» Smörgåstårta

Denna goda smörgåstårta bjöds det på ikväll som jag och mamma gjort :)


» Väntar

Dukat och klart! Inväntar bara mina gäster. Min nya gran, lite tidigt jag vet!


» Daimtårta

Här är receptet på daimtårtan jag har på mitt kalas idag :) För er som undrat.

Börja med att lägg en marängbottnar i en löstagbarform. Vispa 1 paket vaniljvisp (3dl) och ett paket grädde (3dl) för sig och blanda sedan i hop dessa. Krossa två dubbeldaim och blanda ner i smeten. Spritsa lite kolades på marängen, häll sedan i hälften av smeten. Lägg på en ny marängbotten och häll på kolasås. Sedan resten av smeten. På toppen väljer du själv vad du vill ha på. Jag valde denna gång att ha chokladsås som stelnar och vinter-strössel. Sen in i frysen. Super enkelt!

Jag gjorde min laktosfri och den är ju även glutenfri om nån är det :)


» Kappa

Ligger och kikar på en ny serie jag hittat, även kollat gossip girl. Sen ska jag ta mig ett bad och försöka fräscha till mig lite. Skulle även behöva åka och lämna prover på vårdcentralen. Men har fortfarande blåmärke sen igår, så vill inte bli stucken igen. Gör ju så jävla ont :P får se för måste egentligen.


» Bygga zoo

Hittade mitt gamla dataspel här hemma hos mamma och pappa. Nu ska här spelad ;)


» SHM 24/11 Friends Arena "Once in a lifetime"

Ja på lördagen var det då Swedish House Maffia på Friends Arena. En kväll som nog ingen som var där någonsin kommer glömma. Grymt var det!
Vi tog spårvagn dit och gick en lång väg till arenan (dåligt att dom inte hade bättre förbindelser). När vi väl kom fram och hittat våran ingång så kom det två killar fram till oss och undrade om inte vi kunde byta biljetter. Dom hade fått två 18+ ståplatser och var 17 år, så dom fick inte lov att komma in. Vi hade ju 16+ ståplats. Men vi blev ju lite osäkra i fall dom lurades, men kände ju ändå att vi ville ha möjlighet och gå till baren. Och killarna verkade schyssta och snälla. Sen tyckte vi ju synd om dom skulle behöv missa showen, så vi bytte. Gick till våran ingång. Och när dom scannar biljetten går det såklart inte, eftersom den hade varit scannad förut. men efter lite telefon samtal hit och dit kom vi in. Så här i efterhand så var vi så jävla korkade, kunde ju fan missat hela showen. Vi borde ju ha bett killarna gå med så i visste att vi kom in. Men men vi kom i alla fall in.
Satte oss och kikade lite medans det fyldes på. Sedan var det ju dags att inhandla cider och ja det var ju inte det lättaste. Jag vet defenitivt hur det känns för sånna som blir klämda till döds på sånna här tillställningar. Helt sjukt folk bara tryckte på från alla håll och kanter. Stod i en låååååååååång kö för att äntligen få våra cider. Tänkte då att vi skulle vara lite smarta och köpa 3 på en gång för att slippa gå dit igen. Så ja det gjorde vi. Ser sedan att cidern inte får tas med utanför området??? Och där står vi med 3 cidrar var. Försökta typ "halsa" med det går ju inte md cider, magen exploderade ju. Och jag var ju inte på topp så min mage ville verkligen inte. Så vi gav bort till en tjej som blev himla glad.
Gick tillbaka för att gå ner och ta plats på det så kallade "dansgolvet"? Ja den som kunde röra sig och dansa där, den hade då lyckats. Men vi stog i alla fall kvar till dom började och dansade lite (läs hoppa upp och ner). Sen blev jag såklart kissenödig och vi gick upp till Toaletterna. Stanade sendan kvar uppe vid sittplatserna och dansade mycket bättre utrymme och man såg faktiskt något ;). Grymt bra kväll i alla fall!
 
 
 
Denna är ilmad med kameran som inte riktigt fixade basen, så ljudet är kasst.
 
 
Iphonen, litte bättre ljud
 
 
 

» Stockholm ❤

Har verkligen haft en bra helg i Stockholm med min fina vän Emma. Även fast jag varit dålig, så blev det riktigt bra :). Massa shopping, god mat och roligheter. SHM var ju typ bland det häftigaste som man kan uppleva. Så SJUKT mycket folk, man kan väll säga att hela arenan gungade. Mäktigt! Men ska skriva lite mer om det sen.

Är i alla fall lite kär i Stockholm efter denna resan. Vi hade ändå riktigt bra väder för att vara November och vi lärde oss i alla fall lite hur man tar sig fram med tunnelbana. Svåraste var att komma ihåg vilket håll man skulle gå upp. Himla smidigt i alla fall. Går ju var 5 min lr nått. Vi besökte även Tyras butik. Den låg väldigt konstigt och det var sjukt utplockat. Men roligt att ha sett det och dom sålde ut massa smycken billigt så det var ju kul.

Hotellet vi bodde på var riktigt najs! Elite place hotel hette det. Låg i Vasastan på Sankt eriksplan. En liten bit från tunnelbanan men ändå helt ok. Fräscht och snyggt. Restaurangen hade jätte god mat och frukosten hade allt. Så rekommenderar det verkligen.

Sen måste jag bara säga att flyga till Stockholm är så skönt. Går ju så fort! Och att sedan ta sig in till city är hur lätt som helst. Vi åkte tåg ( lite dyrare men snabbare), men går även flygbussar hela tiden. Vi åkte med norwigen och planet var jätte fräscht och gratis wifi. Däremot åkte vi ju väldigt tidigt på fredagen, stod liksom upp vid 04 på morgonen. Så vi var ju på hotellet redan vid 9.30 och skulle ha checkat in 15.00. Men som tur var fick vi checka in med en gång och vila lite innan shoppingen.


» From Miami to Ibiza

Finns inga ord... Så jävla bra!!!


» 22 years old

Idag fyllde man ju även 22 år! Tack för alla gratulationerna.

Eftersom jag varit dålig på party det sista får det bli lite gamla pix.


» Nov. 23, 2012

Hej på er.
Nu befinner jag mig i Stockholm, tror fortfarande jag är utomlands. Måste varit flygningen i morse som förvirrade mig :P. Har lekt turister och åkt tåg från Arlanda till centralen. Sen tagit tunnelbana til Sankt eriksplstsen, för att gå lite vilse med gps. Men vi hitta fårat hotell tillslut. Riktigt bra hotell. Men vi fick ta en tupplur när vi kom fram. Var helt slut. Sen blev det en jävligt god hamburgare i restaurangen här nere. Sedan till stan för shopping, ÄLSKAR shoppingen här! Finns ju massor att köpa! Efter det tillbaka till hotellet för att mysa till X factor. Min mage är långt ifrån bra, men försöker ha det så bra det går. Längtar sjukt mycket till i morgon kväll. Kommer bli grymt!

God Natt!


» Sålt

Förresten fick sålt mitt soffbord idag, Äntligen! Dom försökte pruta men jag var hård, så fick det jag begärde :). Kommer sakna mitt fina bord. Men har den bästa kvar, tv-bänken. Sen sålde jag våra andra SHM biljetter till Anna idag med. Så det har gått bra.


» Bara att bita ihop... Inget stoppar mig nu.

VARFÖR???!!! Ska jag alltid bli som sämst när jag ska i väg någonstans. Har fan väntat och längtat efter detta sen i våras. Och så dålig som jag är nu har jag nog inte varit sen jag låg inlagd i januari och missade min Thailandsresa (åkte några dagar senare). Måste vara nån där uppe som vill göra ett rent helvete för mig. Jaja, jag kommer sitta på det planet upp till Stockholm hur jävla dålig jag än är! Och jag ska på SHM om jag så ska åka rullstol dit!!! Så det så!!!!

Snart kommer Alex som ska köra oss till flygplatsen i morgon. Vi ska gotta oss med Thaimat och hemmakvällsgodis.

Hade lite skoproblem också. Dom jag skulle ha är klacken paj på. Bitarna är silvriga och mina klänningar är med guld så då gick inte dom. Kilklack är snyggast med jeans (tycker jag) så ja det fick bli mördarklackarna på 17cm. Kommer ångra mig!


» Lite makeover

Har börjat packa väskan lite efter helgen. Stötte först på ett sko-problem, det har jag inte löst än. Sen var det jacka att ha när vi ska på konserten. Vanlig skinnjacka känns alldeles för kall. Har pälsväst till men skinnjackan är så tajt så får inte på mig mycket kläder under. Hittade i alla fall min gamla fodrade skinnjacka med fejkfårull. Så fick jag en sånär snilleblixt som jag får i bland och måste då prova. Så tog en lång pälskrage som jag köpte förra året som jag knappt använt för den är för lång. Och började sy (för hand, då jag pajat nålen på symaskinen). Slutresultatet blev riktigt bra för att ha varit gjort av mig ;). Nästan som kenza jackan jag vill ha. Bra mycket billigare och lite vintage på köpet :P hehe. Nu ska jag vila lite till framför tv:n.

Bilderna är väldigt dåliga tyvärr.


» Homeopat

Ja igår var jag ju hos en homeopat. Hon såg redan när jag kom innanför dörren hur dåligt jag mådde hade glansiga ögon och satt som en hösäck. Hon gjorde en ögonanalys på mig. Där hon kunde se att jag hade massa elaka parasiter i mitt mag och tarmsystem. Hon förklarade även hur detta påverkat mig och mina "organ". Det sjuka var att allt stämde och jag hade inte ens nämnt något om det. Parasiterna har jag antagligen fått utomlands ( vilket nog stämmer väldigt bra). Dom strider i alla fall massa gift i min kropp som gör att jag blir så dålig. Har aldrig riktigt trott på sånt här. Men alla som jag vet har varit hos henne säger att hon är grym och hon berättade om många som haft samma/ mycket värre problem än mig och blivit helt friska. Så hoppas verkligen på detta. Så har ett par tabletter nu som ska rensa ut allt det dåliga i kroppen. Berättar mer efter nästa besök som är om en månad ungefär.

På tal om detta så fick jag en kallelse av mag och tarm på näl???? Så vitt jag vet så var jag ju frisk enligt dom och inte särskilt välkommen där längre. Så ska lämna massa blodprover IGEN. Så ska jag dit och prata med sämsta läkaren 6 dec. Lär ju inte bry sig denna gången heller så jag förväntar mig ingen hjälp. Liks bra så slipper man bli arg och besviken.

Zigge sov inne häromdagen och ja han blev väll lite hungrig där på natten...


» Lyckat resultat...Nej!

Skulle slinga mitt löshår igår. Glömde sätta tid på det hela bara. Så ja gick mindre bra!


» Fuck off till svenska sjukvården

Orkar inte skriva nått i kväll. Mår illa och kroppen är helt slut. (och på mycket dåligt humör) men i morgon ska jag skriva om besöket hos homeopaten. Har även en annan grej som hände här i kväll, saker går verkligen i mot mig för tillfället. Visar i morgon ;)

» To do list

Kan nu bocka av några grejer på listan:

Biljetter till SHM ✔
Skjuts till Landvetter✔
Prata med läkaren✔

Kvar att fixa:
Sälja SHM biljetter som vi har förmycket
Hoppas våra biljetter är äkta
Packa väskan
Bli frisk
Få sålt mitt jävla soffbord
Julpynta hos mamma och pappa
Slinga löshåret
Tvätta kläder ( så jag slipper gå naken i helgen)
......

Vad jag borde göra:
Skita i allt och låta det lösa sig av sig självt! Inte stressa Sabina!!!!!!!!

God Natt :)


» Motgång

Hejsvejs!
Idag har det varit en riktigt jobbig dag på jobbet. Massa stress och har verkligen inte mått bra det sista. Så i morgon blir det först till homeopaten och sedan antagligen doktorn. För jag ska fan till Stockholm i helgen! Känns just nu som om verkligen allt har gott emot både mig och Emma vad det gäller denna resan, plus jobbigt på jobbet och andra smågrejer. Detta sätter sig verkligen i min mage också. Å så säger mamma att jag måste vara positiv, men det är fasen inte lätt när allt går emot än. Men försöker verkligen göra det bästa av allt just nu. Tur det för annars hade jag väll kraschat totalt. Har verkligen en tuff period nu tror jag. Mår skit och inget händer, så måste få klaga lite. Tur jag ska till Stockholm i helgen. Ska verkligen bara ha kul och njuta. Inte tänka på jobb eller mage eller annan skit! :P

Tur jag har min Thailandsresa med, den hjälper mig verkligen att kämpa på när det är tufft ;)

Zigge har inte kommit nu ikväll :( kanske för jag var arg på han i morse och fick slänga ut han 2ggr. Han var nämligen uppe på bänken och käkade på tacopajen jag ställt där!!!! Fy på han. Får se om han vågar sig hit igen.


» Biljetter hit och dit!

Övervägde faktiskt att vara snäll idag mot Zigge och låta han få sova inne och sedan stå upp för att släppa ut han. Men ändrade mig ganska snabbt. Dels för att jag är mörkrädd och blir livrädd nörd han smyger sig fram till sängen och hoppar upp på en och böroar mjaua. Sen för att jag hatar att bli väckt när jag sover och ska upp för jobb eller annat dagen efter. Så han får helt enkelt tycka jag är världens sämsta kattpassare :P .

Har även hållt på fram och tillbaka med dessa jäkla SHM biljetterna. Men har i alla fall fixat dom vi ville ha nu. Måste bara avboka ett par andra. Men har typ värsta grymma idén på det så ska förhoppningsvis la sig ;) Natti natti!!!





» Lördag 17/11

Varför är det så tråkigt att jobba helg??? Känns som man missar allt roligt. Men jag är ändå riktigt dålig med magen just nu, så hade nog bara legat hemma om jag varit ledig. Längtar verkligen till tisdag. Spännande och se vad hon säger.

Har myst lite med Zigge när jag kom hem. Man ska inte ha mat i närheten av han, otroligt jobbig blir han då.Men kände mig taskig förut när jag släppte ut han. Han pressade in huvudet mellan dörren när jag skulle stänga(mosade han ju nästan). Han ville inte vara ute i kylan, då han typ varit ute hela dagen. Men tyvärr blir det så när jag jobbar hela dagarna och inte orkar ha inne han på natten för då väcker han mig typ 03.00 och ska ut. Han får vänta tills mamma kommer hem igen.God natt!

» Gött mos!


» Samsung galaxy tab 2 10.1

Idag fick jag min surfplatta. Så håller på att lära mig hur den funkar. Dock så verkar det jag ville göra med den vara lite svårare än tänkt :P men Henke ska hjälpa mig ;)


» Zigge dusch

Duktiga Zigge! Han står helt stilla i badkaret när man duschar och schamponerar. Världens snällaste pisse ❤


» Lediga torsdag!

Nu har jag ätit frukost, kollat tv, badat bubbelbad och grejat lite. Ska ta och duscha Zigge snart med så han blir snygg.

Senare ska jag in till stan och hämta paket. Förhoppningsvis sälja mitt soffbord med (lång historia).

Har även fått tid hos en "häxdoktor" i Ljungskile nästa vecka. Eftersom proverna visade helt bra och läkarna inte har en aning om vad som är fel med mig. Och fick så himla bra svar när jag ringde till henne och sa att jag hade problem med min mage. Då sa hon att " man har ju inte problem utan anledning, det är alltid något som orsakar problemet". Och precis detta har jag försökt att få alla läkare att fatta. Men enligt dom så är det ju bara så här i min kropp och man får lära sig leva med det. Så får se vad hon gör med mig nästa vecka. Jag är beredd att prova det mesta.


» Recension

Om filmen nu då. Den var bra. Men för att vara sista filmen så tyckte jag den kändes rätt "tråkig". Var faktiskt rätt besviken ändå. Nä inte det bästa avslutet på en såpass känd film. Men det fanns humor och så och ja jag tycker endå den är sevärd. Men tur jag har VD att titta på, nu när denna är slut.


» Premiär sista filmen!

Ikväll blir det bio efter jobbet med Angelika. Hoppas sista delen är bra :)


» Drop back chiffon dress

Hittade denna klänningen på Nelly-rean 189kr. Perfekt till Thailand, när man fått lite färg :).


» Soooova

Nu ska jag sova. Zigge är utsläppt så jag slipper bli väckt för att släppa ut honom. Hoppas han vaktar huset åt mig så det inte kommer något läskigt och tar mig. Skulle inte kollat kollat på så mycket film innan läggdags kanske? :P


» Kodnamn Lisa

Sett sista Johan Falk filmen. Sjukt bra, vill inte att dom ska vara slut :(


» Sluta tidigt

Jobbat kort dag idag, slutade 15.30. Så skönt, jobbar ju bara till 20 annars. Nu har jag även ringt Ikea då jag fick med mig trasiga grejer hem sist. Men fick bra service så dom ska skicka nytt :).

I morgon är jag ledig. Inget planerat direkt, får se vad som händer.


» Presenter

Fick en tidig födelsedagspresent av mamma och pappa innan dom åkte. Thai-pengar och glas till mitt porslin. Nu är det tv-mys med Zigge. Eldat i kaminen så har typ bastu här nu. Bättre än kallt i alla fall ;)


» Söndag

Firade farsdag för pappa i fredags. Igår körde jag dom till Landvetter, stannade på bäckebol på hemvägen och köpte mig en surfplatta för att ha mest nu när jag ska resa. Men förhoppningsvis använda den annars också. Blev även lite grejer på Ikea.

Nu ska jag åka till saltkällan där jag kommer bo mestadels nu när mamma och pappa är borta. Så idag blir det middag hos mormor och morfar. Sen byta däck hos farmor.

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_509fa3df9606ee06290d0d12.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_509fa3e39606ee0642d41a8b.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_509fa3e79606ee062c97800a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/444929/images/2012/pic_509fa3eeddf2b3388e002a8e.jpg" class="image">


» Fredag

Kollar nya avsnittet av VD nu. Sen ska jag städa och baka tårta. Fira farsdag i kväll då mamma och pappa åker i väg i morgon.


» Step up 4

Riktigt bra se den :)


» Längta!

ligger i soffan där jag i princip legat hela dagen. fortfarande dålig. Men för att peppa mig själv på lite bättre humör kollade jag lite grejer som behövs fixas till resan. Sololjor, cyklop och bikinis med mera. Då blir man glad :D Längtar så sjukt mycket, kommer bli en riktigt bra resa!
 
Lämnade prover i morse så får väll svar om några dagar. vågar inte äns tänka tanken på om dom inte visar något. För då har jag verkligen testat alla prover. Men men inte tänka så som min lilla mamma säger. Possetiv ska man vara.

» Äntligen

Fick även hem min nit-bh idag, Äntligen!!!!


» Tassimo

Köpt ny kaffemaskin idag. Dom hade erbjudande på Elgiganten idag. Så det var sjukt långa köer, alla skulle ha :P.


» Skit mage

Hejsvejs!
Har jobbat hela helgen och mår fortfarande väldigt dåligt med magen. Så hoppas proverna i morgon visar något. Sen har jag fått sålt mitt soffbord, så ska fixa med det i morgon. Annars blir det bara lugnt. Försöka få lite energi till min kropp, så jag klarar av att jobba onsdag.
Sen är jag ledig 4 dagar, skönt! Ska köra mamma och dom till Landvetter på lördag. Så hoppas verkligen jag blir bättre innan dom åker. Annars får Zigge ta hand om mig. Ska passa han dessa veckor.


» Läkarbesöket

Föresten Läkarbesöket idag gick bra. Dock hittade dom inget fel och mina blodprover var helt ok dom med. Det är då man egentligen borde bli glad, men jag vill ju veta vad som är fel på mig. Så hoppas proverna nästa vecka ger något svar. Annars vet jag faktiskt inte vad jag ska göra...

Bara för jag hatar sprutor, så bjuder jag på denna "underbara" bild ;)


» Thailand 2013!!!!!

Thailand Ao Nang i Januari, underbart skönt! Kommer dock inte fatta det försen jag sitter på planet. Jag behöver verkligen denna resan. Åh, vad jag längtar!!!! Underbaraste, bästaste Thailand <3<3<3<3


» After Work

Hemma i Saltis efter After work med jobbet på Harrys. Trevligt! Nu måste jag dock sova. Ska vara hos läkaren i morgon för undersökning klockan 9.00. Inget trevligt, så skönt när det är över. Ska till Alexandra och fixa håret efter det med. God natt!