» 31.03.11

Hej.

Idag var jag uppe tidigt. Missade ju min tvättid i tisdags då jag fick jobba. Fanns inte många kvar att välja på så fick bli klockan 07.00 idag. Så det är vad jag gjort hela morgonen. Ska snart bege mig mot jobbet, har en lång dag som väntar. Men sen har jag ledigt några dagar. SKÖNT!

Hörs kanske i kväll...

» 30.03.11

Jobbat 10-19 idag. EWfter det åkte jag till gymmet och körde bodypump. Bettan var där så jag slapp vara själv. Är rätt tråkigt att träna själv i bland :P. Så kul med lite sällskap. I morgon kommer bli en lång dag, upp kl. 7.00 för att tvätta och sedan jobb 11-21 på det. Sen är jag ledig 3 dagar i rad, undra när jag var det sist? Lördag kommer bli riktigt kul med. Kan tyvärr inte skriva här, ska överaska en kompis . Och hon läser min blogg. Får avslöja på lördag vad som kommer hända. Några vet ju :P

Nä måste hinna duscha innan Big Brother nu. Spännande vad som händer i kväll????


» 29.03.11

Idag har jag jobbat till klockan 16. Var riktigt trött i slutet, gäspade nog ikapp med mig själv. Men men två jobbdagar kvar. Nu ska jag försöka röja upp lite här och sedan dega loss framför tv:n ;). Var på stan och fikade med mamma förut också. Det var mysigt! Fick en stekpanna utav henne med. Får visa den sen ;)

» Bada och äta keso och knäckebröd samtidigt...

img_7231 (MMS)

Bada och äta keso och knäckebröd samtidigt är väll ingen jätte bra ide :).  För nu flyter det runt i badet i stället. Var på gymmet en sväng efter jobbet. Ska bada färdigt och sedan lägga mig i soffan. I morgon blir det jobb igen.


» 28.03.11

Nu ska jag åka och jobba. 12-19 och efter det tänkte jag dra till gymmet en sväng. Hörs!

» Jobbar och har nu två timmar kvar ska seda...

Jobbar och har nu två timmar kvar ska sedan bege mig hemåt i detta HEMSKA väder! Trodde verkligen det var slut på detta nu. Ska bara ligga framför tv:n i kväll i alla fall. Dock ingen solsidan idag ju :(


» Sitter på jobbet. Rast nu, ska handla lite...

img_2930 (MMS)

Sitter på jobbet. Rast nu, ska handla lite. Efter jobbet ska jag hem till Martina och mysa lite med dom andra tjejorna.        I morse var jag på spinning, fick hoppa in för en som var sjuk i mammas lag. Så 7-8 gjorde jag. Jobbigt var det. Sen vart det jobb på det. Hörs i kväll!


» Thats it!

Fikan med Gabrielle idag var jätte mysig. Vi var på Lejas och satt ute i solen, så underbart. Tror vi satt där i nästan 2h och tjata ;). Mycket goda grejer hade dom där med. Efter det var jag på bodypump och den nya relesen. Svårt när det är nytt, hitta inte alls rätt vikter. Antigen hade jag för lätt eller för tungt. Men men ska väll komma in i detta med.

I morgon är ledigheten slut och dags att jobba igen. Slutar 21 i morgon och åker sedan direkt till mamma och pappa. Pappa ska ha lite kalas, så jag skulle få lite mat och tårta. Sedan sover jag där och åker till jobbet på morgonen. Ska i väg på lördag med, mer om det i morgon ;).


» Vardagsrummet - Min nya tv-bänk


Nya tv-bänken. Snart är soffbordet också klart.

Två sittpallar med förvaring.

Nu ska jag laga mat innan jag drar mig :)

» Sovrum + Hall


Nya kuddar till sängen.

Ny spegel och lampa

Lite skålar och grejer att ha mina smycken i/på.

Blev även en lampa över spegeln i hallen.

» 24.03.11

Hejsvejs!

Idag är det verkligen superfint väder! Pappa glömde cykeln i går så han körde in den innan jobbet i morse, så var nere och tog in den förut. Pumpa däcken och satte på dom nya lamporna som jag köpt. Ska nämligen cyckla bort till stan sedan för att fika med Gabrielle :). Ska bli kul att få höra om hennes äventyr. Hon har nämligen varit borta sen 3 dec och kom hem för drygt en vecka sedan. Efter det väntar ett bodypump pass ;). Så skönt att ha cyken nu, kommer kunna motevera mig till gymmet mycket lättare ;).

Ska lägga upp ett inlägg med hur det blev när pappa var här och greja i går. Föresten när vi bärde ut den andra tv bänken i går så glömde jag bort att dörren låser sig halv 9 på kvällen. hade väll inte riktigt koll på klockan heller. Så där står jag sedan utelåst från min lägenhet, lättare sagt hela huset! Tillslut eftersom ingen kom som skulle in där så ringde vi mamma. Hon fick gå in på hitta och leta upp någon som bode på 14C, vi började med Hagberg... inget svar. Men Jonsson var hemma och kom och släppte in mig. Hahah går bra för mig ;). Kod till dörren hade varit fint ;)

» 23.03.11

Tatt det lungt idag. Gått en sväng till stan och tillbaka. Väntar nu på att pappa ska komma med cykel och tv-bänk. Sätta upp lite grejer ska han med få göra. Så ska han få paket för han fyller år idag.

Lite från vad som inhandlades i går:

Väskor

Lite till iPhone

Tröja

» 22.03.11

Får skriva i morgon efter en heldag på ullared, ikea och jobb på det! God Natt!

» Ut på äventyr i morgon

Hej hej...

Jobbet idag gick fort. Blev ingen träning efter jobbet, jag är för trött. Måste få ordning på min dygnsrytm igen ;). I morgon ska jag upp tidigt i alla fall ska på Roadtripp med Emma och Elin. En heldag ska det bli. Kommer bli kul! Får uppdatera under dagen i morgon. Nu är det tv:n som gäller, sedan sängen.

Hörs i morgon!


» 21.03.11

God morgon!
Vaknat upp med huvuvärk idag, inte skönt! Ska gör mig lite frukost snart och fixa inför jobbet. Jobbar 12-19, efter det blir det gymmet. Sedan sova ska upp tidigt i morgon ;) Mer om det i kväll.

I lördags var jag hemma hos mamma och pappa på dagen. Tvättade bilen och åt mat och så. På kvällen kom Maria, Sofia, Sara och Mikaela hit. Sedan blev det utgång på Mårtens. Jätte kul hade vi, sen fick jag för mig att ha efterfest här hemma och ja vad ska man säga... haha kul kväll i alla fall. Sov hela dagen igår, var vaken för att städa, kolla solsidan och BB. Så hände inte för mycket igår om man säger så.

Hörs i kväll!


» God natt! 23.41

jobbade som sagt till 21 idag. Så kul på en fredag ;) Nä det gick fint. Har myst och kollat BB sen när jag kom hem och ska nu lägga mig till kojs. I morgon ska jag hemmåt saltkällan en sväng, sedan kommer mamma och pappa med hit en sväng. Till kvällen blir det lite förferre här hos mig med lite folk och sedan ut. Hörs i morgon!

» 18.03.11

Då var det fredag :) Ska jobba till 21 så är väll inget att hurra för direkt men. Jag är ledig lördag och söndag i alla fall ;). Och i morgon kommer mamma och pappa hit :). Glömde avboka bodypumpen i morse, typiskt! Får man betala 60 kr eller vad det är, onödigt. Men glömde helt bort att jag bokat den.

Nä nu ska jag packa ner matlåda och klä på mig, dags för jobb!

Ha en bra dag!

» 17.03.11

I morse vaknade jag väldigt tidigt och det gick inget vidare att somna om. Så tänikte att det var lika bra att gå upp. Bestämde mig för att åka och träna innan jobbet när jag endå hade tid.  Tog dock ut mig rätt hårt så var ganska trött på jobbet sedan :P. Men i morgon hoppas jag få sova ut. Har kollat på Stylisterna och ponnyakuten nu, snart BB :).

Hörs!

» Ett inlägg om pogram :P

Så skönt att bara jobba till kl. 16 idag. Var ju fortfarande ljust när man kom hem :). Har dock bara degat när jag kom hem, har inte ork till något. Faktiskt riktigt skönt. Har legat och planerat lite, fixat med papper och grejer. Längtar tills BB i kväll. Jag och Anna har tjatat om det hela dagen på jobbet, haha. Men det är ju så bra, vi är besatta ;). BB och Solsidan <3 hehe...  På tal om det så har vi bestämt att vi ska äta Thai några tjejor i kassan på söndag. Vi bestämde vid typ 19.30... Då kommer Anna med bästa kommentaren; "Jag kan inte komma, då missar jag ju solsidan!" (Hon var helt allvarlig) haha vi är besatta. Men vi får överleva och kolla på datorn lite senare:P

Men ny ska jag kolla "stylisterna" ennu ett bra pogram!

Anna & Jag

» 20.54

Träningen idag gick bra, klarade av mer vikt på bodypumpen och fick inte nackspärr när jag gjorde situps på coren. Framsteg! haha... Var dock helt död efteråt, skulle man ju pallra sig hem från gymmet med.  Har tagit mig ett bad och ska lägga mig i soffan och mysa nu med lite kvällsmat. Sedan invänta BB, avsnittet i går var så bra. Jag har blivit besatt :P

I morgon har jag min korta dag 9-16, sen blir det kanske träning med Emma. Hörs!


» 15.03.11

Vilket fint väder det är idag :). Ska dock strax bege mig ner i tvättstugan och ta tag i tvätten. Har även en hög med disk som ska diskas och massa att städa. Så blir det när man jobbar hela helgen. I kväll blir det bodypump och kanske core om jag får plats. Har reserv nu.

Ha det bra!

Njut av det fina vädret!

» 14.03.11

Jabbat 10-19 idag. Efter det träning med Emma. Ligger nu i soofan och kollar Big Brother. Det var denna dagen. Är så sjukt trött så orkar inte skriva mer. har varit för mycket jobb och för lite sömn dom senaste dagarna ;)

» 00.00

Varför kommer jag aldrig i säng i tid för? Kom ju ingen Wallander idag så fick titta på Pretty Women i stället. Men det är så bra så det gjorde inget ;). Så fick ju Sanna lämna BigBrother med, hur ska Rodney överleva? spännande detta :P. Dags att sova, jobb i morgon!

Bilder från lördag:



<3<3<3

» 13.03.11

I går jobbade jag ju 10-21 och det var lika kul som det låter. Blev hem och slänga på sig andra kläder och fixa sig lite snabbt. Sedan hem till Sofia och hennes nya lägenhet. Träffa massa goa tjejor om var ett tag sedan man såg. Blev en sväng på Mårtens med. Var nykter men hade jätte kul endå ;). I dag har det varit ennu en lång dag på jobbet och humöret var väll inte på topp idag. Men men hoppas på en bättre dag i morgon. Skönt att vara hemma nu i alla fall. Ska duscha, göra lite kvällsmat och sedan dega i soffan. Solsidan i kväll ju :D och BB och wallander perfekt ;)

Jag glömde kameran igår så har tyvärr inga bilder att bjuda på. Får se om jag kan få lite från dom andra ;)

» 11.03.11

God morgon!
Usch vad trött jag är, var upp lite för sent igår. Jaja jag vaknar nog till snart. Ska strax göra lite frukost och så. Blir jobb idag 12-21. Sedan hem och slappa. Ska bli gött att ta det lugnt denna helg faktiskt ;). Nä dags att stå upp!


Man längtar tillbaka i detta pissväder!

» Äter jordgubbar och surfar. Idag smakade d...

img_7303 (MMS)

Äter jordgubbar och surfar. Idag smakade dom bättre. Kom nyss hem från gymmet. Spinning och core idag. Det var jobbigt! Men jag överlevde ennu en gång ;). I morgon drar jobbhelgen igång. Hörs!


» 10.03.11

Idag är det "ligga inne se på film"-väder. Så det är precis vad jag ska göra nu. Senare väntar spinning och core. Dom var här nyss och laga uttaget ovanför diskhon idag. Får se hur länge det håller denna gången. Hörs senare!


» 09.03.11

Vilket pissväder det har varit idag, fast det kändes ju helt okej att jobba när det är sånt väder ;). Sitter och äter jordgubbar och längtar efter sommaren. Fast jordgubbarna smakade inte riktigt så bra som jag önskade. det var inga svenska sommar-jordgubbar det inte :P. Väntar även på Johanna som ska komma och låna mina pjäxor, skidhjälm och blades. Nä nu ska jag fortsätta titta på tv.

» Bra jobbat!

Kolla vad duktig min pappa är :D Min blivande tv-bänk. Den ska målas svart och så ska det ledlampor i som lyser ;)



Orginalet som jag ville ha den som:

Blir perfekt ;)

» Bröllop till sommaren :)

Idag kom inbjudan till Anna och Björns bröllop :) (Anna är min arbetskompis). Ska bli så kul, jag har ju aldrig varit på möhippa eller bröllop. Så nu måste jag leta klänning och sånt. Kul kul!!!

Det fina kortet.

Anna och Björn.

» 08.03.11

Lugn dag idag. Kollat film, varit ute i det fina vädret. Varit med Emma och Stella ;) Kom nyss hem från sportlife. Har varit på bodypump med Emma, Martina och Elin. Eftersom det är kvinnodagen idag så fick alla tjejor träna gratis på sportlife. Så vi snodde med Martina och Elin som annars är på friskis. Kul var det! Har fått i mig lite mat och ska dega framför tv resten av kvällen ;)

» 07.03.11

Idag blir det ett sent inlägg. Jobbade 13-19 idag, go tid måste jag säga! Efter det åkte jag till gymmet och körde nån timma. Har legat och kollat BB och ska nu gå över till Stylisterna ;). I morgon är jag ledig, inget speciellt inplanerat. Ska väll till Emma en sväng, sen ska vi träna jag, Emma, Martina och Elin. Kul med lite sällskap :). Det var allt för i kväll, hörs i morgon ;)

» 06.03.11

Emma var här nyss, vi åt tacos och kollase solsidan. Mys var det! Hon har precis kommit hem från två veckor i thailand och om nån dag drar hon till new tork i 1 vecka. FUUUUUSSSSSKKK!!! :) Ska kolla vidare på Walander nu,  hörs!

» A GOOD DAY IN LIFE

Hej hej.

Igår var jag ju och hälsade på Julia. Var jätte kul att få se henne igen. Hon verkade känna igen oss med så det var kul. Hon har det super och trivs jätte bra. Liza och Madde har gjort ett bra jobb. Får åka upp sen när vädret börjar bli bättre så man kanske kan få ta en provtur.

På kvällen bar det av vidare hem till Emma. Vi hade grymt kul, spelade spel, snackade och så. Sedan vidare ut på Mårtens ( Tack Markus för vi fick gå före i kön) och hade en grym kväll. Avslutades med hamburgare på donken ;).

Idag ligger jag fortfarande i sängen. Vaknade av att det gjorde jätte ont när jag andades typ högg i bröstet och har känt mig lite konstig (förutom bakfyllan). Så har legat och sett filmer och bara tatt det lugnt. Får ta mig ett bad snart och göra lite mat. Blir nog tacos :) Läsa lite i "Elsas värld" med och i kväll blir det solsidan, wallander och BB. LOVE IT!

» Freeeeedasmys!

Idag var det en lång dag på jobbet, men gick endå bra ;) Men kan ju meddela att det känns jäkligt gött att ligga i soffan och veta att jag är ledig i morgon. Den känslan är underbar! Har ätit räkor och myst till det ordentligt. Nu är det godisskålen som står på tur. Är dock väldigt mätt. I morgon är det spinning först på morgonen/förmiddagen sedan åker vi till "Skåpafors" (tror jag det hette) och hälsar på Julle. På kvällen ska jag hem till Emma, lite förfest och sedan utgång! Kommer bli en bra dag ;)

Nu BB!


» det var det

Jabbat hela dagen idag, gick snabbt och bra. Hade verkligen sett fram emot att vara ledig i morgon också. Men eftersom jag inte kan säga nej så blir det jobb 10-20. Det var min enda lediga fredag jag har i månaden och spinningpasset sket sig. En månad kvar tills nästa lediga fredag :(. Men mitt konto kommer vara fetast (förhoppningsvis) ;). Ska i alla fall mysa till det med räkor, aioli och massa gott i morgon kväll. Nu är det BB som gäller och sedan bums i sängen. Höres i morgon!


Min outfit typ varje dag. Sååå snygg!!! :P

» 02.03.11

Idag vart det jobb 10-19. Efter det så blev det bodypump och det gick fint med förkylningen. Vad jag kan känna nu i alla fall. Men det är ju inget flås-pass direkt. Nu väntar jag på att se BB, sedan ska jag sova. Jobbar 11-21 i morgon. Ska hoppa i duschen nu med!


På lördag åker förhoppningsvis jag och mamma och hälsar på min Jullebulle <3 Saknar henne massa så det ska bli så kul :D.

» Mina klänningar

Kolla igenom min garderob med klänningar idag. Ifall jag skulle rensa nått och så. Fick då för mig att ta kort på alla för att lättare kunna bestämma mig när jag ska ut vad jag ska ha på mig. Slippa prova allt liksom bara kolla på bilderna. Men orkade bara med alla klänningar idag, blev trött sen. Men här är några klänningar i alla fall.


En ljusblå klänning från bikbok. Inte använd så mycket.

Midsommarklänning 09.

Midsommarklänning 10.

En blommig volangklänning.

Den nyaste som jag hade i lördags.

Byxdress

En klänning från H&M.

En svart volangklänning.

En klänning från bikbok.

En gammal klänning från stylebystars.se.

Nån klänning som jag gjort om.

En blåsa från stylebystars.se.

Min 18-års klänning.

En svart paljettklänning.

En klänning jag aldrig använt.

Hade denna på Julafton, annars inte använd alls mycket.

En väldigtkort klänning som användes på nyår.

Studentklänning

Nyårsklänning 09/10 som tappat en del smycken som får fixas.

Avslutar med en riktigposé. Nu måste jag duscha bort mitt sletna jag som bilderna kan intyga ;)


» Kassafest 26/2

Lite bilder från lördagen:


» 01.03.11 - Våren närmar sig!

Idag har jag tvättat lite kläder. Tatt tag i diskberget som verkligen blivit stort. Lagade mat förut och har även pysslat lite. Nu ska jag fortsätta läsa i "Elsas värld" sedan se på styliterna och lite andra missade pogram. Skulle egentligen varit på bodypump idag. Men min förkylning har inte gett sig, kan knappt andas så skjuter upp det tills i morgon så får vi se då.


Pysslar

Resultatet

Väldans god Thaiwok med kyckling, böngroddar och jordnötter.

och lite efterätt på det :P