» ???


Ja man kan ju undra vad jag gör ?

Nu ska jag se på Beck, har sett dom miljoner gånger. Så en gång till skadar nog inte va? I morgon händer nog inget speciellt, ska träna vid halv 6 nån gång. Jo ska äta falukorv också, för den går nog ut när som helst. Haha kul fakta. Nu ska jag kika vidare på den spännande filmen :P


» Gårdagen

Var ju ute igår. Började med förfest hemma hos Gabrielles pojkvän Martin, tillsammans med massa lane folk med mera. Kul var det i alla fall. Senare blev det Mårtens. Helt okej kväll. Och mår hyfsat bra idag med, så det var ju skönt ;). Förra gången var liksom katastrof :P Nä nu ska jag duscha och sedan dra mig hemmåt saltkällan.


Från i sommras

» Idolkväll

Det var mycet folk idag ja. Fattar inte varför alla måste komma och handla på precis samma gång. Finns många dagar i veckan liksom??? Men men vi hade och göra. Och eftersom det är lite kaos just nu fick jag vara så snäll att jobba i morgon med. Dock bara 8.30-14, bästa tiden <3 Tackar för det. Nä nu ska jag se vidare på idol. I morgon vet jag inte riktigt hur det blir med allt. men en grym kväll ska jag i vilket fall ha :P

» Seeegt

God morgon! Gissa vad? jo i morse vaknade jag av telefonen, så ska i väg och jobba sedan 15-20. Så nu måste jag försöka dra mig upp ur sängen snart. Men det är ju så skönt att ligga här. Men måste upp och duscha med mera. Kommer vara bajs mycket folk på coop idag, jobbigt. Tur att man har kort pass. Nä duscha var det!

» Tankeställare

Hittade en blogg som blivit jätte populär idag, så jag gick in och kollade vad det kunde vara. Jag tycker ni också ska gå in och läsa. Man grinar av att läsa men det är så fint skrivet och får en att tänka till. Man har det rätt bra.

http://moahenriksson.blogg.se/

Så med det säger jag att min familj och vänner betyder massor! Älskar er <3




» Lite kvällsbabbel

Idag var det en lång dag på jobbet. Men nu är jag ledig, så underbart! Idag hade jag en förjävlig kund, igen! Bara jag som får dom värsta tydligen. Han var nästan på väg över disken och slå till mig. Jag fick hoppa av stolen och backa. Vi fick ringa på högsta chefen (vakten hade inte börjat jobba) så fick han och en till komma och stå bakom. Haha. Han var helt galen, hysterik. För en lite lapp som han var tvungen att gå och få påskriven. Ja i bland undrar man vilken sida folk vaknar på, på morgonen. Annars då? Jo mamma ringde förut och berättade om alla räkningar som väntar mig. Fy fan! Funderar starkt på att starta en fond. Vad ska den heta tro ? "Stöd Sabina i kampen om ...? Ja; nått bra så jag blir rik. 

Någon som kollade bröstcancergalan , med tanke på att skänka pengar och så. Usch vad hemskt. Men verkligen bra att så många hjälper till.

Nu ska jag sova och känslan av att veta att jag kan sova hur länge jag vill i morgon. Känns nästan för bra :D

» Underbar är du!

Idag var en rätt kaotisk dag på jobbet. Lite kaos sådär. Så var rätt död när jag kom hem. Men då kom min underbara vän och hade med sig Thaimat (kycklinggrillspett, ris och jordnötsås), champange, tårta och grejer. Vi firade lite. Hon har nämligen fått lägenhet idag och så firade vi min. Jätte mys! Jag gillade till och med champangen, otroligt :P

Är dock ledsen över att det var sista pogrammet av "Kungarna av Tylösand", hoppas verkligen på en säsong 2. haha. Nä nu måste jag sova riktig lång dag på jobbet i morgon!

GOD NATT!


Gammal bild, men den får duga

» SABINA

Sabina´s Namnsdag

Populäritet idag: Minskar
Placering på namntoppen 2009: Inte i topp 100
Antal kvinnor med namnet i Sverige: 6489
Antal män med namnet i Sverige: 1
Namnsdag : 27 Oktober

Sabina är ett kvinnonamn med latinskt ursprung, och betyder helt enkelt "Sabiner sabinsk kvinna". Sabinerna var ett fornitalienskt folk som levde i bergstrakterna.Namnet har använts som dopnamn i Sverige sedan 1500-talet men har inte haft något större genomslag förrän på senare tid. Det hade en topp runt 1990 då det nästan nådde 50:e plats i popularitet och de flesta med detta namn är under 25 år.En form av namnet är Sabine.Äldsta belägg i Sverige, år 158231 december 2005 fanns det totalt 6 050 personer i Sverige med namnet, varav 4 050 med det som tilltalsnamn.År 2003 fick 78 flickor namnet, varav 43 fick det som tilltalsnamn.Namnsdag: 27 oktober (sedan medeltiden. Ursprunget var en romersk kvinna på som led martyrdöden på 100-talet )Varianter Sabine (tysk, fransk), Szabina (ungersk), Bina, Bine (kortformer), Sabien (hollländsk), Sabina (bosnisk, rysk, polsk, spansk) och Savina (italiensk).


Sabina Caroline Dahlberg, Grattis till mig :P

» Tisdag 26/10

Dä var man hemma igen då. Fick gjort några extra timmar idag med. I morgon börjar jag kl. 12.00 ska på möte i morgon med. Ett hämligt möte är det, vi får inte reda på vad det är mer än att det är possetivt :P Skulle varit på sexparty till Emma och bella i morgon med. Men jobbar och har inte fått ledigt så ser dåligt ut. Har aldrig varit på det så det kunde blivit kul men men. Får väll gå på det en annan gång.

Fick köpt mig mössa, vantar och halsduk i dag. Skönt inför kyla som väntar! På lördag har jag bestämt mig för att ha min inflyttningsfest med. Denna gången för ena gänget. Nästa får bli arbetskompisar. Kunde inte ta alla på en gång då får vi inte plats. Får väll se hur många om kan, annars kan jag ju bjuda in fler ;).

Förresten i morgon är det min namnsdag :) Glöm inte det! :P hehe


» A good day

Tjolahopp!

Så jäkla gött att vara ledig idag. Har haft mycket jobb och jobbat mycket extra det senaste så denna dag är guld värd! Sov länge i morse, tog ett bad, lagat mat och städat lite. Om en stund ska jag i väg och träna med Anna. Försökt att få tag i någon att träna med hala dagen. Mamma kunde inte, Emma har sin familj på besök, Malin skulle till en kompis, Johanna var sjuk och vissa jobbade med mera. Haha inte lätt det där :P Snart kommer Åsa och hämtar sin halsduk. Får se om hon hittar hit.

Har hittat en som ska köpa min sadel med. Den ska till norrland, så den ska få åka en bit. Veckan har precis börjat och jag vill ha helg :P haha kan ju bero på att jag jobbade hela denna kanske. Så till helgen ska det bli livat vill jag lova. Hoppas i alla fall :P

» Bilder från i lördags


Emma & Anna

Frida & Elin

Jag & Frida

Glad Emma

Frida, Josefin & Jag

Emma & Anna

Emma

Emma & Anna

Frida, Camilla & Josefin

Jag och Gabrielle

Elin



En liten film :P

» Helt slut...

Ska bli så sjukt skönt att vara ledig i morgon! har varit en tuff jobb helg. Så i morgon blir det lugnt, träna och så. Nu ska jag slappa framför tv:n är helt död.


» Winter, not for me...

Åhh vad jag inte gillar vinter. Inte snö heller. Finns nog inget possetivt med det hela. Okej jag tycker om att åka till fjällen och åka skidor och så. Men efter 1 vecka har jag trötnat rätt bra. Vinter är inget för mig. Det ända possetiva är Julafton, resten kvittar.  Jaja hoppas jag kommer till jobbet i morgon bara. Nä nu får jag ta och sova så jag kommer upp. God natt!

» Första snön

Ja då var det vinter på riktigt. Gillar inte direkt vintern men :P Jaja lär inte kunna undvika den. Börjar jobba kl. 12 idag så ska om en stund dra mig till bilen och skrapa rutor med mera. Underbart med vinter va? hehe. Jobbar till stängning idag så är inte hemma föresen halv 10 nån gång. Ha det bra så länge ;)


Såhär ser det ut i uddevalla nu. (tagen med mobil)

» 20/10-10

Var och tränade med Emma och hennes kille Daniel förut. Blev 1h på "crosstraniern" (tror den heter så). Inte rullbandet utan den man går med armar och ben ;). Sedan 150 situps. Känns nu i alla fall. Men gött är det. Förut var pappa här och slipa bordet och olja om det. Nu ska jag bara ta det lugnt framför tv:n och vänta på kungarna av tylösand.

Emma.L.: hellenius hörna är ju inte alls idag?? Jag som skulle se för att du sa att det var så bra :P

Sån här gick vi på, efter 1h kan jag meddela att mina ben typ krampade. Men jag fixade det för 2:a gången i mitt liv ;)


» MIN LÄGENHET

Så nu ska jag visa lite då, för er som har velat se bilder. Det är ju inte färdigt, men det är sånt som får komma eftersom tiden går ;).

SOVRUM:




BADRUM:





HALLEN:



VARDAGSRUMMET:



(längtar mycket efter en platttv, kommer i framtiden ;) hehe )


( Ny soffa med :P men denna får duga undertiden)

KÖKET:


(Kökstolar kan vara bra att ha med)


Tagna med dålig kamera, men han går på sista versen :P Ska köpa en ny innan Thailand i alla fall :)


» Funkar sådär just nu...

Har sån jäkla träningsvärk i mina vader och det blir bara värre och värre ju mer dagen går. Blää! Men men det ska väll kännas att man tränat?? Råkade nyss slänga ner hårdisken i golvet när jag kolla film så nu funkar den inte låter bara konstigt. Synd för grannarna under och mycket synd om mig. Måste gå att laga den! Nu ska jag sova, i morgon är jag ledig :).


» myspys

Precis fått duschat efter träningen. Var på bodystep idag. Kände mig så kass, hände ju inte alls med :P Men det var sjukt kul och J**VLIGT JOBBIGT!!! Så ska fortsätta gå på det. Får se om jag hinner träna i morgon, dom ringde från jobbet så ska jobba 12-19.30. Go tid :). Nu ska jag fortsätta mysa framför Tv:n och datan ;)

Pusssssssssss <3




Har tänt ljus och så, men blixtj*veln förstör allt :P.

» Ny vecka

Igår låg jag typ i sängen/ soffan hela dagen. Värsta bakfyllan ever typ! Så idag ska jag ta tag i mitt liv igen;). Måste diska och städa i ordning lite här i lägenheten först. Sedan ut på lite ärenden. Till kvällen blir det träning... troligen bodystep och core. Hoppas jag får med mig någon :P. Dags att sätta fart!

» 15/10

Spinningen i dag var jobbig vill jag lova. men det e fan så det ska kännas när man har gjort ett pass, vick typ vila när jag skulle gå i trapporna upp till lägenheten. Snacka om spagetti ben :P. sen kom emma och vi åt Taco paj och kolla idol. Det var myyyyyyyysssss! ;) hehe Kul att ha lite sällskap här :P I morgon blir det att ta hand om disken, åka hem en sväng. Hoppas Nettan kommer och så väntas det utgång ;).

Hörs i morgon, för nu e jag sååå trött!

» 22.36 Torsdag

Hemma från jobbet och slappar lite framför tv:n. Tänkte se lite PH om jag orkar. I morgon är det jobb som gäller igen och efter det spinning. Hoppas Emma kommer och hälsar på till kvällen med så vi kan ha lite idolmys ;). Natti!

» Tv time

Var på spinning förut. Lite annorlunda mot det jag gått på i munkedal. Gilla det i munkedal bättre. Men men får jag gått några gånger ska jag nog vänja mig vid detta med. Lite bättre musik och högre volym bara hade inte heller suttit fel. Nu myser jag framför tv:n. Kollar "kungarna av tylösand". Sjukt pogram det där, men har kommit in i det nu så nu är det bara roligt att kola på när dom gör bort sig ;). I morgon ska jag jobba igen, men hörs kanske innan det.


» Tatt tag i träningen!

I morse sov jag mycket bättre och längre. Kunde dock inte ha mina öron proppar, dom gjorde jätte ont i mina trånga öron :P Får köpa mig ett par nya i mindre strl om det finns. Låg sedan och kollade igenom missade avsnitt av "Kungarna av Tylösand" så jag hänger med i kvällens avsnitt. Har missat PH också men hittar ingenstans att se avsnitten. Får leta vidare. Har även skaffat träningskort på Sportlife idag. Hon som stod i receptionen kände visst igen mig. Var dock ett tag sedan jag tränade där sist. Men gillar stället och vet ändå lite hur det fungerar så därför fick det bli där. Har även många jag känner som tränar där och då blir det roligare. Dom hade erbjudande nu med så fick passa på. Så i kväll väntar spinning. Men nu håller jag på och tvättar. Mamma är här och hjälper mig ;). Dags att spinga ner och hämta första omgången. Hörs!

» 22.31 Tisdag

Då har man jobbat. Riktigt dött med folk idag. Så tiden gick allt bra seegt. Men nu är jag hemma i sängen igen :) Nån Tv har jag inte fått än så blir till att ligga å kika på datorn. I morgon är jag i alla fall ledig. Tänkte gå och skaffa mig ett träningskort och på eftermiddagen har jag tvättid. Nu ska jag se om det finns något kul att kika på. Eller om jag ska fortsätta kolla på slottet på greveholm som jag gjorde igår? Får se.


» 12/10

God morgon ;) Jag vaknade för en stund sedan. Har sovit gott, dock en jävla trafik utanför på morgonen så får nog bli öronproppar i natt. Nu fungerar internet fint (tur för dom). Måste bara ha en Tv också så ska nog det mesta vara i sin ordning. Nu ska jag duscha och fräscha till mig lite. Ska börja jobba kl. 13.30 sedan. Höres.

» Första natten

Skriver i morgon, vill bara sova nu:P Min nya säng är mycket skön! God natt!

» Börjar ta form

Ja nu var det några dar sedan jag skrev. Min helg har endast bestått utav jobb och fixa lägenheten. I lördas åkte vi därifrån vid halv 11. Men det börjar ta form. Och i morgon hade jag tänkt flytta in lr i alla fall premiär sova där ;). Läskigt :P men kul samtidigt ;) Nu ska jag kolla på tv. Höres!

» Idolmys

Hemma efter en lång dag på jobbet. Ätit tacos och sitter nu och kikar på idol. I morgon jobbar jag bara till kl.14 så efter det blir det att greja i lägenheten.  Får se om man kan komma i ordning i helgen så man snart kan flytta in.
Kommer i alla fall bli en lugn helg. Nä nu idol och godis :)


» 7/10-10

Nyss vaknat. Ska snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Sedan bort till mormor och hämta dammsugare. Sedan torp köpa lite och sen till lägenheten och greja ;). Sen jobbar jag i kväll så hörs efter det ;)

» Sååååååååååå trött!!!

Har varit en bra men lång dag. Massa timmar på ullared, sedan ikea, sedan längenheten, hem hämta mer grejer, lägenheten igen. Upp och ner för alla trappaor. För dom som inte vet så bor jag högst upp 4.e våningen. Det var tungt att springa med alla grejer. Ska in en sväng på förmiddagen i morgon och greja. Sen jobb 16-20, lite onödig kort tid. men skönt. Nu ska jag sova, helt slut verkligen! god natt!

» Ladda!

Nu ska jag ta och sova. Ska möte upp Anna och Emma på torp 06.40 så det blir tidigt :P. Fick köpt mig lite smycken förut i Skärhamn. Även lite frukost att ha i bilen på vägen ner. Nä nu ska jag sova och förbereda mig inför en bra dag! God natt!

» Skärhamn

Hej hej. Ligger i sängen och bara degar. Himla skönt. Får nog ha lite frukost på sängen snart. Kommer bli en slapp skön dag idag. Ska åka med mamma till skärhamn sedan och hälsa på lillebror. Dom har en jätte mysiga affärer där med som ska besökas ;). Hörs senare!

» Måndag 4 Oktober

Idag har jag köpt säng till lägenheten. Efter det var det jobb, blev ju inringd i morse. Så fick tiden 10.30 till 19. Var rastavlösare så tiden gick as snabbt och dagen var snabbt gjord. Jag, Anna och Emma planerade massa om våran roadtripp på onsdag med. Kommer bli as kul :). Så nu sitter jag bänkad framför tv:n och kollar ullared :P haha vi laddar.  I morgon blir nog en lugn dag, får se vad som händer.


» :D

Hej hej. Var ju i stallet i morse, det var mysigt att få vara där och greja lite. Haha jag gick med kärran in i julias box och skulle börja mocka. Dock upptäckte jag att den var jelt tom och att det inte skulle gå så bra. Gick liksom dit av ren vana bara. Har man varit van med att gå dit varje dag i över ett år så sitter det i liksom. Man gör det utan att tänka :P Åkte sedan med morfar in till stan där vi mötte upp mamma och skulle kolla lägenhet. Det var possetivt. Den var fin, nyrenoverad. Fick inte äns gå på golvet i köket för det var helt nylagt. Jag gillade den så vi tog den. Eller lättare sagt JAG tog den ;) Så nästa vecka skriver jag på papperna och flyttar. I morgon ska jag och mamma till Ikea :D.  Jag är så glad :P


» Lägenhetsvisning :)

Ligger och myser med Zigge i sängen. Himla mys. Men nu ramla han i golvet :P Han e störd den katten :) Ska fixa stallet snart (passar Artina) och duscha. Sedan lägenhetsvisning :D. Har fortfarande ont i min mage, haft det några dagar nu. Kanske magkatarr? Får väll kolla upp det om det inte försvinner snart. Men nu måste jag ta mig upp ur sängen:P Bye!