» SHM 24/11 Friends Arena "Once in a lifetime"

Ja på lördagen var det då Swedish House Maffia på Friends Arena. En kväll som nog ingen som var där någonsin kommer glömma. Grymt var det!
Vi tog spårvagn dit och gick en lång väg till arenan (dåligt att dom inte hade bättre förbindelser). När vi väl kom fram och hittat våran ingång så kom det två killar fram till oss och undrade om inte vi kunde byta biljetter. Dom hade fått två 18+ ståplatser och var 17 år, så dom fick inte lov att komma in. Vi hade ju 16+ ståplats. Men vi blev ju lite osäkra i fall dom lurades, men kände ju ändå att vi ville ha möjlighet och gå till baren. Och killarna verkade schyssta och snälla. Sen tyckte vi ju synd om dom skulle behöv missa showen, så vi bytte. Gick till våran ingång. Och när dom scannar biljetten går det såklart inte, eftersom den hade varit scannad förut. men efter lite telefon samtal hit och dit kom vi in. Så här i efterhand så var vi så jävla korkade, kunde ju fan missat hela showen. Vi borde ju ha bett killarna gå med så i visste att vi kom in. Men men vi kom i alla fall in.
Satte oss och kikade lite medans det fyldes på. Sedan var det ju dags att inhandla cider och ja det var ju inte det lättaste. Jag vet defenitivt hur det känns för sånna som blir klämda till döds på sånna här tillställningar. Helt sjukt folk bara tryckte på från alla håll och kanter. Stod i en låååååååååång kö för att äntligen få våra cider. Tänkte då att vi skulle vara lite smarta och köpa 3 på en gång för att slippa gå dit igen. Så ja det gjorde vi. Ser sedan att cidern inte får tas med utanför området??? Och där står vi med 3 cidrar var. Försökta typ "halsa" med det går ju inte md cider, magen exploderade ju. Och jag var ju inte på topp så min mage ville verkligen inte. Så vi gav bort till en tjej som blev himla glad.
Gick tillbaka för att gå ner och ta plats på det så kallade "dansgolvet"? Ja den som kunde röra sig och dansa där, den hade då lyckats. Men vi stog i alla fall kvar till dom började och dansade lite (läs hoppa upp och ner). Sen blev jag såklart kissenödig och vi gick upp till Toaletterna. Stanade sendan kvar uppe vid sittplatserna och dansade mycket bättre utrymme och man såg faktiskt något ;). Grymt bra kväll i alla fall!
 
 
 
Denna är ilmad med kameran som inte riktigt fixade basen, så ljudet är kasst.
 
 
Iphonen, litte bättre ljud
 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo