


» Sjuk

Sängliggandes och sjuk, alltid lika kul. Orkar inte göra något, tänker bara ligga här och kolla film, så jag förhoppningsvis kan pallra mig till jobbet i morgon. HÖRS!

» Förkyld

Denna dag har inte varit den bästa i mitt liv. Vaknade och kände mig inget vidare. Snoozade ett antal gånger så fick stressa till jobbet. Kommer till jobbet och drar stämpelkortet. Då var jag på jobbet 1h för tidigt, den extra timmen med sömn hade jag verkligen behövt. Men var på en annan avdelning på morgonen så fick jobba lite extra idag. Men nu är jag såå trött. Snuvig ont i halsen och kroppen helt död. Blir hem och bädda ner sig i sängen när jag slutar. Hörs!


» Haft en riktigt bra dag med tjejorna. Helt...

img_3018 (MMS)

Haft en riktigt bra dag med tjejorna. Helt slut är man. Var så mycket folk på Ullared. Sen var ju vädret katastrof, inte roligt att köra i. Tack och lov för nya däck säger jag bara. Sen kom vi så klart i kön i Gbg på ner vägen. Tog över 3h innan vi väl kom ner. Men som sagt ändå en jätte bra dag ;). Har även åkt på en förkylning tror jag, kände mig ganska hängig idag och min hals har börjat göra ont :( inte lägligt alls. Får hoppas det försvinner fort. Har varit på mammas pilates pass i munkedal nu på kvällen och sover nu hos dom över natten. i morgon väntar jobb. Har inte kunnat blogga med appen under dagen, så nu kommer allt på en gång i stället. Hörs!


» Heldag med mina underbara vänner ♥

Hej. Nu har jag gjort i ordning frukost inför morgondagen. Ska försöka att somna snart med, kommer inte gå bra då jag i vanliga fall somnar typ 00.30. Men måste! För i morgon ska jag och mina fina tjejor ha en heldag i hop. Bilen går från Uddevalla 7.00, så blir det stopp på vägen för frukost. Sedan Ullared, fika, Gbg, mat, Ikea mm. Vi ska bara mysa och ha det så bra. När vi alla är lediga på en och samma gång ;). Hörs under morgondagen ;)


» Rösta

Rösta på min bror :)


» 17.10.11

Hej hej.

I lördags blev det en utav dom bättre kvällarna på länge. Många tjejor hemma hos mig, sedan vidare till Mårtens. Jag hade riktigt kul, men lite mycket av detb goda kanske. Därför ingen bloggning i går då jag mestadels sov lr låg och kolla film ;) Har även typ ett helt systembolag här hemma hos mig, så ni som känner att ni kanske vill ha eran flaska så finns den här hos mig.

Idag börjar jag kl. 13 och jobbar till 19, skön dag :) Sen ska jag till gymmet med Jessica. Hörs senare idag!




Några få bilder från källen lyckades jag skrapa ihop ;)

» 15.10.11

Har presic ätit lite frukost och så. Måste ta tag i disken och städning inför kvällen. Måste hitta något att ha på mig också, jobbigaste av allt. Det är kallt ute, men kommer man in på mortens är det ju skit varmt. Får se om jag kan hitta nått. Kanske träna sen med, får se.  Hörs senare!

» Familjemys

Hej svejs

Zumban gick fint och jag gillar motionshuset ;) Kommer nog gå vilse lite i början för det var mycket större än vad jag trodde. Men det varkar i alla fall super. Fräscht och snyggt ;). Sen skulle ju mamma och dom komma och jag klantade mig lite med tiden. Så dom väntade i min trappuppgång ca. 45 min. Hade 29 missade smatal på min mobil mm. Pappa och henke hade till och med satt sig i bilen på väg hem. Men tillslut kom jag och släppte in dom. Stackarna. Blev i alla fall thaimat och en STOR godispåse från hemmakväll. Dom åkte hem nyss, så nu ska jag sova. Tänkte kanske gå på pass i morgon. Det som nästan är det bästa är att man inte behöver boka sig. man tar bara en lapp när man kommer dit på det passet man vill gå på. Gör bra för mig som är grym på att skaffa bokningsspärrar. Så skulle jag känna i morgon att jag inte är sugen, så är det bara att skita i det. Slippa betala massa för man missar nått pass.

Gos natt på er!

» Zumba

Grejat lite här hemma nu. Om en stund kommer nog Jessica. Jag ska ta och byta om och så med. Så blir det zumba sen. Fatta va gött att bara gå typ 5 steg över gatan, sen är man på gymmet. Underbart ;). Nästan som ett hemmagym :P haha...

Ikväll kommer mamma och pappa hit. Blir idol mys, kanske beställa pizza och så :). Hörs efter träningen ;)


» 14.10.11

God morgon. Idag är jag ledig såå skönt. Ska ta mig lite frukost nu, sedan greja lite här. När Jessica jobbat klart sen idag kommer hon hit, så ska vi gå och träna. Första gången på Motionshuset idag då. Ska bli kul och prova ;). Hörs senare

» Lunchdags

Är så hungrig så jag dör, nästan i alla fall. Men nu är det lunch dags :). Jobbar till 21 idag, sen blir det bara hem å slappa. Sen väntar ju en hel helg med ledighet ;).


» 1 år i min lya :)


Igår var det 1 år sedan jag sov i min lägenhet för första gången. Tiden går fort!
Men jag trivs så bra här, så planerar att stanna ett tag till ;). Nu sova, i morgon
är det en lång dag med jobb. God natt!


» Hemgång

Slutat jobbet nu och ska åka hem. Frågan är om jag orkar träna? Är helt slut, men kortet går ju ut i morgon. Beslutsångest!


» Rast

Hej.
Sitter på rast, läser skvaller.


» 12.10.11

Då var det dags för jobb igen. Ska åka om några minuter ;) har 2 långa jobbdagar nu sen ledig fre, lör och söndag :) Ska bi så skönt! Nu måste jag dra!


» 22.18

Nu blir det sängen och en film! Sen får man väll göra som alla andra och gratulera Sverige i fotbollen. Hörs i morgon. God natt!


» 11.10.11

Har tvättat och grejat hela dagen. Nu ska jag cyckla bort till sportlife för lite spinning och core. Hörs senare!

» Grym tjej :)

Tänk att vara 10 år och kunna sjunga så. Jag är 20 och kan inte sjunga alls så :P
Grymt bra i alla fall ;)



» Ny bäddad säng :) med duntäcke denna gång....

img_6713 (MMS)

Ny bäddad säng :) med duntäcke denna gång. Nu är jag redo för vintern ;). Har ett duntäcke kvar till så man kan göra det ännu varmare. Får se om det behövs längre fram.


» 10.10.11

Äntligen ledig i morgon. Såg på hundtricket förut, älskar den filmen :) Nu ska jag i vilket fall sova. Hörs i morgon ;)

» Snygg och hjälpande


Dett fina läderarmband kan man köpa på Lindex.
Kostar endast 75 kr, skriv även "PINK2011",
så får du fri frakt. Intäkterna går såklart till
bröstcancerfonden!

Ingen kan göra ALLT,
men alla kan göra NÅGOT...

Tycker armbandet är riktigt snyggt och att det går till en bra sak är bara plus :)


» 09.10.11

Nu ska jag sova. Ska bli väldigt skönt. Börjar inte försen 12 i morgon också, perfekt ;). Såg nyss filmen "Law abiding citizen". Om ni inte sett den se den, den är bra. Lite hemsk dock. Nä nu ska jag ta tillvara på den sömn jag kan få :) God natt!


Får bli en bild på fina Julle :)

» Gud vad det är kallt ute! 4 grader var det...

Gud vad det är kallt ute! 4 grader var det när jag åkte till jobbet. Helt sjukt! Får ju ta fram vinterjackan med. Sen funkar inte blogg.se's app och det går inte heller att blogga på hemsidan. Så får väll bli en del mobi-inlägg framöver.


» Då var det söndag. Är såå trött, hade verk...

Då var det söndag. Är såå trött, hade verkligen velat haft lite sovmorgon idag. Men i morgon har jag det i alla fall. Hade en jätte mysig kväll igår. Åt världens godaste thaimat, såg på film, åt godis och prata massa. Mina underbara tjejor <3. tråkigt att vi inte fick skypa med Martina bara. Nu ska jag åka och jobba. Hörs.


» Hej. Lördag idag och jobb. Har däremot väl...

img_1620 (MMS)

Hej. Lördag idag och jobb. Har däremot väldigt ont i min mage. Vet inte vad det är. Haft det hela natten och det går inte över. Efter jobbet blir det i alla fall myskväll med arbetskompisarna. Vi ska köpa med oss thaimat och godis på hemmakväll. Sedan blir det mus hos emma med film och tjat. Och förhoppningsvis lite skypande med våran saknade Martina som förtillfället är i London och pluggar. Hörs senare!


» Slutade tydligen kl. 20 idag. Bästa överra...

img_7971 (MMS)

Slutade tydligen kl. 20 idag. Bästa överraskningen idag :). Gör så mycket den lilla timman. Kollar på idol just nu och äter godis :). Sen kommer nog nettan, hon är chaffis åt sina kompisar. Så ska umgås med henne medans dom är på krogen.


» Fredag och jobb

Usch vad jag sovit dåligt i natt. Det har blåst, varit kallt och regnat. Jag som ändå la mig rätt så tidigt igår. Men kom inte upp förrän kl.10 idag. Ska bli kul och se hur det går i morgon då jag börjar kl. 9 ;). Ska jobba 12-21 idag som jag gör typ alla fredagar, så inget ovanligt.

Nu är verkligen hösten här. Jag gillar verkligen inte kyla. Och nu väntar typ 6 månader med det :(. Men har ju januari månad i värme i alla fall. Längtar sjukt mycket. Sen får jag ta och byta till mitt duntäcke med. Även kolla över elementen i lägenheten så dom funkar och inte pajar som förra året.

Nu måste jag borsta tänderna och ta tag i lite disk. Hörs!


» 06.10.11

Hej.
Är ledig idag också. Håller på att laga mat just nu. Blir lite thai-mat mums :). Sen ska jag träna lite senare. Städa lite och sån som jag inte kommer hinna med när jag jobbar i helgen.


» 05.10.11

Idag har jag varit ledig. Sov väldigt länge, inte riktigt vad jag hade tänkt. Men min kropp ville tydligen det. Måste börja lägga mig tidigare så jag kommer upp. Har typ vänt på dygnet. Har i alla fall gjort lite matlådor och sånt. Nu ska jag byta om och åka till gymmet för lite spinning.


» Den gröna milen

Nu blir det lite film och gråta en skvätt.


» Trött

Helt slut efter inventeringen idag. Höll på längre än vi trodde med. Snurrar siffror i huvudet på än. Så det blev ingen träning. Istället kommer Emma hit så ska vi mysa ;). I morgon är jag ledig i alla fall ;).


» Kanelbullens dag

Idag är det kanelbullens dag :). Får man äta massa bullar. Mums!


» 04.10.11

Hej. Idag är jag egentligen ledig. Men vi har inventering på jobbet så måste åka dit. Börjar kl. 13. Så får man tacobuffe med :). Får se när jag slutar, men blir väll gymmet efter.


» 02.10.11

Har varit hemma en sväng idag hos mormor och morfar. Fick bath (thailändska pengar) att ha med mig när jag åker :) sen var jag och mamma på spinning också. Inte lika kul när man var ute i går. Nu ska jag fortsätta slappa framför tv:n.


» Till Emma :)

Detta inlägg är för dig emma ;) haha god natt och tack för i kväll fina du.

(Emma tycker att jag ska använda hela min säng och inte bara sova på ena sidan. Så i kväll ska jag sova i mitten :) därför bilden och inlägget.)


» Lite av varje

Nu är garderoben klar. Har även startat grillen då jag hittade lite grillkol när jag städade. Så i stället för att steka kyckligen så grillar jag. Smakar ju såå mycket bättre. Man får ju passa på när det ändå är ganska varmt ute :)


» Ändrar lite

Fick helt plötsligt för mig att ändra om lite här i lägenheten. Så ny har jag gjort en mini "walk in closet" till mina klänningar :p. Får se om det blir bra. Har målat vitt nu i alla fall.