» Powerstrip

Snart ska jag och Johanna i väg och träna. Vi ska prova på ett pass som heter powerstrip har ingen aning om vad det är direkt men söker man på internet står det: "En person som skrivit om passet"

-Mitt strippande jag

2008-04-15 21:40

I kväll var det premiär för Powerstrip (Strip Aerobic) i Västerås. Jag var på Njoy och testade att strippa mig i form. 

Alla har vi sett superheta Carmen Electra instruera i Strip Aerobic, det gick en trend bland Hollywoodkändisar som tog sig an träningsformen ett tag. För något år sedan kom det till Sverige, och från och med i kväll kan man praktisera den något okonventionella träningsformen på Njoy i Västerås.

Sedan i morse har jag bett folk i min omgivning att kalla mig för Choccolita. Det skulle nämligen ha varit mitt artistnamn om jag hade jobbat som strippa i Las Vegas. Jag har även målat naglarna röda för att komma i stämning. 

Passet börjar. Jag, och 25 andra tjejer, putar rejält med rumporna framför spegeln efter instruktören Jennifer Ekman. Sedan särar vi på benen, rullar med huvudet, smeker handen längs med hela överkroppen och nacken, sätter fingret mot våra putande läppar och putar lite till. Tills vi blir svettiga. Det är bra träning för smidigheten och det är riktigt roligt att se sig själv i spegeln, men det känns som om man hade velat ha lite rekvisita. En stol, en stång, vad vet jag? Efter ett tag blir jag dessutom lite uttråkad på mina sensuella rörelser då vi repeterar samma moment gång på gång. Själva strippandet tycker jag nog var roligare än aerobicutövandet, helt enkelt. Men visst var det en rolig upplevelse att testa på Strip Aerobic, och det såg ut som om de andra tjejerna i kväll tyckte samma sak. 


Och dessutom: det finns en stor chans att några lyckliga pojkvänner "gets lucky tonight". Bara det är positivt!
..................................................................................

Haha, ja kan ju bli spännande. HJÄLP! :P

Sedan ska vi hem till Johanna och mysa framför idol finalen. Vem hejar ni på? Jag tycker Jay helt klart sjunger bäst. Men det blir ju endå inget utav dom som kommer etta. Lika bra han blir två. Men Minnha är också bra. Är helt slut efter jobbet idag med. Fick växla helt själv typ för första gången. Är inte van att springa runt och tänka på tusen grejer. Plus att jag inte lärt mig allt vilket inte alla kanske fattar.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo