» JOBB

jobbar, jobbar och jobbar....  skriver här när jag får tid;)

SABINA

» Kebab, campa, körkort, kolsyra och blommor;)

Ja, vad har jag gjort idag tro? jo jag har hämtat hem min bror. Han har varit på sjön i 6 veckor. Så åt vi kebeb som han beställt. Hans enda önskan när han kom hem liksom kebeb. Jaja hade han vart smart och täkt lite längre så hade man ju fan sagt en bil lr massa penger men han och jag e nog inte inne på samma där. Sen hade han ju med sin flickvän hem också plus att sandra kommer i morgon med. Hela huset fullt. Och eftersom Sandra kommer flyr jag huset över midsommar:P Nedå, men jag ska ut och campa i varberg. Med några brudar, synd att inte alla e med. Men men dom andra får jag vara med i turkiet i stället. Man får ju dela på sig;)

Sen har Åsa tatt sitt körkort i morse :D:D:D så jag var ute förut och börna lite med henne;) hihi Hon kör mycket bra;)

Ne nu ska jag nanna:) Föresten upptäckte nyss att jag behövde vattna blommorna på rummet helt torkade var dom. Men orkade inte hämta vattenkannan. Så fick jag se att det stod en flaska ramlösa vid sängen som jag haft. Undra om kolsyra e bra för blommor plus lite mangosmak på det. Vilken florist jag e känner jag!!!! Dom kanske älskar ramlösa blommorna, vem vet??;)

SABINA

» Helt slut

Jag är helt slut... var på spinning på cammillas pass höll på att dö. Hade såklart bokat core efter det med. Att maten hölls sig kvar i magen alltså helt otroligt. Kändes som den var på väg upp många gånger. Nä nu måste jag sova och vila min kropp. Får försöka skriva mer i morgon.

SABINA

» IKEA

Nu bär det av till Ikea;) Med malin och hennes mamma och min mamma. Får se vad det blir handlat:D. Hörs sen;)

SABINA

» Jobbat

Japp, jobbade 16.00- 21.15 idag. Så jävla stressigt, höll på att dö i början när jag inte hittade koder och skit. Och varje kund skulle ju nartuligtvis handla för över 2000 så det knappt fick plats på bandet. Men men när jag fick suttit ett tag och lugnat ner mig gick det bättre:P hehe Har även vågat ringa på telefonen ner till nån annan i affären, det är läskigt men jag vågade:D hehe lr var ju så illa tvungen lättare sagt när det inte fanns något pris. I morgon är det tydligen personalfest, men känner mig lite för ny för att hänga på den... har ju bara pratat lite lätt och så med dom som jobbar där. Dom är jätte snälla och så, men känner inte för att gå dit sj:P.

Idag kom min klänning på posten:D Måste säga att dom e jäkligt snabba på att skicka ut dom beställde den liksom onsdagkväll kl. typ 23.00 nån gång och igår gick den från lagret och idag låg den i brevlådan. Trevligt trevligt. Nellly  är grymma:D. Nä ska upp jätte tidigt i morgon stå på marknaden och sälja för simskolan;). Så kom och handla;)

Ha det fint!!

SABINA


Fula bilder, men dom bjuder jag på;)

» Äppelmuffins med havretopping

 Härifrån är receptet :)



Äppelmuffins med havretopping


Betyg: MVG
Snitt: 4,8
142 röster

14 portioner | Stora formar, 6 st/plåt  


Här är ett recept som passar bra när det är äppeltider.


200 g smör
3 dl socker
3 ägg
1 dl vatten
4 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 tsk bakpulver
2 äpplen i tunna klyftor
Socker
Kanel

Topping:
75 g smör
3/4 dl strösocker
2 dl havregryn


Topping: Smält smör, blanda i socker och havregryn.

Rör smör och socker poröst. Tillsätt ett ägg i taget och rör om. Blanda ner vattnet och mjölet blandat med bakpulvret. Fyll muffinsformar till hälften med smet. Doppa äppelklyftorna i kanel blandat med lite socker. Stick ned ett par klyftor i varje form. Strö på toppingen. Grädda i mitten av ugnen i 200°C ca 25 min.


Betyg: Mycket väl godkänt
Snitt: 4,8 | 142 röster

SABINA


» ????

Igår var jag tvungen att ställa klockan skulle vara borta hos Johanna i stallet vid 9 halv 10 tiden:P Och jag har blivit lite dålig på att komma upp ur sängen. Vi fixade i alla fall alla sadlar och träns till dom små ponnisarna;). Vi har nämligen ponnyridning i morgon på marknaden. Efter det tog vi en liten ridtur. Sedan var det hem och börja med bakandet, ska även säljas kakor. Jag gjorde äpplemuffins med havretäcke, aldrig gjort dom förut. Jag gilllar egentligen inte äpplemuffins men dessa var riktigt goda. Lägger in receptet här sedan. Åt en del smet med, tror det jäste en del i magen. Men GOTT var det!!! Efter det gjorde jag fågelbad som jag ska sälja på marknaden, haha. Det var en som tyckte jag skulle göra sådanna och sälja. Jaja kanske blir rik i morgon då:P Dom e faktiskt rätt fina:) hehe

Sedan drog jag en sväng till torp och fy fan va folk. Trodde jag hade fått käkinflamation med när jag kom till torp gjorde så ont så jag höll på att dö. Tänkte att jag skulle få åka hem med en gång, kunde knappt röra munnen. Så tog jag av diademet jag hade på mig. Då släppte allt. Tänk va känslig man kan vara bakom öronen. Jag som trode jag skulle behöva åka till sjukhuset:P haha. Fick i alla fall bara köpt mig en almenacka och ansiktsvatten och lotion. Inget kul alls. Jaja min klänning kommer väll från Nelly snart. Hoppas den blir bra bara. Klänningar e i alla fall kul :D

Nu ligger jag i sängen och bara tar det lungt, är ju fredag idag. Vilket alltid betytt ledighet. Men nej nu har vuxenlivet börjat så nu ska Sabina iväg och jobba 16.00- 21.15. Det var den fredagskvällen. Nej då det ska allt gå fint, har inget annat för mig direkt endå:P. Måste komma ihåg att ta med mig stämpelkortet idag;)

Ha det bra <3

SABINA

» INKÖP

Denna klänning har jag beställt :)

Sweet Top SEK 349, Rare Fashion - NELLY.COM

Tog as lång tid att fatta hur jag skulle få in denna videon, men nu har jag lärt mig;).

Vad tycker ni om klänningen???

SABINA


» COOP FORUM

Japp, nu är jag en coop forumare lr vad man ska kalla det. Har entligen fått ett jobb jag tycker är helt okej. Jag trivs riktigt bra där i kassan, när det piper och har sig;) haha. Lite jobbigt med alla koder bara men har lärt mig några som godis=40, bananer= 4011, färskpotatis= 4833, gurka= 4597, naturgodis=41, 1 back läsk/öl= 250 m.m. så kan några fattar inte hur jag ska lära mig alla typ 200 i huvudet men men jag får hålla mig till min fusk lapp i början;). Men nu är jag ledig och jobbar inte försen fredag kväll.

Igår kväll var jag på spinning, gick ganska bra faktiskt för att ha varit borta från det i 2 veckor typ. Men nu har Linda med börjat där och hon har lovat att puscha på mig nu så vi ska träna massa:).

Har även städat rummet idag, fått ordning på nallarna och alla rosor och presenter. Så nu är det fin fint;).

I morgon ska jag baka inför helgen :) Ha det bra;)

SABINA


» STUDENTEN <3 minne för livet...

Kan inte fatta att studenten redan är över. Allt man väntat på i flera flera år är över på bara några dagar. Dom roligaste dagarna i mitt liv däremot. Skulle kunna göra det flera gånger om och om igen, ALLA är så glada och så JÄVLA lyckliga. En helt underbar känsla. SAKNAR!!!!

Japp, nu har jobben börjat. Var på Vann spa och hotell idag och i morgon ska jag lära mig kassan på coop. På tisdag är jag förhoppningsvis ledig och då ska jag bara ta det lungt inte göra ett skit. Ska kolla genom alla studentpresenter, försöka hitta golvet bland nallarna. Jag ska helt enkelt bara njuta. Måste fixa tid hos frissan med, kanske eventuellt göra lite slingor, får se.

Nä nu ska jag sova, börjar kl. 8 i morgon.Ha det bra:)




SABINA

» FEEEESSSSTTTTT!!!!!!!!

Kommer nog att vara dåligt med uppdatering denna veckan. Solen skiner, man festar och det är snart student... Livet är en fest helt enkelt;).Ha det bra, det kommer jag i alla fall ha detta ska bli en utav dom roligaste veckorna i mitt liv!!!!!:D

SABINA