» Påsktårtan

Goood tårta!


» Lovely friday

Varit en tuff dag på jobbet. Stressigt och sjukt mycket att göra. Sprängt en kasett med pengar har jag gjort också (första gången). Inte mitt fel däremot som tur är. Nu är det fredagsmys på hög nivå. Med räkor, chockladbollar och lets dance. Har även marängbottnar i ugnen till tårtan i morgon. Dock sjukt svårt med marängbotten. Den ena blev bra men den andra är jag tveksam till ?


» Vårstädning

Idag har jag haft en riktig vårstädning. Tvättat alla fönster, så nu finns det ingen snö dekoration kvar sen jul :P . Orkade dock inte med att skura golven. Får se om jag gör det nu eller på lördag ;). Har även varit på torp och ordnat Angelikas presenter med Erica :). Tror hon kommer bli nöjd.

Nu får det bli lite tv :)


» Bläää

Indoor walkingen var sjukt jobbig!!! Sen var det body balance efter det, men det är så sjukt tråkigt (enligt mig) så var bara med 30 min.

Tyvärr har min mage börjat krångla igen, kände av det i morse. Antagligen förkylningen som förstörde den. Hoppas det går över av sig själv. Har mått väldigt illa efter träningen, hoppas det går att sova bort ;)

God Natt!


» Stan

Varit borta i stan och köpt mig en mascara och en topp att ha på lördag. Ska fira Angelika som fyller 20 år i morgon.

Men nu väntar indoor walking med mamma och kanske Angelika.


» God natt

Nybadad och nybäddad säng. Mycket bättre än så blir det inte. Skulle bära upp min väska förut och värde den på armen. Kände att det gjorde lite ont i armen så fick byta grepp efter ett tag. Tänkte inte mer på det sen, förrän jag badat klart och kände att jag var alldeles öm i armen och det liksom strålar? Har även fått värsta bulan på armen? Vad kan det vara, har riktigt ont i den nu. Förhoppningsvis är det borta över natten ;)

God natt!


» Kalas för pappsen

Sitter hemma hos mamma och pappa. Kollar fotboll, sjukt tråkigt!!! Men det var dom mot mig så jag hade inget val. Händer ju inget alls, inte ett mål har det blitt.

Köpte i alla fall med mig smörgåstårta och daimtårta hit. Pappa fyller nämligen 49 år i morgon. Han fick en skjorta utav mig. Ska se Im jag inte kan fixa en bild på den :)


» Små citroner gula

Var på bio nyss. Skulle sett Oz, men gardinen gick inte upp. Så man fick välja art byta film eller pengarna tillbaka. Vi bytte till små citroner gula. Den var riktigt bra, mycket humor :). Läste boken för många pr sedan som jag vet att jag gillade. Tyckte filmen var mist lika bra. Nu minns jag inte boken helt, men filmen var väldigt bra :).


» Förkylning :(

Utgång i lördags, riktigt roligt! Tyvärr åkt på en rejäl förkylning på det. Så i morgon blir det bara vila. Usch! :( var ju inte längesedan jag var förkyld.


» 130315 130315 130315

Har lite fredasmys med mig själv. Kollade nya avsnittet av VD, usch blir bara arg! Haha det blir ju inte som jag vill :( Nu blir det the Following ;)


» Fredag 15/3

Duschat och äter frukost framför greys anatomy. Snart dags att dra till jobbet. Känner att jag antagligen har en förkylning på G också. Ont i halsen och hostar :(


» Tjejkväll och mys!

Haft en jätte mysig kväll ihop med tjejkompisar. Vi har lagat taco och ätit fruktsallad. Spelade även lite spel och tjatat ;).


» New

Lite nytt från Nelly rean. Sitter det bra kanske det kommer till användning i helgen ;)


» Torsdag 7/3

Idag började jag dagen med ett pass på gymmet med Angelika och Malin. Sen blev det god frukost och kika lite mer på VD första säsongen. Sen hade jag tvättid, men som tur var var det inte mycket tvätt. För mina lår pallade inte riktigt att gå i trapporna. Har nog aldrig haft sån träningsvärk i mina ben tidigare. Trodde det skulle bli bättre av träningen idag. Men just nu är det bara värre.

Har även gjort matlådor, taco och mammas goda kasslergryta. Har även blivit av med disken och röjt lite här hemma. Fått gjort lite idag i alla fall ;)


» Glitternails

Här är mina naglar :) jag använde rosa och vitt glitter denna gång.


» Snygga naglar

Tagit från Tyras.se

Få de finaste naglarna på nolltid- det går snabbt, enkelt och det bästa av allt- det är jättebilligt! Du behöver köpa glitter och ett tips är att köpa från Panduro, de har riktigt fina och många färger, det är mycket glitter och det kostar bara cirka 40 kr. Sen behöver du ett genomskinligt nagellack.

Här kommer steg för steg hur man gör för att få dessa fina glittriga naglar:

1. Köp glitter från te x Panduro. Köp ett genomskinligt nagellack. Jag använder ett från Depend, och så har jag ett snabbtorkande genomskinligt så att det torkar fort:

2. Lägg glittret i en skål:

3. Sen målar du en nagel med nagellack och doppar i skålen:

4. Såhär ser det ut när du är klar. När det har torkat så pillar du bara bort glittret runt om:

Voila! Snabbt och fint va?

 Jätte enkelt och snyggt :)

» Pain that feels good

Idag har jag jobbat 19-20. Har haft sjukaste träningsvärken eveeeer, i mina lår. Blev bara värre och värre ju längre dagen gick. Att böja sig ner är omöjligt för tillfället. Att ta sug ner till toasitsen och upp tar bra tid kan jag meddela. Men känns ju att jag gjort nått i alla fall ;). I morgon blir det träning med Angelika och Malin. Sedan tvättid och göra matlådor. En ganska slapp dag endå. Behövs inför helgen, mördarpass väntar.

Nä nu ska jag sova, så jag faktiskt orkar upp i morgon och bort till gymmet ;) Natti natt!


» Bitchkram

Måste tipsa om denna film. Det var skön humor i den ;) mest i början, den dog ut lite sen tyvärr. Men tycker nu ska ta en kik på den :)


» Branäs