» Nu jäklar!

Har varit på hälsokost och köpt en grej för magkatarr. Hon som jobbade där tipsade om denna. Den låter väldigt bra och var dyr. Så nu hoppas vi på underverk ;).

Silicea Mag-Tarm

Silicea Mage-Tarm Gel är extra effektiv vid akuta och återkommande problem såsom ont i magen, illamående, kräkningar, gasbildning och diarré. Silicea Mage-Tarm Gel har en speciell molekylstruktur som gör att den huvudsakliga effekten sker i mag-tarmkanalen där den skyddar slemhinnorna, binder bakterier, toxiner och gaser.

Dosering:
Barn och vuxna med akuta symptom rekommenderas två dosmått (2 x 15 ml) tre till fem gånger per dag i vatten eller te mellan måltiderna och om så behövs alldeles innan sänggående. När de akuta symptomen har minskat kan behandlingen fortsättas någon dag med ett dosmått (15 ml) tre ggr per dag. Om man får kraftig smärta, hög feber eller om behandlingen inte har någon effekt bör läkare kontaktas.

Ingredienser:
100 ml gel innehåller 100g kiselsyragel med 3,5g kiseldioxid

Detta är ingen gel man smörjer utan man ska dricka det. Kan säga att det är som att dricka geleklumpar som har konsistensen av tavel-krita. Ingen höjdare alltså. Men smakar inget som tur är ;).




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo