» Hinner inte med

Då Var denna dagen snart över. Är rätt trött och inte har jag gjort så mycket idag. Mamma och pappa sitter på flyget nu. Hoppas denna vecka går fort. I morgon är det nyår. Är nog det mest oplanerade nyår hitills. Kommer i alla fall jobba 8-17 sedan hem och fixa sig. Sedan ska jag vara med tjejorna, äta god mat, spela spel och tjata. Kommer nog bli riktigt bra. Ska upp och jobba på lördag med så. Man vill ju inte göra en repris av dagen efter julbordet tack!

Hörs i morgon!

» Näst sista dagen på 2010...

Inte många knop idag inte. Fast jag har ju faktiskt varit på gymmet så lite duktig har jag varit endå ;). Ska snart bege mig mot jobbet, börjar kl:4 och måste hinna systemet också. Så lika bara att åka snart. Pappa ringde och sa att det var jätte mycket folk på coop så jag får att göra sedan. Man tackar för den... medans dom ska lata sig på ett plan till Thailand i kväll. Inte alls avis :(. Men men jag ska snart göra det jag med.

Dags att byta om och dra sig mot lite jobb. Ha det bra!

» 29/12

Har ju tvättat idag. Jag gjorde det jag misstänkte skulle hända inom snar framtid. Låste in nycklarna i tvättstugan. Så fick så snällt gå till grannen och be om hjälp. Kom ju inte in någonstans :P. Har även börjat packa lite smått lr ganska mycket faktiskt. Min resväska är enorm, bästa köpet på länge. Kan shoppa massor att ta med hem. Tur att jag har köpt till extra bagagevikt. För jag är expert på övervikt ;)

Nu har jag ätit mat och ska strax pallra mig till stan. Ska ju på bio. Denna gången blir det Narnia 3D, var på bio på juldagen med på Änglagård 3. Bio är mysigt!

» Nu längtar man

Hemma från träning och gjort mig en varm macka som smakade super ;) Men det är hemskt kallt ute, var inte skönt att gå till gymmet och hem. Det är dessa dagar som får mig att verkligen längta till thailand. På torsdag åker mamma och pappa. 1 vecka kvar för mig då. UNDERBART!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I morgon har jag tvättid så då ska jag börja packa lite smått med, få lite ordning på allt. På kvällen ska jag på bio med en hemlig beundrare lr inte. Jag och Malin blir det ;) Ska bli kul!

» Lista

LISTA

Namn: Sabina Caroline Dahlberg
Piercingar: öronen
Tatueringar: nej
Längd: 1.63 cm 
Skostorlek: 38
Hårfärg: mörkblond/ljusbrun
Fräknar: om jag solar

Önskar du att du bodde någon annanstans? Nä, jag trivs allt ganska bra. Men ibland är det lite dött :P
Tycker du att du är attraktiv? Nja, det är sällan i så fall :P
Dricker du? det händer
Vilket schampo använder du? Loreal, Lanza för tillfället
Vilken parfym använder du? Rhalp Lauren - Wild
Vad är du rädd för? Sprutor, mörker.. finns nog en del
Gillar du att tvätta? Inte direkt
Gillar du berg- och dalbanor? ÄLskar!

Senaste...
Filmen du hyrde? minns inte
Filmen du köpte? var nog nåm blu-ray till pappa
Låten du hörde: just nu, reklam på spotify
Låten du laddade ner? September - Mikrofonkåt till iPhonen
Personen du ringde? Jobbet (Bilen ville inte starta i morse)
Personen som ringde dig? mamma
TV-program du såg? ???
Person du tänkte på? vet inte

Favorit...
Låt: Olika
Sak att göra: Finns massor
Dryck: Cola
Kläder: Har nog ingen direkt favorit. Mjukiskläder är ju skönast men inte snyggt. Så det beror på tillfället.
Film: Filmer med bra slut ;) 
Bil: Min bil, haha nää. Finns massa snygga.

Senaste...
Boken du läste? vet ej
Personen du fick e-mail av? från taxfreen
Personen du fick brev av? julkort av Anna
Personen du fick sms av? Malin
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Ett tag sedan alla 4 åt i hop skulle jag tro
Saken du köpte? Skor

Vad har du gjort idag? Jobbat
Var det kul? Funkade väll
Brukar du svära mycket? Det händer
När stiger du upp på morgonen? väldigt olika
Vad har du på dig? jobbkläder än så länge, snart träningskläder
Vad ska du göra ikväll? träna
Vad är du allergisk mot? pollen
Använder du hårspray? japp
Kan du stå på händer? var ett tag sedan jag provade
Håkan Hellström eller The Ark? Hatar Håkan!
Salt eller socker? beror på
Gillar du ketchup? Ja
Är du glad nu? glad och glad, inte sur i alla fall


» 27/12

God Morgon!

Nu blir det frukost här snart, sedan på med träningskläder och bege sig mot gymmet. Efter det en sväng på stan, hämta grejer hos Åsa. Sen i kväll bär det av hemmåt. Hörs senare!

» Ny kamera

Min nya kamera som jag köpte idag. Väntar på att batteriet ska laddas klart så jag kan prova den. Hoppas på super bilder nu i Thailand då ;).


I morgon är jag ledig. Ska sätta mig och göra packlista så man inte glömmer något förhoppningsvis. Se vad som behöver köpas mm. På kvällen ska jag hem till mamma och pappa. Är Ö-råd med grannarna. Fast i år blir det ingen korvgrillning på isen. Vi frös typ ihjäl förra året :P

» Väntar på att pappa ska komma och hjälpa m...

img_2668 (MMS)

Väntar på att pappa ska komma och hjälpa mig med bilen. Han klara inte riktigt kylan i natt. Och jag tog slut på batteriet när jag skulle försöka starta den. Så kan det vara, julafton börjar super ;) kram


» GOD JUL!!!

Åh idag är det Julafton. Typ den mysigaste dagen på året :). Ska strax stå upp och börja fixa. måste städa lite, sedan göra mig i ordning och packa. Så bär det av hemmåt till bästa Saltkällan ;).

Hörs lite senare!


» Sjuk

Gick inget vidare att jobba idag. Stod ut fram till 12 sen fick jag åka hem. Nu ska jag kurera mig så jag är frisk i morgon. Har tatt mig ett bad och får väll se lite på skärgårdsdoktorn nu :).

Mina paket kom idag med och allt passa :)


Lite smygtitt ;)

» baskilusker...

Idag har varit en tuff dag. Mått illa halva dagen och mår inte bättre nu. ont i huvudet och frossa. Även magont. Malin fick ju gå hem från jobbet idag och ligger nu hemma i magsjuka. Så ja vi får se vad som väntar. Nä usch måste tänka possetivt. Tatt en ipren så vi får hoppas det försvinner under natten. Ska sova nu så jag får mig lite sömn innan nästa jobbpass i morgon.

God Natt!

» Lite sovmorgon :)

Gud vad skönt det var att få sova till 9 idag i alla fall :). Vaknade flera gånger, lika chockad varje gång att klockan inte ringt och jag kunde sova lite till ;). Nu ska jag snart dra mig upp och äta frukost och göra mig i ordning för jobb. 11-21.15 idag.

Fick mina iPhone skal i går. Riktigt nöjd. Hoppas på att dom två andra kommer idag. H&M är segast i världen på att skica sina paket måste jag ändå säga. Nelly tar liksom 1 dag. Jaja det borde komma i dag i alla fall.

Ha en bra dag, så hörs vi kanske i kväll!


Lite gammla kort jag hittade.

» Helt slut!

Ja det blev ett långt pass idag. 10- 21.17 om man ska vara precis :P. Har varit en riktigt tuff dag. Sjukt mycket folk. Folk blir ju så fruktansvärt griniga med. Om man inte klarar av mycket folk och kö varför går man ens och handlar nu då. Törs att fundera på. Jaja, bara två dagar kvar till jul. Ska bli så skönt!

Nu ska jag forsätta se skärgårdsdoktorn som jag började på igår. Älskar den serien! Sedan sova och ladda inför en ny dag i morgon.


Hittade en ny bild som dom nya ägarna till Julia tagigt. Här är hon tillsammans med sina kompisar. (Julia är den hästen som går hitåt). Saknar henne mycket, men hon har det jätte bra så det känns skönt. Hon får den tid hon behöver. Måste hälsa på henne snart! Här kan ni läsa om hur det går för henne: http//juliaochkippie.zoomin.se .

» Lockande?... nja

Usch, jag åt så mycket mat att det känns som jag ska sprick typ :P Känns inte lockande att åka och hoppa upp och ner på en bräda. För hoppningsvis har det lagt sig lite ;) Chefen ringde förut så ska hoppa in tidigare i morgon. Så mina underabar tider denna vecka är tis: 10-20 lr 21, ons: 11-21.15 tors: 8-19. Okej, det är jävligt bra med pengar men fy fan, kommer vara hemsk i denna julstressen. Är ledig fyra dagar sedan i alla fall.

» 20/12

Har bakat pepparkakor nu så det luktar gott i hela lägenheten. Fick ont i magen av degen jag åt, men sånt som hör till. Nu ska jag göra lite Tacos, gå ner och kolla om posten kommit också. Senare i dag blir det bodystep.


» Fin fin bil ;)

Var ju på bilprovningen i morse och besiktigade bilen. Gick super! Min bilen hade inga fel alls och var i jätte bra skick. Så det känns bra, har ingen lust att slänga ut mer pengar på den nu. Snön bara fortsätter att vräka ner, blir nog en vit jul i alla fall. Sen får det gärna regna bort lr vad som helst för mig. För jag vill ha sommar NU!!!!! Men inte långt kvar till thailand nu. Snart bara 2 veckor :D Ska bli ***** UNDERBART!!!

Måste fixa lite smågrejer som jag ska ha med mig på resan. Får väll baka upp den sista pepparkaksdegen i dag med.


» Helgen gjord!

Äntligen var söndagens jobb också avklartat och jag kan njuta av en dag ledigt i morgon. Hade varit så skönt med sovmorgon men så blir det ju tyvärr inte. Ska befinna mig på bilprovningen kl. 09.30 i morgon och besiktiga bilen. Fick fixa en varningstriangel idag då jag fick påpekan på det förra året. Ute i god tid som alltid. Tur att coop har det mesta :P. Sedan får jag städa upp lite efter gårkvällen. Kommer i alla fall bli en mycket lugn dag. Hoppas mina paket kommer med som jag beställt. Ska nog sätta på en bra film nu och lägga mig i sägen ;)

» Överkörd typ

Fick jobba (över) "extra" idag så slutade kl 8. Är sjukt trött nu så ska man jobba i morgon med. Jaja jag får vila och njuta i Thailand sedan. Har i alla fall bakat snickerskaka, städat och fixat tills för en liten stund sedan. Nu ligger jag i soffan med popcorn. Ska snart sova för mina ögon går i kors.

Ha en bra kväll/natt ;)

» Lärt mig nått nytt ;)

Då har jag jobbat färdigt för idag. Var rätt seg dag, inget direkt tryck med kunder alls, med tanke på hur mycket personal vi var. Får se vad som händer i morgon hoppas det blir e del. För ju längre dom väntar ju värre blir det för oss till veckan.

Har precis lärt mig hur man får in ringsignaler till iPhonen. Avancerad mobil det där :P Allt ska dom krångla till. Nä ska kolla sista avsnittet av Kenza & Tyra show och sedan sova. Har ju en jobbdag i morgon med. Efter jobbet i morgon blir det städning av hela lägenheten och baka något att bjuda på. Vi ska ha "Julmyskväll" här på lördag. Äta pizza och julgodis, spela spel, julklappsleken och tjöta allmänt som vi tjejor gör ;)

Hörs i morgon!

» Morgon och regn...

God morgon!
Nu ska jag strax äta frukost och göra mig redo för jobbet. Trodde först att jag började kl.4 idag men så vart det inte börjar kl. 12. Typ alla min tider är ju ändrade och förlängda denna månaden så har inte riktigt kommit in i det än. Jobbar till 21.15 så är inte hemm försen kvällen. Kommer jobba hela helgen med rätt långa pass. Ledig på måndag så då får jag försöka skriva mer då ;)

Nä, nu ska det ätas frukost! KESO <3

» iPhone tillbehör

Lite nytt till iPhone:



» Julklappar CHECK!

Fick hittat lite julklappar på Torp faktiskt tillslut. Köpte även skydd till displayen på iPhonen och ett par örhängen. Och så blev det mat på coop.  På vägen hem ringer telefonen med, hemligt nummer. Tänkte att jag svarar i alla fall. Tro fan att det är radiotjänst då som undrar om min Tv-licens. Ja fick hitta på något bra, och ja nu väntar en räkning till. Slapp böter i alla fall lr vad som händer. Bläääääääääää. Även el räkning låg och väntade i brevlådan. Man blir så glad av alla dessa räkningar. NOT!!!

I morgon börjar jobbdagarna igen. Dom värsta dagarna på hela året skulle man väll kunna säga. Kommer få sova på julafton. Dagen innan jul (den absolut värsta) jobbar jag 8-19. Så kan det vara.

Nu blir det tv och soffa som gäller resten av kvällen.

» LÖN, RÄKNINGAR, SHOPPING...

Nu har jag betalt alla räkningar jag har,  känns riktigt bra att ha det gjort. Beställt nyårsklänning med. Får vi innerligt hoppas att den passar. För den var inte lätt att beställa från deras sida vill jag lova. Allt på engelska med, Fyy :P Nu ska det bli frukost och sortera upp tvätten så det bara är att köra sedan. Måste gå och handla mat med. Mitt kylskåp ekar tomt. Sedan blir det shopping med Johanna och jag har inte kommit på några julklappar ennu. Jaja det löser sig nog ;)



» 14/12

Kan säga att spinningen idag var sjukt jobbig. Mjölksyra om nått i benen och svett i floder. Men det är väll så det ska vara antar jag. Efter det körde vi lite armar och mage på gymmet. Sen kom Johannas pojkvän och hämtade oss. Vilket var väldigt skönt för vi var helt slut!

I morgon har jag tvättid och efter det ska jag till överby lr Torp med Johanna och inhandla julklapparna som fattas. Så sitter nu och försöker komma på något bra att köpa. Svårt med paket tycker jag.

Nu blir det House!

» Nyårsklänning...

Letar lite nyårsklänning och fastnade för denna kanske.


» SÄNGEN <3

Idag sov jag till typ 11, det var riktigt skönt. Har dock blivit kvar i sängen ännu :P Måste upp och ta mig lite mat. Men min keso är slut, så det är lite av en katastrof. Keso är min nya favorit, ÄLSKAR det! Kan sitta och äta det ur burken :P Hade aldrig provat det tills för nån månad sedan. Nu är jag fast. Så det blir till att pallra sig till nån affär sedan och införskaffa ;)

Gick även in på swedbank och kolla min lön med. Man kan ju se det dagen innan. Fick mig en riktigt glad chock. Man hoppas ju alltid att det blir bättre än man trott. Men igår tänkte jag att jag nog ändå inte jobbat så mycket förra månaden. Så våga inte hoppas så mycket så jag blir värsta besviken. Så blev det typ 5000:- mer än jag trodde. Det kan göra ens dag det :D

Idag kommer det bli en mycket lugn dag. Somsagt frukost snart, sedan ta tag i lite disk, laga mat, gå till affären, träning i kväll mm. Ska se om jag kan få med mig någon.


Dags att stå upp och ta tag i dagen. Har i alla fall fått i mig frukost nu ;)

» Lite för mycket i huvudet ?

Vilken dag, inte mycket som gått som jag tänkt mig idag inte. Jaja, nya tag i morgon. Bara 2 dagar till lön med. Den kommer GANSKA lägligt om man säger så :P I morgon ska jag ha en riktigt lugn skön dag. Ska på spinning, det är nog allt jag har inplanerat. Känns skönt.

» Impulsivt

Idag har jag varit hemma i Saltkällan. Gjort pepparkakor, köttbullar mm tillsammans med mamma. Sedan var vi bjudna på mat till mormor och morfar. Blev massa gott där. Efter det gick jag på spinning med mamma. 1h 15 min, min rumpa :(. Men kändes jäkligt bra efteråt ;) Sitter dock och trycker i mig en drink nu och ska öta upp Martina och hennes kompisar senare vid mårtens. Känner för en spontan och kul kväll med kompisar i kväll. Bara ha kul och strunta i allt annat. Känner at jag behöver det. Får se hur kvällen slutar :P.


» Helt väck...

Idag var det tufft att jobba, var så trött. Helt snurrig i huvudet också. Jaja har varit mycet jobb och stress det sista. Får se hur det blir i morgon om man behöver åka och jobba lr inte. Annars kommer jag åka hem till mamma och pappa, bara slappa ;) Kanske gå med mamma på ett spinningpass på westcoast i munkedal. Deras spinningpass är bäst. Sportlife har så tråkiga spinningpass i jämförelse. Dock är söndagspasset där i morgon 1.15 lång. Men jag brukar fixa det :) Får helt enkelt se vad som händer.

Nu sitter jag framför TV:n och äter lite allt möjligt. Skulle göra chokladfondy med prukt, men det började lukta bränt och det smakade chokladen med. Så blev inte mycket utav det inte. Tar pocorn i stället.

» Powerstrip

Snart ska jag och Johanna i väg och träna. Vi ska prova på ett pass som heter powerstrip har ingen aning om vad det är direkt men söker man på internet står det: "En person som skrivit om passet"

-Mitt strippande jag

2008-04-15 21:40

I kväll var det premiär för Powerstrip (Strip Aerobic) i Västerås. Jag var på Njoy och testade att strippa mig i form. 

Alla har vi sett superheta Carmen Electra instruera i Strip Aerobic, det gick en trend bland Hollywoodkändisar som tog sig an träningsformen ett tag. För något år sedan kom det till Sverige, och från och med i kväll kan man praktisera den något okonventionella träningsformen på Njoy i Västerås.

Sedan i morse har jag bett folk i min omgivning att kalla mig för Choccolita. Det skulle nämligen ha varit mitt artistnamn om jag hade jobbat som strippa i Las Vegas. Jag har även målat naglarna röda för att komma i stämning. 

Passet börjar. Jag, och 25 andra tjejer, putar rejält med rumporna framför spegeln efter instruktören Jennifer Ekman. Sedan särar vi på benen, rullar med huvudet, smeker handen längs med hela överkroppen och nacken, sätter fingret mot våra putande läppar och putar lite till. Tills vi blir svettiga. Det är bra träning för smidigheten och det är riktigt roligt att se sig själv i spegeln, men det känns som om man hade velat ha lite rekvisita. En stol, en stång, vad vet jag? Efter ett tag blir jag dessutom lite uttråkad på mina sensuella rörelser då vi repeterar samma moment gång på gång. Själva strippandet tycker jag nog var roligare än aerobicutövandet, helt enkelt. Men visst var det en rolig upplevelse att testa på Strip Aerobic, och det såg ut som om de andra tjejerna i kväll tyckte samma sak. 


Och dessutom: det finns en stor chans att några lyckliga pojkvänner "gets lucky tonight". Bara det är positivt!
..................................................................................

Haha, ja kan ju bli spännande. HJÄLP! :P

Sedan ska vi hem till Johanna och mysa framför idol finalen. Vem hejar ni på? Jag tycker Jay helt klart sjunger bäst. Men det blir ju endå inget utav dom som kommer etta. Lika bra han blir två. Men Minnha är också bra. Är helt slut efter jobbet idag med. Fick växla helt själv typ för första gången. Är inte van att springa runt och tänka på tusen grejer. Plus att jag inte lärt mig allt vilket inte alla kanske fattar.


» lite extra

Pepparkaksbaket gick bra. Hade dock inga stora burkar så får vänta med andra degen tills jag skaffat mig en stor burk :). Efter det ringde chefen och undrade om jag kunde jobba. Hade ju inget planerat så det gjorde jag 18-22 då det var julklappskväll på torp.

Nu ska jag se nått avsnitt av Solsidan och sedan sova ;)

» 8 December

I morse var jag uppe rätt tidigt för att vara min lediga dag. Jag gick nämligen med johanna och tränade vid 9 tiden. Riktigt skönt var det. Skönt att komma igång nu efter förkylningen med. Kul att ha någon att träna med också. Vi planerade även att vi skulle ha lite myskväll hos henne på fredag, se på idol och så.

Nu har jag röjt lite här i lägenheten, har bara slängt allt runt mig dom senaste dagarna. Så nu var det dags att ta tag i det hela. Ska snart baka pepparkakor med :D.

Köpte ju min iPhone 4 igår med. Min lilla bebis :P har dock inte kommit helt på hur den fungerar, men men lär mig väll snart ;).

Hörs sedan!


När lönen kommer nästa vecka, ska jag införskaffa mig lite snygga skal m.m :)

» Over and out

Idag har jag jobbat. Blev några extra timmar också. Började lära mig växeln lite och så.  Var även och kollade mobil. Gick med Anna till elgiganten där hennes kille jobbar. Så i morgon blir det antagligen en Iphone 4. Ska hyra in anna sen så hon får lära mig hur man gör :P

Har även fått schema nu med mina nya tider med mera.  Här ska det jobbas vill jag lova :P Gött med tider i alla fall. I morgon börjar jag inte försen kl. 14 så tänkte få ordning på lägenheten lite och träna innan. Nu blir det film och bara dega :)

» Va fan hände?

Man förvånas hela tiden av vad som hände igår.. haha

Kvällen som började så lugnt:



Och slutade helt annorlunda... haha ingen minns denna video, jag visste inte äns om att jag hade med mig kameran in på mårtens. Vi hade sååå sjukt kul i allla fall. Och videon är nog inte så kul för er som inte är med, men ni får gärna kika endå ;).



» OFF

Jag är helt slut. Gårdagen var jätte kul, men idag får man känna det med. Min mobil har jag pajat med. Vet inte vad jag har gjort. Men den har blivit klämd på nått sätt så skärmen har myrornas krig ;). Underbart lr inte. Får se vad garantin säger. Annars får det väll bli en ny då.


» 3/12

Idag hade jag en lång jobbdag. Men tiden rullade på rätt bra. Fick tjänsten jag sökte med. Även ett vikariat på 30h veckan som växlare ( = fylla på pengar i safepay maskinerna med mera). Nu ligger jag i soffan och kikar på idol. Har även duschat och ska packa med mera så allt är klart inför morgondagen. Ska nämligen på Julbord direkt efter jobbet. Så får byta om där och ha hår och smink färdigt i morgon. Förra årets julbord var grymt, hade så jäkla kul. Hoppas på samma i morgon. Jobbar dock detta åter med. Så på söndag kommer jag väll vilja skjuta mig själv på jobbet. Men men va fan är ju bara julbord en gång om året, man får ju offra sig ;)

Har bara några världsproblem kvar att lösa

-Vad ska jag ha på mig? (Klänning, kjol, byxor, jeans, naken????)
-HÅRET? (Lokigt, rakt, vågit, krulligt, uppsatt, utsläppt lr raka av det????)
-Skor? (Låga lr höga/ kunna dansa lr inte?)
 Need HELP!!!


En bild från förra året.

» ...

Sovit som en kratta i natt. Kan inte bara förkylningen försvinna. Jobb idag i alla fall. Men börjar inte fören kl.16. Nu blir det frukost och dusch. Försöka fräscha till mig lite.

» gottigott

Väntar nu bara på att tvätten ska torka så jag kan gå ner en sista vända. Lagade i alla fall mat förut och fick för mig att hitta på och blanda till nått. Blev typ ett utav det godaste jag ätit. Är dock väldigt förkyld, men tror allt det ska smaka bra endå ;). Får nog vila lite nu, så jag orkar med resten av dagen.

Bye


Min hokuspokus (kyckling med sweet chilisås, mangochutney, paprika, vitlök m.m) Sjukt gott!

» 1 December / Sjuk

Usch har inte sovit mycket i natt. Hatar att vara sjuk! Hade jag fått välja hade jag legat kvar i sängen hela dagen. Men har tvättid om en stund och måste verkligen tvätta. Ska tydligen vara ännu kallare ute idag, så jag håller mig inne.