» Fredag

Ligger och inväntar jobb, ska åka om några minuter. Ett kort pass tack och lov! Var på spinning här förut och det blev nog lite för tufft för kroppen min. 

Sen blir det hem till soffan och fredasmysa! 😊😊😊

» Gbg

Var i Gbg idag me Angelika och Erica. Fick med mig två nya tavlor hem, har kollat länge på det till hallen. Sedan blev det lite mer rosa träningstillbehör, hållare till iPhone, hörlurar och så kom klockan på posten med. Köpte även en pälsjacka på hm, men den kommer jag nog lämna tillbaka var inte som jag tänkt mig riktigt. 




Den till vänster var det.

» Pulsklocka

Beställde en pulsklocka i går som jag ska ha nu när jag tränar. Så har man lite mer koll och kan se förbättringar mm. Väldigt bra med pulsklocka till spinning också tycker jag. Får hoppas denna är bra :)
 

Produktinformation

Pulsklocka som mäter kaloriförbrukning, slag per minut eller procent av maxpuls samt träningspassets snitt- och maxpuls. Även försedd med funktioner för tid/alarm, datum och tidtagning. Vattentät till 30 m. Ett bekvämt sändarbälte i textil medföljer.

  • Pulsklocka

  • Mäter kaloriförbrukning

  • Puls i slag/minut eller % av maxpuls

  • Mäter träningspassets snitt- och maxpuls

  • Tid/alarm och datum

  • Tidtagning

  • Sändarbälte i textil medföljer

     

» 27/1-14

Igår på gymmet fick jag sällskap av Sandra på crossen så tiden gick hur fort som helst. Kul och få lite sällskap då jag oftast tränar själv.

Idag blev det polentagröt till frukost, så gott! Glutenfritt alternativ till mannagrynsgröt. Smakar typ exakt samma.

Nu blir det ett bad och fräscha till sig innan jobb. 





» Jobbhelg

I går kväll hade jag en riktig myskväll efter jobbet. Glömde dock att ställa klockan när jag gick till jobbet. Men han i tid som tur var. 

Nu är det bara 3h kvar på detta söndagspass, sedan en sväng på gymmet tänkte jag. Kanske nån film efter det. För i morgon har jag faktiskt sovmorgon 😊👍




» Löne-fredag

Började dagen med att boka flygbiljett åt Malin till London (min är redan bokad). Efter det åkte jag på spinning med Bettan. Gillar att Sportlife har börjat satsa på massa 30 min pass nu. Då kan man blanda 2 olika lr köra ett pass även fast man har lite brottom 😉👍 dock är det ju väldigt intensivt, så minst lika jobbigt som ett 60 min pass 😜 efter det har jag tvättat och röjt. 

Ska strax åka hem till saltis för lite fredasmys med familjen. Väntar bara på att mamma ska ringa så jag vet mer hur, vad och när 👍 är sugen på något riktigt gott att äta ( inte ätit middag idag)




» Mys med Emma och Sixten

Varit med Emma och Sixten hela dagen och haft det jätte mysigt. Efter det fick det bli en sväng till gymmet. 

I morgon är det städning som gäller. Fattar inte hur jag kan stöka ner så. På bara typ 2 dagar ser det förjävligt ut här. En anledning är väll att jag är lat och inte tar bort efter mig. Det får man sota för sen. Hatar att ha det stökigt! Så skärpning på mig!!!! 

God natt!



» Tråkigt liv just nu!

Jobbat hela dagen och efter det blev det träning. Nu lite PH sen sova. Ledig i morgon, gött! 


» jobb, träning

Hemma från jobb och träning. Asså TRX:n jag var på idag var helt sjuuuuukt jobbig!!!!!! Trodde på riktigt att jag skulle dö. Kan knappt skriva på datorn nu, minna armar darrar som bare den. Kommer inte bli kul i morgon :(. Har precis pratat med min vän Malin som nu bor i Stockholm. Vilket gör att vi inte ses så ofta längre. Och vi har precis bokat en tripp till London i slutet på april :):). Det var inte helt lätt då hon är livrädd för att vara borta från jobbet, men jag kom med så bra motargument så nu är hon ledig, hihi. Ska bli riktigt kul! Dock flyger jag från oslo och hon från Stockholm. Så blir det när man bor på olika sidor av landet :P.
 
NU ska jag vila mig i soffan.  
 

» Ut med det gamla och in med det nya

Hade en välbehövlig smink rensning igår. Så nu vill jag prova nytt igen, så aktiverade min glossybox prenumeration igen :) Hade ett litet uppehåll i höstas då jag inte hann använda allt. Men nu vill jag ha nytt 😉👍



» Så länge var det kul med snö...

Varit och tatt bort fransarna idag. Känns väldigt ovant utan, men jävligt skönt samtidigt. Nu blir det fransserum som gäller ett tag framöver. Så dom växer till sig och blir mer som innan. Fransförlängningen sliter ju lite på ens egna. Men som tur var var det inte så farligt på mig. 

Blev illamående igen sen när jag kom hem, så har vart lugnt i eftermiddag. Nu när jag skulle sätta på tv:n så funkar såklart inte kanalerna heller. Jäkla snö.  Jag som vill se PH sen 👎 




» Filmtips!

En verklighets baserad film. Soul surfer heter den. Inte världens bästa film, men helt klart sevärd tycker jag. 



» En kall söndag

Jobbat hela dagen. Har mått lite bättre idag så det är skönt. Usch, va kallt det är ute idag, snö kom det också i morse. 

I morgon är jag ledig, väldigt skönt. Hörs då!



» When life sucks...

Usch, ingen topp dag idag. Inte alls känt mig bra. Ont i hela kroppen, illamående och huvudvärk. Har legat och kurerat mig i soffan nu efter jobbet. Kollat på pay it forward. Den är ju bara för fin och sorglig. 

Nu dax att sova och hoppas på att må bättre i morgon. 👍

God natt



» Torsdag 9/1

Åkte till gymmet efter jobbet. Fick dock ingen plats på TRX:en som jag tänkt, låste även in mina nycklar i skåpet, så fick knipsa och köpa nytt. Men men blev en sväng på crossen med Johanna och Sandra, sen ett CX30 pass. 

Nu vila och slapp i soffan! 



» Jobbig natt

Rast på jobbet. Ätit min goda matlåda jag gjorde igår, potatismos, brunsås och köttbullar :). Sov så himla dåligt i natt. Tog jätte lång tid innan jag somnade, sen vaknade jag från och till. Vid 4-5 tiden började grannens bebis skrika som vanligt (den skriker heeeeela tiden) , hittade inte mina öronproppar. När klockan ringde kl. 7 höll jag på att dö. Men det går rätt bra på jobbet nu i alla fall. 

Jobbar till 18 sen blir det nog gymmet om jag orkar. 




» Lite hemmafix

Idag har jag rensat lite bland träningskläderna. Gjort matlådor och bakat bröd. I morgon väntar jobb ingen efter nästan en veckas ledigt. Seegt! 




» Mitt år 2013 del2

Började rida lite igen.
Kräftskiva
Min fina jacka
Stallet
Fikamys
utgång
Lite blandat
Fyllde år och åkte till London med mamma.
Julpynt
Julgodis
En helg i Stockholm för att hälsa på Malin
Julbord med jobbet
Julafton
Nyår
Mina mål för 2014:
- Se till att det blir ett sjukt bra år med mycket roligheter.
- Försöka ta det lugnt och inte stressa så, allt löser sig!
- Hoppas att magen är mer på min sida så jag slipper ha den som sätter stopp för mig.
- Leva livet och må bra helt enkelt!!!!
 
 
 

» Mitt år 2013 del1

Började året med en resa till Thailand med Alexandra.
Babyshower för Emma
Emma fyllde 23år.
Åkte till Branäs med Alexandra.
Myskvällar
Gjorde en supergod tårta :)
After work
Fick lite ryck att göra om i sovrummet.
Träffade Sixten första gången.
Köpte snygga skor (inte lika fina nu längre)
Sprang för första gången i mitt liv runt rödberget (har tyvärr inte hänt igen dock :P )
Summerburst!!! ♥♥♥
Dagar på stranden
Midsommarhelgen
Motorcross VM
Mamma fyllde år.
Gyllenetider Lysekil
Godaste sommarsalladen
Sommardagar
Gjorde rekord på crossen (mådde sjukt dåligt efteråt)
Stämplade ut för semester :D
Grillparty hos Emma och Kristoffer
Åkte till Grebbestad
Uddevalla kalaset
 
Stockholm med Angelika.
 
 
 
 
 
 

» Opps!


Gillar saker som fortfarande fungerar efter en omgång i tvättmaskinen 😊👍

» Nya träningskläder

Nya tights

Ny jacka

Nya tröjor

Nya byxorna och ny tröja (svettig Sabina)



» Biltur

På väg hem från nordby. Har fått köpt mig lite nya träningskläder 😊 ska visa sen. Men föst ska jag förbi Coop och handla mat, sen ett pass på gymmet 👍



» Väldigt efterlängtad ledighet!

Nu är jag äntligen ledig efter massa jobb jul och nyår. Så igår var det besiktning av bilen, träning och brödbak. Idag har jag varit på långpromenad med mamma och några till. Sedan mys med Angelika nu på kvällen. 

I morgon blir det en lugn dag med lite träning och kanske träffa Emma om hon kan 😉👍