» Nyårs-outfit

Så här blev det. Klänningen är dock så jäkla kort. Men har inte kommit på någon lösning för det än. Nu ska jag ta lite att äta innan jag åker till Emma :). Hörs!


» Last day of 2011

Hej på er!

Idag är det nyårsafton och sista dagen på 2011. Jag har haft ett jätte bra år och hoppas på ett ennu bättre 2012! Nu ska jag äta lite frukost (lite seg, jag vet), sedan ska jag städa lite och börja fixa mig inför kvällen. Blir nog samma klänning som förra året då jag bara andvänt den 1 gång. Den är lite mycket annars. Men återkommer med bilder på outfit sedan :). Nu blir det musik på hög volym och så kör vi igång ;).


Gammal nyårsbild!

» Mitt 2011

~En sammanfattning av 2011~


Det började med att vi skålade in det nya året...

Åkte till Thailand i januari och hade en riktigt bra resa...

Vi hade kassafest på mårtens, var en tuff kväll minns jag. Farmförallt dagen efter på jobbet! Lärde mig en läxa ;).

Hälsade på Jullebulle första gången efter jag sålt henne <3...

festade...

Fick inbjudan till Anna och Björns bröllop :)...

Köpte ny TV och pappa snickrade i hop min fina tv-bänk som jag beställde utav honom...

Fick senare även ett bord

Jobbade en del...

Hjälpe till med några hästar i början av sommaren

Senderade en jäkla massa pengar på denna!!!...

Vi var på Torpfesten, GRYM!!...

Åt mycket grillat, MUMS...

hade många roliga förfester hos Emma...

Min lillebror hade bal...
image description
Vi hade en grym möhippa för Anna, riktigt bra dag var det...

Fixade lite hårförlängling...

Lillebror tog studenten...

Firade midsommar...

Var på min finaste vän Annas bröllop. Var en så fin dag, minne för livet!

Var i gbg med Maria, slutade inte riktigt som det skulle:P haha...

Fick sedan min efterlängtade semester, som jag såklart blev sjuk på. men hade några fina dagar...

Var i grebbestad på after beach med min Nettis :D...

Hade kräftskiva med fina vänner...

Hade en heldag med mamma i gbg med massa shopping...

Fick mina fina stövlar ;)...

Hälsade på Julia igen...

Hade kräftskiva med jobbet...

Hade några galna förfester hos mig...

Tog ur håret...
image description
Ännu en fest..
image description
...
image description
Fyllde 21..
image description
Gick på Julbord med jobbet...
image description
Fick mina fina skor...

Firade jul...

Detta är lite av mitt år 2011. Har varit ett mycket bra år, massa fina minnen och upplevelser att ta med mig mot ennu ett år. I det nya året så ser jag fram emot:
-Thailand!!!!!
- Annas bebis
-Sommar
Och massa annat skoj!!!


» 30.12.11

Hej!

Dagen innan nyår och jag befinner mig på jobbet. Är ganska lagom med folk endå. Jobbar till kl.21 sedan blir det hem och slappa. Ska köpa med lite grejer inför i morgon med. Hade egentligen inga nyårs planer alls. Jobbar söndag så kände mest för att ta det lugnt. Men är bjuden till min arbetskompis Emma, så det ska bli kul :). Så blir god mat och umgås. Går väll till torget vid 12-slaget och kollar raketer eftersom hon bor mycket nära. Mer om det i morgon. Åh var nyss inne på Alexandras blogg som hon har med sin kompis. Dom åkte till Thailand i går. Verkar himla gott i alla fall. På tisdag åker Maria och Jessica. Men det är inte långt kvar för mig heller. Kommer gå fort!


» Lite nytt skadar aldrig

Idag kom H&M tidningen hem till mig. As bra, fått beställt nya bikinis till Thailand. Egentligen behöver jag verkligen inga nya. Satt i går och försökte bestämma vilka jag ska ha med mig av dom jag har. Onödigt att ha med sig alla 15 lr vad jag nu hade? Så beställer jag ännu mer. Plus att Thailand har hur mycket snygga bikinis som helst. Haha. Jaja, men dessa var ett måste ;). Frågan är ju bara om jag får dom innan, h&m är sämst på att leverera snabbt. Men det stod i alla fall att jag skulle få dom till nästa vecka.


» Svenska hjältar



Svenska hjältargalan. Tänk om alla kunde vara som dom.

» 27.12.11

Varit hos frisören i morse, så fick bli av med dom fruktansvärt slitna topparna. Efter det lämna jag prover på vårdcentralen, hoppas på att det visar vad felet är. Åkte sedan till torp bland alla andra folk. Köpte mig en liknande one piece att ha när jag flyger tänkte jag. Men röven är ju fan nere vid knäna i den. Nu är jag på stan med mamma och kikar lite.


» 26.12.11

Har jobbat idag 12-19. Sprang bort till bellbox och köpte lite produkter till håret som jag behövde till Thailand. Ska klippa mig i morgon, så tänkte vara smäll och ta hand om håret där nere. Klippning i morgon är mycket välbehövlig, så slitet.


» Bild från juldagen

img_7098 (MMS)

Bild från juldagen


» Julafton 2011

Då var jul snart över för detta år. Jag hatar dagarna fram till jul, all stress gör verkligen att man mår så dåligt. Men när jag väl kom hem från jobbet igår så kändes det så skönt att det var över. Åkte i alla fall till farmor och firade och åt mat med pappas sida av släkten. 21 pers var vi och så sjukt mycket mat. Men jätte kul att träffa kusiner mm som jag inte träffar ofta. Sedan hem till oss, äta igen och öppna julklappar med mormor och morfar. Mysig julafton :). Idag har jag sovit länge, degat i sängen med one three hill. Sedan varit på julmiddag hos mormor och morfar med mammas sida av släkten. Massa mat och gott igen. Inte bra för min mage. Men men den får fan ta det nu på jul. Förhoppningsvis ska den väll bli bra snart. Nu ska jag kolla film med pappa. Skulle ju egentligen vart ute på krogen idag som alla andra. Varit planerat sedan länge. Men kan inte dricka med min mage ändå. Och all stress som fått mig må så dåligt, gör att jag gärna tar vara på en lugn kväll hemma framför tv:n ;). Hörs!


» GOD JUL

God Jul på er alla! Hoppas ni får em mysig och bra dag.

Jag ska fixa mig lite jul-fin nu. Sedan blir det jobb. Efter jobbet åker jag till farmor och firar med pappas släkt först. Hörs!


» Dan före dopparedagen

Jobbat 9.30-21.00 idag. 1h kvar på denna evighetsdag. Kan meddela att det är ingen höjdare att ha det passet dagen före julafton. Speciellt inte med en grym magkatarr. Men snart är denna dagen gjord. I morgon har jag 8.00-14.00, tack och lov! Ut och jobba igen...


» Nålar, inget för mig...

Stackars arm, känns som nålen sitter kvar! Spände ju armen rätt bra, antagligen därför det fortfarande ömmar. Ont i magen har jag med, längtar hem till sängen.


» 22.12.11

Varit hos läkaren igen. Mycket bättre läkare denna gången. Kollat lungor, lever, njurar mm. Fick även göra EKG lr vad det heter ( massa slangar på kroppen). Sedan var det blodprov, för att vara mig gick det riktigt bra. Jag grinade inte och försökte inte rymma. Gjorde dock ont och jag gör inte om det inom snar framtid. Fått nya tabletter och ska lämna mer prover. Så får vi se om jag ska göra en gastroskopi lr inte. Nu ska jag vila lite innan jobbet. Hörs!


» Need some sleep

Igår hade jag bestämt mig för att sova tidigt. Varit så himla trött det sista. Slutade 21.15 och kommer hem så har grannen världens fest. Kunde verkligen inte somna. Så kollade några avsnitt av one three hill tills festen dog ut. Sp somnade väll lite efter 12. Sedan vaknade jag av ett sms. Somnade om då ringer telefonen. Jessica som undrade om hon kunde sova hos mig. Så fick vara vaken tills hon kom och gå ner för ALLA trapporna och öppna dörren. Sedan hade ju hon hundra grejer att berätta, så munnen gick i ett. Fick be henne ta det i morgon så jag kunde sova. Vissa skulle ju jobba liksom. Tog jätte lång tid innan jag somnade igen. När jag väl somnat kändes det som jag sovit Max nån timma så ringde klockan. Fick snoozat 10 min i alla fall :P. Tur jag slutar lite tidigare i dag och förhoppningsvis får sova lite mer. Utan fester och nattbesök ;). Hörs!


» Take my pain away

Idag har jag inte gjort något. Bara legat i sägen och kollat på datorn. Lägenheten ser ut som... stökig är den kan man säga. Men jag orkar inte ta tag i det. Har haft ont i magen i en månad nu och det går inte över. Jag är ganska trött på att ha ont hela tiden eller må dåligt typ varje dag. Så skönast är att bara ligga i sängen och inte göra något. Gå till docktorn har jag gjort, men dom gör inte ett piss endå. Hade gjort ganska mycket för att få må som vanligt och kunna göra vad jag vill, äta vad jag vill.

Vill bli bra NUUUUUUUUUUU!!!

Himla roligt inlägg ;)

» Kärlek vid första ögonkastet

Fick mina nya skor idag. Så fina <3 men lite osäker på storleken lr mer bredden. Lilltån känner sig lite mos. Får tänka på detta. Men kan vara värt en klämd lilltå för dom är så fina :).


» 14.12.11

I morse när jag åkte till jobbet glömde jag såklart min mobil hos mamma och pappa. Så fick åka hit igen efter jobbet. Så stannar över natten och åker hem i morgon. Ska kolla tax free katalogen som kommit nu :D sen några avsnitt av one three hill.


» fortsättning julbord 2011


» 1 mååååååååånad kvvvvvar!!!

Idag är det bara 1 månad kvar till Thailand! Ska bli så jävla UNDERBART!!!



» Julbord 2011

Lite bilder från igår.


» Off we go!

Så då var det dags för förfest innan julbordet. Ursäkta min dåliga hållning på bilden :P


» 10.12.11

Fick visst med en gammal rubrik på förra inlägget :P. Nu ligger jag i badet och försöker bli lite fräsch till i kväll. Snart kommer Jessica :)


» Lussebullar

Min outfit i kväll! Om min mage nu är med mig, vilket den inte varit hitills. Bilder kommer sedan på resultatet. Skulle egentligen haft skorna med nitar/spikes men dom har ju inte kommit såklart. Så får bli dessa 15 cm klackarna. Kanske inte är kortast i kväll i alla fall ;).


» 09.12.11

Bilbesiktningen idag gick bra. Fick 3 saker som ska fixas kollas över, men bara små grejer så det är ingen ombesiktning på det. Skönt :D

Sedan har jag bakat en massa julgodis och sånt med Emma. Tog några timmar så nu är jag helt slut! Ska jag vila så jag orkar med morgondagen.


» 08.12.11

I morgon ska jag besiktiga min bil. Hade tur och hittade en tid redan i morgon faktiskt. Tänkte att det är ju lika bra att passa på medans den är hel ;). Så vi får hålla tummarna! ;)

» Dumma mage!

Ligger hemma i sängen med min mage som inte är bra :(. Ska försöka ta mig till apoteket och prova ennu en ny medecin, har ganska många nu. Sen blir det sängen och ladda ner några bra filmer. Ligga och ta det lugnt bara :).

När jag var i Thailand fick jag något liknade det jag har nu (inflammation i magen). Fick då antibiotika i 3 dagar plus tabletter mot magont. Antibiotikan tog ju slut då men har kvar dom andra tabletterna. Vågar man prova? Har sökt på dom på internet, heter "buscopan". Men hittar bara på engelska så fattar inte helt. Får prova google translate.


» Victoria`s Secret Fashion Show

Tränat, duschat och bäddat ner mig med ett paket marie-kex. Nu blir det Victoria`s Secret Fashion Show.


» 06.12.11

Ja idag är jag ledig. Var hos docktorn i morse, fick nya tabletter. Trodde dom skulle vara starkare men det verkar vara samma. Fan om dom inte hjälper säger jag bara. Min mage förstör mitt liv för tillfället, hatar det!

Ser ut som jag även måste vara nykter på lördag när julbordet är. För magkatarr och alkohol är tydligen dödsdömt. Men det går ju inte och bli av med skiten. Jag är arg...

» Snön är på väg...

Det verkar som om december kommer bli sitt rätta jag snart. Enligt prognosen för veckan kan vi vänta oss snö. Jag som har trivts så himla bra utan den där jäkla snön. Jaja, nu börjar skiten :P.


» 05.12.11

Hejsvejs!

Min mage är inget bra IGEN! :( Har i alla fall ringt vårdcentralen nu så ska dit tidigt i morgon bitti. Hoppas dom har några dunderpiller, men i sverige är det fruktansvärt dåligt med sånt. Här får man härda ut det mesta. 

Ska jobba sen kl. 12-19, så hoppas magen är på min sida då ;). Sen efter jobbet åker jag hem till mamma och pappa och sover där. Är ju fortfarande skriven på vårcentralen i munkedal, så blir lättare att sova där. Nu ska jag fixa mig i ordning lite. Hörs

» Nu jäklar!

Har varit på hälsokost och köpt en grej för magkatarr. Hon som jobbade där tipsade om denna. Den låter väldigt bra och var dyr. Så nu hoppas vi på underverk ;).

Silicea Mag-Tarm

Silicea Mage-Tarm Gel är extra effektiv vid akuta och återkommande problem såsom ont i magen, illamående, kräkningar, gasbildning och diarré. Silicea Mage-Tarm Gel har en speciell molekylstruktur som gör att den huvudsakliga effekten sker i mag-tarmkanalen där den skyddar slemhinnorna, binder bakterier, toxiner och gaser.

Dosering:
Barn och vuxna med akuta symptom rekommenderas två dosmått (2 x 15 ml) tre till fem gånger per dag i vatten eller te mellan måltiderna och om så behövs alldeles innan sänggående. När de akuta symptomen har minskat kan behandlingen fortsättas någon dag med ett dosmått (15 ml) tre ggr per dag. Om man får kraftig smärta, hög feber eller om behandlingen inte har någon effekt bör läkare kontaktas.

Ingredienser:
100 ml gel innehåller 100g kiselsyragel med 3,5g kiseldioxid

Detta är ingen gel man smörjer utan man ska dricka det. Kan säga att det är som att dricka geleklumpar som har konsistensen av tavel-krita. Ingen höjdare alltså. Men smakar inget som tur är ;).


» 03.12.11

Dom senaste dagarna har jag blivit besatt av serien "vampire diaries". Har liksom kollat typ 50 avsnitt på bara några dagar :P. Inte bra... Hehe. Så igår kunde jag ju inte sluta titta heller. Så kom väll inte i säng försen sent nån gång. Idag jobbar jag 9-19. Sen hem och kolla idol och så mycket bättre. Blir säkerligen några avsnitt till ;).


» Lovely ♥

Mina nya snygga skor som är på väg hem till mig ♥


» 02.12.11

Har varit riktigt dålig på att skriva dom senaste dagarna. Men min magkatarr har gjort att jag helst bara velat ligga i sängen och kolla film. Så det är vad jag gjort i princip. Varit hemma hos mamma och pappa, även ett besök oss tandläkaren och så. Nu har jag inte så ont i magen längre. Men fortfarande tryck över bröstet. Är det inte borta efter helgen får det bli ett besök hos farbror doktorn. Jobbar ju hela helgen så lär bli svårt att bli av med det. Men försöker verkligen att inte stressa. Var på Apoteket och fick massa tips om hur jag ska äta med.

Så det kommer bli en lugn helg med bara jobb. Hörs!